Testimonials

Annemiek

Annemiek heeft een heel bijzonder verhaal te delen over wat het traject voor haar heeft gedaan. Over ontdekken hoe grenzeloos we zijn gesproken… Lees hoe een succesvolle en krachtige vrouw zware tegenslag kreeg te voortduren en zich niet kon neerleggen bij de worden: “Je zal ermee moeten leren leven”.

“Toen ik het traject bij Arrezina begon leefde ik in hele grote angst. Ik had sinds 3 jaar Tinitus (oorsuizen). Ik kon het geluid niet verdragen en ik werd er depressief van. Ik kon zelfs niet meer werken. Ik was er kapot van en wanhopig.

In de reguliere zorg vertelde ze me dat ik ermee moest leren leven. Maar dat kon ik niet accepteren.

Tijdens de course van Arrezina heb ik gemanifesteerd dat ik gezond ben geworden. Ik kan nu het geluid loslaten. Het is er soms nog wel, maar dan kan ik het dus loslaten. 

Ik leef niet meer vanuit angst nu, maar nieuwsgierigheid naar wat er nog meer mogelijk is. Ik voel me krachtiger dan ooit! En ik voel een diepe rust van binnen en contact met het universum.”

Josjah

Alles in dit leven is een spiegel van wat we denken en voelen. Josjah heeft dat ervaren in haar relatie met haar moeder die ze helemaal zelf heeft getransformeerd. Dit is wat ze erover zegt:

“ Ik had een hele complexe relatie met mijn moeder. Ik heb een hele dag zitten releasen op alles wat ik vervelend aan haar vond en niet meer wilde in mn leven. En het bijzondere is, die dingen doet ze nu ook niet meer!” 

Susanne

Susanne deed mee aan de eerste ronde van in “10 weken een Een magisch Leven”. Het is voor haar een reis naar zelfliefde geworden. Lees wat ze zelf daarover zegt:

“Ik ben met het traject van Arrezina echt een ontdekkingsreis naar zelfliefde begonnen. Het was het startpunt. En daardoor heel waardevol. Ik ben me bewust geworden van zoveel negatieve overtuigingen in mijzelf. Wow, wat belemmerden die mij (zonder dat ik het doorhad!) Na intensief loslaten met alle tools die Arrezina mij gaf, zijn ze verdwenen. Tot op heden niet teruggekomen (inmiddels bijna een jaar later). 

Zelfs fysieke pijn heb ik zelf leren loslaten. Super interessant!”

Barbara

Barbara heeft ook een bijzonder verhaal wat eigenlijk al begon tijdens de drie daagse gratis challenge:

“Ik heb altijd eczeem gehad. Vreselijke crèmes smeren, afschuwelijk jeuk, me schamen, vies voelen, er stress van hebben. “Leer er maar mee leven”: zei de reguliere geneeskunde. 

Via de biologische natuurwetten leerde ik dat mijn eczeem een verhaal vertelt over afgescheiden zijn. Dat gaf al rust en veel inzichten via familie opstellingen. 

En toen kwam ik bij Arrezina in de opleiding. Ik leerde via haar het echte loslaten. Mijn eczeem zit letterlijk tussen mijn vingers, in mijn handen: ik ging loslaten en toen…. hield ik niet meer vast…. mijn eczeem verdween.

Ik voelde me altijd afgescheiden, los, alleen, vreemd: ik heb dat alles losgelaten. En ik voel me weer volledig verbonden. En daar ging het eczeem.”

Janneke

Janneke heeft zo’n beetje haar hele leven getransformeerd. Prachtig verhaal van een moedige mooie vrouw die all in ging dwars door de onzekerheid over geld heen:

“Al tijdens de 3 challenge-avonden is mijn enorme stress die ik had vanwege mijn ex-man verdwenen. Je bood de cursus aan, die ik heel duur vond eigenlijk, dus daar was weer mijn weerstand (op goed voor mezelf zorgen), twijfels.. doe maar niet.

Toch deed ik het en het was precies wat ik nodig had. 

Ik zat op dat moment echt heel slecht in mijn vel, veel spanning in mijn lijf, 4 maanden niet tot nauwelijks geslapen, ik zag geen leuke toekomst meer, kon niet meer leuke dingen doen met vriendinnen. Ik had een verkeerde baan, een voor mij steeds slechter wordende relatie met de vader van mijn kinderen, daardoor (o.a.) ook niet de relatie met mijn zoon die ik voor ogen had, ik voelde dat mijn dochter ook last had van dit alles. En ik had meerdere keren een relatie met mannen gehad die maar niet tot bloei konden komen.

En nu? Ik heb geen stress en last meer van mijn ex-man, de relatie met zoon is met grote stappen verbeterd en nog steeds aan het verbeteren, ik ben uitgerust, ik heb het goed met mijn dochter, ik kon op enig moment kiezen uit 2 banen en er is onlangs zelfs een potentieel leuke liefde op mijn pad gekomen!”

Kirsten

Kirsten startte een 1 op 1 traject bij me en stapte later ook nog als deelneemster de online course in. Deze dame heeft haar leven in een jaar tijd compleet getransformeerd! 

“ Toen ik begon bij Arrezina was ik er erg slecht aan toe. Ik wist totaal niet wat ik wilde met mijn leven en voelde me eenzaam en zinloos. 

Ik wist alles over manifesteren en de wet van de aantrekkingskracht, maar het leek of het bij mij niet werkte en daar was ik heel verdrietig en teleurgesteld over. Ik wilde van Arrezina leren hoe het moest!

Twee dingen wilde ik vooral anders en dat was mijn liefdesleven en zingeving met werk. Dat laatste is helemaal gelukt. Ik doe echt iets moois nu en ik voel me weer belangrijk. Daarnaast snap ik door Arrezina veel beter hoe ik met de wet van de aantrekkingskracht werkt. Mijn liefdesleven is de volgend manifestatie!”

Mirjam

Mirjam, een succesvolle ondernemer met een prachtig bedrijf, maar die door haar money blocks nooit echt de resultaten haalde die ze wilde, heeft een grote transformatie gemaakt dankzij deze course. Lees of luister wat ze daar zelf over zegt:

“Ik heb dankzij de course van Arrezina één van de grootste thema’s in mijn leven, namelijk geld, helemaal losgelaten!! Er zit gewoon geen energie meer op. Arrezina doet echt wat ze belooft, namelijk dat ze verder gaat dan wie dan ook, want ik was al heel lang bezig met de LOA, maar het voelde alsof het nooit echt helemaal van mij was en ik weet nu waarom: ik kon niet goed loslaten en dankzij de course van Arrezina kan ik dat nu wel en is loslaten een heel groot onderdeel van mijn leven geworden. Deze course heeft grote veranderingen in mijn leven, mijn liefde en mijn business gebracht! Dankjewel Arrezina”

Sevgi

Segvi, nog zo’n mooie en moedige vrouw die vol overgave besloot haar leven van binnenuit te transformeren. Zij is een mooi voorbeeld van iemand die snapt: It’s not so mocht about doing, it’s all about becoming” en dat er geen weg terug is, als je eenmaal hebt gevoeld hoe magisch mooi je werkelijk bent!

“Arrezina is er één uit duizenden, zij leert je van binnenuit te groeien en te veranderen naar hetgene wat je zo graag wilt in het leven. Zij geeft haar hele hart om dit te delen met ieder! Nadat ik mij heb ingeschreven bij Arrezina en haar course heb gevolgd ben ik enorm veranderd. Mijn denkwijze is zodanig veranderd dat het nooit meer terug kan naar het oude denkpatroon. En daar ben ik haar zo dankbaar voor. Heb zoveel gelezen en zoveel geluisterd maar hoe moet je nou loslaten? Wat wordt daar nou echt mee bedoeld? Dit leer je bij Arrezina, zo mooi, zo interessant, zo waar!!

En nogmaals ik ben zo dankbaar dat ik Arrezina in mijn leven ben tegengekomen. Dit is één en al liefde! Ik zou zeggen als je echt klaar staat om anders te kijken naar het leven, dan is dit waar je moet beginnen. Met zoveel liefde, zoveel kracht overtuigt Arrezina dat je alleen maar kan groeien in het leven! Dank je wel ARREZINA!”

Sonja

Sonja’s enthousiasme maakt me stil. Ik ben dan zo dankbaar dat ik zulke lieve vrouwen mag coachen en teachen!

“Arrezina’s passie en joy in de video’s in de academie zijn enorm inspirerend. Ze kan echt heel gedetailleerd en helder uitleggen hoe manifesteren en loslaten werkt. Daarnaast is ze ontzettend zichzelf. Echt een tof mens en de course is echt te gek!”

Marianne

Marianne is een prachtig voorbeeld van een vrouw die gewoon echt in de experiment modus gaat, want geloof me, het ego is het niet zo eens met de dingen die ik mensen vraag los te laten over hun partner. Deze PowerVrouw heeft gemerkt dat het werkt. Lees haar inspirerende verhaal hier:

“De relatie met mijn man was al tijdenlang een uitdaging, waarbij onze verschillende karakters behoorlijk kunnen botsen. Ik verlangde enorm naar harmonie en meer verbinding. In Arrezina’s Academy leerde ik hoe ik júist dat wat ik niet meer wilde enorm krachtig vasthield. In de module Magic Relationships klikte het in mijn hoofd als een malle. Ik ben letterlijk gaan toepassen wat Arrezina aangeeft en alle oefeningen gaan doen. Ik had het niet voor mogelijk gehouden, maar mijn man en ik hebben weer lol samen, ik voel de liefde stromen en het voelt als wij in plaats van hij en ik. Daardoor ziet de wereld er voor mij totaal anders uit. Vette aanrader! Oh en: het voelt echt als een nieuwe way of life!”

Pat

Wat ben ik dankbaar voor deelneemsters zoals Pat die echt next level willen. Geen genoegen nemen met een leven in angst en grenzen. Ik heb het volste vertrouwen dat ook Pat meer en meer haar leven gaat transformeren en al haar grote mooie dromen gaat manifesteren. Zelf gelooft ze dat nu ook:

“Ik vind je vooral een hele fijne inspirerende persoonlijkheid. Ik vind het daarom fijn om naar je video’s in de academie te kijken. Je brengt het op een manier waarop het voor mij heel prettig is om naar je te luisteren. Je reageert altijd behulpzaam en met audio’s waardoor het contact heel persoonlijk is. Levenslange toegang is ook fijn, ik doe nu de course voor de tweede keer en hoor hele andere dingen weer. Je hebt me veel nieuwe inzichten maar vooral handvaten gegeven om me te bevrijden van mijn beperkende ego gedachtes waardoor ik overtuigd ben dat ik alles wat ik wil kan gaan manifesteren.”

Margot

Barbara heeft ook een bijzonder verhaal wat eigenlijk al begon tijdens de drie daagse gratis challenge:

“Ik heb altijd eczeem gehad. Vreselijke crèmes smeren, afschuwelijk jeuk, me schamen, vies voelen, er stress van hebben. “Leer er maar mee leven”: zei de reguliere geneeskunde. 

Via de biologische natuurwetten leerde ik dat mijn eczeem een verhaal vertelt over afgescheiden zijn. Dat gaf al rust en veel inzichten via familie opstellingen. 

En toen kwam ik bij Arrezina in de opleiding. Ik leerde via haar het echte loslaten. Mijn eczeem zit letterlijk tussen mijn vingers, in mijn handen: ik ging loslaten en toen…. hield ik niet meer vast…. mijn eczeem verdween.

Ik voelde me altijd afgescheiden, los, alleen, vreemd: ik heb dat alles losgelaten. En ik voel me weer volledig verbonden. En daar ging het eczeem.”

Bettina

“Arrezina, jouw cursus is fantastisch! De manier waarop jij mensen begeleidt, dat heb ik nooit eerder meegemaakt! Ik ben al heel lang op de hoogte van de Law of Atraction. Echt heel lang! Maar het toepassen ervan, daar had ik nog veel vraagtekens bij, maar met jouw techniek en uitleg kun je eigenlijk eindelijk echt het leven bouwen wat je wil creëren!

Ik wilde aan het begin van de cursus manifesteren dat onze honden niet meer andere honden aanvallen. Het was zo erg, dat we eigenlijk niet meer naar buiten konden. Het klinkt klein, maar dit was voor ons een angel in de voet. We hadden er enorm veel verdriet van.

Het gaat nu veel veel beter. Ze kunnen weer normaal wandelen. We hebben weer plezier. Het is dankzij de course dat ik dit heb kunnen manifesteren.

Ik ben zelfs opnieuw begonnen met de course om nog meer mijn droomleven te creëren. Ik ga nu voor mijn droombaan.

Arrezina, je bent echt fantastisch! Dankjewel voor alles wat je voor ons gedaan hebt. Iedereen moet zich inschrijven voor deze course!”

Training

In tien weken een Magisch Leven

9 april start de online training: In 10 weken een magisch leven!

Ook jij hebt een grenzeloze kracht in je, waarmee je alles in je leven moeiteloos kunt realiseren!

En in deze 10 weken leer ik jou hoe je deze kracht bevrijdt!

Loslaten is het sleutelwoord! En het goede nieuws is: Loslaten is niet moeilijk! Het is magisch en zo simpel als ademhalen!

Lees hier meer!

Open chat ✨
1
???? stuur me een berichtje, Arrezina
Hai! wil je meer weten nog over de training of heb je een andere vraag, stuur me gerust een app. Via app reageer ik nog weer sneller dan de mail namelijk ????????

Hai! Wat tof dat je deze magische training wilt volgen.

De deuren openen helaas pas weer over een paar maanden. Je kunt wel hier je naam en e-mail achterlaten zodat je op de wachtlijst komt en op de hoogte gehouden wordt van de volgende lancering.