De deuren van Life Without Limits staan nu voor je open. Meld je hier nu aan.

“You are a seed of a miracle as well as the miracle itself“

Lees hier hoe ik ontdekte dat ik mezelf in 3 maanden kon genezen met behulp van de wet van de aantrekkingskracht van een ziekte die mijn leven 8 jaar lang compleet stillegde.

Het was December 2017 toen ik op de zoveelste zieke dag in bed Abraham Hicks ontdekte. Vanaf de eerste seconde luisterde ik ademloos naar haar teachings over de wet van de aantrekkingskracht. Ik was totaal gegrepen door de waanzinnige belofte en de mate waarin ik in controle bleek te zijn over alles in mijn leven!
Ik besloot een experiment aan te gaan met mezelf:

Ik ging mezelf met behulp van deze wet genezen. 

Drie maanden later was mijn bloed schoon.

De 8 jaren die daaraan vooraf gingen waren vreselijk! Een grillige onvoorspelbare chronische auto-immuunziekte had langzaam maar zeker mijn leven compleet stilgelegd en liet me gefrustreerd, eenzaam, teleurgesteld en intens verdrietig achter. Ik haatte mijn leven, ik haatte mezelf en mijn gebrek aan kracht en succes. 

Ik lag eigenlijk alleen maar op bed. Ik kon soms enkele dagen me best oke voelen, en optimistisch als ik was, leefde ik dan op, maakte plannen voor de toekomst om telkens weer teleurgesteld, verbijsterd en intens verdrietig dood en doodziek voor dagen soms weken en soms zelfs maanden achtereen op mijn bed te liggen. Totaal uitgeput en met gierende pijnen en ontstekingen in mijn lichaam. 

Mijn haar viel met bossen uit, mijn huidskleur was grauw, geen licht meer in mijn ogen… Het was alsof mijn lichaam niet wist hoe ze moest leven. Er was letterlijk geen enkele levensenergie in mij. Nou ja, net genoeg om te ademhalen, maar er waren heel wat dagen bij dat ik tegen mijn man zei: “Zelfs ademhalen is te vermoeiend…”

Ik schaamde me en voelde me een enorme loser. Ik trok me daardoor steeds meer terug en vereenzaamde meer en meer. 

En op de één of andere manier had het leven zich tegen mij gekeerd. Zo voelde het. En ik begreep het niet want ik was een optimistisch mens en goed voor de mensen om mij heen. Hoe kon dit mij overkomen? Waarom?

Eén ding was zeker, ik kon alleen maar gelukkig en succesvol zijn als ik weer gezond was. Dat was voor mij zo vanzelfsprekend als de zwaartekracht.

Het waren zware hopeloze jaren van opkrabbelen, even blij zijn omdat ik me gezond voelde om altijd weer moedeloos die ziekte te voelen opkomen die mij naar beneden haalde en me in mijn bed dwong terwijl ik zo graag, zo intens graag gewoon wilde leven!!

Jaren van artsenbezoeken en gefrustreerd uitblijven van een weg uit deze nare ziekte gingen voorbij.

Gefeliciteerd met je aanmelding! Te gek dat je erbij bent!

Tot er die ene dag kwam in de winter van 2017 die, nu ik terugkijk, alles veranderde. 

Die winter was ik zieker dan ooit. Gierende pijnen, dood en doodmoe en emotioneel totaal uitgeput van de wanhoop.

Alleen, eenzaam en afgezonderd lag ik op bed en ineens was er die bevrijdende fonkelnieuwe gedachte: Wat nou als ik ga leren om gelukkig te zijn met deze ziekte? Deze gedachte voelde als een waanzinnige opluchting! Het was alsof er een bel in mij open popte en ik weer kon ademhalen. 

Dat moment bleek een magisch moment want met die ene fonkel nieuwe gedachte ontdekte ik het goud van het leven; ons vermogen om samen te werken met het leven en te manifesteren wat we wél willen. Grenzeloos. Moeiteloos. En in flow. 

Op het moment van die gedachte wist ik hier nog niks van. Deze onverwacht nieuwe gedachte die zomaar ineens opkwam op de zoveelste doodzieke dag in mijn bed.

Ik wist nog niet hoe ik gelukkig kon zijn met deze ziekte, wat ik wel meteen voelde was een enorme opluchting. Het was alsof een verstikkende ballon die in mij zat, open popte en ik weer kon ademhalen.

Het bleef niet bij deze vraag. Ik besloot op dat moment dat ik dat ging doen!

Het was een besluit. Een intentie! En zo ontdekte ik de kracht van mijn intentie én ik ontdekte dat elke intentie zichzelf manifesteert!!

Want wat er gebeurde na deze gedachte is een constante stroom aan wonderen. Ik kan het niet anders zeggen… Eén daarvan was Abraham Hicks. Van haar leerde ik alles over de wet van de aantrekkingskracht. Haar woorden voelden als thuiskomen. Het was alsof ik iets hoorde wat ik ooit wist maar was vergeten…

Zoals ik al zei: Haar belofte gaf mij hoop en ik besloot mezelf te genezen.

Weer een besluit. Een intentie. En weer zonder me volledig bewust te zijn van de impact van een besluit.

En ik zei het al, drie maanden later was mijn bloed schoon, voelde ik een nieuwe levensenergie en kracht door mijn lichaam stromen die ik niet eerder gekend had. Ik wist, ik voelde, ik ben mezelf aan het genezen!

Sinds die ene eerste gedachte valt alles op zijn plaats. Het is een wonderlijke reis uit ziekte geworden. Een magische reis van gebeurtenissen, nieuwe kraakheldere gedachtes, bevrijdende inzichten, wijze boeken, intense en transformerende omstandigheden, heldere ideeën en nieuwsgierige nieuwe bevrijdende gedachtes.

Ik heb de magie van het leven ontdekt.

Want die reis was een waanzinnige ontdekking van wie ik eigenlijk echt diep van binnen ben!! Het is een grenzeloze potentie, de meest intelligente energie waardoor alles bestaat. Ik ontdekte en voelde: dat is wie ik werkelijk ben! 

Het is een thuis komen in jezelf. Een zachte landing in een levendige en liefdevolle omarming en een opening naar een grenzeloze potentie en innerlijke guidance naar alles waar je naar verlangt.

Een volgend wonder kwam op mijn pad: de Sedona Methode. Een krachtige en eenvoudige loslaatmethode en ik wist meteen: Nu heb ik echt goud in handen! Nu is het gebruiken van de wet van de aantrekkingskracht echt een eitje!

Ik heb een coachingsopleiding gevolgd om mezelf te bekwamen in het begeleiden van mensen in het loslaten, om het ze te leren en om zelf een verdieping door te maken.

Daarnaast was ik unstoppable. Ik heb alles gelezen wat ik maar kon vinden. Vele oude en nieuwe spirituele teachings geluisterd en gelezen. Ik ben me gaan verdiepen in concepten als quantum fysica en neuroscience. 

Ik heb mezelf keer op keer uitgedaagd om next level te gaan. Grote quantum leaps heb ik gemaakt want toen ik merkte dat ik mezelf zo makkelijk kon genezen, proefde dat naar meer. 

Ik blijf pionieren en experimenteren en mijn gezondheid ‘testen’. Tot nu toe heb ik geen grens ontdekt! Want:

  • Ik was doodziek en nu ben ik elke dag energiek en gezond!

  • Ik was eenzaam en bang. Nu voel ik een heerlijke verbinding met mezelf en het leven. Ik voel me gesteund en gedragen. No more struggle for me!!

  • Ik was blut en voelde me verdwaald in het leven en onvervuld. Nu ben ik rijk van de inspiratie en voldoening en heb ik een financiële overvloed gecreëerd in slechts 2 jaar tijd.

  • Ik haatte mezelf en mijn leven. Nu ben ik verliefd op mezelf en het leven en alles wat ik creëer.

  • Ik was zwaar getraumatiseerd. Alle trauma’s heb ik losgelaten en ik ben nu emotioneel stabiel en veerkrachtig.

  • Ik had geen idee wat ik kwam doen in dit leven en nu heb ik mijn zielsmissie gevonden (of eigenlijk heeft mijn zielsmissie mij gevonden) en heb ik daar een winstgevend bedrijf van gemaakt.

  • Ik ging van slachtoffer van wat me overkwam naar een machtige manifestator want elke intentie die ik zet manifesteer ik moeiteloos en krachtig.

  • Van voorwaardelijk gelukkig, naar onvoorwaardelijk gelukkig.

  • Van zelfhaat naar zelfliefde.

En nu is mijn missie om jou ook (verder) terug te begeleiden naar thuis. Jou de weg te wijzen naar de verbinding met het goddelijke in jou waar vanuit je alles kunt hebben en zijn. Moeiteloos en in flow!

Want er is geen enkele grens aan wat jij kunt zijn en aan wat jij kunt hebben. De enige grens is de grens van jouw gedachtes en je gevoelens. En als je die leert loslaten, ontdek je de grenzeloosheid die ook in jou zit en waarmee je alles moeiteloos manifesteert!

TRAINING

Life Without Limits

Ook jij hebt een grenzeloze kracht in je, waarmee je alles in je leven moeiteloos kunt realiseren!

En in 12 weken leer ik jou hoe je deze kracht bevrijdt!

Loslaten is het sleutelwoord! En het goede nieuws is: Loslaten is niet moeilijk! Het is magisch en zo simpel als ademhalen!

Lees hier meer!

Ontvang inspiratie mails en wees als eerste op de hoogte van de volgende gratis challenge!