Testimonials

Josja

Toen ik met mijn traject bij Arrezina begon, zat ik in een diepe depressie. Ik worstelde al 10 jaar met psychische problemen en zat echt op het punt dat ik niet meer durfde te geloven dat ik kon veranderen. Arrezina kwam op mijn pad en beet zich in me vast. Haar onophoudelijke optimisme, hele slimme vragen, en geloof in mij sloegen na een tijdje op me over.

De loslaatmethode is zo makkelijk te doen dat mijn depressieve brein het eerst niet wilde geloven. Dat dit zo snel kon werken?! Toch moest mijn breintje Arrezina gelijk geven, haha. Ik begon te voelen dat ik vervelende dingen kon loslaten en dat veranderde echt iets in mijn leven. Ook kreeg ik door dagelijks los te laten beter inzicht in de onderliggende overtuigingen die me zo’n rotgevoel gaven. Ik ontdekte dat ik hele negatieve dingen geloofde over mezelf en over het leven, en het verbaasde me dat ik me daar in 10 jaar therapie nooit bewust van ben geworden. Dat alles gaf me een gevoel dat ik meer de regie kreeg over mijn denken en doen. Eindelijk na 10 jaar! Ik voelde me minder hulpeloos nu ik iets in handen had waarmee ik mezelf kon helpen.

De audio bestanden van Arrezina met daarin de verschillende begeleide loslaat meditaties hielpen me om elke dag in de juiste mindset te komen en te blijven. Ik kon er zelf mee aan de slag, ieder uur, van elke dag, zonder daar iemand voor nodig te hebben. Het was echt een eye opener. Inmiddels ben ik een jaar verder en heb ik al veel van de patronen en overtuigingen die me tegenhielden los kunnen laten. En voel ik me een stuk positiever en krachtiger. De methodes van Arrezina om los te laten en in de flow te komen zijn onderdeel geworden van mijn dagelijks routine.

Het contact met Arrezina is echt persoonlijk. Ik kon voelen dat ze echt om me gaf en het feit dat ze een echte relatie met me aanging, en me accepteerde zoals ik was op ieder moment, dat gaf mij de moed echt mezelf open te stellen naar haar, zodat zij me ook echt kon helpen. Ik voel een hele sterke band met Arrezina, noem haar zelf mijn spirituele zus! En ben heel erg dankbaar dat ze in mijn leven is gekomen

Ik kan me voorstellen dat het in de begin periode best aanpoten is geweest voor Arrezina met mij. Ik was echt super kritisch en heel sceptisch, mijn ego wilde niks aannemen haha. Achteraf snap ik dat wel na 10 jaar geen steek vooruit komen was de hoop me een beetje ontglipt.

Door de praktische aanpak van Arrezina heb ik eindelijk kunnen ervaren wat woorden als loslaten, zelfliefde en leven in het nu betekenen.

Daphne

Zoals ze bij mij op de bank zat tijdens dat eerste kennismakingsgesprek: een bundel licht, energie, enthousiasme en geluk. Alleen al dat gesprek was me het geld meer dan waard. Ze gaf me onmiddellijk mijn vertrouwen en hoop terug. Alles wat ze vertelde resoneerde zo diep dat ik wist dat het waar was.

Geheel a-typisch zei ik tijdens het gesprek al JA! Normaal gesproken zou ik er dagen zo niet weken over nadenken en het dan uiteindelijk niet doen vanwege de kosten. Ook was ik bang dat ik een slechte leerling zou zijn gezien mijn geschiedenis met niks afmaken. Het tegendeel is waar. Het traject met Arrezina heeft mij veranderd en blijft zorgen voor een transformatie omdat ze je alle tools geeft om het proces (want dat is het) na haar hulp makkelijk in je eentje te kunnen doen. Ze bijt zich in je vast, geeft je alles wat ze heeft en is er altijd wanneer je haar nodig hebt. Ik had mezelf werkelijk niks beters toe kunnen wensen en gunnen dan Arrezina.

Femke

Ik vind het heel fijn dat de coaching calls worden opgenomen en nagestuurd. Want soms kom ik toch weer zo’n oud thema tegen die ik met jou heb besproken en dan, door te luisteren naar die calls, ben ik gewoon weer geholpen.”

Het is bijna of we dan weer even bellen wat ik altijd super fijn vond!

Het is voor mij een houvast waar ik altijd weer even naar terug kan zodat ik daarna weer zelf verder kan.

Marjolijn

Ik heb heel veel gehad aan de coaching van Arrezina. Eigenlijk echt heel veel! Ze kwam in mijn leven op een moment dat ik dacht: ”hier kom ik niet meer uit. Ik kan zo niet meer verder.” Ik stond buiten mijn lichaam omdat ik zoveel pijn heb door de reuma.

Je hebt me geleerd om naar mijn lichaam te  luisteren en zelfs er weer in te stappen en daardoor kwam er weer rust in mijn lichaam. Door veel los te laten, is er weer rust gekomen in mijn spieren en gedachtes! 

Ik kan zelfs na twee maanden met jou te werken zeggen: ”ik ben op de goede weg , heb er weer zin in en zie weer een toekomst.”

Een toekomst met heel veel positieve kanten en al zijn de negatieve er soms ook nog, jij hebt me geleerd dat als ik die er laat zijn zonder er tegen te vechten, ze veel minder zwaar zijn.  

En nu proberen we het met de pijn, gek genoeg als dat er ook mag zijn is het rustiger, zachter. Ik durf het niet goed te geloven nog, maar ik kan het zelfs loslaten dus soms.

Over het algemeen ga ik nu anders door het leven! Ik zie en voel veel meer.
Ik laat deze methode dus niet meer los!

Leren loslaten!! Ik wist echt niet dat dat zo fijn kon zijn. Ik ben ook super blij dat jij mij dit bijgebracht hebt en dat je mij het hebt willen leren.

De één op één telefoontjes zijn super, ik verheug me er altijd op!

Maria

Arrezina is puur en professioneel. Ze gaat een eerlijk dialoog met je aan waardoor je je heel makkelijk verbind met haar. Daardoor voel ik me nooit een client bij haar maar een medemens. Daarnaast is ze heel goed bereikbaar, ook even tussen door op momenten dat het gewoon even extra nodig is.

Janneke

Met Arrezina ben ik super tevreden. En als mens en met haar werk. De simpele en uiterst doeltreffende methode om verandering van diep gewortelde patronen bloot te leggen is een feit. Zo fijn om nog vrijer in mijn leven te staan. Dank je wel Arrezina ????

Training

In zes weken een Magisch Leven

Maandag 22 Juni start de online training: In 6 weken een magisch leven!

 Ook jij hebt een grenzeloze kracht in je, waarmee je alles in je leven moeiteloos kunt realiseren!

 En in deze 6 weken leer ik jou hoe je deze kracht bevrijdt!

 Loslaten is het sleutelwoord! En het goede nieuws is: Loslaten is niet moeilijk! Het is magisch en zo simpel als ademhalen!

 Lees hier meer!

 

 

1:1 traject op maat

Daarnaast is het mogelijk om 1 op 1 met mij te werken in een op maat gemaakt traject die helemaal aansluit bij jouw behoeftes. Omdat dit traject verschilt per persoon in tijd en intensiteit, zijn de kosten van dit traject variërend.

Je kunt je mij een mail sturen waarin je aangeeft dat je een traject overweegt. We plannen dan een gratis en vrijblijvende call in waarin we samen onderzoeken of wij een match zijn en welke vorm van begeleiding voor jou nu het meest gewenst is.

Open chat ✨
1
???? stuur me een berichtje, Arrezina
Hai! wil je meer weten nog over de training of heb je een andere vraag, stuur me gerust een app. Via app reageer ik nog weer sneller dan de mail namelijk ????????

Hai! Wat tof dat je deze magische training wilt volgen.

De deuren openen helaas pas weer de 21ste December. Je kunt wel hier je naam en email achterlaten zodat je op de wachtlijst komt en op de hoogte gehouden wordt van de volgende lancering.


Als je het jammer vind dat je zo lang moet wachten, schrijf je dan in elk geval in voor de Gratis Challenge: Loslaten was nog nooit zo makkelijk! Die vind plaats op 16 november. 

Dat beloven drie waanzinnige dagen te worden. Daar ga je in drie dagen de basis leren van het loslaten. Bovendien ontvang je voor die tijd al mooie gifts van me zodat het lange wachten de moeite waard is!

Dus schrijf je daarvoor HIER NU in zodat je dat allemaal niet mist!