HET GRATIS 3 DAAGS ONLINE MANIFESTATIE EVENT VAN HET JAAR!

Eindelijk de “HOE DAN?”

Eindelijk een manifestatie-tool in je handen die wél én altijd voor blijvende manifestaties zorgt!

Schrijf je in, want na deze 3 dagen kan jij helemaal zelf in slechts enkele minuten belemmerende en pijnlijke emoties voorgoed loslaten en dat… is DE sleutel van de wet van de aantrekkingskracht!

GRATIS
In 3 dagen van Vasthouden naar Loslaten

Ontdek het geheim van de wet van de aantrekkingskracht:

de kunst van het loslaten, de enige sleutel naar je diepste verlangen!

De 3-daagse is voorbij, maar je kunt je nog aanmelden voor de replays!

Schrijf je in want na deze 3 dagen heb je eindelijk een manifestatie-tool in je handen die wél én altijd voor blijvende manifestaties zorgt!

Je voelt dat je iets mist… Je mediteert, visualiseert, affirmeert en je zet krachtige intenties, maar al die mooie tools hebben nog niet voor de echte en vooral blijvende resultaten gezorgd.

Je diepste verlangens blijven onbereikbaar en die pijnlijke terugkerende problemen blijven je maar achtervolgen… 

En dat doet pijn! Die hoopvolle belofte van de wet van de aantrekkingskracht kennen, maar niet de resultaten manifesteren die je wilt… Je eerste manifestatie-enthousiasme heeft inmiddels plaatsgemaakt voor twijfel en misschien zelfs moedeloosheid… 

Je mist iets… Dat voel je… Maar wat?

5 jaar geleden ontdekte ik het antwoord op deze vraag waardoor ik mezelf in 1 jaar tijd blijvend kon genezen van een chronische ziekte die mijn leven 8 jaar lang had stilgelegd én liet ik in twee jaar tijd een schuld van 60.000 euro bij de belastingdienst definitief achter me en nu manifesteerde ik zelfs een omzet van meer dan een half miljoen per jaar…

Waarom lukken dit soort grote, snelle en vooral blijvende resultaten mij wel?

Dat is niet omdat ik beter ben dan jij! Het meer verdien dan jij! Minder getraumatiseerd ben dan jij… Nee, het antwoord is heel eenvoudig: Ik ontdekte de manifestatie tool die je nodig hebt voor elke stap in je manifestatieproces, de absolute gamechanger…

LOSLATEN!

Zonder deze manifestatie tool, was ik nu nog ziek geweest… Had ik nooit dit bedrijf gehad en al helemaal niet de financiële vrijheid gehad die ik nu heb… En had ik zeker niet die innerlijke rust en verbinding met het leven gevoeld die ik nu dagelijks ervaar…

Dit is echt de tool geweest die voor blijvende resultaten heeft gezorgd en die ik tot de dag van vandaag dagelijks gebruik om elk verlangen moeiteloos en in een diep vertrouwen aan te trekken!

En het goede nieuws is, dat kan jij na deze 3 dagen ook! Dus schrijf je in want dit is waar je al die tijd naar op zoek bent geweest! Dit is je game changer!

De 3-daagse is voorbij, maar je kunt je nog aanmelden voor de replays!

Schrijf je in want je kunt niet aantrekken wat je wél wilt, als je ondertussen vasthoudt wat je niet wilt… 

Want dat is wat je nu nog doet…

Daarom neem ik je in 3 dagen mee op een magische reis waar je ontdekt:

Dag 1

 • Wat je nu nog doet waardoor je die terugkerende problemen zelf aan het vasthouden bent én hoe je daarmee stopt… Je gaat tijdens deze workshop al van vasthouden naar loslaten!

 

 • Dat accepteren niet betekend dat je maar lijdzaam moet vast blijven zitten in lijden en ongewenste situaties, maar dat het een heerlijke open deur naar elk verlangen..!

 

 • Hoe je accepteert wat je nu nog niet kan accepteren omdat het zoveel pijn doet én HOE je op een gezonde manier die weerstand loslaat als besluit..!

 

 • Dat voelen het belangrijkste is in je hele manifestatie proces, dat je niet bang hoeft te zijn voor nare emoties en HOE je die angst voorgoed achter je kunt laten.

Dag 2

 • HOE je nare emoties stap voor stap in slechts enkele minuten loslaat zodat je niet meer zo snel getriggerd bent door vervelende situaties en daardoor veel makkelijker in alignment blijft met je verlangens zodat je eindelijk wél manifesteert wat je wilt..!

 

 • Hoe je het verleden voorgoed achter je laat zodat je in het hier en nu kunt blijven en je eindelijk de vrijheid voelt om te gaan creëren in plaats van meer van hetzelfde aan te trekken!

Dag 3

 • Dat jij het vermogen in huis heb om generaties lang lijden niet door te geven aan je kinderen en alle generaties na hun…!

 

 • Dat jouw mooie verlangens niet de bron van je lijden zijn! En wat dan wél! 

 

 • Welke diepe schoonheid verborgen ligt in jouw verlangens! Ik wil echt dat je dat gaat ervaren want dat is je game changer! (Ik kan niet wachten je dit te laten ervaren..!)

 

 • Welke diepgewortelde en en saboterende overtuiging jouw verlangens in de weg staan.

 

 • Uit welke 3 fasen mijn manifestatieproces bestaat. Een proces die zo betrouwbaar is dat ik nooit meer twijfel of mijn verlangen wel of niet materialiseert!

De 3-daagse is voorbij, maar je kunt je nog aanmelden voor de replays!

Laten we eens even concreet maken wat deze 3 daagse je gaat opleveren… Hoe zou het voor je zijn als je:

 • Nooit meer een partner met bindings- of verlatingsangst aantrekt, maar een emotioneel volwassen partner die door dik en dun en met veel overtuiging bij je blijft!

 

 • Je een tool in huis hebt waarmee je binnen enkele minuten jezelf en je kinderen bevrijdt van (generatie lang) trauma! Ja, ook je kinderen want wat jij loslaat geef je niet meer door aan je kinderen!  

 

 • Niet aan het einde van elke maand die financiële stress meer hoeft te voelen omdat er weer meer is uitgegaan dan erin komt, maar een gevulde bankrekening die maar niet op lijkt te kunnen! 

 

 • Nooit meer na de zoveelste passieloze nacht je moedeloos afvraagt of je partner je nog wel aantrekkelijk vindt, maar ook na 10, 20 of 30 jaar samen nog een bruisend seksleven!

 

 • Je nooit meer lichtelijk wanhopig hoeft te vragen waar je volgende klant nu weer vandaan moet komen, maar een wachtrij van klanten die staan te popelen om met je te werken!

 

 • Nooit meer met stress naar je werk gaat omdat het geen voldoening brengt of hartstikke lastig te combineren is met je mooie gezin, maar een baan of bedrijf waar je doet wat je het liefste doet én die je draagt in je moederschap (in plaats van dat het je moederschap kost dus…)!

 

 • Geen boze en ontevreden puber aan je tafel hebt zitten die zich aan geen enkele regel houdt, maar eentje waar je een inspirerende en gelijkwaardige relatie mee hebt en die wél graag gezellig met je aan tafel zit!

Het kan allemaal als je hebt leren loslaten wat je niet langer wilt… We leven in een universum waar je niet hoeft te kiezen. Waar je niet hoeft te lijden. Waar je nergens ooit in vast hoeft te zitten en waar verlangens nooit buiten je bereik hoeven liggen…

Misschien klinkt dit allemaal een beetje te mooi om waar te zijn. Kan dit allemaal in 3 dagen tijd..?

Duizenden vrouwen zijn je inmiddels voorgegaan en dachten dit misschien ook… Tot ze deze workshop volgde en het loslaten zelf ervaarde en vol verwondering mij deze berichten stuurde:

Ik hou van serieus grote resultaten!

Niks is frustrerender dan iets heel graag willen en het telkens niet hebben. En niks zorgt voor meer machteloosheid en verdriet dan vast zitten in iets wat pijn doet en waar je zo vurig graag uit wilt…

Ik weet er alles van… Moedeloos en machteloos lag ik 8 jaar in bed me af te vragen hoe ik uit die rotziekte kwam. En wanhopig probeerde ik met een ziek lichaam uit grote schulden te komen (wat natuurlijk totaal niet lukte..)

Mijn vurige verlangen naar gezondheid en naar financiële rust deed vooral heel veel pijn omdat ik gewoon echt geen enkele hoop meer voelde… Ik had al zolang gezocht naar een weg eruit… Die weg leek niet te bestaan. 

Inmiddels hou ik van mijn verlangens! Ik hou van verlangen zelf!

En dat komt omdat ik kan vertrouwen op het manifestatieproces die jij nu dus ook gaat ontdekken en waarmee ik die verlangens manifesteer. Niet alleen omdat ik 100 % weet dat dit een betrouwbaar proces en ik er dus in kan ontspannen, maar vooral omdat dit manifestatieproces een diepe ontmoeting is met wie ik werkelijk ben én met het leven zelf! Want alleen vanuit een diep verbinding met het leven zelf, kan je elke droom moeiteloos manifesteren…

En nee! Verlangen is niet de bron van al het lijden!! Wat ik heb ontdekt is dat we lijden als we niet geloven in onze verlangens. Als we twijfelen en onzeker zijn. Als we ons kleiner maken omdat we het onszelf niet waard vinden of bang zijn voor de zoveelste teleurstelling.

Dat is je pijn. Dat is onze enige pijn! En het goede nieuws is dat deze pijn niet nodig is als je de wet van de aantrekkingskracht gaat doorgronden én gebruiken op de juiste manier! 

Dan ontdek je wat verlangen wél is, namelijk een directe verbinding met wie je werkelijk bent, met het leven, met het universum (het goddelijke zelfs)

Dus schrijf je, want na deze 3 dagen ben jij van die pijn af en zijn jouw verlangens mooie magische cadeautjes die jij mag uitpakken!

De 3-daagse is voorbij, maar je kunt je nog aanmelden voor de replays!

Als laatste wil ik je meegeven wat voor mij persoonlijk het grootste cadeau is van wat ik de afgelopen jaren heb ontdekt is dit: 

Elk lijden wat jij en ik loslaten, geven we niet door aan onze kinderen… 

Ik weet niet of je kinderen hebt of wilt. Ik heb er twee van 16 en 18 jaar en elke keer dat ik een oud saboterend patroon, een chronische terugkerende emotie of trauma loslaat, dan raakt deze gedachte mij het meest.

En altijd denk ik weer; “Zo, deze bespaar ik mijn kinderen ook…!”

Ik voel dan een diepe dankbaarheid en verwondering voor de magische kracht die wij als moeder in ons hebben en maak een nederige buiging naar het leven.

Er zijn eigenlijk geen woorden die deze impact recht doet… 

De 3-daagse is voorbij, maar je kunt je nog aanmelden voor de replays!

Als je tot hier hebt gelezen en je nog niet hebt ingeschreven, dan twijfel je nog een beetje vermoed ik. En dat is oké. Er is genoeg gratis content te vinden die niet diepgaand genoeg was en je bent wellicht keer op keer teleurgesteld door hoopvolle beloftes die niet eens in de buurt kwamen van wat er werd beloofd…

Daar hoef je bij deze workshop niet bang voor te zijn! Jij gaat ‘naar huis’ met de belangrijkste sleutel in je hele manifestatieproces want na deze 3 dagen kan jij nare emoties voorgoed en helemaal zelf in slechts enkele minuten loslaten en je snapt na die 3 dagen dat dat de sleutel is naar elke droom!

De 3-daagse is voorbij, maar je kunt je nog aanmelden voor de replays!

Het is inderdaad het grootste cadeau wat je jezelf (en je kinderen) kan geven. Het is ook mijn grootste cadeau geweest. Die van mij én die van de andere duizenden vrouwen die je voorgingen. Kijk wat zij te zeggen hebben…

De 3-daagse is voorbij, maar je kunt je nog aanmelden voor de replays!

Arrezina.nl

In 3 Dagen van Vasthouden naar Loslaten

*Door me in te schrijven ga ik akkoord met het ontvangen van e-mails van Arrezina en het privacybeleid