Een cadeautje van het universum voor moedige spirituele vrouwen die next level willen manifesteren vanuit zelfliefde, vertrouwen, volledige detachment & inspired action!
Retreat 17 – 18 – 19 september
 

Moeiteloos Manifesteren

Verliefd op jezelf en vol vertrouwen in het leven! 

Dat zijn de twee belangrijkste sleutels naar moeiteloos manifesteren.

Want, “It’s not so much about doing, it’s all about becoming!” 

Daarom begeleid ik je in deze 3 magische dagen naar een hogere staat van bewustzijn zodat je:

 • Verliefd wordt op jezelf
 • Vertrouwen voelt in het leven
 • Zodat je je gedragen voelt door het leven
 • Je grootste dromen moeiteloos manifesteert 

Na deze 3 dagen voel je:

 • Dat je genoeg bent
 • Vertrouwen dat al je verlangens en intenties zichzelf moeiteloos manifesteren
 • Dat je het waard bent om te ontvangen wat je verlangt
 • “Everything is always working out for me!”

Ik leer je deze 3 dagen hoe je je volledig detached van de uitkomst, gelukkig in het HIER & NU, moedig, vol vertrouwen, zelfliefde, en een magneet bent van je grootste dromen!

Want het leven is voor je lieve mooie vrouw!

Ik weet, zo voelt dat nu nog niet altijd voor jou;

 • Het voelt nog vaak als ploeteren
 • Het ego neemt het geregeld over
 • Oude, destructieve patronen steken soms nog de kop op
 • Nare gevoelens blijven terugkomen en halen je uit alignment
 • Daardoor slaat de twijfel en onzekerheid toe
 • Om maar niet te spreken van die harde, negatieve gedachtes over jezelf
 • Die nare gevoelens en harde belemmerende overtuigingen verleiden je terug in je comfortzone
 • En om je dromen op te geven
 • Zo zijn die mooie spirituele concepten eerder een teleurstelling dan een troost

Maar gelukkig ben jij een doorzetter en voel je diep van binnen het verlangen om deze gevoelens en stemmen voor eens en voor altijd los te laten. 

Je bent er klaar voor om op de diepste lagen jezelf te bevrijden van de grenzen van het ego.

Weet je lieve mooie vrouw, jij hebt grote dromen.

Daarom hou ik van je. En jij houdt van mij omdat ik je verleid en aanmoedig groot te dromen.

Maar, hoe groter je droom, hoe groter de uitnodiging om uit je comfortzone te stappen en hoe groter de weerstand van het ego.

Het hoort erbij.

Het zijn de grootste dromen die de moedigste keuzes vragen,

in zowel het loslaten als de actiestappen.

Daarom gaan we 3 magische dagen loslaten op diepe lagen zodat:

 • Je weer gaat ervaren dat je geen ziel hebt, maar dat je een ziel bent! 
 • Je je grenzeloosheid weer gaat ervaren
 • Je vanuit een plek van (zelf)liefde,
 • in een zacht vertrouwen,
 • moedige overgave en detachment,
 • gedragen door het leven,
 • je grootste dromen manifesteert vanuit flow en overvloed
 

Want manifesteren is niet ploeteren, het is bewegen vanuit:

 • Inspired action
 • Een helder weten en een kraakheldere intuïtie
 • Divine guidence, connected met je ziel of je higher self
 • Verliefd worden op jezelf en het leven!

Dat wil je toch?

Als je antwoord “ja” is, dan is deze magische retreat voor jou!

Mijn intentie voor deze retreat:

Ik zie 22 lieve, mooie, moedige vrouwen naar huis gaan met een zachte glimlach op hun gezicht. Elke vrouw voelt een gedragen vertrouwen in het leven en een diepe liefde voor zichzelf. Ze heeft een Quantum Leap gemaakt naar een nieuw bewustzijn. Er is geen weg terug, want alles wat ze heeft losgelaten – op alle lagen – is voor altijd losgelaten. Ze heeft alle releases op audio bij zich en kijkt uit naar nog 3 magische online coaching calls waar we lekker samen oefenen zodat ze het niet meteen helemaal alleen hoeft te doen.

Maar ze voelt ook: “Ik ben nooit meer alleen. Want ik heb geen ziel, ik ben een ziel. Ik ben een magisch krachtig wezen en elke wens manifesteert zich vanaf nu moeiteloos, want ik weet dat ik het waard ben en ik weet: het leven is vóór mij! 

Ben jij één van deze vrouwen?

Dit is wat je deze drie dagen kunt verwachten:

Eerste avond

Je leert en oefent onbewuste behoeftes helder te krijgen en los te laten zodat je gaat manifesteren vanuit een gevoel van overvloed.

Dag 2

Je leert en oefent met mij en met elkaar 2 krachtige releases die op diepe lagen je helpen ruimte te geven aan wie je werkelijk bent: zelfliefde en vertrouwen.

Dag 3

Je leert een krachtige release die je helpt te detachen, zodat je vol vertrouwen en moedige overgave vanuit inspired action beweegt en er synchronicity kan ontstaan in je leven.

Praktische informatie

Lekker deze zomer al: 17, 18 & 19 September 2021.

We starten vrijdag de 17e om 19 uur.

Zondag om 17 uur nemen we afscheid van elkaar en ga je naar huis met een heerlijke glimlach op je gezicht, een warm en liefdevol hart, een rugzak vol vertrouwen met in je handen een waanzinnig mooi cadeau.

Eenmaal thuis kan je binnen twee weken de inloggegevens van de academie verwachten, waarmee je toegang hebt tot de academie en waar je de opnames terug kan vinden van de retreat.

Daarnaast heb je bij thuiskomst alle audio’s met releases in je inbox.

It’s all for you for the rest of your life!

Om er een langere experience van te maken, geef ik nog 3 x een online Group Coaching Call in de maanden die daarop volgen, waar we lekker samen releasen en manifesteren zodat je in de flow blijft

De Hoorneboeg
Hoorneboeg 5
(Navigatie: Buitenplaats De Hoorneboeg)
1213 RE Hilversum

Met de auto:
De Hoorneboeg ligt net ten zuiden van Hilversum. Vanaf de A27 ben je er met de auto binnen 5 minuten. Hier vind je de routebeschrijving. Parkeren kan op onze parkeerplaats, maar op sommige dagen is deze te klein en vragen we je om bij onze buren van Landgoed Zonnestraal te parkeren. Dat zullen we je van tevoren laten weten, zodat je deze mooie wandeling van 10 minuten goed kan inplannen en meenemen. Hier lees je meer over deze optie!

Kom je met de trein? 
Dan is de OV-fiets superhandig. Vanaf station Hilversum fiets je in 15 minuten naar De Hoorneboeg en vanaf het station Hollandsche Rading is het zelfs nog dichterbij.

Taxi of Uber
Een taxirit vanaf het station Hilversum is een goede optie als je het laatste stuk niet wilt fietsen of wanneer de bus niet (vaak) rijdt (zoals op zondag). Een taxirit van of naar station Hilversum duurt ongeveer 10 minuten. Of bel een Uber: afhankelijk van het moment dat je wilt komen, kost dit ongeveer € 10,-. Misschien kun je samen reizen met één van de andere deelnemers?

Bus
Kom je (het laatste stukje) met de bus? In dat geval heb je twee opties:

1. Halte ‘Hoorneboeg’ aan de Utrechtseweg, aan het begin van de oprijlaan – reistijd van station Hilversum ca. 10 minuten. Vanaf hier wandel je in ongeveer 10 minuten over een mooie, stille, en verharde weg (onze oprijlaan) langs de hei en door het bos. In het donker is dit de meest fijne optie (en misschien geeft iemand die hier rijdt je wel een lift van of naar de bushalte). Maar let op: op zon- en feestdagen rijdt deze bus niet.

2. Halte ‘Zonnestraal’ op Landgoed Zonnestraal bij Nieuw Loosdrecht – reistijd vanaf station Hilversum ca. 15 minuten. Vanaf hier wandel je in in 10 minuten (iets langer dan vanaf halte Hoorneboeg) door het bos en over de heide over een fietspad en zandweggetjes naar De Hoorneboeg. Dit is iets avontuurlijker, maar ook stiller en echt donker in de avond. Als je je daar niet helemaal comfortabel bij voelt, kun je misschien samen met een ander groepslid op pad gaan? Via deze link vind je een beschrijving van deze Zonnestraal-wandelroute, inclusief mooie foto’s van onderweg!

LET OP: We merken dat de buslijnen en tijden regelmatig veranderen en daarom kun je dit het beste checken via 9292. Dubbelcheck dit op zon- en feestdagen extra goed, omdat de halte ‘Hoorneboeg’ op die dagen niet altijd bereikbaar is!

De retreat duurt 2,5 dagen. Maar omdat ik echt wil dat jullie in de flow blijven, gaan we in de drie maanden die volgen nog 3 x samenkomen in een online Group Coaching Call waar we gaan releasen en manifesteren.

Vrijdagavond starten we om 19 uur.

Zondag nemen we om 17 uur afscheid en gaan jullie naar huis met een heerlijke glimlach op je gezicht, een warm en liefdevol hart, een rugzak vol vertrouwen en in je handen ligt een waanzinnig mooi cadeau.

Eenmaal thuis kan je binnen twee weken de inlog van de academie verwachten waarmee je toegang hebt tot de academie en de opnames kan terugvinden van de retreat.

Daarnaast heb je bij thuiskomst alle audio’s met releases in je inbox.

Vrijdagavond starten we om 19 uur.

Zondag nemen we om 17 uur afscheid en gaan jullie naar huis met een heerlijke glimlach op je gezicht, een warm en liefdevol hart, een rugzak vol vertrouwen en in je handen ligt een waanzinnig mooi cadeau.

Ja, zeker weten! We worden deze dagen heerlijk door de Hoorneboeg verwend met lekker eten en drinken. Het zal je aan niks ontbreken.

Zeker weten! Voor 7 mensen is er een heerlijke 1-persoonskamer beschikbaar.

Voor 10 personen hebben we gedeelde kamers, ruim opgezet met aparte bedden.

Voor 3 mensen is er een optie om lekker thuis te slapen of zelf een hotel te boeken.

Ik huur deze plek inclusief de beschikbare slaapplekken. De Hoorneboeg heeft dit weekend niet voor alle 20 deelnemers plek, maar ik dacht dat er vast wel 3 mensen blij zijn om hun eigen bedje in te duiken tegen een andere prijs, namelijk: 699,-

Of misschien ben je wat laat met boeken en zijn alle 1-persoonskamers bezet terwijl je die wel graag wilt. In dat geval kan je uitwijken naar een hotel in de buurt. Ook dan betaal je aan ons het bedrag van 699,-

 

DIT ZIJN DE SLAAPOPTIES: 

Optie 1: 

Voor 7 mensen is er een heerlijke 1-persoonskamer beschikbaar. Dit zijn 3 type kamers die erg verschillend zijn van elkaar, maar ieder heeft zijn eigen charme. 

Optie 2: 

Voor 10 personen hebben we gedeelde kamers. Ruim opgezet en met aparte bedden.

Optie 3: 

Voor 3 mensen is er een optie om lekker thuis te slapen. Hiervoor moet je wel snel boeken, ik huur deze plek namelijk inclusief de 17 beschikbare slaapplekken. De Hoorneboeg heeft dus dit weekend niet voor alle 20 deelnemers plek, maar ik dacht dat er vast wel 3 mensen blij zijn om hun eigen bedje in te duiken tegen een andere prijs, namelijk: 699,-. Wat je ook kan doen is uitwijken naar een hotel in de buurt. Optie 3 is er voor drie personen in totaal. Als deze 3 plekken al bezet zijn, dan kan je dus alleen nog kiezen voor de optie met overnachting.

Tijdens het afrekenen van de retreat kan je kiezen welke optie je voorkeur heeft. Deze keuze hangt uiteraard wel af of de plekken nog beschikbaar zijn, dus wacht niet te lang met beslissen als je al voelt dat je erbij wilt zijn en je oog is gevallen op een favoriete slaapplek!

Dat kan voor slechts 3 mensen, dus boek snel. Ik huur deze plek namelijk inclusief de 17 beschikbare slaapplekken. De Hoorneboeg heeft dus dit weekend niet voor alle 20 deelnemers plek, maar ik dacht dat er vast wel 3 mensen blij zijn om hun eigen bedje in te duiken tegen een andere prijs, namelijk: 699,-.

Als deze 3 plekken al bezet zijn, dan kan je dus alleen nog kiezen voor de optie met overnachting.

Ben je net te laat met boeken en zijn alle 1-persoonskamers al bezet terwijl je die graag wilt? In dat geval kan je uitwijken naar een hotel in de buurt. Deze optie is er voor 3 personen.  

Als deze 3 plekken al bezet zijn, dan kan je dus alleen nog kiezen voor de optie met overnachting.

HET KAN ZIJN DAT DE MAATREGELEN NOG MEER VERSOEPELEN EN WE MEER MENSEN MOGEN ONTVANGEN. DUS STUUR ONS EEN MAIL ZODAT WE JE OP EEN LIJST KUNNEN ZETTEN. 

In principe ben ik de enige die de retreat leid, maar een lieve vriendin – Maite Wetters – is aanwezig om mij en jullie te dragen. Ze heeft handjes van goud waarmee ze healing massages kan geven aan diegenen die daar behoefte aan hebben.

HET KAN ZIJN DAT DE MAATREGELEN NOG MEER VERSOEPELEN EN WE MEER MENSEN MOGEN ONTVANGEN. DUS STUUR ONS EEN MAIL ZODAT WE JE OP EEN LIJST KUNNEN ZETTEN EN JE DAAROVER KUNNEN INFORMEREN.