Testimonials

Annemiek

Annemiek heeft een heel bijzonder verhaal te delen over wat het traject voor haar heeft gedaan. Over ontdekken hoe grenzeloos we zijn gesproken… Lees hoe een succesvolle en krachtige vrouw zware tegenslag kreeg te voortduren en zich niet kon neerleggen bij de worden: “Je zal ermee moeten leren leven”.

“Toen ik het traject bij Arrezina begon leefde ik in hele grote angst. Ik had sinds 3 jaar Tinitus (oorsuizen). Ik kon het geluid niet verdragen en ik werd er depressief van. Ik kon zelfs niet meer werken. Ik was er kapot van en wanhopig.

In de reguliere zorg vertelde ze me dat ik ermee moest leren leven. Maar dat kon ik niet accepteren.

Tijdens de course van Arrezina heb ik gemanifesteerd dat ik gezond ben geworden. Ik kan nu het geluid loslaten. Het is er soms nog wel, maar dan kan ik het dus loslaten. 

Ik leef niet meer vanuit angst nu, maar nieuwsgierigheid naar wat er nog meer mogelijk is. Ik voel me krachtiger dan ooit! En ik voel een diepe rust van binnen en contact met het universum.”

Josjah

Alles in dit leven is een spiegel van wat we denken en voelen. Josjah heeft dat ervaren in haar relatie met haar moeder die ze helemaal zelf heeft getransformeerd. Dit is wat ze erover zegt:

“ Ik had een hele complexe relatie met mijn moeder. Ik heb een hele dag zitten releasen op alles wat ik vervelend aan haar vond en niet meer wilde in mn leven. En het bijzondere is, die dingen doet ze nu ook niet meer!” 

Susanne

Susanne deed mee aan de eerste ronde van in “10 weken een Een magisch Leven”. Het is voor haar een reis naar zelfliefde geworden. Lees wat ze zelf daarover zegt:

“Ik ben met het traject van Arrezina echt een ontdekkingsreis naar zelfliefde begonnen. Het was het startpunt. En daardoor heel waardevol. Ik ben me bewust geworden van zoveel negatieve overtuigingen in mijzelf. Wow, wat belemmerden die mij (zonder dat ik het doorhad!) Na intensief loslaten met alle tools die Arrezina mij gaf, zijn ze verdwenen. Tot op heden niet teruggekomen (inmiddels bijna een jaar later). 

Zelfs fysieke pijn heb ik zelf leren loslaten. Super interessant!”

Barbara

Barbara heeft ook een bijzonder verhaal wat eigenlijk al begon tijdens de drie daagse gratis challenge:

“Ik heb altijd eczeem gehad. Vreselijke crèmes smeren, afschuwelijk jeuk, me schamen, vies voelen, er stress van hebben. “Leer er maar mee leven”: zei de reguliere geneeskunde. 

Via de biologische natuurwetten leerde ik dat mijn eczeem een verhaal vertelt over afgescheiden zijn. Dat gaf al rust en veel inzichten via familie opstellingen. 

En toen kwam ik bij Arrezina in de opleiding. Ik leerde via haar het echte loslaten. Mijn eczeem zit letterlijk tussen mijn vingers, in mijn handen: ik ging loslaten en toen…. hield ik niet meer vast…. mijn eczeem verdween.

Ik voelde me altijd afgescheiden, los, alleen, vreemd: ik heb dat alles losgelaten. En ik voel me weer volledig verbonden. En daar ging het eczeem.”

Janneke

Janneke heeft zo’n beetje haar hele leven getransformeerd. Prachtig verhaal van een moedige mooie vrouw die all in ging dwars door de onzekerheid over geld heen:

“Al tijdens de 3 challenge-avonden is mijn enorme stress die ik had vanwege mijn ex-man verdwenen. Je bood de cursus aan, die ik heel duur vond eigenlijk, dus daar was weer mijn weerstand (op goed voor mezelf zorgen), twijfels.. doe maar niet.

Toch deed ik het en het was precies wat ik nodig had. 

Ik zat op dat moment echt heel slecht in mijn vel, veel spanning in mijn lijf, 4 maanden niet tot nauwelijks geslapen, ik zag geen leuke toekomst meer, kon niet meer leuke dingen doen met vriendinnen. Ik had een verkeerde baan, een voor mij steeds slechter wordende relatie met de vader van mijn kinderen, daardoor (o.a.) ook niet de relatie met mijn zoon die ik voor ogen had, ik voelde dat mijn dochter ook last had van dit alles. En ik had meerdere keren een relatie met mannen gehad die maar niet tot bloei konden komen.

 

En nu? Ik heb geen stress en last meer van mijn ex-man, de relatie met zoon is met grote stappen verbeterd en nog steeds aan het verbeteren, ik ben uitgerust, ik heb het goed met mijn dochter, ik kon op enig moment kiezen uit 2 banen en er is onlangs zelfs een potentieel leuke liefde op mijn pad gekomen!”

Masja

“Mijn gezondheid is met stappen vooruit gegaan: ik ben geen dag ziek geweest, heb geen ontstekingen meer gehad aan mijn hartzakje, heb veel minder last van mijn gewrichten en sta zonder ochtendstijfheid op. Ik herken mijn beperkende gedachten, mijn ego-attacks en straffende boodschappen steeds beter, waardoor ik ze eerder een halt toe kan roepen en vervangen door helpende en ware boodschappen.
Mijn energielevel is veel beter: ik sta doorgaans fit op en kan de hele dag vol houden zonder een middagdutje te moeten doen. Op de dagen dat ik me toch wat vermoeider voel, laat ik dit gemakkelijker over me heen komen en kies ik ervoor mijn tijd te besteden aan alignmentwork. Daarmee krijg ik meestal het cadeautje alsnog snel beter in mijn vel te komen zitten.
Er is veel meer verbinding tussen mijn partner en mij en we komen veel minder met elkaar in conflict. Ik voel veel meer waardering voor wie hij is, ook met de eigenschappen waar ik niet zo enthousiast over ben. Ik heb mijn wensen en verlangens veel duidelijker en ga gerichter te werk
Met het loslaten voel ik steeds meer vrijheid en de wetenschap dat ik met deze tool oude overtuigingen los kan laten en steeds beter afgestemd raak op mijn Ware Zelf, maakt me niet alleen heel blij, maar ook krachtig….ik heb zelf meer de regie van mijn leven in handen.”

Kirsten

Kirsten startte een 1 op 1 traject bij me en stapte later ook nog als deelneemster de online course in. Deze dame heeft haar leven in een jaar tijd compleet getransformeerd! 

“ Toen ik begon bij Arrezina was ik er erg slecht aan toe. Ik wist totaal niet wat ik wilde met mijn leven en voelde me eenzaam en zinloos. 

Ik wist alles over manifesteren en de wet van de aantrekkingskracht, maar het leek of het bij mij niet werkte en daar was ik heel verdrietig en teleurgesteld over. Ik wilde van Arrezina leren hoe het moest!

Twee dingen wilde ik vooral anders en dat was mijn liefdesleven en zingeving met werk. Dat laatste is helemaal gelukt. Ik doe echt iets moois nu en ik voel me weer belangrijk. Daarnaast snap ik door Arrezina veel beter hoe ik met de wet van de aantrekkingskracht werkt. Mijn liefdesleven is de volgend manifestatie!”

Mirjam

Mirjam, een succesvolle ondernemer met een prachtig bedrijf, maar die door haar money blocks nooit echt de resultaten haalde die ze wilde, heeft een grote transformatie gemaakt dankzij deze course. Lees of luister wat ze daar zelf over zegt:

“Ik heb dankzij de course van Arrezina één van de grootste thema’s in mijn leven, namelijk geld, helemaal losgelaten!! Er zit gewoon geen energie meer op. Arrezina doet echt wat ze belooft, namelijk dat ze verder gaat dan wie dan ook, want ik was al heel lang bezig met de LOA, maar het voelde alsof het nooit echt helemaal van mij was en ik weet nu waarom: ik kon niet goed loslaten en dankzij de course van Arrezina kan ik dat nu wel en is loslaten een heel groot onderdeel van mijn leven geworden. Deze course heeft grote veranderingen in mijn leven, mijn liefde en mijn business gebracht! Dankjewel Arrezina”

Sevgi

Segvi, nog zo’n mooie en moedige vrouw die vol overgave besloot haar leven van binnenuit te transformeren. Zij is een mooi voorbeeld van iemand die snapt: It’s not so mocht about doing, it’s all about becoming” en dat er geen weg terug is, als je eenmaal hebt gevoeld hoe magisch mooi je werkelijk bent!

“Arrezina is er één uit duizenden, zij leert je van binnenuit te groeien en te veranderen naar hetgene wat je zo graag wilt in het leven. Zij geeft haar hele hart om dit te delen met ieder! Nadat ik mij heb ingeschreven bij Arrezina en haar course heb gevolgd ben ik enorm veranderd. Mijn denkwijze is zodanig veranderd dat het nooit meer terug kan naar het oude denkpatroon. En daar ben ik haar zo dankbaar voor. Heb zoveel gelezen en zoveel geluisterd maar hoe moet je nou loslaten? Wat wordt daar nou echt mee bedoeld? Dit leer je bij Arrezina, zo mooi, zo interessant, zo waar!!

En nogmaals ik ben zo dankbaar dat ik Arrezina in mijn leven ben tegengekomen. Dit is één en al liefde! Ik zou zeggen als je echt klaar staat om anders te kijken naar het leven, dan is dit waar je moet beginnen. Met zoveel liefde, zoveel kracht overtuigt Arrezina dat je alleen maar kan groeien in het leven! Dank je wel ARREZINA!”

Sonja

Sonja’s enthousiasme maakt me stil. Ik ben dan zo dankbaar dat ik zulke lieve vrouwen mag coachen en teachen!

“Arrezina’s passie en joy in de video’s in de academie zijn enorm inspirerend. Ze kan echt heel gedetailleerd en helder uitleggen hoe manifesteren en loslaten werkt. Daarnaast is ze ontzettend zichzelf. Echt een tof mens en de course is echt te gek!”

Marianne

Marianne is een prachtig voorbeeld van een vrouw die gewoon echt in de experiment modus gaat, want geloof me, het ego is het niet zo eens met de dingen die ik mensen vraag los te laten over hun partner. Deze PowerVrouw heeft gemerkt dat het werkt. Lees haar inspirerende verhaal hier:

“De relatie met mijn man was al tijdenlang een uitdaging, waarbij onze verschillende karakters behoorlijk kunnen botsen. Ik verlangde enorm naar harmonie en meer verbinding. In Arrezina’s Academy leerde ik hoe ik júist dat wat ik niet meer wilde enorm krachtig vasthield. In de module Magic Relationships klikte het in mijn hoofd als een malle. Ik ben letterlijk gaan toepassen wat Arrezina aangeeft en alle oefeningen gaan doen. Ik had het niet voor mogelijk gehouden, maar mijn man en ik hebben weer lol samen, ik voel de liefde stromen en het voelt als wij in plaats van hij en ik. Daardoor ziet de wereld er voor mij totaal anders uit. Vette aanrader! Oh en: het voelt echt als een nieuwe way of life!”

Pat

Wat ben ik dankbaar voor deelneemsters zoals Pat die echt next level willen. Geen genoegen nemen met een leven in angst en grenzen. Ik heb het volste vertrouwen dat ook Pat meer en meer haar leven gaat transformeren en al haar grote mooie dromen gaat manifesteren. Zelf gelooft ze dat nu ook:

“Ik heb dat vreselijke gevoel dat ik niet genoeg ben los gelaten waardoor ik nu ervan overtuigd ben dat ik alles wat ik wil kan gaan manifesteren. Ik heb gemanifesteerd dat ik mijn zielsmissie weet en via jouw afgestemd ondernemen module en een ander prachtige course ben ik nu mijn bedrijf aan het bouwen.

Ik ben zo blij dat deze course een levenslange toegang heeft! Ik doe hem nu voor de tweede keer en hoor hele andere dingen weer. Je hebt me veel nieuwe inzichten maar vooral handvatten gegeven om me te bevrijden van mijn beperkende ego gedachtes en gevoelens waardoor ik vertrouw dat ik alles wat ik wil kan manifesteren!”

Bettina

“Arrezina, jouw cursus is fantastisch! De manier waarop jij mensen begeleidt, dat heb ik nooit eerder meegemaakt! Ik ben al heel lang op de hoogte van de Law of Atraction. Echt heel lang! Maar het toepassen ervan, daar had ik nog veel vraagtekens bij, maar met jouw techniek en uitleg kun je eigenlijk eindelijk echt het leven bouwen wat je wil creëren!

Ik wilde aan het begin van de cursus manifesteren dat onze honden niet meer andere honden aanvallen. Het was zo erg, dat we eigenlijk niet meer naar buiten konden. Het klinkt klein, maar dit was voor ons een angel in de voet. We hadden er enorm veel verdriet van.

Het gaat nu veel veel beter. Ze kunnen weer normaal wandelen. We hebben weer plezier. Het is dankzij de course dat ik dit heb kunnen manifesteren.

Ik ben zelfs opnieuw begonnen met de course om nog meer mijn droomleven te creëren. Ik ga nu voor mijn droombaan.

Arrezina, je bent echt fantastisch! Dankjewel voor alles wat je voor ons gedaan hebt. Iedereen moet zich inschrijven voor deze course!”

Margot

“Hoewel ik alles al wist van de Sedona Methode en daar zelfs in mijn bedrijf met klanten al mee werkte, schreef ik me toch in voor jouw training en daar heb heel veel aan gehad!
Arrezina maakt zo’n mooie koppeling tussen de Sedona Methode en het manifesteren! Daar heb ik echt heel veel van geleerd! Heel veel nieuwe inzichten. Ik weet nu veel gerichter wat ik in m’n bedrijf wil. Dat was mijn intentie om daar voor dit jaar helderheid in te krijgen.De training heeft heel veel twijfels en onzekerheid weggenomen. Ik zit heel erg in de inspired action!

Het doelgerichte van Arrezina’s training is zo fijn! Dat helpt om echt in de inspired action te komen en echt het loslaten in te zetten om te manifesteren.”

Jolanda

“Sinds het programma gebruik ik de Sedona Methode iedere dag voor allerlei onderwerpen.  Op mijn werk, in de auto, thuis als ik een huishoudelijke klus doe. Ik release overal, indien nodig. Het kan gaan om een vol hoofd, een irritatie, frustratie, verdriet, pijn. Ik release en voel dat ’t naar de achtergrond verdwijnt. Het werkt! Ik heb al enkele mensen in mijn omgeving de oefening laten doen en ook die zeggen… het werkt! Je hebt een gevoel, irritatie, een moe gevoel. Je bent het niet dus je kunt het loslaten. Ik ben heel blij dat ik dit heb geleerd en zie t als een eenvoudige tool die je overal en op ieder moment kunt inzetten.”

Camië

“Ik ben erg onder de indruk over Arrezina haar sterke, lieve, inspirerende en enthousiaste manier van werken met haar methode. Met al haar tools en prachtige releases kan ik nu loslaten wat ik niet ben en heb ik daardoor kunnen ontdekken en ervaren dat liefde en geluk al in mij leeft. Heel dankbaar voor haar mooie werk en een aanrader voor een ieder die op zoek is naar vrijheid.”

Thais

“Arrezina geeft me de liefdevolle schop onder m´n kont die ik nodig heb om me te herinneren aan het magische wezen die wij mensen zijn. Ontwapenend eerlijk, authentiek, gedreven en eigen-wijs herinnert ze me eraan om aan het roer van mijn levensschip te gaan staan. Een heel bijzonder, mooi en eigen-wijs mens ben je. Dankjewel!”

Ghatrie

“Deze course was helemaal geweldig, ik heb geleerd om anders te denken, anders in het leven te staan. Ik heb zoveel shit losgelaten, een andere functie op mijn werk gemanifesteerd, bezwaar van mij was dat ik de course niet kon betalen, het is toch goed gekomen!! Die overtuiging heb ik ook losgelaten en een rotsvast vertrouwen gemanifesteerd, dat het wel gaat lukken. Deze course heeft mijn leven veranderd en er gaat nog zoveel moois komen. Ik kan het echt iedereen aanraden, dit moet je weten! En het is zo makkelijk.”

Karla

“Na mij al een tijdje verdiept te hebben in LOA, Abraham Hicks, Louise Hay en zo vele anderen kwam ik Arrezina tegen op Facebook. Geen toeval, ik was klaar om next level te gaan. Het universum presenteerde mij Arrezina, ik voelde dat ik dit mocht gaan doen. En voor de financiële kant zorgde het universum ook voor ondersteuning ;-).

Met haar aanstekelijke glimlach, haar humor, haar no-nonsens spirit en haar transparantie heeft ze mijn leven getransformeerd. Van een vrouw die alles deed om aandacht en goedkeuring te krijgen van anderen tot een zelfverzekerde vrouw die haarzelf aandacht en goedkeuring geeft. Een vrouw die uit de schaduw stapte en een magneet is geworden voor vriendschappen en liefdes die bij haar passen.

Wat ik concreet heb gemanifesteerd? Energievretende collega’s verdwenen en maakten plaats voor collega’s die op dezelfde golflengte als ik zitten. Dit door te releasen op die personen, situaties en behoeftes en een krachtige intentie te zetten die bij mij paste (dit gebeurde al in de eerste maand van de cursus!).

Mijn eigen transformatie: gewoon lekker mijn ding durven doen zonder mij af te vragen wat een ander daar zou van denken. Ja, personen verdwenen uit mijn leven maar ze hebben plaatsgemaakt voor nieuwe prachtige mensen, die mij laten groeien. En wie weet wat er nog volgt. Ik ben er alleszins razend benieuwd naar :-D.

En misschien wel de belangrijkste: ik heb het verleden losgelaten, mezelf en anderen vergeven. Dit was een gevoel van bevrijding die ik met geen woorden kan omschrijven.

Mijn raad aan iedereen: Doe het! En als je het doet (applausje voor jezelf want dan ben je echt een kanjer) volg deze prachtige vrouw haar woorden tot op de letter en ook als het pijn doet, zet dan zeker door. Een nieuw leven wacht op je beloofd!”

Monique

“In mei schreef ik me in voor de course van Arrezina. De opmerking ‘next level’ en moeiteloos loslaten’ triggerde me enorm en ondanks de, vond ik toen, pittige prijs zei iets in me DOEN!
Nu 3 maanden later heb ik alle courses doorlopen van Arrezina’s academie. De prijs is achteraf een koopje.
Ik voel me vrijer, ik heb meer energie en magische gebeurtenissen blijven zich manisfesteren. Mijn boek is af, er zijn drie serieuze uitgevers die geïnteresseerd zijn, ik ontmoet opeens mensen die helemaal passen in waar ik mee bezig ben en ik heb het gevoel vleugels te hebben. Ik wilde graag een huis in Spanje en ja hoor… de deal is bijna rond. Mijn volgende manisfestatie is dat mijn boek een bestseller is en internationaal uitgebracht gaat worden. Wow!!!! Alles is in beweging.
Dank Arrezina. Ik kijk enorm uit naar de retreat in september. Yes, nog meer loslaten en nog meer liefde!”

Marijke

“En toen kwam alles bij elkaar. Alles wat ik in de loop van de vele jaren heb gelezen en waartoe ik me aangetrokken voelde, maakt Arrezina concreet en logisch. Daardoor ga ik heel anders om met zowel vervelende situaties als wensen en verlangens. Arrezina is zo fantastisch, ze heeft me écht geholpen. Ook met losse 1 op 1 vragen. Echt zo ontzettend waardevol!”

Suzanne

“Ik heb in dit programma geleerd om los te laten en gevoeld hoeveel ruimte en lucht dat geeft. Al heb ik de afgelopen weken ook weer diep gezeten en lukte het loslaten toen niet. Wat veel frustratie opleverde, maar toen lukte het weer wel, en was er opluchting. Daarnaast heb ik inzicht en ervaring gekregen in hoe het werkt met lage trillingen, gedachten en gevoelens en dat je dan lage trilling situaties naar je toetrekt, wat weer bevestigt dat je gelijk hebt, en dat het echt helpt om je trilling te verhogen, dat je dan andere fijnere situaties en ervaringen naar je toetrekt. Ook ben ik milder en heb ik minder oordelen naar mezelf en daarmee ook naar anderen. De basis release heb ik al een paar keer bij anderen gedaan en het bracht bij hen ook direct verlichting! :)”

Pascale

“Jouw programma was voor mij de missing link in manifesteren. Ik bleef maar tegen belemmeringen aanlopen waar ik niet vanaf kwam. Ik voel me nu volledig thuis in mezelf, ben heel diep naar binnen gegaan. Voel me als herboren en bevrijd. De afgelopen tijd heb ik heel veel lust for life en innerlijke rust gemanifesteerd, waardoor ik me goed voel onder alle omstandigheden. Ik heb het gevoel dat ik niet waardevol genoeg ben en het gevoel dat ik pas vrij ben als ik schuldenvrij ben kunnen loslaten.”

Dagmara

“Voor ik begon aan jouw course was ik al bezig met verdiepen in de Law of Attraction. Daarbij raakte ik regelmatig ontmoedigd of zelfs gefrustreerd. Het klonk zo simpel, maar hóe dan?!? Ik twijfelde regelmatig of ik ‘het’ wel kon, en dacht soms juist dat ik alleen maar verder van blij zijn afging. Tijdens het programma merkte ik dat ik wel degelijk grip kreeg op mijn eigen aandeel. Heerlijk gevoel! 
Ik ben (nog) niet van de grote of grootse manifestaties. Omdat ik daar mijn focus ook nog niet op heb. Ik ben vooral bezig de vele terugkerende dwalingen in het dagelijks leven te herkennen en releasen om zo meer plezier te hebben. En ik merk dat mijn relaties lichtvoetiger worden naarmate ik meer release (hier heb ik ook wel een goal op trouwens!). En dat ik vaker keuzes maak die aansluiten bij mijn hart. Zoals een opleiding Playfulness, puur omdat ik mezelf die nu gun, omdat ik weet, voorbij mijn verstand, dat dit is wat ik nu moet doen.

Ik heb een aantal oude overtuigingen losgelaten die me steeds weer in de prut lieten lopen. En ik heb diverse lagen schuldgevoel over mijn houding en gedrag naar mijn vader losgelaten (die inmiddels al ruim 10 jaar dood is). En dat geeft me écht ruimte in het hier en nu, in andere contacten, en in mijn herinneringen aan hem en aan mijn eigen weg. Ik voel me hierdoor zoveel lichter!”

Janny

“Jouw woorden waren:ik ga verder als Tolle, en dat maak je waar!
Jij geeft handvatten, zelfs als je ergens tegenaan loopt, geef je de mogelijkheid om een bericht te sturen waar je in een spraakbericht zeer uitgebreid antwoord geeft. Waardeer ik enorm!

Ik was voor mijn gevoel, veel te vaak overmand door emoties :-P. Jij leerde me om te zien dat ik dat niet ben, dat een mens veel meer is dan dat. Dat wist ik uiteraard wel, maar wist niet hoe ik het concreet anders kon doen en door jou weet ik dat nu wel.

Eigenlijk is het teveel om op te noemen wat dit programma mij heeft gebracht:
Ik startte met een dikke vette burn-out en nu heb ik weer dagen dat ik opnieuw blijheid maar vooral dankbaarheid aan kan raken. Terwijl ik echt wel heb gedacht, ik kan nooit meer lachen. Super dankbaar voor!
De bonussen zijn trouwens ook echt super waardevol!! Ik heb rust gevonden. Het grotere plaatje is zichtbaar.
Het leven is zoveel fijner als je al die tekorten inzichtelijk krijgt, stap voor stap en ze dan 1 voor 1 achter je neer kan gooien/ los kan laten. Dat je daardoor weer de rust in je systeem krijgt en weer kan slapen! Je veilig voelen een groot goed is!

Mijn grootste bezwaar was de prijs, zo na twee lockdowns en niet weten wat er verder nog stond te gebeuren. Ik ben zó blij dat ik daar niet naar geluisterd heb, want het was op alle facetten in mijn leven meer dan waard. Wat een inzichten en eyeopeners in het gedrag en de gevoelens van mij en van diegene om mij heen die ik liefheb én minder liefheb ;-).

Ik ben gewoon super blij dat Arrezina op mijn pad kwam en op het juiste moment. Ik zeg geregeld, mijn tweede stukje mag zoveel leuker worden!”

Karla

“Ik ben een geweldige lieve man tegengekomen, alle twijfels en belemmeringen losgelaten en gewoon in het hier en nu gebleven. Nieuwsgierig uitkijkend naar waar mij dit allemaal ging leiden.

Ik heb nu een fantastische liefdesrelatie met deze man (die dus niet mijn ex is) en zoals jij mij eerder al eens zei: het maakt niet uit met wie en inderdaad nu denk ik; wauw man, waarom wilde ik mijn ex terug dit gaat ver boven al mijn verlangens.

Dit is echt magisch!

Ik heb gewoon dat gevoel alles aan te kunnen want het universum staat aan mijn kant.

Dank je lieve Arrezina !!!

Jennifer

“Ik ben knetter dankbaar dat ik ben ingestapt bij jou! Ik ben het echt aan het leven wat je me hebt geleerd. Wat een verademing dat ik nu kan loslaten. Ik ben psycholoog en al 20 jaar bezig met zelfontplooiing en jij hebt echt de sleutel in handen gelegd over HOE je loslaat. En ik merk ook echt al heel concreet dat daardoor situaties als vanzelf oplossen en goed lopen. Ik heb echt de de magie van manifesteren en synchronisatie ontdekt. Dingen vallen als vanzelf op zn plek als ik loslaat.
Ik ben je echt voor eeuwig dankbaar voor deze sleutel!

Wat ik ook zo heerlijk vind is dat het een doorgaand proces is. Ik blijft onbewuste overtuigingen en patronen herkennen. Een prachtig proces van ontdekken en loslaten.

Ik zit veel beter in mn vel. Voel veel meer rust. Ben zo blij dat ik je ontmoet heb en verder mag leren met en van jou! Een dikke vette dankjewel!

De bonus “Magic relationships” heb ik echt zo van genoten. Ondanks dat dat een stokpaardje was van mij heb ik zoveel aha momenten gehad!

Wat ik zo mooi vond en veel respect voor heb is dat jij echt voelt als een vriendin, samen leren. Je bent zo gul; een overvloed aan abundace heb ik ontvangen van jou. Je voelt puur en het nodig mij uit om ook dat te laten zien in mijn bedrijf. 
Dankjewel Arrezina!”

Marjolein

“Ik heb net de laatste les gedaan van de cursus! Wauw! Wat het je dat goed gedaan! Ik heb echt het gevoel gehad dat je bij me was, als ik er over na denk heel raar! 

Heb nieuwe medicijnen voor mezelf gewenst waardoor ik me ineens veel beter voelde maar helaas waren de bloedwaardes niet ok! Totaal in elkaar gezakt en toen ging ik deze mooie cursus doen waardoor ik alles weer ben gaan oppakken, me gewoon gewenst dat ik nu met weer andere medicijnen door mag gaan, en wat hoor ik gisteren? De bloedwaardes zijn beter geworden!
Heel erg bedankt <3!

HS

“Ik wist niks van manifesteren toen ik begon aan dit programma. En ik vind het heel bijzonder en het geeft heel veel hoop. Ik ben een wetenschapper dus ik was sceptisch, maar toch zie ik dat het werkt. En het is toch ook gewoon heel logisch. En het loslaten van overtuigingen blijf ik sowieso waardevol vinden.

Er is tijdens dit mooie programma heel veel gebeurd en losgekomen!

Ik heb heel veel aan deze course gehad! Ik doe er dagelijks nog steeds heel veel mee. Super waardevolle informatie. Vooral het loslaten van overtuigingen en behoeftes waren vooral de eye opener!!

Op sociaal vlak had ik veel angsten en dat is duidelijk verschoven. Ik heb daar echt veel meer vrijheid gemanifesteerd. Dat was ook precies wat ik wilde! Ik zit niet meer zo vast in angst dus ook van binnen ben ik dus veel vrijer.

Tijdens de meditatie “Wie ben ik?” Is er iets moois en bijzonders gebeurd. Ineens kwam daar zoveel moois naar boven. Heel mooie beelden. Ik zag mezelf, mijn echte ik. Ik kwam erachter dat ik eigenlijk een dichter ben. Herkenning en kloppend. Dus eindelijk ben ik (weer) gaan dichten.”

Delphine

“Free your inner life Magician… Ik heb tijdens deze weken ontzettend veel geleerd, gecreëerd maar ook losgelaten! Mijn wens was om mijn zielsmissie te vinden op vlak van werk. Zo kwam tijdens de course de opleiding postgraduaat equicoach op mijn pad. Doordat ik midden in het traject zat was het heerlijk voor me om in het vertrouwen te gaan dat dit voor mij is. Moeiteloos werken met mensen en paarden vanuit mijn ziel. Ik ben dan ook vorige week met de opleiding gestart! 

Een andere wens was om de destructieve vicieuze cirkel met mijn familie te doorbreken. Een heel intens onderwerp dat al heel mijn leven opspeelt en werd versterkt door het plotse overlijden van mijn zus 2 jaar geleden. De bonus ‘Magic relationships’ heeft me enorm geholpen in dit proces. Ik kan heel tevreden zeggen dat gevoelsmatig de intensiteit van 99% naar 35% is gegaan. Op momenten dat het me weer heel sterk naar beneden dreigt te halen dan ben jij je er. Een nieuwe stem in mijn hoofd die me begeleidt met de vele inzichten die ik kreeg tijdens het traject maar ook met de releases.

Voor ik aan het traject begon was vooral Abraham Hicks mijn spirituele teacher. Nu heb ik heb ik jou erbij en daar ben ik zo dankbaar om. Het grote verschil tussen Abraham en jou is de vertaling naar het dagelijkse leven. Het behapbare door specifieke voorbeelden en oefeningen, het visuele, de herhaling, jouw krachtige intenties en vooral jouw extra spirituele wijsheid.

De extra bonussen vind ik ook super waardevol. Een extra cadeautje voor als het traject afgelopen is en als ondersteuning bij volgende stappen in je leven.

Vanuit mijn hart wil ik je graag bedanken voor jou liefde, toewijding en inspiratie.
Ik vind jou een prachtige vrouw! In gedachten geef ik je een innige knuffel.”

Mario

“Dit is echt een mooi programma. Zodra ik de beslissing had genomen om met dit programma aan de slag te gaan, kwamen er zoveel dingen naar boven alsof ze klaar waren om losgelaten te worden… Ik ben misschien niet je gemiddelde klant maar toch wil ik even delen hoe belangrijk jouw invloed op mij is geweest :-).
Aan het begin van mijn zelfontwikkeling heb ik zoveel weerstand ervaren en lukte het mij niet om mijn energie op te tillen naar het niveau van mijn visie. Waarom? Ik moest nog leren de schaduwkanten aan te kijken en ze leren los te laten.
Hoe meer ik aan het loslaten ben, hoe minder weerstand ik voel, hoe beter het manifestatieproces gaat. Ik kan eigenlijk niet zo goed verwoorden hoe krachtig “this shit” is! Niet alleen in mijn leven maar ook in mijn relatie! Wij begrijpen elkaar veel beter en kunnen daarom elkaar helpen groeien, als individu en als stel. Onze relatie is 1000x mooier worden (en hij was al heel mooi hè ;-D). Dus dank!

Fun fact – Door het loslaten durfde ik mijn vriendin ten huwelijk te vragen!”

Marije

“Hoewel ik al veel manieren kende om los te laten, was wat Arrezina’s programma me leerde echt van een ander niveau. Bovendien legt ze een prachtige link naar manifesteren, die eigenlijk zo logisch is. En naast dat haar methode heel praktisch is, brengt ze alles ook met die heerlijke liefdevolle luchtigheid van haar. Enorm inspirerend!

Ik heb daardoor eindelijk allerlei innerlijke ballast heel effectief op kunnen ruimen en ervaar nu veel meer vrijheid en plezier in hoe ik naar de wereld kijk. Het is bijna een spel geworden om elke uitdaging en weerstand om te vormen tot een bron van inzicht en magische shifts. Ik ben fan!!”

Jaqueline

“Ik ben echt super blij dat ik dit programma heb aangeschaft. Zowel het programma en de bonus modules zijn geen gewoon lesmateriaal. Het is een hele mooie verdiepingsslag geweest voor mij. Het is ontzettend breed inzetbaar en je maakt alles zo toegankelijk. Dat is wel echt jouw kwaliteit.

Daarnaast is het echt een dagelijks onderdeel van mijn leven geworden. Veel releases heb ik standaard op mijn telefoon gezet en ik gebruik ze dagelijks. Ook terwijl ik dingen doe en het geeft me dat ik zoveel schoner de dag door ga.

Ik vind het heerlijk dat het ongelimiteerd beschikbaar is want ik ben er nog niet klaar mee :–). Ik ben je trouwens super dankbaar dat je het freewriting in mijn leven heb gebracht. Ik zweer daar nu bij!”

Daphne

“Wat bij mij zichtbaar mocht worden, was de heel diep verstopte overtuiging: “ik kan alleen maar falen”. Ik was me helemaal niet bewust van die overtuiging, maar door alle lagen die daarboven zaten los te laten kwam hij boven drijven. Een direct effect van het bewust worden van die zin is dat ik nu letterlijk meer ruimte ervaar in mijn borstkas. Alsof ik vrijer kan ademen. En daar ben ik heel dankbaar voor!”

Hienke

“Deze energie is voor mij het missende puzzelstukje geweest in zelfliefde en de Wet van de Aantrekkingskracht. Ik heb het gevoel van tekort op zoveel gebieden los kunnen laten, en dat voelt onbeschrijfelijk fijn. Ik kan niet wachten op al het moois wat komen gaat, maar de complimenten dat ik krachtiger en stralender ben, komen al binnen. En dat komt mede dankzij jou. Dus 1000 maal dank.”

Josée

“Ik ben zo ontzettend blij dat ik jou heb leren kennen. Ik had een zware tijd gehad met een pittige scheiding en een zware burn-out daar achteraan. Door jou ben ik daar heel sterk uit gekomen.

Ik voel nu dat ik er mag zijn.  Mijn zelfliefde is ontzettend gegroeid en daar ben ik je enorm dankbaar voor. 

Ik zat heel veel in mn hoofd en door het loslaten ben ik zoveel rustiger in mn hoofd, ik ben gelukkiger, positiever. Ook naar anderen. Ze hebben niet meer zoveel invloed op me. 
Ik ben echt een ander mensen geworden en een veel gelukkiger. Dankjewel!”

Frauke

“Na de challenge van Arrezina ervaarde ik voor het eerst sinds jaren weer hoop. Hoop op dat er nog wel vooruitgang mogelijk is in mijn gezondheid. Hoop op dat ik het weer aandurf om te hopen en vooruit te kijken. Ik heb mezelf de online course gegund en het was inderdaad het begin van een magische reis. Ik heb zo veel gewonnen! Laatst hoorde ik mezelf oprecht zeggen dat het goed met gaat. En ik blijf releasen op wat ik tegenkom, dus benieuwd waar ik over een jaar sta.

Hoewel de course online is, heb ik hem door de manier waarop Arrezina het aanpakt, als heel persoonlijk ervaren.”

Training

Free your inner life magician

Ook jij hebt een grenzeloze kracht in je, waarmee je alles in je leven moeiteloos kunt realiseren!

En in 12 weken leer ik jou hoe je deze kracht bevrijdt!

Loslaten is het sleutelwoord! En het goede nieuws is: Loslaten is niet moeilijk! Het is magisch en zo simpel als ademhalen!

Lees hier meer!