Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Welkom in LIFE WITHOUT LIMITS! Het programma wat jou in 20 weken een diepgaand en praktisch inzetbaar manifestatieproces in handen legt waarmee je eindelijk wél voor de rest van je leven elk verlangen moeiteloos manifesteert!

Ik zie zoveel vrouwen hun dromen opgeven, settelen for less en zichzelf kleiner maken en dat breekt mijn hart, want we leven in een universum waar dat gewoon echt niet hoeft!!

Je hebt misschien al veel aan persoonlijke- en spirituele ontwikkeling gedaan; Je hebt het internet afgestruind naar manifestatie tools, vele boeken gelezen, podcasts geluisterd en misschien zelfs ook al manifestatieprogramma’s gevolgd…

Waarom gaat dit programma me wél helpen?, kan je je afvragen… Ik heb al zoveel geprobeerd…

Goeie vraag!

Deze dames, deelnemers uit LIFE WITHOUT LIMITS, kunnen je beter beantwoorden dan ik denk ik:

Zoals je ziet, ga ik verder waar Tolle, Abraham Hicks en Joe Dispenza stoppen, want hoe inspirerend deze grote denkers ook zijn, de praktische toepasbaarheid en de directe ervaring van hun teachings mist en dat is nou juist wat je nodig hebt!

De HOE DAN mist!

Dit programma is de ‘HOE DAN?’. Want LIFE WITHOUT LIMITS is een heldere, volledige en zeer diepgaande, concrete en makkelijk inzetbare handleiding die je voor de rest van je leven kunt inzetten om de wet van de aantrekkingskracht te gebruiken en daarmee elk verlangen te manifesteren.

Want hoe frustrerend is het:

 • Om zoveel kennis te hebben over manifesteren en de wet van de aantrekkingskracht, maar het niet te kunnen toepassen waardoor die grote dromen maar buiten bereik blijven?

 • Om te weten dat je elk verlangen kunt manifesteren met die wet van de aantrekkingskracht, maar dat het jou niet lukt…

 • Dat die terugkerende problemen je maar blijven achtervolgen terwijl je weet dat het anders kan als je die wet van de aantrekkingskracht maar beheerst…

 • Om te weten dat er een weg terug is naar een heerlijke ervaring van eenheid, waar je misschien heel soms al een glimp van hebt mogen opvangen, maar waar je geen invloed op hebt en de permanente ervaring uitblijft.

 

Je weet het allemaal, je weet hoe mooi het leven kan zijn, maar het toepassen waardoor je je verlangens manifesteert en het daadwerkelijk ervaren, mist…

Als je deze frustratie herkent en je verlangt er vurig naar om DE HOE DAN te ontdekken zodat je de wet van de aantrekkingskracht echt leert toepassen met een krachtig en praktische manifestatie proces, dan is dit coaching programma LIFE WITHOUT LIMITS voor jou!

Dit programma is anders dan elk ander manifestatieprogramma want we gaan iets doen wat je nergens anders leert, namelijk:

Terwijl je stap voor stap die nare terugkerende problemen loslaat en je verlangens gaat aantrekken via de 7 stappen van LIFE WITHOUT LIMITS manifestatieproces, gaan we de diepte in en je identificatie met het ego volledig loslaten!

Dat is de diepere schoonheid van dit programma: We gaan samen stap voor stap de identificatie met het ego loslaten…

Het kan zelfs niet anders…

Want je kunt niet je verlangens manifesteren zolang je geïdentificeerd bent met je ego, met de stem in je hoofd. Want die stem is vergeten wie hij/zij werkelijk is en leeft daarom in een constant tekort en gevaar en saboteert daardoor werkelijk elk verlangen!

Je kunt blijven proberen om met veel te oppervlakkige, gratis of goedkopere manifestatie processen te manifesteren, maar dat heb je al gedaan… En wat heeft dat je opgeleverd…?

Er is simpelweg meer nodig.

Dus als je er klaar voor bent om voor eens en voor altijd jezelf te bevrijden van het ego die jou tegenhoudt en je leven saboteert, dan is dit een hele liefdevolle uitnodiging om nu verder te gaan met LIFE WITHOUT LIMITS!

Deze dames stonden een aantal maanden geleden voor dezelfde keus als jij nu staat: Blijven zitten waar je zit en het zelf blijven proberen met gratis of goedkopere content of een moedige keus maken voor je verlangens en dus instappen in dit programma!

Wat kies jij? Als je kiest voor je verlangens, dan ga ik je in dit programma helpen om die voor eens en voor altijd wél te manifesteren!

Als je mee hebt gedaan met de 3 daagse workshop dan heb je al veel van mij geleerd en ik snap dat de verleiding groot is om het eerst maar eens daarmee te proberen. En je hebt gelijk, je komt een heel eind met wat je van me hebt geleerd!

Maar eerlijk is eerlijk, ik had mezelf niet kunnen genezen met alleen deze kennis en ik had die grote schulden niet achter me kunnen laten als ik niet het volledige proces had ontdekt en toegepast!

Er is nog zoveel meer nodig om die blijvende resultaten te manifesteren.

Want dat is wat je wilt toch? Dat je manifestaties blijvend zijn! Dat je niet na de eerste terugval moedeloos en verdrietig de handdoek in de ring gooit en opgeeft…?

Geloof me, ik weet alles van die terugvallen… Ik ken de machteloosheid en moedeloosheid van die fase als geen ander! En ik ken de neiging om dan op te geven… De pijn van de twijfel en de onzekerheid of het allemaal eigenlijk wel waar is…

Weet je, ik ben ongelooflijk dankbaar voor elke manifestatie, voor mijn gezondheid en mijn financiële vrijheid die LIFE WITHOUT LIMITS mij heeft gebracht, maar weet je waar ik het meest dankbaar voor ben? 

Dat ik een manifestatieproces in handen heb waar ik altijd op terug kan vallen! Zelfs als mijn ego het even weer volledig heeft overgenomen en ik het allemaal niet meer geloof… Dan hoef ik alleen maar de stappen van dit proces te volgen want die trekt mij altijd weer uit die nare tekorten, twijfels en onzekerheden van het ego! 

LIFE WITHOUT LIMITS brengt mij altijd weer terug naar innerlijke rust en vertrouwen. Terug naar alignment met mijn verlangens. Terug naar huis. 

En dat gun ik jou ook zo!

En net als ik, heb jij ook zo’n bewezen en praktisch proces nodig waarmee jij jezelf door die fase heen kan dragen. En jij hebt zelfs nog meer daarbij want jij krijgt er een heel vangnet bij van mij en mijn team én een inspirerende online community van gelijkgestemde pioniers die je aanmoedigen! 

LIFE WITHOUT LIMITS is dat vangnet en geeft je dat manifestatieproces!

Stel je eens voor hoe het zou zijn als je nooit meer bang hoeft te zijn voor tegenslagen en uitdagingen omdat je een manifestatieproces hebt waar je altijd op terug kan vallen omdat hij je altijd uit elke nare situatie helpt…

Hoe zou dat voor je zijn..?  

En stel je eens voor dat elk verlangen voelt als een bestelling bij BOL.COM omdat je een manifestatieproces in handen hebt die je gewoon elke keer weer opnieuw kunt gebruiken om elk verlangen te manifesteren (ook als je je totaal niet kan voorstellen dat het mogelijk is voor jou..! Want LWL helpt je daar juist mee). 

Hoe zou dat voor je zijn..?

En stel je eens voor dat je nooit meer bang hoeft te zijn wanneer je bewust wordt van een oud trauma omdat je weet dat je een manifestatieproces in handen hebt waarmee jij jezelf altijd weer bevrijdt van elk bewust geworden trauma…

Hoe zou dat voor je zijn..?

Dat maakt toch een probleemloos leven?

LIFE WITHOUT LIMITS Is dat proces en ik leg het met liefde in jouw handen! Deze dames gingen je voor en ervaren nu dit diepe vertrouwen zelf ook…

Laten we eens heel concreet maken wat LIFE WITHOUT LIMITS in je zakelijke en persoonlijke leven gaat betekenen.

Stel je eens voor:

Dat je nooit meer een partner aantrekt met bindings- of verlatingsangst, omdat je weet hoe je jezelf in alignment brengt met wat je wél wilt en dat dus altijd aantrekt! Een emotioneel volwassen partner bijvoorbeel… Die altijd bij je blijft, door dik en dun en met volle overtuiging! Je zou niet de eerste zijn die een nieuwe relatie manifesteert dankzij LIFE WITHOUT LIMITS…

Dat je alle benodigde manifestatie tools in huis hebt waarmee je binnen enkele minuten jezelf (en daarmee je kinderen) bevrijdt van generaties lang trauma! Ja, ook je kinderen, want elk trauma wat jij loslaat, geef je niet meer door aan je kinderen!

Dat je nooit meer aan het einde van de maand die vervelende financiële stress voelt, omdat je weet hoe je jezelf in alignment brengt met overvloed en je dus een gevulde bankrekening hebt die maar niet op lijkt te kunnen! 

Dat je nooit meer na de zoveelste passieloze nacht je moedeloos afvraagt of je partner je nog wel aantrekkelijk vindt, maar dat je ook na 10, 20 of 30 jaar samen nog een bruisend seksleven hebt omdat jij een manifestatie proces in handen hebt die je ook hiervoor kunt gebruiken!

Dat je je nooit meer gespannen hoeft te vragen waar je volgende klant nu weer vandaan moet komen, maar dat je weet HOE je elke intentie manifesteert en dus klanten besteld bij het universum, net zoals deze deelneemster dat doet:

Dat je werk of je bedrijf nooit meer je aandacht voor en tijd met je kinderen volledig in beslag neemt, maar dat je een baan of bedrijf hebt gemanifesteerd waar je doet wat je het liefste doet én die ervoor zorgt dat je genoeg vrije tijd en financiële rust hebt om te genieten van je kids en ze alles te geven wat ze nodig hebben!

Geen boze en ontevreden puber aan je tafel hebt zitten die zich aan geen enkele regel houdt, maar eentje waar je een inspirerende en gelijkwaardige relatie mee hebt en die wél graag gezellig met je aan tafel zit!

Dat je nooit meer bang hoeft te zijn voor opgeslagen trauma’s die opkomen of belemmerende overtuigingen waarvan je je bewust wordt, omdat je voor al dit soort zaken verschillende ‘releases’ klaar hebt staan die je dan gebruikt, waardoor je moeiteloos loslaat wat je beperkte.

Dat je chronische klachten of ander fysiek ongemak kunt loslaten omdat je in LIFE WITHOUT LIMITS de tools hebt om zelfs dit soort fysieke klachten los te laten.

Dat je een manifestatieproces in handen hebt waarmee je zelfs ongewenst gedrag van een ander kan loslaten! Dus als je partner je even niet meer ziet staan, kan jij manifesteren dat hij zijn/haar handen niet van je af kan houden. Of als je puber je het bloed onder je nagels vandaan haalt, weet jij hoe je dat gedrag loslaat!

En eerlijk is eerlijk, het leven gaat je niet besparen van uitdagingen… Maar als het voelt als tegenslag, dan ben je je ego aan het geloven die denkt dat hij in gevaar is, dat hij er alleen voor staat en iets hem overkomt waar hij geen invloed op heeft!

En je bent nooit alleen! En die invloed heb je wél! Het ego is vergeten wie hij werkelijk is! Daarom wil ik je zo graag helpen om dat ego los te laten zodat jij je gaat herinneren wie je wél bent!! Een grenzeloos krachtig wezen, verbonden met de hoogste intelligentie en die daarom een keuzevrijheid heeft die geen grens heeft!

Dan zit je nooit meer vast in tegenslagen en uitdagingen want je weet altijd de weg eruit! 

En dan hoef je niet meer te kiezen tussen die dingen hierboven, dan kan je gewoon alles hebben!

En om daar te komen is een behoorlijk healing proces nodig die niet altijd even makkelijk is…! Maar LIFE WITHOUT LIMITS gaat je dragen en helpen naar die plek van thuiskomen in jezelf en het leven! 

En ja, je hebt gelijk, we leven nu nog in een wereld waar oorlogen, misdaden en ander collectief lijden onderdeel van het leven zijn. En waar op een meer persoonlijke level, de dood van een geliefde en ongeneeslijke ziekte bij vrienden of familie nu nog niet is verdwenen…

En jij zal daar mee om moeten gaan…

En ook voor dit soort pijnlijke situaties is LIFE WITHOUT LIMITS een waardevol programma want als we samen dat ego gaan loslaten, zal je ervaren dat je draagkracht om dit soort situaties op een gezonde manier om te gaan groter wordt. En naarmate het ego kleiner wordt zal je merken dat je intuïtie en vindingrijkheid toeneemt.

Met andere woorden, je wordt steeds meer een goddelijke spaceholder van alles wat er in het leven gebeurt. De problemen in de wereld en in je eigen leven voelen steeds minder bedreigend. Je wordt all inclusive en dat is echt leven in plaats van overleven…

Dit programma is heel erg geschikt voor beginnelingen én ook voor vrouwen die al jaren bezig zijn met spirituele ontwikkeling.

Als je bij de eerste groep hoort ga je jezelf jaren van manifestatie frustratie en manifestatie vermoeidheid besparen omdat je meteen een diepgaand en volledig proces leert.

Als je bij die laatste groep hoort dan herken je denk ik de volgende manifestatie strubbelingen wel. Sommigen hebben we tijdens de driedaagse aangestipt, maar je zult ook veel meer de diepte in moeten om ze echt blijvend te beheersen:

 • Je hebt van Tolle geleerd dat je het NU moet accepteren om te kunnen manifesteren. Ook de dingen die je zo graag anders wilt, maar dat lukt je niet (altijd) want ze doen toch echt pijn…  Hoe accepteer je iets wat je gewoon echt graag anders wilt? HOE dan..?
 • Je begrijpt eigenlijk ook niet dat je moet accepteren terwijl je van Abraham ook leert dat je mag verlangen? Hoe gaan die dingen samen? HOE dan?
 • Je weet dat je vertrouwen moet hebben in de uitkomst van je dromen, maar dat heb je niet altijd en omdat je weet dat dat wel nodig is om de wet van de aantrekkingskracht in te zetten, worstel je daarmee. 
 • Hoe kan je vertrouwen hebben in je droom als het manifesteren al zo lang niet lukt? Als het al zo lang duurt..? HOE dan..? 
 • Op sommige gebieden van je leven lukt het je al wel om moeiteloos te manifesteren, maar die ene grote droom blijft maar buiten je bereik en dat doet pijn… HOE manifesteer je die dan? WAAROM lukt het je niet?
 • Sommige belemmerende overtuigingen en gedachten zitten zo diep en blijven maar terugkomen. Je weet dat je ze niet zou moeten geloven om te manifesteren wat je wilt, maar je gelooft  ze wél en ze blijven je achtervolgen. HOE dan..?
 • Sommige nare gevoelens blijven maar terugkomen en trekken je naar beneden terwijl je weet dat je frequentie zo belangrijk is om te manifesteren, maar HOE kom je van die nare gevoelens af? HOE dan?
 • Sommige ongezonde patronen en verslavingen blijven terugkomen. Je weet dat ze je niet helpen naar die grote dromen, maar ze lijken sterker dan jij. HOE dan?
 • Je werkt met affirmaties, maar er zitten erbij die je gewoon niet gelooft. En je weet dat dat nodig is om het te realiseren. Maar hoe geloof je iets wat je niet gelooft? HOE dan..? 
 • Je weet dat je jezelf moet leren detachen van de uitkomst van je dromen, maar dat is echt niet altijd even makkelijk, zeker niet als je het echt heel graag wilt! HOE dan..? 
 • Je verlangt zo naar nog meer contact met spirit, het universum, maar het lijkt alsof je niet echt verder komt. Hoe kan je nog meer bij die magische eenheidservaring komen waar synchroniciteit en flow je nieuwe normaal zijn. HOE..? 

Dat je vastloopt op deze punten ligt niet aan jou! Het is ook niet heel erg makkelijk. Ik heb zelf ruim twee jaar fulltime geëxperimenteerd en gepassioneerd gewerkt aan het ontwikkelen van het manifestatieproces wat al deze strubbelingen als sneeuw voor de zon doet verdwijnen!

Dat manifestatieproces is LIFE WITHOUT LIMITS geworden en ik gebruik dit proces nog steeds dagelijks zelf ook om elk verlangen te manifesteren en om elke uitdaging, saboterend patroon, trauma en blokkade los te laten!

“Oke, maar even concreet nu graag! Hoe ziet zo’n programma er nou eigenlijk uit? “Wat houdt het concreet in?”

Oke komt ie, wat je concreet kunt verwachten van LIFE WITHOUT LIMITS:

 • LIFE WITHOUT LIMITS is een online programma inclusief een online community. 
 • De lessen zijn met video’s te volgen of via een besloten podcast wat super fijn is als je een druk leven hebt!
 • Zo’n 70 % van de lessen sluiten af met een release (allemaal verschillend), dus je bent terwijl je de lessen volgt al lekker je ego aan het loslaten!
 • Dit programma bestaat uit 6 modules. Elke module heeft 4 tot 7 lessen van gemiddeld 1 uur. In totaal dus ongeveer 45 uren aan lesmateriaal.
 • Deze ronde ontvang je maar liefst 12 extra bonussen met een totale waarde van bijna 7000,- er helemaal gratis bij!
 • In totaal zijn er meer dan 60 verschillende releases die je ook allemaal via een besloten podcast offline kunt beluisteren.
 • Je hebt toegang voor de rest van je leven!
 • De begeleiding van mij en mijn team duurt 5 maanden en gaat via de mail of via een hele fijne online community waar je via een app lekker kan connecten met gelijkgestemden en met mij en mijn team. De toegang tot de academie is voor de rest van je leven.
 • Om de week zijn er in totaal 10 fijne, liefdevolle en transformerende groepscalls waar ik al je vragen beantwoord en we gezamenlijk releasen op hele specifieke thema’s. En omdat ik weet dat je ook na die 5 maanden behoefte hebt aan mijn inspiratie en begeleiding, ben je van harte uitgenodigd om helemaal gratis alle volgende groepscalls bij te wonen. Dat betekent dat ons contact en mijn coaching nooit meer hoeft te stoppen :). Daar wordt dankbaar gebruik van gemaakt zoals je ziet:
 • We hebben een inspirerende online community waar mijn team en ik ook in zitten voor het beantwoorden van vragen.

“Phoe… Klinkt zo mooi, maar wel veel allemaal… Heb ik hier wel tijd voor..?”

Terechte vraag! Ik weet dat wij vrouwen het vaak erg druk hebben en daarom heb ik speciaal voor jou iets bedacht waardoor het ook voor jou mogelijk is om te kiezen voor deze magische transformatie!

Je kunt dit programma namelijk op 2 manieren volgen: Als je genoeg tijd hebt, kun je met pen en papier de lessen en releases volgen. Als je daarentegen een druk leven leidt, kun je elke les en release beluisteren via de besloten podcast terwijl je naar je werk rijdt of de was ophangt…

In beide gevallen zien we dankbare resultaten. Dus ook van de vrouwen die weinig tijd hebben en het programma wat vluchtiger volgen!

“Oei, alles online en zelfstandig… Ik weet niet of ik dan (weer) iets koop waar ik vervolgens niks mee doe…” & “Ik ben bang dat ik na mijn eerste enthousiasme afhaak…”

Klopt, alles is online en grotendeels zelfstandig. Eerlijk is eerlijk, dit programma is ook niet voor iedereen geschikt. Het programma past het beste bij je als:

 • Je een zelfstandige vrouw bent en net als ik een autodidact. 
 • Je een manifestatie junkie bent die een enorme (bijna onverklaarbare) drive heeft om te blijven leren, ontwikkelen en groeien! 
 • Je niet zo snel afschrikt en wel houdt van een uitdaging en je mouwen opstropen…
 • Je een doorzetter bent, omdat je dromen en verlangens belangrijker zijn dan je angsten en belemmeringen.

 

Het kan ook zijn dat je die vrouw nu (nog) niet bent, maar 

 • Dat je voelt dat dat eigenlijk wel is wie je werkelijk bent! Je verlangt ernaar die vrouw te zijn
 • Dat je voelt dat de tegenslagen in je leven je klein hebben gemaakt terwijl je weet dat er zoveel meer zit in jou!
 • Dat je ernaar verlangt om te stoppen met slachtofferschap en je klaar bent om die personality in LIFE WITHOUT LIMITS los te laten en te gaan zijn wie je werkelijk bent!

 

Want dat is wat we gaan doen in LIFE WITHOUT LIMITS! Weet je nog, we gaan het ego loslaten en al die belemmeringen over jezelf, dat kleiner maken en jezelf onderschatten, dat gaan we loslaten! En dan ga je eindelijk moedig meedoen met dit leven in plaats van aan die f*cking zijlijn blijven staan!

Dus laten we nu eerst eens kijken wat je inhoudelijk per module kunt verwachten van LIFE WITHOUT LIMITS:

Het LIFE WITHOUT LIMITS Manifestatieproces bestaat uit 3 fasen. Elke fase is even belangrijk en ze bestaan samen uit 7 concrete stappen. Als je het programma hebt afgerond heb je dus alles in huis om die 7 stappen moeiteloos te integreren in je leven. 

Dit zijn de 3 fase die je moet beheersen als je echt elk verlangen wilt manifesteren:

FASE 1

LOSLATEN WAT JE NIET MEER WILT HEBBEN, DOEN OF ZIJN! (module 1&2)

Je kunt niet je dromen manifesteren als je niet eerst leert HOE je loslaat wat je niet meer wilt hebben en doen, én HOE je loslaat wat je niet meer wilt zijn.  

Je houdt namelijk je terugkerende problemen zelf vast en in deze fase ga je leren daarmee te stoppen! Je hebt al een mooie eerste stap tijdens de gratis 3 daagse gezet, maar er is veel meer nodig om blijvend los te laten wat je niet wilt hebben, doen en zijn!

Je ontdekt de vele nu nog onbewuste saboterende lagen die ervoor zorgen dat je die problemen zelf creëert en ik help je ze stuk voor stuk los te laten, zodat je naar een compleet nieuwe frequentie gaat bewegen. De frequentie waar je dromen wél zijn!!

Om dat te kunnen moet je gaan ervaren wie je werkelijk bent. En ik wil niet dat het bij ‘weten’ blijft, ik wil dat je het gaat ervaren. Dat gaat ook gebeuren, want met krachtige oefeningen en releases neem ik je mee naar een diepe ontmoeting met je werkelijk zelf; je ziel, Source.

Deze fase brengt jou naar wie je werkelijk bent, een staat van flexibiliteit, keuzekracht, vrijheid, draagkracht, vertrouwen en overgave, zodat je met de de wet van de aantrekkingskracht je diepste verlangens eindelijk wél gaat manifesteren.

Het heeft geen zin om te gaan manifesteren/aantrekken als je deze fase hebt overgeslagen. Je kunt niet aantrekken wat je wilt, als je ondertussen vasthoudt wat je niet wilt…

DEZE FASE:

 • Is verdeeld over de eerste 2 modules.
 • Bestaat uit 14 video’s van ongeveer 1-1,5 uur.
 • Komt met 8 verschillende transformerende manifestatie releases om je in je reis naar vrijheid te ondersteunen.
 • Alignment opdrachten na elke video/les die voor diepe blijvende implementatie zorgen.
 • Is tijdtechnisch gezien de meest intensieve fase. Houdt rekening met ongeveer 17 uur aan videomateriaal en dagelijks 30 min aan Alignment Opdrachten & manifestatie releases. 

FASE 2

DE CREATIE & ALIGNMENT FASE (module 3&4)

Vanuit de plek van vrijheid, overgave en diep vertrouwen in jezelf en het leven die fase 1 je heeft gebracht, kunnen we nu de volgende stap gaan zetten naar de creatie & alignment fase.

Deze fase gaat je volledig in alignment brengen met zelfs je diepste verlangens omdat je jezelf bevrijdt van elke saboterende blokkade die de manifestatie van die verlangens in de weg staat.

Ik ga je in deze fase bewust maken van blokkades waar je nu nog volledig blind voor bent..! En zolang je die blokkade, blinde vlekken hebt, ga je niet aantrekken waar je zo vurig naar verlangt!

NA DEZE FASE:

 • Weet jij hoe je heldere en krachtige intenties zet die het universum niet meer kan negeren.
 • Weet je HOE je jezelf volledig in alignment brengt met elk verlangen zodat ze eindelijk zichzelf wél moeiteloos manifesteren!
 • Ben je je bewust van alle saboterende blokkades die je nu nog in de weg staan naar die grote dromen en diepe mooie verlangens en we laten ze samen allemaal los!
 • Heb je een krachtige tool in huis om ego behoeften te onderscheiden van je zielsverlangens en heb je mijn favoriete proces in handen om die ego behoeften los te laten, zodat je gaat leven en manifesteren vanuit je zielsverlangens.

DEZE FASE:

 • Is verdeeld over 2 modules (module 3 & 4).
 • Bestaat uit 11 video’s van ongeveer 1-1,5 uur.
 • Komt met 9 verschillende transformerende manifestatie releases om je in je reis naar je droomleven te ondersteunen.
 • Alignment opdrachten na elke video/les die voor diepe blijvende implementatie zorgen.
 • Houdt rekening met ongeveer 14 uur aan videomateriaal en dagelijk 30 min aan Alignment Opdrachten & manifestatie releases. 

FASE 3

BEWEGEN VANUIT INSPIRED ACTION; EEN KRAAKHELDERE INTUÏTIE EN ACTIVATIE VAN SYNCHRONICITY. (Module 5&6)

Manifesteren is namelijk niet niks doen, jezelf kleiner maken en wachten, hopen of opgeven… 

Manifesteren is vrij en vooral moedig bewegen..! Spelen met het leven. Je gedragen voelen door het leven zelf. Dat is waar deze laatste fase je naartoe gaat brengen! 

Bewegingsvrijheid, daadkracht, helder weten, kraakheldere intuïtie en resultaatgericht manifesteren! 

Dit is geen makkelijke fase… De terugvallen en zogenaamde tegenslagen kunnen je hier aan het wankelen brengen en als je niet oppast, vlieg je hier terug naar af… Herkenbaar…? 

Daarom is het zo belangrijk dat je deze fase snapt en de juiste tools in huis hebt om je hier doorheen te bewegen. LIFE WITHOUT LIMITS heeft alles wat je nodig hebt om je daarbij te helpen!

Deze fase is verdeeld over 2 modules (module 5 & 6).

NA DEZE TWEE MODULES:

 • Heb je het vermogen om synchroniciteit te activeren, zodat je manifestatieproces moeiteloos verloopt.
 • Is je intuïtie kraakhelder en heb je de moed en het vertrouwen die te gaan volgen!
 • Gaan we kijken waar jij jezelf nog blokkeert in de beweging naar je dromen en ik help je ook dat allemaal los te laten!
 • Snap je wat terugvallen zijn en heb je alle tools in huis om daar doorheen te bewegen.
 • Ontdek je een krachtige nieuwe manier van loslaten die echt voor de beweging zorgt waar je naar verlangt. Want manifesteren is niet niks doen en stil staan! Ik wil dat je je vrij voelt om te doen waarvoor je hier op aarde bestemd bent!
 • Weet je HOE je de connectie maakt met de guidance die er om je heen in overvloed is.

DEZE FASE:

 • Is verdeeld over 2 modules (module 5 & 6).
 • Bestaat uit 9 video’s van gemiddeld 50 minuten.
 • Komt met 10 verschillende transformerende manifestatie releases die je in de moedige krachtige manifestor zetten die je eigenlijk werkelijk bent!
 • Alignment opdrachten na elke video/les die voor een diepe blijvende implementatie zorgt.
 • Houd rekening met ongeveer 9 uur aan videomateriaal en dagelijk 30 min aan Alignment Opdrachten & manifestatie releases.

EXTRA

ALLE REPLAYS VAN VOORGAANDE GROEPS COACHING CALLS

Om de week hebben we een fijne groepscall waar ik vragen beantwoord en we samen releasen op heel uiteenlopende thema’s. Soms doe ik ook een 1op1 release met iemand als mijn team en ik merken dat die persoon dat nodig heeft. 

Alle calls van voorgaande groepen staan in de academie en zijn ook voor jou toegankelijk!

Life Without Limits kaartendeck

Als je dit mooie programma hebt afgerond, ontvang je van mij nog dit ongelofelijk mooie Life Without Limits kaartendeck als afscheid cadeau!

Dit exclusief voor jou ontworpen kaartendeck gaat je dagelijks helpen om de boodschappen van het universum te “horen” en snel en moeiteloos weer in alignment te zijn met je dromen! Want elke kaart heeft een krachtige quote die je herinnert aan wat je van me leerde tijdens het programma. En daarnaast heeft elke kaart een QR code met een release die je helpt om die quote ook daadwerkelijk te ervaren

“Oke, dus wat is nou mijn investering?”, vraag je je af.

Eerlijk is eerlijk, LIFE WITHOUT LIMITS is geen goedkoop programma. Het is inderdaad geen oppervlakkig programma waar je gouden bergen worden beloofd met alleen een visionboard en post-its met intenties op je spiegel. Het manifestatieproces is gewoon niet zo eenvoudig, en daarmee zul je niet je dromen manifesteren… Was het maar zo simpel…

Dus ja, het is een behoorlijke investering, maar dat is precies hoe je het moet zien, als een investering! Ik heb namelijk even een sommetje voor je gemaakt, en als ik kijk naar wat dit programma mij alleen al op financieel gebied heeft opgeleverd in de afgelopen 4 jaar, dan is dat een bedrag van meer dan 800.000 euro… (En ik blijf het LIFE WITHOUT LIMITS proces inzetten voor mijn financiële doelen in mijn bedrijf, dus mijn return on investment blijft groeien!

Als je het zo bekijkt dan is een investering van 2880,- meer dan waard toch? 

Nu snap ik dat niet iedereen dit bedrag op zijn rekening heeft staan en ik wil dat dit programma voor zo veel mogelijk mensen toegankelijk is dus daarom kan je instappen voor slechts… 

266,- (keer 11 maandelijkse termijnen) of zelfs 177,- ( keer 17 maandelijkse termijnen)

Als je geen zin hebt om vast te zitten aan langdurende afbetalingen, dan manifesteer je toch gewoon dat je al eerder het resterende totaalbedrag hebt gemanifesteerd..! Dat is nou precies wat ik je in LWL ga leren! Dat je niet langer je huidige omstandigheden laat bepalen wat wel en niet kan, maar een keus maakt op basis van wat je wilt en de wet van de aantrekkingskracht gebruik om dat te manifesteren!

Alleen al in de maand november hebben 3 mensen ons tot nu bericht dat ze toch het hele bedrag hebben gemanifesteerd en graag het resterende bedrag in 1 x willen voldoen! Kijk maar mee:

Je hebt tot zaterdag 25 november 22 uur de tijd om te beslissen of je voor je dromen gaat of je blijft zitten waar je nu zit. Kies jij NU voor je dromen, dan staan mijn team en ik met open armen voor je klaar om je alles te geven wat je nodig hebt om ze ook daadwerkelijk te manifesteren!

Omdat ik geloof in dit programma, geef ik je een garantie van 4 weken. Als je binnen die 4 weken toch vindt dat het programma niet bij je past, stort ik het geïnvesteerde bedrag terug. Dit programma is echt voor mensen die ‘ALL IN’ gaan en niet voor wie het ‘even komt uitproberen’, en daarom geldt deze garantie onder:

Ik ben gek(!) op overvloed, dus tijd om jou nog meer te verwennen nu! Als je voor zaterdag 22 uur instapt, krijg je maar liefst 12 extra bonussen met een totale waarde van bijna 7000 euro deze ronde helemaal gratis erbij

Ik zet ze even voor je op een rij:

THE LIFE WITHOUT LIMITS MONEY ABUNDANCE BUNDEL

TOTALE WAARDE 1554,-

Herstel je relatie met geld zodat je de financiële rust en vrijheid gaat ervaren waar je al zo lang naar verlangt!

Deze bundel bestaat uit de volgende twee bonussen:

1. MONEY FLOW EASILY TO ME. twv 777,-

In vier krachtige en transformerende video’s en heel veel verschillende releases helpt deze module je volledig vrij te zijn van elk tekort rondom geld zodat je de overvloed kunt gaan aantrekken waar je naar verlangt!

Want je kunt geen overvloed aantrekken als je in tekorten blijft geloven! En hoe diep die tekorten ook zijn, ik ga je ze helpen loslaten!

2. IN ZEVEN MONEY COACHING CALLS NAAR FINANCIËLE RUST EN OVERVLOED. twv 777,-

In 7 krachtige replays van MONEY COACHING CALLS gaan we een deep dive doen in je money blokkades en die gaan we samen stuk voor stuk loslaten zodat je naar een plek van vertrouwen en volledige alignment met je financiële verlangens gaat! En dat is de plek waar je die financiële rust en vrijheid gaat aantrekken!

AFGESTEMD ONDERNEMEN

TOTALE WAARDE 999,-

Manifesteer een bedrijf waar je met je zielsmissie overvloedige en permanente winst behaald door soul aligned concrete bedrijfsstrategieën te combineren met de wet van de aantrekkingskracht.

Als er één reactie is die ik heel vaak krijg van ondernemers die deze bonus (met meer dan 4 modules en 15 video’s) hebben gevolgd, dan is het die van bijvoorbeeld Marijke:

“ Ik heb heel veel programma’s al gevolgd, maar die mix van de LOA met bedrijfsstrategieën zoals jij dat doet… Dat is echt magisch! Ik heb hier zo veel meer aan!!”

Dus dat is wat we doen in deze bonus! Elke keus die ik in mijn business maak, maak ik door eerst mijn ego los te laten zodat hij zich er niet meer mee bemoeit en vervolgens gebruik ik de wet van de aantrekkingskracht om de resultaten te manifesteren die ik WIL!

En niet alleen de resultaten van mezelf maar ook die van mijn klanten! Ja, ook dat kan je manifesteren en ik leer het jou!

Dus deze bonus gaat je helpen om een serieus succesvol en winstgevend bedrijf neer te zetten met dankbare klanten door de wet van de aantrekkingskracht te gebruiken en alleen nog maar keuzes te maken vanuit je ziel!

Afgestemd Ondernemen dus..! Heeeeerlijk! Ik wil en kan nooit meer anders! Jij na deze bonus ook niet!

MOEITELOOS GEZOND

TOTALE WAARDE 1100,-

Activeer in 7 lessen je zelfhelend vermogen.

Ik heb zelf 8 jaar een chronische ziekte gehad die mijn leven compleet had stilgelegd. Machteloos en moedeloos lag ik dagen op bed. Gefrustreerd lag ik te luisteren naar de geluiden van de straat. Iedereen leek te leven behalve ik… En vurig verlangde ik naar een weg eruit!

Die weg heb ik gevonden. Het bleek de wet van de aantrekkingskracht te zijn! Ik ben het experiment aangegaan en besloot mezelf binnen een jaar te genezen en dat is gelukt. Niet zonder terugvallen en flinke beproevingen… 

Niet altijd even makkelijk geweest kan ik je zeggen…Maar ik weigerde op te geven en ik ben gepassioneerd op zoek gegaan naar een proces dat voor een blijvende gezondheid zorgde!

De zoektocht naar permanente genezing dankzij deze wet heeft geleid tot LIFE WITHOUT LIMITS! Dit programma is wat ik heb gebruikt om mezelf te genezen. Omdat ik merkte dat vooral mensen met langdurige chronische klachten het het zwaarst hadden met het toepassen van het proces, heb ik een extra diepgaande bonus gecreëerd. Deze bonus bestaat uit 7 groepscoachingcalls waarin ik je meeneem naar een diepere begeleiding uit je chronische klachten en waarin ik extra releases met je doe om je te helpen.

TIJD MANIFESTEREN

TOTALE WAARDE 444,-

Jep, ook te weinig tijd is een illusie en een ego verzinsel en dus kan je een overvloed daaraan moeiteloos manifesteren dankzij deze bonus!

 • Geen tijd voor LIFE WITHOUT LIMITS terwijl je voelt dat je dit wel echt wil?
 • Bepaalt tijd wel vaker wat je wel en niet kunt doen? 
 • Altijd aan het rennen tegen de klok? 
 • Duurt elke dag minstens 1 of meer uur te weinig? 
 • Leef je voortdurend onder tijdsdruk?

 

Als je antwoorden op 1 op meer van deze vragen “ja” is, dan ga jij zielsgelukkig worden van deze bonus, want ik ga je letterlijk leren HOE je meer tijd manifesteert!!

MAGIC RELATIONSHIPS & ATTRACT THE LOVE OF YOUR LIFE

TOTALE WAARDE 777,-

Manifesteer je droomrelatie met je huidige partner (zonder dat hij/zij mee hoeft te doen!) of manifesteer die nieuwe partner waar je al zo lang naar op zoek was!

Zit je in een relatie/huwelijk waar:

 • Het vlammetje uit is, je partner al lang niet meer met verliefde ogen naar je kijkt en de gesprekken alleen nog gaan over de kinderen of andere noodzakelijk niet romantische onderwerpen?
 • Die wilde nachten hebben plaats gemaakt voor allebei staren naar een beeldscherm… En jullie verkiezen inmiddels slaap boven passie en genegenheid…

 

Deze bonus is voor jou als je er klaar voor bent om dit verhaal volledig te transformeren en helemaal in je uppie, zonder dat je partner mee hoeft te doen, je huidige relatie nieuw leven inblaast met behulp van de wet van de aantrekkingskracht!

Deze bonus is ook bedoeld voor diegene die altijd de verkeerde mannen/vrouwen aantrekken en de juiste langdurige liefde maar niet vinden.

Ben je:

 • Al jaren op zoek bent naar die ene zielsverwant?
 • Gefrustreerd omdat je keer op keer de verkeerde mannen/vrouwen aantrekt?
 • Die avonden alleen op de bank meer dan zat?

 

Dan is deze bonus voor jou! 

Laten we samen de liefde van je leven manifesteren door de wet van de aantrekkingskracht in te gaan zetten door los te laten wat je bent gaan geloven over jezelf, anderen en het leven wat tot nu toe je manifestatie heeft gesaboteerd!

Deze bonus gaat jou de liefde van je leven brengen!

HELDER WETEN

TOTALE WAARDE 444,-

Van niet weten wat je wilt, naar altijd feilloos voelen wat jouw zielsverlangen zijn! Een heerlijke bonus!

Veel te veel mensen zijn de kunst van vrij verlangen verloren en weten niet meer wat ze nou eigenlijk echt willen… En dat doet pijn! Ik heb zelf lang onder deze pijn gelden. Vreselijk vond ik het!

Dus toen ik de wet van de aantrekkingskracht ontdekte besloot ik gewoon te manifesteren dat ik wél weet wat ik wil! ik heb het letterlijk gemanifesteerd! Hoe ik dat heb gedaan, ontdek je in deze bonus!

Na deze bonus weet jij wat je wél wilt en na dit programma weet je HOE je gaat van willen naar hebben!

MANIFESTEER OVERVLOED VOLGENS JE HUMAN DESIGN

TOTALE WAARDE 333,-

Ontmoet je ziel op via je Human Design blue print en ontdek waar je jezelf saboteert en gebruik de releases uit LWL om dat los te laten!

LIFE WITHOUT LIMITS is een reis terug naar wie je werkelijk bent, terug naar je ziel. Een kennismaking met je ziel door je ego laag voor laag los te laten. Alleen vanuit die plek is het moeiteloos manifesteren van zelfs je diepste verlangens mogelijk.

Naast loslaten is Human Design ook een heel mooie ontmoeting met je ziel! 

Daarom heb ik Becca Francis, een Human Design expert, gevraagd om ons twee masterclasses te geven. Die vind je in deze bonus.

Human Design stopt je niet in een hokje, maar laat je zien waar jij jezelf in een hokje hebt gestopt. Becca gaat in deze krachtige masterclass je laten zien waar jij dat hebt gedaan zodat je dat kunt loslaten met het LIFE WITHOUT LIMITS proces zodat je stopt met jezelf kleiner maken en saboteren en je eindelijk die grote dromen moeiteloos gaat aantrekken…!

VAN EEN NEGATIEF NAAR POSITIEF ZELFBEELD

TOTALE WAARDE 222,-

Deze bonus is een krachtige masterclass waarin ik een release met je doe en je help om je negatieve zelfbeeld los te laten, zodat je gaat ervaren hoe prachtig je eigenlijk wél bent!

Niet alleen dat… wat je nu over jezelf gelooft, manifesteer je ook zelf in je fysieke realiteit. Dus door dat soort nare overtuigingen over jezelf los te laten, creëer je ruimte voor een nieuwe realiteit!

ALLE GROEPS COACHING CALLS (REPLAYS) VAN VOORGAANDE RONDES MET MEER DAN 55 VERSCHILLENDE RELEASES

TOTALE WAARDE +1100,-

Je hebt toegang tot alle voorgaande groepscalls. Elke call is anders en in elke call gaan we dieper in op specifieke thema’s en manifestatie strubbelingen. Elke call heeft een groep release en in een enkeling hoor je mij een 1 op 1 release doen met iemand. Verder beantwoord ik vaak enkele vragen. 

En hier blijft het niet bij!

Omdat ik weet dat het helingsproces waar je doorheen moet om moeiteloos te kunnen manifesteren, niet na 5 maanden afgelopen is, ben je van harte uitgenodigd om elke groepscall van de nieuwe groepen HELEMAAL GRATIS bij te wonen.

LIFE WITHOUT LIMITS is dus een manifestatie-vangnet voor het leven!

Daarmee is de totale waarde van dit programma veel meer dan de investering die ik vraag, want inclusief deze bonussen komt de totale waarde uit op maar liefst 8753,-.

Maar nogmaals, dat is dus niet wat jij betaalt! Want als jij voor aanstaande zaterdag 22 uur instapt, dan ontvang je deze bonussen met een totale waarde van bijna 7000 euro er helemaal gratis bij! 

Jij kunt nu al instappen voor 266,- (in 11 termijnen) of zelfs 177,- ( in 17 termijnen). Uiteraard kan je de volledige investering van 2880,- ook eenmalig voldoen.

Het is inderdaad een overvloed! Alles om jou te helpen naar serieus grote manifestaties! Ik hou namelijk van grote resultaten! Dus daar gaan we in LIFE WITHOUT LIMITS dan ook voor! Geen slap aftreksel meer… Geen geneuzel in de marge meer… Geen halve manifestaties meer… Met dit programma gaan we voor resultaten! Voor jouw grootste dromen en voor jouw diepste verlangens!

Want zeg nou eerlijk: niks is frustrerender dan iets heel graag willen en het telkens niet hebben. En niks zorgt voor meer machteloosheid en verdriet dan vast zitten in iets wat pijn doet en waar je zo vurig graag uit wilt…

Ik weet er alles van… Moedeloos en machteloos lag ik 8 jaar in bed mij af te vragen hoe ik uit die rotziekte kwam. En wanhopig probeerde ik met een ziek lichaam uit grote schulden te komen (wat natuurlijk totaal niet lukte..)

Mijn vurige verlangen naar gezondheid en naar financiële rust deed vooral heel veel pijn omdat ik gewoon echt geen enkele hoop meer voelde… Ik had al zolang gezocht naar een weg eruit… Die weg leek niet te bestaan. 

Inmiddels houd ik van mijn verlangens! Ik hou van verlangen zelf!

En dat komt omdat ik kan vertrouwen op het manifestatieproces die jij in LIFE WITHOUT LIMITS ook gaat ontdekken! Met dat proces voelt geen enkele verlangen meer buiten mijn bereik! 

Ik hou van dit manifest proces! Niet alleen omdat ik 100 % weet dat dit een betrouwbaar proces en ik er dus in kan ontspannen, maar vooral omdat dit manifestatieproces een diepe ontmoeting is met wie ik werkelijk bent én met het leven zelf! Want alleen vanuit een diep verbinding met het leven zelf, ben je permanent onvoorwaardelijk gelukkig én kan je elke droom moeiteloos manifesteren bovendien…

En nee! Verlangen is niet de bron van al het lijden!! Wat ik heb ontdekt is dat we lijden als we niet geloven in onze verlangens. Als we twijfelen en onzeker zijn. Als we ons kleiner maken omdat we het onszelf niet waard vinden of bang zijn voor de zoveelste teleurstelling.

Dat is je pijn. Dat is onze enige pijn! En het goede nieuws is dat deze pijn niet nodig is als je de wet van de aantrekkingskracht gaat doorgronden én gebruiken op de juiste manier! 

Dan ontdek je wat verlangen wél is, namelijk een directe verbinding met wie je werkelijk bent, met het leven, met het universum (het goddelijke zelfs)

“Oh, ik weet het niet hoor, ik twijfel nog zo…! Hoe weet ik nou of dit voor mij is?” “En hoe weet ik of het mijn ego is of mijn ziel is die twijfelt?”

Dat is een goeie vraag! Ik ga je laten zien hoe ik erachter kom of een verlangen een zielsverlangen is of een ego behoefte!

Ik ga er even vanuit dat als je tot hier hebt gelezen, je eigenlijk heel veel zin hebt om in te stappen. Het verlangen is er. Het vertrouwen in mij en dit manifestatieproces ook. 

Maar… Je bent nog geïdentificeerd met je ego en die is nu op zoek naar bezwaren en dus twijfel je. Hij heeft redenen gevonden om niet in te stappen. En die voelen waar en gerechtvaardigd. En je hebt ook de neiging meer te geloven in die bezwaren dan in je verlangen (dat is typisch iets wat je af leert in LIFE WITHOUT LIMITS btw).

En zo is hij, voor de zoveelste keer, je weg aan het trekken van je verlangens en je gevangen aan het houden in je huidige situatie…

Geloof me, ik weet daar alles van! Mijn ego heeft ook altijd goede, slimme en gerechtvaardigde redenen waarom ik iets niet zou moeten doen. Dit is een mooi moment om je mee te nemen hoe ik daarmee om ga en ervoor zorg dat mijn ego niet meer beslist wat ik doe, maar mijn zielsverlangens bepalen wat ik doe! Ik ga je laten zien hoe ik zelf het loslaten gebruik om erachter te komen of de twijfel mijn ego is, of mijn ziel dat “nee” zegt…

Dit is wat ik doe als mijn ego mijn verlangens saboteert of als ik twijfel of het ego of ziel is: Ik ga in alle rust en eerlijkheid me bewust worden van de bezwaren en belemmeringen. Ik geef ze alle ruimte (eerste stap, weet je nog?). Dus “ik heb geen tijd”, “het is te duur”, “wat als het allemaal mooie verkooppraatjes zijn en het heel erg gaat tegenvallen” … enzovoort… 

Dan voel ik hoe het voelt om dat te geloven en die gevoelens laat ik er ook even helemaal zijn. Dan wordt ik me bewust van mijn weerstand daarover. De mate waarin ik baal dat het niet kan. 

Als ik dat allemaal heb verwelkomd, dan laat ik het los met de 3 loslaat vragen die ik je tijdens de gratis 3daagse heb geleerd!

En óf je voelt daarna ineens dat het, ondanks eventuele spanning die er nog wel kan zijn, een gedragen en moedig “ja”  of je voelt een helder en tevreden  “nee”.

Dus ga dit even doen en als je daarna een gedragen “ja” voelt, kom dan hier terug en schrijf je in! Je bent zo ongelofelijk welkom!

Veelgestelde vragen

Ik denk dat ik de meeste van je vragen wel heb beantwoord hierboven, maar ik beantwoord de meest gestelde hieronder nog even apart voor je. Staat je vraag hier toch niet tussen, dan staat mijn lieve team voor je klaar om je via de mail te woord te staan. Je kunt die vragen naar hallo@arrezina.nl sturen!

Blijf je twijfel loslaten met de release die ik je heb geleerd. Als je op het moment dat de deuren dicht gaan nog steeds twijfelt, doe het dan gewoon niet en ga lekker aan de slag met alles wat je van me hebt geleerd tijdens de 3 daagse!

Ik heb al zoveel trainingen gevolgd, hoe weet ik zeker dat deze wél werkt?

Ik ga mijn deelnemers zelf jou deze vraag laten beantwoorden:Ja zeker! Je kunt kiezen tussen twee betaaltermijnen. Je kunt instappen voor 266,- (in 11 termijnen) of voor 177,- (in 17 termijnen)

Hoewel dit een online programma is waar je zelfstandig doorheen loopt, hebben we een online community waar je je vragen kunt stellen en je dagelijks antwoord krijgt van een door mij getrainde coach. Met enige regelmaat duik ik ook zelf de community in om vragen te beantwoorden en tips te delen.

Verder volgen veel therapeuten en coaches het programma. Zij vinden het heerlijk om te oefenen met releasen. Je kunt dus altijd vragen om een 1 op 1  release en dan is er altijd wel iemand die je met liefde helpt!

Binnen de academie staan alle releases uitgeschreven, dus ze hebben de tools om je goed te begeleiden.

De begeleiding van mij en mijn team duurt 5 maanden. Maar de toegang tot de online community is voor het leven, dus je kunt na die 5 maanden altijd daar je vraag stellen en die wordt dan door mijn team of door oud deelnemers beantwoord.

Verder blijf je voor de rest van je leven toegang hebben tot de online lessen en de vele releases.

De toegang is voor de rest van je leven!

Bijna elke les is gericht op het je bewust maken van gevoelens en overtuigingen waar je je nu nog niet bewust van bent en samen laten we die dan ook tijdens de les al los!

Daarnaast zal je zien dat hoe meer je loslaat hoe groter je bewustzijn wordt en je dus automatisch meer bewust gaat worden van wat je in je onderbewuste hebt opgeslagen.

Gelukkig heb je dan alle tools in huis om dat los te laten en jezelf te bevrijden!

Ik kan geen beloftes doen over je gezondheid. Ik weet niet wat je “hebt” en ik ben geen arts!

Wat ik wel kan beloven is dat je zelfhelend vermogen toeneemt als je je ego laag voor laag gaat loslaten!

Daarnaast durf ik je ook te beloven dat je meer innerlijke rust en vertrouwen gaat voelen ondanks wat het lichaam doet. Ook ga je dieper onvoorwaardelijk geluk ervaren door LIFE WITHOUT LIMITS! Dus dat je geluk niet meer zo erg afhankelijk is van je gezondheid. 

Enorm! Je gaat jezelf jaren van frustratie besparen omdat dit programma je meteen de juiste stappen leert!

Daarnaast beginnen we echt bij het begin!

Dat kan natuurlijk gebeuren. Als je binnen de eerste 4 weken na de start het gevoel hebt dat dit niet werkt voor jou, dan kun je gebruikmaken van de garantie. De voorwaarden  hiervoor zijn:

 • Je hebt heel module 1 serieus doorlopen.
 • Je hebt in de mail of de community je strubbelingen gedeeld met ons zodat wij de kans hebben gekregen om je te coachen.
 • Je bent bij de eerste 2 groeps coaching calls geweest (of de replays gevolgd).

 

Twijfel je nog steeds? Lees dan de vele reviews van de honderden vrouwen die je voorgingen en de keus (ook vaak met knikkende knieën) wel durfde maken. Lees mee hoe dankbaar ze zijn dat ze die keus durfde maken.

Als je na het lezen van deze reviews toch de keuze voor je droomleven maakt, kom dan hier terug en schrijf je in. Ik kan niet wachten om je binnen LIFE WITHOUT LIMITS te verwelkomen!

Gina

“Mijn eerste successtory begint nadat ik Arrezina heb ontmoet en nog niet in haar cursus durfde te stappen vanwege de financiën, ben ik haar blijven volgen en al haar gratis content opgeslorpt en kon ik een half jaar later wel 3x in haar programma stappen als ik had gewild.

En hierna is het als een sneeuwbal gegaan. Ik kom net terug van een 4 daags seminar in Birmingham. UPW van Tony Robbins…

Ik sta nu zoveel anders in het leven en zoveel krachtiger en zoveel meer zelfvertrouwen en dit komt echt door die dappere Arrezina die ooit zelf de stoute schoenen heeft aangetrokken, heel erg uit haar eigen comfort zone is gestapt en hierdoor, onder andere mij heeft geholpen en geïnspireerd om hetzelfde te doen om mee te helpen aan dat fantastische rimpeleffect om van deze plek op aarde de meest magische plek te maken…

Je hoort denk ik al in mijn mail hoe gepassioneerd ik ben over haar programma en heel graag wil ik bijdragen om voor nog meer inspiratie te zorgen zodat de mensen op aarde allemaal kunnen ervaren dat ze hun menselijke leven, echt kunnen transformeren wat bijdraagt aan zoveel meer levensgeluk voor jezelf en je omgeving en dat het leven altijd voor je is en mijn ervaringen van de laatste jaren is daar weer het bewijs van.”

Paola

“Voor mij heeft het vooral bewustwording gebracht over dat ik teveel gericht was op het doen om te manifesteren terwijl het gaat om loslaten en durven ontvangen van de overvloed. Een mindshift , eigenlijk een shift in bewustzijn. Het programma hielp me mijn overtuigingen op te sporen en van daaruit loslaten. 

Mijn leven is erg veranderd, ben andere dingen gaan doen. Heb zoveel overvloed ontvangen door los te laten . Is nog een proces maar ik kan het hier niet eens uitleggen wat er allemaal veranderd is. Relaties, mijn interesses, maar vooral mijn levensgeluk is echt skyhigh. Erg geopend in mijn gaven ook.”

Joke

“Ik kwam bij life without limits doordat ik meedeed met de challenge. En wat ik daar leerde, eigenlijk die ene 5 minuten, was voor mij GOUD!  En ik voelde; “Wat deze vrouw ook aan gaat bieden. Ik ben erbij.”  Haha. Leuk toch.

Nog elke dag blij mee.

Ik gebruik het elke dag! En zeg zo vaak; “wat als ik dit eens loslaat. Het is een oud verhaal wat niet waar is” enz. Haha. Echt top.

En ik leer het loslaten aan al mijn klanten. Het is zo duidelijk uitgelegd, echt zo waardevol. Iedereen snapt het meteen. 

Het doen en toepassen is echt een kwestie van herhalen… 

Ik krijg iedere keer weer nieuwe inzichten. En VOEL dan ook waar ik vasthoud… en dus weer nog meer los mag laten. Gosh, dat is echt wel werken hoor. 

Bewustwording … loslaten. 

Waarnemen, bewustworden….  Loslaten enz enz.  

Het heeft me inzichten en rust gebracht. 

Ik heb in een vol theater gestaan. Ben dat gewoon gaan doen. 

Ik zie nu ‘Hoe meer mensen ik help, hoe vrijer ik ben.’ Dat inzicht kreeg ik gisteren ineens. En dat zorgt ervoor dat ik actiever bezig ga met het aanzetten van mijn online training vrij van angst in groepen met een aantal coaching calls.”

Desiree

“Het programma heeft ervoor gezorgd dat ik mijn droom ging volgen door voor mezelf te beginnen en afscheid te nemen van een baan en een manager die niet goed was voor mij. 

Ik doe nu gedeeltelijk nog hetzelfde werk maar ben er nu gelukkig in en verdien 2, 3x zoveel als eerst met de helft aan uren. En daarnaast kan ik nu mensen heel constructief helpen en maak ik ze letterlijk beter met mijn kennis. Zo dankbaar. 

Verder heb ik afgelopen jaar ontzettend veel aan zelfontwikkeling gedaan na jaren stilgestaan te hebben. Ik heb daar heel veel geld aan gespendeerd wat ik eerder door het programma te gebruiken heb gemanifesteerd. (Kwam uit een scheiding, geen idee waar dat geld ineens allemaal vandaan kwam) 

Zelfs mijn 4 kids heb ik zelf ontwikkeling kado kunnen doen. 

Ik heb dus op meerdere vlakken resultaat geboekt door bezig te gaan met LWL. 

In een hele korte tijd van gefrustreerd naar heel happy. Kan ‘t zelf nog af en toe nauwelijks geloven.”

Paola

“Voor mij heeft het vooral bewustwording gebracht over dat ik teveel gericht was op het doen om te manifesteren terwijl het gaat om loslaten en durven ontvangen van de overvloed. Een mindshift , eigenlijk een shift in bewustzijn. Het programma hielp me mijn overtuigingen op te sporen en van daaruit loslaten. 

Mijn leven is erg veranderd, ben andere dingen gaan doen. Heb zoveel overvloed ontvangen door los te laten . Is nog een proces maar ik kan het hier niet eens uitleggen wat er allemaal veranderd is. Relaties, mijn interesses, maar vooral mijn levensgeluk is echt skyhigh. Erg geopend in mijn gaven ook.”

Tebrina

“Ik heb een beste zoektocht achter de rug, maar kon mezelf nergens helemaal in vinden. Ik haalde wel overal iets uit, maar net niet genoeg. 

De kennismaking met Dolores Cannon, Hicks, Tolle en vele anderen gaf me het gevoel op de goede weg te zitten, maar ik miste nog het een en ander. Bij de één begreep ik letterlijk geen zak van wat er nu bedoeld werd en bij de ander miste ik de ‘hoe’. 

 

En toen kwam Arrezina op mijn pad. Een cadeau van het universum!🤩

Ik herkende mezelf in haar verhaal, van ziekzijn naar genezing, dat proces was bij mij nog volledig aan de gang. Vooral mentaal kwam ik in een diep dal terecht tijdens mijn genezing.

De eerste kennismaking met loslaten vond ik bizar. Hoewel ik nog steeds wat sceptisch was, merkte ik wel degelijk verschil. 

 

Ik stapte nog niet meteen in het programma, terwijl ik achteraf gezien de keuze allang had gemaakt, maar de timing was nog niet juist. Nog geen maand later stond mijn beslissing wél vast. Ik zou het programma gaan volgen en de rest is history. 

Ik heb geen moment spijt gehad en kan het iedereen, die zijn of haar beste leven wil leiden, aanraden. 

 

LWL is voor mij niet zomaar een cursus manifesteren, dat is veel te kort door de bocht. Het programma en alles er omheen is zoveel dieper en intenser, maar tegelijkertijd ook heel nuchter. 

En ook dat moet gewoon benoemd worden! Weg met het stigma dat alles betreft persoonlijke/spirituele ontwikkeling zweverig is. Dit is een handboek dat je de rest van je leven kunt blijven raadplegen en daar ben ik jullie zo ontzettend dankbaar voor! 💖”

Femke

“Het programma van Arrezina heeft mij uit een diep gat getrokken. Vanuit een plaats waar ik al heel lang vast zat. In patronen die ik al een eeuwigheid met mij meedroeg en volgens welke ik leefde. Vooral tijdens mijn burn-out van de afgelopen 2,5 jaar werd ik nog meer met die patronen en lichamelijke klachten geconfronteerd. 

Het programma bracht mij een stuk bewustwording van die patronen. Momenten waarop ik weer een keuze kon maken ipv een patroon te volgen en het biedt perspectief, een ander verhaal.

Ik ben er nog niet. Ik wil nu ik op een betere plek ben het stukje geld/werk nog aan gaan pakken. Daarom is het een geweldig gebaar dat je als oud deelnemer deel mag blijven nemen aan de nieuwe academy. Ik ben iemand die behoefte heeft aan herhaling en het is ideaal dat je als je niet live mee kan doen je in je eigen tijd de replay kan bekijken.

Dit programma en deze inzichten zijn goud waard en gun ik echt iedereen. “

Pascale-Renée

“Van dakloos worden tot in vette villa’s wonen en inmiddels samenwonen

Van alleen ploeteren als ondernemer naar het vinden van een zielenmaatje tijdens jouw retreat en samen een geweldige online business bouwen

Van stoppen met een relatie met een man die niet voor mij ging tot het vinden van een man die vol voor me gaat

Kortom, jouw training vind ik nog altijd de meest waardevolle training waarin ik ooit heb geïnvesteerd en nog elke dag heb ik jou in mijn oren!”

Brenda

“Life without limits is voor mij de vuurtoren geweest midden van de storm toen ik na een relatie van 17 jaar erachter kwam dat mijn toenmalige partner al een tijd lang er een relatie op na hield. Een scheiding volgde, het nieuws vertellen aan onze zoon en mijn bonusdochter, volop het beest in de bek kijken en mijn eigen verantwoordelijkheid nemen voor waar ik op dat moment stond in mijn leven op mijn 44ste. Vooral in voorbereiding op het gesprek met ‘haar’, de nieuwe vriendin van mijn ex, heb ik heel veel gehad aan de releases om stevig in mijn schoenen te kunnen staan in aanloop van dat gesprek. De releases hebben me geholpen om mijn emoties niet de overhand te laten krijgen, te beseffen dat het slechts gedachten zijn en ik zelf de keuze heb om hier gedachten treinen op voort te borduren ja of nee.


Wat heeft het me verder opgeleverd?
– een 2.0 versie van mezelf (het allerbelangrijkste!!!!)
– een huurhuis voor een zeer betaalbare prijs midden in het dorp en wijk waar ik wilde (in twee maanden nadat ik serieus met manifestatie aan de gang ging)
– nieuwe vaste baan
– startende onderneming met eigen podcast (KeiWij op Spotify)”

Anne

“Hierbij (slechts een deel) van mijn verhaal over LWL! Want eerlijk, ik zou er bladzijden mee kunnen vullen!!!

Wat ik vandaag ervaar is zó waardevol voor mij! Ziek (grieperig) kunnen zijn én me tegelijkertijd goed kunnen voelen, nee beter dan dat, gelukkig! Echt gelukkig! Omdat ik inzie dat het er niet toe doet wat anderen ervan vinden, maar dat het gaat om wat mijn lichaam míj aangeeft en ik daarnaar mag handelen zonder schuldgevoel! En dat voelt als voor het eerst in mijn kracht staan ondanks fysieke klachten. Ik verheug me erop over een paar dagen weer fit te zijn, ipv  wat ik normaal deed tijdens 25 jaar lang CVS/ME en ook daarna nog, te strijden tegen hoe ik me nu voel.

Dus lieve Arrezina uit de grond van mijn hart dank, dank, dank, voor je programma, je releases, je humor en zoveel meer! ❤️❤️

Ondanks dat ik nog steeds pas in module 2 zit, heb ik zoveel fantastische ervaringen gehad door alleen al het (bijna) dagelijks journalen. Heb ik zoveel behulpzame inzichten gehad! En beleef ik terwijl ik dit schrijf voor het eerst hoe het is om ziek te zijn en me tegelijkertijd gelukkig te voelen! Dat dat samen kan, is een geweldige ontdekking na 30 jaar CVS/ME te hebben ‘gedaan’. Het voelt als zó krachtig! Zó aligned! Het schuldgevoel over ziek/zwakker dan een ander te zijn, dat me zoveel jaar heeft begeleid, lijkt van me te zijn afgevallen. Ik sta (lig in mijn bed ;)) in mijn kracht! En ik heb nog zoveel modules te gaan en kijk ernaar uit wat daar nog allemaal uit voort gaat komen! Ik voel me veel sterker en in mijn kracht staan op veel punten, maar op het gebied van mijn gezondheid lukte me dat gewoon (nog) niet. Ik heb het gevoel dat het me nu gaat lukken. Dat dit een doorbraak is!

Waar je ook tegenaan loopt in je leven, Arrezina’s Life Without Limits is een geweldige ervaring om te leren creëren wat je wilt in je leven. Ze deelt haar inzichten met liefde en humor en fantastische oefeningen.

Een absolute aanrader!”

Jacqueline

“Ik was al lange tijd zoekende van wat wil ik nu wat wil ik echt met mijn leven want ik voelde dat ik zocht en zocht maar niet vond. En daar was Arrezina op instagram. Yes die ga ik volgen. En die uitnodiging om in te stappen in haar lwl programma was ook dat gevoel ik moet lwl gaan volgen. Dit is het beste wat ik heb kunnen doen. De tools en de inzichten die zij mij gaf en nog steeds geeft, daar word ik van binnen blij van. Ik voel me van zware materie naar een lichte bevrijdde vrouw. Ik ben vrij, blij, vol liefde en vertrouwen. Vandaaruit manifesteer ik. Ik heb een bedrijf dat fantastisch loopt. Het personeel zie ik positief veranderen. Mijn relatie met mijn man en kinderen zit goed en ik zelf, dat is het allerbelangrijkste, hou van mezelf en van het leven. Als ik het zo lees denk ik nou nou zo is het ook niet altijd. Dat is ook zo, ook ik heb wel een terugval, maar dat is maar een paar dagen en dan komt toch weer de vraag naar boven…hoe zou het zijn als ik vanuit vertrouwen, met liefde naar dit probleem of het leven kijk. Dan ga ik terug naar dat rot probleem, gevoel of situatie. Daar doe ik dan een paar releases op, of soms wat meer releases en ben ik weer terug in de staat van, vertrouwen, liefde, vrijheid en natuurlijk het manifestatieproces. 

Dank je wel Arrezina voor het lwl programma.”

Marloes

“Twee jaar geleden ben ik bij jou in het programma gestapt. Nu doe ik voor de 3e gewoon weer mee met de 3 daagse … elke keer hoor je toch net weer andere dingen. Ik blijf het leerzaam maar ook leuk vinden. Tijd voor een review!

Ja, ook ik heb getwijfeld of ik zou instappen. Het EGO tetterde flink en vond het maar veel geld.
Tot op de dag van vandaag werkelijk geen moment spijt, het is het echt iedere cent waard!!
Er zijn verschillende dingen die ik zo waardevol vind aan dit programma en de wijze waarop Arrezina het overbrengt .
-Ze legt best moeilijke materie in hele duidelijk Jip en Janneke taal uit, heerlijk no nonsens , puur en oprecht en met humor .
– ze is eerlijk en deelt met de deelnemers ook over hoe zijzelf soms struggelt , hoe ook haar Mind soms nog even tekeer gaat , maar ook hoe ze dan de LOA weer toepast. Het geeft aan hoe menselijk het is om weer even helemaal met je mind te identificeren en hoe waar het allemaal dan toch weer soms lijkt. But’s not real 😉
– veel tools , lessen , bonussen , podcasts in deze Academy.
– je hebt levenslang toegang . Dat is echt zo tof aan dit programma! Als het even tegenzit( want ook dat gebeurt) , je stopt de releases in je oren en je hebt een tool om je weer bewust te worden wat er gaande is in je hoofd en lijf en te manifesteren wat je wel graag wilt.
-je krijgt altijd antwoord als je een vraag hebt of even vastloopt .

Ik maak er nog dagelijks gebruik van. Ik heb echt al veel gedaan en geprobeerd op dit gebied maar wat je hier leert was voor mij “ the key” om problemen en patronen te doorgronden en aan te pakken en los te laat laten zodat er ruimte en vrijheid ontstaat voor wat je wel wilt!
Een echte aanrader!”

Yvon

“Je programma is echt GOUD! Het heeft me zoveel mooie dingen gebracht. Ook wel heftige dingen trouwens. Wel een mooi verhaal om te delen. Ik hoorde je podcast over weer verliefd worden in je relatie als je al langer een relatie hebt. Dat ging ik enorm op aan en heb toen die intentie gezet: ik wil na 28 jaar weer verliefd worden.

 Nog geen twee, drie dagen later ontploft mijn leven op een bizarre manier. In nog eens drie dagen werd duidelijk dat we gingen scheiden (ondanks nooit ruzie te hebben en al die tijd heel liefdevol samen te leven). Het was, dankzij de Sedona Methode, een scheiding die, ondanks alle pijn, enorm liefdevol verliep. De transformatie die mijn leven onderging is bizar/intens/radicaal…noem het maar. (Zichtbaar ook, vandaar de rigoureus andere coup 😉)

Nu ik dit zo schrijf, realiseer ik me dat ik toch die intentie heb gemanifesteerd en ik schiet vol als ik dit typ: Ik ben inderdaad weer verliefd geworden…op mezelf.

 Ik hou genoeg van mezelf om mezelf de relatie te gunnen die ik ECHT wil, en mijn (ex)man heb bevrijd om dit ook te doen.

En eerlijk…het was/is ook erg pijnlijk geweest, maar onder aan de streep is het eigenlijk een pracht verhaal waarbij ik enorm in liefde ben gedragen. Door het universum, mijn partner, de mensen om mij heen, en mezelf.

Turns out: divorce can be a love story too.”

Anna

“Ik ben Arrezina onwijs dankbaar. Life Without Limits kwam precies op het juiste moment op mijn pad. Ik voelde me vast, verloren en wanhopig. In enkele maanden leef ik met meer en meer vertrouwen. Ik voel mij lichter en als het leven even spannend is, pak ik de oefeningen erbij. Life Without Limits is nu een onderdeel van mijn leven. Het heeft mij positiever en veerkrachtiger gemaakt, maar ook durf ik meer op het onbekende te vertrouwen. Dankjewel lieve Arrezina, het leven is soms spannend maar met jouw programma aan mijn zijde voel ik mij sterk en vol vertrouwen.”

Marisca

‘Voor wie nog twijfelt of overweegt om Life Without Limits in te stappen is dit mijn ervaring: dit is echt de Gouden Sleutel! Want hoeveel ik ook aan bewustzijnswerk heb gedaan en hoe duidelijk ook dat het om ‘loslaten’ ging, het was mij nooit écht helder hoe dat dan te doen. Met LWL heb ik nu eindelijk wel een mega concrete tool/sleutel in handen! Wat het mij nu al heeft opgeleverd is meer bewustzijn in mijn gevoelsleven. Met als gevolg: al veel meer flow in mijn relaties en mijn bedrijf, ik heb een spirituele praktijk. ‘Ineens’ veel meer afspraken ook, nu al! 🙂 De reis is nog maar net begonnen (ben half september dit jaar ingestapt) maar het is nu al magisch en life changing! Overbodig te zeggen dat ik ontzettend blij ben dat ik mezelf deze reis cadeau heb gedaan! Dit gun ik echt iedereen! In dit geval bij twijfel zeker instappen!’ 

Kim

“Lieve Arrezina. 4 april 2023 ben ik, na een week lang bijna al je podcasts te luisteren, begonnen aan LWL. Ik was al een hele tijd goed op weg maar voelde zo diep van binnen dat jij de sleutel was naar alles waar ik nog niet alles van begreep. Ik zat nog steeds zo vast en was er klaar mee. Zoveel tranen, onbegrip, twijfel, boosheid, frustratie, pijn in m’n lichaam. Ik wilde er alles aan doen om gelukkig te zijn, ook met problemen, ziekte, pijn, onzekerheid, angst, twijfel, boosheid, frustratie etc. Nu… Nog geen 2 maanden later, ben ik klaar met jou cursus. Ik ben er als een malle doorheen gegaan…Ik weet de juiste woorden niet te vinden, want die zijn er gewoon niet. Maar als ik woorden gebruik dan zijn het de volgende: Het bereiken van een vrijwel dagelijks, ultiem gevoel van geluk. Het letterlijk huilen van geluk, omdat ik niet wist dat dit écht bestond en het elke keer overnieuw over me heen spoelt. Juist dankbaar nu, als er zich een situatie aandient die ik als onprettig ervaar. YES! Werk aan de winkel! Laat maar komen die handel want ik weet dat ik het allemaal aankan! Lijden bestaat voor mij niet meer. En als ik het al opmerk, dan weet ik precies wat ik er direct mee doen kan! Ik ben gelukkig met werkelijk alles. Ik ben alles wat ik nooit had durven dromen, en ik geloofde 2 maanden geleden écht niet dat dit kon gebeuren. Ik leef in volledige overvloed. Overstijgt het geloof in m’n eigen kunnen elke keer weer! Het is de beste investering die ik ooit had kunnen doen in mijzelf, hoe moeilijk ik de financiële stap toen ook vond, aangezien ik het bedrag moest lenen. Het ultieme gevoel van vrijheid, geluk en liefde lijkt zo ontzettend ongrijpbaar. Maar het is er echt en het is zoveel meer!!! Dankjewel, voor je prachtige programma, voor de manier waarop jij en josjah iedereen zo bedachtzaam, stapje voor stapje, met alle begrip en geduld, door het hele proces heen sluist is een enorm compliment voor jou! Je kunt zelf beslissen hoe je deze academy wilt doorlopen, niets is verkeerd of fout. Al zou je er een jaar over doen. Wat je ervoor terug krijgt is meer dan dat je je ooit had kunnen voorstellen. En als ik het kan, en alle anderen die mij zijn voorgegaan, dan kun jij het sowieso ook! Iedereen kan dit! Geen uitzonderingen! Dankjewel voor jou, en iedereen die samen met jou, deze academy mogelijk maakt ❤️ Pay it forward 🌈
(En deze foto zou ik niet snel openbaar delen als review, maar hij laat letterlijk zien hoe ik nu shine! Dus JA… Precies zoals ik ben, en iedereen is, NU!)

Kitty

“8 maanden geleden ben ik begonnen aan de cursus ‘life without limits’. Waarom
ben ik deze gestart? Omdat ik voelde dat ik blijvend in dezelfde situaties terecht
kwam en daar de controle over wilde. En plop daar kwam Arrezina in mijn tijdlijn.
Een keertje iemand die niet schreeuwt over manifesteren. Nee, het gaat juist om
loslaten. Yes, dat triggerde!


In deze 8 maanden heb ik ook een tijdje geen lessen gedaan of maar eentje in 1
maand. Echter ben ik wel echt 8 maanden bezig geweest met releasen. Dagelijks.


Wat heeft het mij opgeleverd? Niet meer tot huilend aan toe van de pijn door de
PDS (hokje vanuit de dokter) heen. Dingen niet te laten omdat ik er tegenop zag. En
ik ben in volle actie modus om mijn nieuwe bedrijf op te zetten.


Wat mij betreft dient iedereen dit allemaal te leren op de basisschool. Het is zo onnodig
om te lijden. Dat is wel duidelijk.


Ik ben Arrezina en Josjah onwijs dankbaar. Voor de openheid, de wijsheid, voor wie ze
zijn en ook alle hulp die geboden wordt. Zo werd ik op vakantie gek van mijn gedachten
en ondanks het tijdsverschil had ik al snel reactie waar ik iets mee kon. Zodat ik daarna
weer kon genieten van de vakantie.


Dankjewel! En ben jij een twijfelaar? DOEN! Oh en is geld de reden om het niet te doen?
Ikzelf had het geld in eerste instantie ook niet. Echter bleef dit maar in mijn hoofd en je
raadt het misschien al. Ineens kwam daar een optie waardoor ik het kon doen. Gun jezelf
dit!


Ga ik nu weer verder met nog meer mooie dingen creëren en naar mij toe trekken.”

Dianta

“Ik ben ingestapt in dit programma omdat shit loslaten me een geweldig idee leek. Ik was al heel ver in mijn groei en bloei maar iets hield me klein. Ik had zin om dat iets voor eens en altijd een ravijn in te flikkeren. Ik had zin om vrij te zijn en om echt mijn sunshine zelf te zijn. Toen ik je vierdaagse zag voelde ik aan alles dat ik moest instappen. Ik had het geld niet en ook weer wel. Twijfel sloeg toe. Ik wil het maar… Het verlangen naar ankers loslaten was zo groot dat ik dacht: fuck it, ik doe het gewoon. Geen moment spijt van gehad. Ik voel een onbeschrijfelijke dankbaarheid voor wat je me hier geleerd hebt. 

Manifesteren is fantastisch. Maar nog veeeel beter is dat ik door jouw programma thuis ben gekomen in het pure geluk in mezelf. Ik kan daar veel makkelijker blijven en het weer terugvinden. Ik sta in mijn kracht, kalm, liefde en plezier, wat er ook gebeurt. Ik heb zeker dromen en intenties, maar niets kan op tegen dit onvoorwaardelijke gevoel van geluk. Zoals je ons leert… als je angst en tekort loslaat, dan blijft vertrouwen en overvloed recht overeind staan. En dat is ECHT zo. 

Een tip die ik wil meegeven is om dit niet te zien als een periode waaraan je aan jezelf werkt. Als in het idee dat er iets mis is met je wat je moet fixen en dat dit programma dat voor je gaat doen. Zeker niet! Je bent al geweldig en krachtig, helemaal van nature en Arrezina helpt je om dat meer te zijn. Het is niet een fix maar een next level. Arrezina helpt je het onkruid uit je tuintje te halen. Soms zie je zelf niet wat wel en niet onkruid is! Zodat de echte jij gaat stralen en alle ruimte heeft om te groeien en bloeien. Als deelnemer kan ik je vertellen dat je zeker van alles gaat manifesteren, maar de mooiste manifestatie gaat zijn een nieuwe jij.”

Viola

Zolang ik mij kan herinneren voelde ik mij ongelukkig, onvervuld en besef ik me nu dat ik niet soms aan het  overleven was, maar ALTIJD. Ik had echt geen zin meer in het leven, zo voelde het. Een maand voor kerst kwam ik ‘per toeval’ de podcasts van Arrezina tegen, alle 50 heb ik ze beluisterd en voelde ik mij een paar dagen zielsgelukkig met opvolgend een dieptepunt na oud en nieuw. Ik wist toen nog niet dat dit dieptepunt mij naar mer geluk ging brengen. 

Ik besloot het programma te gaan volgen, ongeacht de mening van anderen en ongeacht ik het geld er ‘eigenlijk’ niet voor had. Waarom? Omdat de stem en de overtuigingskracht van Arrezina in de podcasts mij raak(te) en er een sprank hoop te voorschijn kwam. Dit is ook gelijk de eerste keer dat ik vanuit mezelf begeleiding wilde krijgen en in mezelf wilde investeren. 

Hier is mijn pad naar positieve ontwikkeling diepgaand begonnen en het geloof dat ik echt het leven kan leiden dat ik verlang. 

Als iemand mij vraagt wat het programma dat ik volg, behelst, dan kan ik het bijna niet uitleggen, omdat het zoveel omvat en alles verbind wat ik ooit over zelfontwikkeling/healing/bewustwording heb gehoord of gelezen. 

Het is een hele spirituele, professionele, praktische, nuchtere en humoristische reis waar Arrezina je in ‘meeneent’.

Je hebt mij geleerd om meerdere lagen vastgehouden trauma los te laten met prachtige ingesproken en uitgeschreven oefeningen, weerstand los te laten met fysieke pijnen, zoals griep en geluk echt te voelen en te delen ipv het WILLEN hebben. Mijn bewustzijn en zelfliefde is vergroot en kan ik in het moment leven. Daar draait het allemaal om, het geluk zit echt dichtbij en is er NU.  Wow, dat ik dit nu ook in momenten kan voelen, daar ben ik zo dankbaar om en brengt voldoening en rust. 

Ik heb mezelf een waardevol, levenslang durend kado gegeven, het programma van Arrezina, en dat gun ik iedereen die daarvoor open staat.”

Romy

Ohhhhh wat ben ik blij met het programma, het heeft zoveel voor me gedaan. 

Het gekke is, dat de intenties waarmee ik het programma in ging, niet eens meer zo belangrijk voor me zijn, de lading is er vanaf en dat maakt dat ik me weer vrij voel om te kiezen. 

Ik zat zo ‘vast’ in mijn huidige situatie dat ik daar voor mijn gevoel niet uit kon breken. Ik zat maar te malen en te malen en ondertussen stond ik stil. Het leek onmogelijk om een ander gevoel over mijn leven te hebben. Maar na de eerste lessen kwam daar verandering in. Ik heb toen voor het eerst in mijn leven veel gehuild en vooral ook veel gerouwd om mezelf en hoe ik eigenlijk altijd met mijzelf om ging. Dat gaf een hele grote opening naar mezelf toe. En tegelijkertijd voelde ook ZOVEEL geluk. 

Ik ging er vol voor maar in het begin lukte dingen niet, dan kom je in van die momenten dat je denkt (waar jij ons al voor waarschuwde haha), ‘wat ben je toch ook naïef, dit werkt toch ook allemaal helemaal niet bladiebla’. Maar toch zei een gevoel dat ik nog even vol moest houden omdat ik toch ergens wel overtuigd was van jouw visie en ook gewoon diep van binnen voelde dat het gewoon klopt! Dus doorgaan met releasen, soms zelfs dagen vrij genomen om te releasen omdat ik zo graag anders wilde voor mezelf. 

En telkens brak ik weer door de problemen, die zo uitzichtloos voelde, heen. Dat gaf me zoveel kracht! En zoveel geluk, het gevoel dat je controle hebt over je eigen leven, dat gun ik iedereen. Het heeft me zoveel moois gebracht en het is zo toepasbaar op letterlijk ALLES in je leven. 

Vaak loop ik nog weer even vast en ik weet gewoon dat releasen helpt om afstand te nemen van de situatie en weer opnieuw te kiezen, dat is zo’n godsgeschenk en ik ben je daar zo ontzettend dankbaar voor! Dit is iets wat je leven 100% makkelijker maakt, ik ervaar veel meer geluk, ik ben niet meer zo afhankelijk van dingen of mensen of situaties (tenminste minder dan voorheen haha) want ook dat komt soms weer terug, maar nu heb ik de tools om mezelf eruit te trekken en te kijken wat er nu werkelijk gebeurd. En dat geeft rust en daarna ben je sterker dan ooit tevoren.

Ik ben nu bijna bij module 6 en ik ga hem denk ik (met paar maanden tussenpauze) gewoon nog een keer doen. Omdat ik alles nu anders zie en er al zoveel is veranderd dat het voelt dat ik klaar ben voor nog een laag dieper ofzo. 

Nouja kortom: 

Ik ben je ZOOOOO dankbaar, je bent echt een zo’n fijn mens ook! Je verteld alles super duidelijk, er is eigenlijk gewoon geen ontwijken meer aan. 

En je inspireert om er meteen mee aan de slag te gaan. Ik voel dat er heel veel liefde en aandacht in het programma zit en het is zo effectief. Ik ben heel blij dat ik mijzelf dit programma heb gegund, het heeft mijn leven echt aan alle kanten positief veranderd. Ik kan me bijna niet meer voorstellen hoe ik mij voelde toen ik het programma in stapte, zo ver weg lijkt dat. Dat is mega <3

Sonja

“Wat is er in één maand van 10 november tot 10 december gebeurd:

 • Ik draai ruim 11 jaar een goede onderneming, maar ik zit de laatste drie jaar vast in een niet weten. Maar toen kwam 10 november het programma en ging direct aan de slag. Ik heb een waanzinnig helder idee gekregen wat ik moet gaan maken. Het is een boek. Dit heb ik wel vaker gedacht, maar ik werd niet enthousiast voor wie ik het ging schrijven. Dit is nu heel helder geworden. Dit geeft mij enorm veel energie, flow en levensgel
 • Ik ben op 1 december begonnen met schrijven. Ik heb 7 werkdagen besteed aan schrijven. Per dag 5 uur. Ik heb reeds 30.000 woorden op papier en dat zijn 120 boekpagina’s. Waanzinnig veel en snel is dit. Het vloeit uit mijn vingers over het toetsenbord. De persoon die mij (betaald) begeleidt in mijn boektraject heeft de eerste feedback gegeven en die is echt lovend. Normaal is een schrijftraject 12 maanden. Ik verwacht in 2 maanden klaar te zijn met schrijven en dan in 4 maanden de boeken van de drukkerij te zien komen.
 • Ik heb echt een klik gemaakt in het principe van de polariteiten van het leven, die je voelt bij de holistic release. Als er angst is, dan is er ook vertrouwen. Dit heb ik vaker intellectueel geleerd, maar met dit programma ben ik het gaan voelen. En dan snap je het pas echt.
 • Mijn angststoornis en controledwang is er nog. Maar ik merk op dat ik het minder zwaar vind, ik volledig gestopt ben naar het zoeken van oplossingen van mijn probleem (allemaal weerstand en verzet), de momenten komen minder vaak voor, duren korter en minder heftig. Ik merk een afname van 35-40%. Dit heeft ook echt te maken met het feit dat ik nu ook tijd besteed aan de andere kant van de pool die er tegelijk is: vertrouwen, flow, gaan met die banaan 🙂
 • Vrienden van mijn partner merken één voor één op richting mijn man: jee, wat zit Sonja goed in haar vel. Dit krijgen we nu al een maand te horen.
 • Ik heb nog wel rot momenten, maar dit is weer in balans met fijn voelen.
 • Ik heb in november van 8-20 november ook een lancering gedaan voor mijn bedrijf. Normaal loopt dit heel goed, maar deze keer ging het niet. Op de laatste dag: zondag 20 november bedacht ik om 18.00 uur: ik ga een release doen. Ik was in één klap volledig vrij en voelde veel energie om mijn boek te schrijven. Ik dacht: dus het is helemaal oké zo, geen probleem. Voelde me echt vrij. De volgende ochtend ging ik naar kantoor en mijn collega vroeg: heb je jouw mail al gezien? Ik zeg nee. Zij zegt: ga maar eens kijken. Dus ik kijk: zijn er tussen 22.00 en 01.00 uur op zondagavond heel veel bestellingen gedaan voor de lancering: een verdubbeling van wat er tot nu toe was besteld en voor hogere bedragen. Het is wel vaker op het laatste moment, maar niet eerder zovéél op het laatste moment. Ik had er helemaal niet meer op gerekend. Het is ten opzichte van andere lancering niet de beste lancering geweest, maar dit staartje is wel heel bijzonder en toch een welkome aanvulling voor de investeringen die ik nu moet doen om een boek uit te brengen. Want dat kost ook veel.”

Chella

“Perfectionisme en uitstelgedrag zijn mijn grootste triggers.

Ik wilde van 0 naar 10 met alles en gaf mezelf weinig ruimte om te falen. En dus ook om te leren.

Perfectionisme is een beschermingsmechanisme. Zo hou ik mezelf veilig en onzichtbaar.

Ik verlang ernaar om “zichtbaar te zijn”; en daar comfortabel in te kunnen bewegen.

Die beperkende overtuigingen die je hebt; oef! Die zijn hardnekkig. En man, man; wat speelt je ego een spel met je steeds.
Ik ga soms helemaal stuk om mijn eigen gedrag 🙃.

Met de handvatten van Arrezina herken ik ze steeds sneller en kan het daardoor véél eerder ombuigen en vanuit de rust handelen.

Ik heb nu in een paar maanden al meer voor elkaar dan in de afgelopen 2jr.

Heb ik getwijfeld om in te stappen? Zeker.
Want het is toch best prettig in die veilige kom, niet?

Daar had ik je hè! 😉

Netty

“Wat een mooie reis is het. Na jaren van allerlei cursussen en trainingen gevolgd te hebben waarbij ik nooit helemaal het gevoel had dat het helemaal klopte was deze training van Arrezina de kers op de taart. Het klopt, resoneert en is gelijk voelbaar. De training zit zo magisch goed in elkaar om het te volgen. Wat ik ook zo fijn vindt is dat het een training is die je blijvend kunt herhalen en je blijft levenslang lid. Ik ben alle stappen opnieuw aan het doorlopen om nog beter te voelen en het te snappen . Ik ben er nog niet maar ik ga in de juiste richting ..

Dank dank dat deze training op mijn pad is gekomen .
Deze training is het geld dubbel en dwars waard .

Els

“Elke dag weer dankbaar dat ik jou in mijn leven heb gemanifesteerd.
Iedereen merkt op dat ik anders uit mijn ogen kijk, dat ik straal. En dat dank ik aan jouw programma. Gedaan met me slachtoffer voelen. I AM in control. Voel ik zo sterk nu.
Dus ik ga gewoon door met releasen. En het visualiseren, wat een Power Tool. Doe ik eigenlijk de hele dag door, wanneer het maar in me opkomt.
En hoe vaak ik de modules ook herbeluister, er is telkens weer iets dat net even anders kan binnenkomen, een nieuw aha-momentje.
Diep respect, Arrezina. Je bent super duidelijk. Loop nergens echt tegenaan, behalve mezelf 😉 maar inmiddels op een “yes, dit kan ik loslaten”-manier.

Linda

“Lieve Arrezina, ik ben superblij met jouw LIFE WITHOUT LIMITS. Het
heeft me zoveel rust gebracht. Ik kan mijn mindset in een splitsecond
veranderen waardoor ik me anders voel, anders doe en anders reageer.
Ik heb een aantal weken in een mega-chaotische periode gezeten, waar
jij al over vertelde. En daarna was alles weer relaxed en ben ik
supermakkelijk aan het afvallen. Ik voel me goed. Er zijn nog genoeg
issues om aan te werken, dus ik ga lekker verder met releasen😉

Jennifer

“Ik ben superblij dat ik ben ingestapt in dit prachtige programma, ik heb best getwijfeld door het bedrag, dat heb ik nog nooit uitgegeven aan mezelf. Maar het is 200% de moeite waard! Ik wou gezondheid manifesteren, had last van zware chronische migraines, fibromyalgie, een whiplash en chronische vermoeidheid. Ik heb zeker stappen gemaakt/manifestaties gemaakt, zoals een operatie wat vergoed werd (ik had ook geldgebrek) en een doorverwijzing naar de beste migraine kliniek die er is hier in Nederland. Nu herstellende van de operatie en hopelijk weer een stap dichterbij goede gezondheid. Ik ben nog niet gezond, maar doe geregeld releases dus hoop dat het uiteindelijk helemaal goed komt! Nu kan ik al wat vaker iets leuks doen, ipv niks plannen omdat ik toch ziek op bed lig. De releases geven ook een soort rust in je hoofd, helpen je loslaten, dat is echt heel fijn! Ook is Arrezina en haar team goed bereikbaar voor vragen en dilemma’s, wat ook zeker helpt als je het even niet meer weet. Een dikke vette aanrader dus!

Constance

“Ik heb zeker getwijfeld bij de aanschaf van deze cursus! Alweer een cursus…. Is het nu nog niet klaar met leren… ik heb al zoveel cursussen en workshops gedaan….En toch, het ‘loslaten’ liet mij niet los 😊 .
Ik voelde dat ik daar nog een hoop kon leren en intuïtief heb ik gekozen om deel te nemen. En mijn intuïtie, dat weet ik nu 100 % zeker, heeft altijd gelijk.
En door al die lagen erboven (de emoties, de rede, het verstand, het ego) te erkennen, te zien & dan los te laten, kom ik nu veel makkelijker bij die intuïtie.
Dat heeft er ondertussen voor gezorgd dat ik:
Mijn vaste baan durfde op te zeggen. Trouwens, als je dat vanuit je intuïtie doet, is dat geen ‘durven’ meer. Het lijkt alleen ‘durven’ omdat dat zo gezien wordt in de collectieve mind 😊
De relatie met mijn overleden ouders heb geheeld/hersteld
De relatie met mezelf en mijn geliefden en vrienden kan vermooien (heb er geen ander woord voor!).
Ik vind het een topprogramma. Het brengt je zoveel als je er zelf instopt, zo zie ik het. En Arrezina is een geweldige teacher die altijd klaarstaat met een leuk/lief/ondersteunend antwoord of voicebericht, dat is ook zo fijn! Daarnaast heb ik een hele reeks van releases waarbij ik telkens de juiste eruit pik (ook geen toeval) die past bij de modus waar ik in ben, voor de rest van mijn leven tot mijn beschikking!

Voor altijd dankbaar ben ik je, Arrezina!

Ester

“Toen ik met het programma begon zat ik weer tegen een burnout aan. Ik verlangde onwijs naar leven ipv overleven. Ik wist niet precies wat ik kon verwachten van dit programma, maar voelde tijdens de gratis challenge dat ik dit moest doen, en dat het universum jou niet voor niets op mn pad had gezet.
Je hebt zeker je belofte waargemaakt, het is een prachtig programma wat ik nog meerdere malen terug ga kijken. Ik heb nu het gevoel dat ik weer leef en kan genieten. Ik heb een soort gelukzaligheid over me heen, en voel heel erg het vertrouwen dat het goed komt. Ik voel me blij en gedragen. Ik heb de verwachtingen die andere van me hebben los kunnen laten, en dat diepe gevoel dat ik niet goed genoeg ben.
Voor iedereen: ik twijfelde ook over de financiën, maar het is echt een cadeau voor jezelf en het verandert voorgoed je leven! Het is eigenlijk het mooiste cadeau wat je aan jezelf kan geven.

Jessica

Hallo lieve lezers en luisteraars van Arrezina,
Ik ben inmiddels hooked aan dit programma en de podcasts. Ik twijfelde in eerste instantie, of het niet iets commercieels was en of ik niet (weer) te snel mij inschreef voor de zoveelste dure cursus. Dus ik moest van mijzelf 2 maanden wachten om te kijken of het geen bevlieging was.
Ik weet nu dat het niet een cursus is van 10 weken, maar voor het leven. En ik begrijp nu ook Arrezina haar ‘verkoop-praatjes’ voor haar programma; ze is zo begaan met ons allemaal en gunt iedereen het geluk en diepgang van het leven en ze weet hoe je dat kan hebben!

Ik krijg via social media nu constant LOA cursussen aangeboden, maar Arrezina heeft het echt doorleefd en kan als geen ander ons kan laten ervaren hoe los te laten en je leven te gaan leven hoe jij wil! Door Arrezina haar programma kan ik het toepassen en de regie van mijn leven nemen, waar ik bij andere cursussen iets leerde maar niet in het dagelijks leven bleef toepassen.

Het programma heeft mij een duw in een leven gegeven zonder stress en de moed gegeven te doen waar ik achter sta en dat had ik niet gekund zonder dit programma!
Ik heb oa gemanifesteerd dat ik nu
een intieme, gezellige, humor- en begripvolle relatie heb met mijn man.
mijn puberkinderen hun verantwoordelijkheid en respect voor hun ouders blijven tonen en we lol en liefde met elkaar delen en elkaar loslaten.
steeds meer tot de kern kom met mijn product voor mijn bedrijf en ik doorzet.
een ouder-kind centrum ga opzetten en over 6 maanden mijn eerste groep kinderen ontvang.
ontspannen werkdagen heb, ook als ik het niet meer weet en stuntel.
Ik mijn nee als compas gebruik en grenzen beter aangeef.

Als je bereid bent jezelf aan te kijken en tijd in het werk te stoppen gaat er een leven voor je openbaren wat jij wil door de tools die je van Arrezina krijgt! Ik zou het geld nooit terug willen geven, Arrezina verdient elke cent ervan.
Ik wens nu ook iedereen deze manier van leven toe!”

Renee

Ik heb genoten van alle content en geniet nog steeds. Het is elke keer zo waardevol om te realiseren dat er verschillende lagen op een thema zitten en dat je door te releasen je laagje voor laagje afpelt. Ik merk dat vooral in de dagelijkse issues waar ik tegenaan loop ik steeds makkelijker mij terugzet in het nu. Een onenigheid met een van de kids of mijn partner voelt al snel licht.

Ook ontving ik laatst een best wel heftige mail die heel veel in mij triggerde. Door er gelijk op te releasen werd het met de dag neutraler, waar ik in het verleden er wellicht weken mee had rondgelopen en vooral mijzelf had ‘gestraft’.

En in het begin was ik wel even overwhelmed van alle informatie en kennis die Arrezina deelt, maar steeds meer wordt het routine. En je kan alles rustig terugkijken. Raad het zeker aan als je op een simpele manier blokkades wil loslaten. Heb veel gedaan en geprobeerd dan dit is toch echt wel een hele simpele techniek. Neemt niet weg dat het tijd kost. Herhaling en practise.”

Suzanne

“Of ik blij ben met LIFE WITHOUT LIMITS?! Meer dan!!
Moet eerlijk zeggen dat ik het in het begin best veel geld vond, helemaal omdat ik het niet in één keer kon betalen maar ook daar was een oplossing voor. En eerlijk, vind het nu bijna te weinig geld 🙈 het is letterlijk onbetaalbaar!! Alles wat je met ons deelt, alles wat ik geleerd heb en nog steeds leer, alle tools die je ons voor de rest van ons leven geeft!!

Toen ik begon had ik een hele moeilijke tijd. 10 jaar keihard en met veel plezier gewerkt, en ineens door veranderingen gewoon stank voor dank kreeg.. Dat heeft me zo ontzettend hard geraakt dat ik thuis kwam met een burn-out. Moest een andere baan zoeken, en kreeg nog eens een slechte gezondheid hierdoor.

Wat ik heel graag verlangde was een weg terug naar mezelf, weer Suus die ik was.. Het was echt heel erg.. Ik zat in een negatieve spiraal, die alsmaar dieper en harder werd! En kon op deze manier nooit terug komen naar wie ik was of wat ik wilde.

Jouw programma heeft mij echt veel meer gebracht dan wat je beloofd had!! Dit gaat alles te boven, en brengt zoveel mooie dingen voor de rest van mijn leven, nog meer dan ik gehoopt had hieruit te halen!!

Sowieso sta ik heel anders in mijn leven. Zelf ben ik het belangrijkste nu, en kies ik voor mij. Ik maak de keuzes in mijn leven, ik laat mezelf niet meer op de automatische piloot gaan, ik ben de piloot in mijn eigen leven. En dat is zo facking waardevol! Bevrijdend!!

Mijn mooiste manifestatie is een totaal andere nieuwe baan waar ik helemaal in op ga, en dat ik mijn relatie echt naar een hoger level getild heb! Ook dat ik eindelijk ontzettend blij ben met mezelf, en dat ik bepaal wat er in mijn leven gebeurd. Gelukkig heb ik weer heel veel gevoel en kan ik daar nu ook goed naar luisteren en daardoor goede en heldere keuzes maken voor mezelf! Mezelf in een staat van zijn brengen die klopt met wat ik voel en denk. Nou geloof me dat is de ene dag makkelijker dan de andere, maar het spelen ermee is al ontzettend gaaf omdat het echt werkt!!! ❤️

Mijn advies zou zijn, DOE HET NU!! Wacht niet en begin meteen, dit verandert meer dan je leven!
Zeg je eerlijk dat ik ontzettend twijfel had om dit te doen, vooral omdat het financieel eigenlijk niet kon, op het moment dat ik het overmaakte voelde ik gewoon verlichting en blijheid!! ❤️❤️❤️❤️”

Natascha

“Welke opleiding ik ook opzoek, ik kom iedere keer weer uit op jouw technieken. Dat de basis die jij geeft, dat daar zoveel in zit. Je noemt het een training, cursus, programma maar daar doe je jezelf zo onwijs tekort mee. I’m not even kidding, Ik heb al zoveel gedaan, Kim Munnecom bijvoorbeeld, maar de last missing piece is jouw programma geweest. Jij gaat zo diep op alle punten, je tackelt elk dingetje. In alle andere programma’s pakken ze alles oppervlakkig aan, jij niet!! Jij gaat in alle diepe lagen onder een overtuiging bijvoorbeeld.

Brenda

“Vele manifestatie-experts hebben het over ‘loslaten’ in het manifestatieproces, maar Arrezina tilt het begrip hiervan tot een hoger level! Dit doet ze door stap voor stap te ontrafelen wat er allemaal komt kijken bij dat ‘loslaten’ waardoor het inzichtelijk wordt waarom dat wat je voorheen deed, onvoldoende werkte.

Tebrina

“Lieve, lieve Arrezina, wat vind ik jou een geweldig en prachtig mens.

Wat ben ik het universum dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen! 🤩
Ik heb een paar maanden geleden de challenge gevolgd en dat was zo’n awakening.
Het programma volgen was toen nog een stap te ver, een stap waarvan ik ondertussen duidelijk kan zeggen: Ik wil life without limits!
(Ik sta al op de wachtlijst!)

Mijn hele leven ben ik van struggle naar struggle gewandeld. Ik heb jarenlang overleefd met de gevolgen van trauma’s, allerlei vage ziektes (migraine/fibromyalgie/etc), problemen met werk, familie, you name it.

Er kwam een shitload aan (oude) troep tevoorschijn, wat zich voornamelijk uitte in angsten, angst voor de toekomst, angst om dood te gaan en verlatingsangst.

Nu luister ik sinds een tijdje naar jouw podcasts (ik loop dus nog een beetje achter), maar mensenlief wat doet dat me ongelofelijk goed!!
De inzichten, het besef, bizar!! Ik kan het niet anders zeggen!

Ik heb de Sedona methode toegepast, diverse keren achter elkaar en fuck die shit, wat er gebeurde was zo verhelderend.
Een van mijn overtuigingen is dat ik mezelf niet goed genoeg vind, niet waardevol genoeg. Ik heb dat gevoel gereleased en er kwam me toch een rust tevoorschijn. De knoop welke al weken in mijn buik zat verdween vrijwel direct.

Ik weet dat er nog veel is waar ik aan mag werken, maar ik voel me niet meer ongewenst. Ik ben waardevol en voel liefde voor mezelf.

Lieve lieve Arrezina, Ik hoop dat ik je ooit eens mag ontmoeten. Ik ben jou zo fucking dankbaar!!”

Karin

Karin

“Ik heb al veel bewustzijnswerk achter de rug, maar door deze cursus valt alles op zijn plek. Ik ben nu als een malle mijn dromen aan het manifesteren. Ik ben zo ongelofelijk dankbaar dat ik ‘ja’ heb durven te zeggen op de cursus van Arrezina.

En dan te bedenken dat ik aanvankelijk behoorlijk wat weerstand had. Op de prijs, op de vorm, op het taalgebruik. Gelukkig heb ik dat kunnen loslaten.

Ik ben zoveel meer bewust geworden, waardoor het leven lichter en leuker wordt, maar boven alles onbegrensd. Alsof ik op een blanco canvas opnieuw mijn droomleven mag schilderen. Ik moet er niet aan denken dat ik de vrijheid die ik door deze cursus ervaar, was misgelopen. Dus aan iedereen die twijfelt: gun jezelf dit!”

Janneke

Janneke

“Arrezina leert je je gedachten op een andere manier te begrijpen. Als je snapt hoe je mind werkt kan je jezelf in de een andere State of Being brengen. Snap je de basis dan ligt vanuit daar de wereld voor je open.

Is het makkelijk, nee soms is de weerstand groot. Arrezina komt niet voor niks voorbij in je leven .. vertrouw daarop!  Haar manier van cursus brengen geeft je de handvatten om je leven vanaf nu anders in te richten. Dankbaar voor deze kans in het leven!”

Marjan

“Vergeleken met toen we begonnen ben ik veel rustiger geworden. Ik maak me lang niet meer zo druk over wat mensen denken, hoe dingen lopen, enzovoorts. Dat is super fijn!”

Susanne

“Deze cursus is voor iedereen enorm waardevol, eindelijk krijg ik helderheid in hoe het leven echt in elkaar zit:-)

Doordat ik toegang blijf houden op de cursus kan ik nog lang en veel oefenen om mijn doelen te bereiken. 

De cursus heeft een geweldige inhoud en Arrezina leert me enorm veel op een fantastische manier. Dankjewel Arrezina en ook dankjewel team Arrezina!!”

Sabine

“Het gaat heel goed, dankbaar dat ik deze cursus heb kunnen volgen, mijn leven is al echt veranderd. Als er een situatie is kan ik dit al ter plaatse releasen, nooit gedacht dat ik dit zou kunnen.”

Gina

“Het is echt zoooo mooi en zooooo boordevol liefde, dat werk wat jullie doen. ❤️❤️❤️”

karina

Karina

“Eindelijk heb ik de tools gevonden om bij de bron te komen van het loslaten en hoe manifesteren echt werkt. Dankzij deze course ben ik in een mega transitie terecht gekomen. Ik kan nu makkelijker loslaten en veel meer in het nu aanwezig zijn, m’n patronen ben ik gewoon aan het doorbreken. Dit is zo mega waardevol! Ik voel me dankbaar.”

Lieve

“Ik voel mij dankbaar dat ik de stap heb genomen om in te stappen in Arrezina haar programma. Het heeft mij echt gebracht wat ik nodig had … “en méér” … dus ook precies zoals Arrezina het aanleert 😉. 

De materie wordt zeer overzichtelijk aangeleverd, met een enorme praktische inzetbaarheid als gevolg. En liep ik dan toch nog even vast, dan was de hulp maar een mailtje verwijderd. Wat een aangename, geduldige en warme ondersteuning! 

Wat mij betreft een echte aanrader, dit programma! Dankjewel Arrezina en team!”

Annemiek

Toen ik het traject bij Arrezina begon leefde ik in hele grote angst. Ik had sinds 3 jaar Tinitus (oorsuizen). Ik kon het geluid niet verdragen en ik werd er depressief van. Ik kon zelfs niet meer werken. Ik was er kapot van en wanhopig.

In de reguliere zorg vertelde ze me dat ik ermee moest leren leven. Maar dat kon ik niet accepteren.

Tijdens de course van Arrezina heb ik gemanifesteerd dat ik gezond ben geworden. Ik kan nu het geluid loslaten. Het is er soms nog wel, maar dan kan ik het dus loslaten. 

Ik leef niet meer vanuit angst nu, maar nieuwsgierigheid naar wat er nog meer mogelijk is. Ik voel me krachtiger dan ooit! En ik voel een diepe rust van binnen en contact met het universum.

Jantien

“Ik hou van je nuchtere manier van praten en je heldere kijk op een situatie. Geen zweverig gedoe, maar praktische handvatten om echt zelf mee te werken. Heerlijk!”

Josjah

Ik had een hele complexe relatie met mijn moeder. Ik heb een hele dag zitten releasen op alles wat ik vervelend aan haar vond en niet meer wilde in mn leven. En het bijzondere is, die dingen doet ze nu ook niet meer!

Susanne

Ik ben met het traject van Arrezina echt een ontdekkingsreis naar zelfliefde begonnen. Het was het startpunt. En daardoor heel waardevol. Ik ben me bewust geworden van zoveel negatieve overtuigingen in mijzelf. Wow, wat belemmerden die mij (zonder dat ik het doorhad!) Na intensief loslaten met alle tools die Arrezina mij gaf, zijn ze verdwenen. Tot op heden niet teruggekomen (inmiddels bijna een jaar later). 

Zelfs fysieke pijn heb ik zelf leren loslaten. Super interessant!

Janneke

Al tijdens de 3 challenge-avonden is mijn enorme stress die ik had vanwege mijn ex-man verdwenen. Je bood de cursus aan, die ik heel duur vond eigenlijk, dus daar was weer mijn weerstand (op goed voor mezelf zorgen), twijfels.. doe maar niet.

Toch deed ik het en het was precies wat ik nodig had. 

Ik zat op dat moment echt heel slecht in mijn vel, veel spanning in mijn lijf, 4 maanden niet tot nauwelijks geslapen, ik zag geen leuke toekomst meer, kon niet meer leuke dingen doen met vriendinnen. Ik had een verkeerde baan, een voor mij steeds slechter wordende relatie met de vader van mijn kinderen, daardoor (o.a.) ook niet de relatie met mijn zoon die ik voor ogen had, ik voelde dat mijn dochter ook last had van dit alles. En ik had meerdere keren een relatie met mannen gehad die maar niet tot bloei konden komen.

En nu? Ik heb geen stress en last meer van mijn ex-man, de relatie met zoon is met grote stappen verbeterd en nog steeds aan het verbeteren, ik ben uitgerust, ik heb het goed met mijn dochter, ik kon op enig moment kiezen uit 2 banen en er is onlangs zelfs een potentieel leuke liefde op mijn pad gekomen!

Chantal

“Ik sta een stuk relaxter in het leven dan bij de start van het programma. Ik geniet van het proces! En ik heb er vertrouwen in dat er mooie dingen op mijn pad komen. En dat merk ik ook al.

Loslaten doe ik gewoon door de dag heen. Vaak als ik een lekkere wandeling maak met de honden. Dan hoef ik maar om me heen te kijken, de frisse lucht diep in te ademen en dan lijkt alle onrust als sneeuw voor de zon te verdwijnen.

Tuurlijk heb ik ook wel eens dagen waarin mijn energie wat minder is. Maar dan durf ik dat nu toe te laten en gewoon uit te rusten. In plaats van er van te balen en maar door te gaan.”

Esmay

Esmay

“Ik kwam ongeveer 2 jaar geleden in aanraking met Arrezina’s teachings en mijn leven is sindsdien compleet veranderd. Haar lessen zijn echt de basis voor manifesteren voor mij. Ik kan tegenwoordig eigenlijk elk probleem en heftige ervaring (ook al zie ik deze niet meer als “problemen”), loslaten. Het meest bijzondere vind ik dat ik nu écht de magie van het leven kan ervaren. Dat gevoel is onbetaalbaar en mijn leven is er 1000 keer leuker door geworden. Dankjewel lieve Arrezina.”

Masja

“Mijn gezondheid is met stappen vooruit gegaan: ik ben geen dag ziek geweest, heb geen ontstekingen meer gehad aan mijn hartzakje, heb veel minder last van mijn gewrichten en sta zonder ochtendstijfheid op. Ik herken mijn beperkende gedachten, mijn ego-attacks en straffende boodschappen steeds beter, waardoor ik ze eerder een halt toe kan roepen en vervangen door helpende en ware boodschappen.
Mijn energielevel is veel beter: ik sta doorgaans fit op en kan de hele dag vol houden zonder een middagdutje te moeten doen. Op de dagen dat ik me toch wat vermoeider voel, laat ik dit gemakkelijker over me heen komen en kies ik ervoor mijn tijd te besteden aan alignmentwork. Daarmee krijg ik meestal het cadeautje alsnog snel beter in mijn vel te komen zitten.
Er is veel meer verbinding tussen mijn partner en mij en we komen veel minder met elkaar in conflict. Ik voel veel meer waardering voor wie hij is, ook met de eigenschappen waar ik niet zo enthousiast over ben. Ik heb mijn wensen en verlangens veel duidelijker en ga gerichter te werk
Met het loslaten voel ik steeds meer vrijheid en de wetenschap dat ik met deze tool oude overtuigingen los kan laten en steeds beter afgestemd raak op mijn Ware Zelf, maakt me niet alleen heel blij, maar ook krachtig….ik heb zelf meer de regie van mijn leven in handen.”

Monique

“De course van Arrezina was voor mij een eye-opener.

Ik had al veel gedaan op spiritueel gebied, maar deze materie was nieuw voor mij.
Arrezina sprak mij zeer aan vanwege haar nuchterheid en haar fijne manier van praten.
Met de tools die ze je geeft heb je echt goud in handen.

De reden dat ik me ging verdiepen in de LOA is omdat ik een ander huis wilde.
En dat is gelukt, ik heb gewoon het huis van mijn dromen gemanifesteerd.

Ik ben nog lang niet klaar met deze course, gelukkig houden we levenslang toegang tot de Academy.”

Wendy

“Toen ik eind oktober jouw challenge op Instagram volgde, had ik niet durven dromen dat mijn leven er nu zo uit zou zien. Op het moment van de challenge had ik het heel zwaar en wist ik meteen dat ik jouw cursus wilde gaan volgen. Want ik had zeker iets los te laten! Half november ben ik begonnen aan de cursus en sindsdien heb ik aardig wat releases gedaan en een hoop nieuwe inzichten gekregen. En dit alles heeft mij zoveel gebracht! Ik ben heel dankbaar voor waar ik nu sta en ik weet heel goed waar ik nog naartoe wil.

Ik heb een relatie uit het verleden een plek kunnen geven en los kunnen laten. En sinds een maand een hele fijne nieuwe relatie gemanifesteerd. Maar wat het allerbelangrijkste is; ik heb mezelf weer gevonden!!  En dat voelt zo fijn!!”

Kirsten

Toen ik begon bij Arrezina was ik er erg slecht aan toe. Ik wist totaal niet wat ik wilde met mijn leven en voelde me eenzaam en zinloos. 

Ik wist alles over manifesteren en de wet van de aantrekkingskracht, maar het leek of het bij mij niet werkte en daar was ik heel verdrietig en teleurgesteld over. Ik wilde van Arrezina leren hoe het moest!

Twee dingen wilde ik vooral anders en dat was mijn liefdesleven en zingeving met werk. Dat laatste is helemaal gelukt. Ik doe echt iets moois nu en ik voel me weer belangrijk. Daarnaast snap ik door Arrezina veel beter hoe ik met de wet van de aantrekkingskracht werkt. Mijn liefdesleven is de volgend manifestatie!

Mirjam

Ik heb dankzij de course van Arrezina één van de grootste thema’s in mijn leven, namelijk geld, helemaal losgelaten!! Er zit gewoon geen energie meer op. Arrezina doet echt wat ze belooft, namelijk dat ze verder gaat dan wie dan ook, want ik was al heel lang bezig met de LOA, maar het voelde alsof het nooit echt helemaal van mij was en ik weet nu waarom: ik kon niet goed loslaten en dankzij de course van Arrezina kan ik dat nu wel en is loslaten een heel groot onderdeel van mijn leven geworden. Deze course heeft grote veranderingen in mijn leven, mijn liefde en mijn business gebracht! Dankjewel Arrezina

Sevgi

Arrezina is er één uit duizenden, zij leert je van binnenuit te groeien en te veranderen naar hetgene wat je zo graag wilt in het leven. Zij geeft haar hele hart om dit te delen met ieder! Nadat ik mij heb ingeschreven bij Arrezina en haar course heb gevolgd ben ik enorm veranderd. Mijn denkwijze is zodanig veranderd dat het nooit meer terug kan naar het oude denkpatroon. En daar ben ik haar zo dankbaar voor. Heb zoveel gelezen en zoveel geluisterd maar hoe moet je nou loslaten? Wat wordt daar nou echt mee bedoeld? Dit leer je bij Arrezina, zo mooi, zo interessant, zo waar!!

En nogmaals ik ben zo dankbaar dat ik Arrezina in mijn leven ben tegengekomen. Dit is één en al liefde! Ik zou zeggen als je echt klaar staat om anders te kijken naar het leven, dan is dit waar je moet beginnen. Met zoveel liefde, zoveel kracht overtuigt Arrezina dat je alleen maar kan groeien in het leven! Dank je wel ARREZINA!

Lieselotte

Toen ik jou zag op Facebook voelde ik meteen een connectie en kon ik voelen dat je je werk vanuit je hart doet. Ik heb besloten om de cursus Life Without Limits bij jou te volgen en ik ben heel blij dat ik dat heb gedaan. Zoals jij zegt, heeft het me echt next level gebracht. Jouw course met releases die ik echt dagelijks toepas geeft mij een gevoel van vrijheid en dat ik kan kiezen wat voor leven ik wil hebben. Dankjewel daarvoor!

Sonja

Arrezina’s passie en joy in de video’s in de academie zijn enorm inspirerend. Ze kan echt heel gedetailleerd en helder uitleggen hoe manifesteren en loslaten werkt. Daarnaast is ze ontzettend zichzelf. Echt een tof mens en de course is echt te gek!

Daphne

Daphne

“Ik vind de training heel compleet, heel diepgaand en de begeleiding top! Ik merk dat er cadeautjes van het universum op mijn pad komen en tegenslagen stap ik snel overheen. In mijn huidige werk manifesteer ik veel nieuwe klanten, terwijl ik mijn prijzen flink heb verhoogd.

Het is een online training maar Arrezina voelt alsof ze aan je zijde staat, want als je ergens tegenaan loopt kan je altijd mailen en krijg je snel een persoonlijk antwoord terug.

Ik heb echt tools in handen gekregen om het leven gemakkelijker te maken, om lessen te ontvangen uit problemen, om zaken die belemmerend zijn in mijn leven los te laten en om in mijn manifestatiekracht te komen.
Ik kan deze training alleen maar van harte aanbevelen!”

Mirjam

Ik doe het allemaal luister Abraham Hicks, lees Tolle, maar kom er nooit helemaal bij. Tot ik Arrezina ontdekte, zij kan loa en loslaten op zo’n manier uitleggen dat ik het echt snap, voel en kan toepassen.

Marianne

“De relatie met mijn man was al tijdenlang een uitdaging, waarbij onze verschillende karakters behoorlijk kunnen botsen. Ik verlangde enorm naar harmonie en meer verbinding. In Arrezina’s Academy leerde ik hoe ik júist dat wat ik niet meer wilde enorm krachtig vasthield. In de module Magic Relationships klikte het in mijn hoofd als een malle. Ik ben letterlijk gaan toepassen wat Arrezina aangeeft en alle oefeningen gaan doen. Ik had het niet voor mogelijk gehouden, maar mijn man en ik hebben weer lol samen, ik voel de liefde stromen en het voelt als wij in plaats van hij en ik. Daardoor ziet de wereld er voor mij totaal anders uit. Vette aanrader! Oh en: het voelt echt als een nieuwe way of life!”

Pat

“Ik heb dat vreselijke gevoel dat ik niet genoeg ben los gelaten waardoor ik nu ervan overtuigd ben dat ik alles wat ik wil kan gaan manifesteren. Ik heb gemanifesteerd dat ik mijn zielsmissie weet en via jouw afgestemd ondernemen module en een ander prachtige course ben ik nu mijn bedrijf aan het bouwen.

Ik ben zo blij dat deze course een levenslange toegang heeft! Ik doe hem nu voor de tweede keer en hoor hele andere dingen weer. Je hebt me veel nieuwe inzichten maar vooral handvatten gegeven om me te bevrijden van mijn beperkende ego gedachtes en gevoelens waardoor ik vertrouw dat ik alles wat ik wil kan manifesteren!”

Bettina

“Arrezina, jouw cursus is fantastisch! De manier waarop jij mensen begeleidt, dat heb ik nooit eerder meegemaakt! Ik ben al heel lang op de hoogte van de Law of Atraction. Echt heel lang! Maar het toepassen ervan, daar had ik nog veel vraagtekens bij, maar met jouw techniek en uitleg kun je eigenlijk eindelijk echt het leven bouwen wat je wil creëren!

Ik wilde aan het begin van de cursus manifesteren dat onze honden niet meer andere honden aanvallen. Het was zo erg, dat we eigenlijk niet meer naar buiten konden. Het klinkt klein, maar dit was voor ons een angel in de voet. We hadden er enorm veel verdriet van.

Het gaat nu veel veel beter. Ze kunnen weer normaal wandelen. We hebben weer plezier. Het is dankzij de course dat ik dit heb kunnen manifesteren.

Ik ben zelfs opnieuw begonnen met de course om nog meer mijn droomleven te creëren. Ik ga nu voor mijn droombaan.

Arrezina, je bent echt fantastisch! Dankjewel voor alles wat je voor ons gedaan hebt. Iedereen moet zich inschrijven voor deze course!”

Margot

“Hoewel ik alles al wist van de Sedona Methode en daar zelfs in mijn bedrijf met klanten al mee werkte, schreef ik me toch in voor jouw training en daar heb heel veel aan gehad!
Arrezina maakt zo’n mooie koppeling tussen de Sedona Methode en het manifesteren! Daar heb ik echt heel veel van geleerd! Heel veel nieuwe inzichten. Ik weet nu veel gerichter wat ik in m’n bedrijf wil. Dat was mijn intentie om daar voor dit jaar helderheid in te krijgen.De training heeft heel veel twijfels en onzekerheid weggenomen. Ik zit heel erg in de inspired action!

Het doelgerichte van Arrezina’s training is zo fijn! Dat helpt om echt in de inspired action te komen en echt het loslaten in te zetten om te manifesteren.”

Jolanda

“Sinds het programma gebruik ik de Sedona Methode iedere dag voor allerlei onderwerpen.  Op mijn werk, in de auto, thuis als ik een huishoudelijke klus doe. Ik release overal, indien nodig. Het kan gaan om een vol hoofd, een irritatie, frustratie, verdriet, pijn. Ik release en voel dat ‘t naar de achtergrond verdwijnt. Het werkt! Ik heb al enkele mensen in mijn omgeving de oefening laten doen en ook die zeggen… het werkt! Je hebt een gevoel, irritatie, een moe gevoel. Je bent het niet dus je kunt het loslaten. Ik ben heel blij dat ik dit heb geleerd en zie t als een eenvoudige tool die je overal en op ieder moment kunt inzetten.”

Marije

“Hoewel ik al veel manieren kende om los te laten, was wat Arrezina’s programma me leerde echt van een ander niveau. Bovendien legt ze een prachtige link naar manifesteren, die eigenlijk zo logisch is. En naast dat haar methode heel praktisch is, brengt ze alles ook met die heerlijke liefdevolle luchtigheid van haar. Enorm inspirerend!

Ik heb daardoor eindelijk allerlei innerlijke ballast heel effectief op kunnen ruimen en ervaar nu veel meer vrijheid en plezier in hoe ik naar de wereld kijk. Het is bijna een spel geworden om elke uitdaging en weerstand om te vormen tot een bron van inzicht en magische shifts. Ik ben fan!!”

Camië

“Ik ben erg onder de indruk over Arrezina haar sterke, lieve, inspirerende en enthousiaste manier van werken met haar methode. Met al haar tools en prachtige releases kan ik nu loslaten wat ik niet ben en heb ik daardoor kunnen ontdekken en ervaren dat liefde en geluk al in mij leeft. Heel dankbaar voor haar mooie werk en een aanrader voor een ieder die op zoek is naar vrijheid.”

Thais

“Arrezina geeft me de liefdevolle schop onder m´n kont die ik nodig heb om me te herinneren aan het magische wezen die wij mensen zijn. Ontwapenend eerlijk, authentiek, gedreven en eigen-wijs herinnert ze me eraan om aan het roer van mijn levensschip te gaan staan. Een heel bijzonder, mooi en eigen-wijs mens ben je. Dankjewel!”

Ghatrie

“Deze course was helemaal geweldig, ik heb geleerd om anders te denken, anders in het leven te staan. Ik heb zoveel shit losgelaten, een andere functie op mijn werk gemanifesteerd, bezwaar van mij was dat ik de course niet kon betalen, het is toch goed gekomen!! Die overtuiging heb ik ook losgelaten en een rotsvast vertrouwen gemanifesteerd, dat het wel gaat lukken. Deze course heeft mijn leven veranderd en er gaat nog zoveel moois komen. Ik kan het echt iedereen aanraden, dit moet je weten! En het is zo makkelijk.”

De deuren van LIFE WITHOUT LIMITS zijn op dit moment gesloten

Zet je op de wachtlijst, dan mail ik je zodra de deuren open zijn

*Door me in te schrijven ga ik akkoord met het ontvangen van e-mails van Arrezina en het privacybeleid

Voorwaarden

 • Je hebt heel module 1 serieus doorlopen.
 • Je hebt in de mail of de community je strubbelingen gedeeld met ons zodat wij de kans hebben gekregen om je te coachen.
 • Je bent bij de eerste 2 groeps coaching calls geweest (of de replays gevolgd).


Na 30 dagen worden alle bonussen van Life Without Limits beschikbaar.