ER IS NIKS MIS MET JOU!

Maar dat je iets mist, dat klopt wél! Wat je mist is de belangrijkste tool in je manifestaie proces en dat is LOSLATEN!

Eindelijk de “HOE DAN?” naar accepteren én manifesteren!

Want in 4 dagen leer jij HOE je nare emoties LOSLAAT en dat is het geheim naar accepteren én moeiteloos manifesteren!

Eindelijk de “HOE DAN?” naar accepteren én manifesteren!

Want in 4 dagen leer jij HOE je nare emoties LOSLAAT en dat is het geheim naar accepteren én moeiteloos manifesteren!

ER IS NIKS MIS MET JOU!

Maar dat je iets mist, dat klop wél! Want al die teachers hebben je de "HOE DAN" niet geleerd!

En het goede nieuws is: Dat ga ik in deze workshop wél doen! Ik ga verder waar de rest stopt, want ik ga je leren loslaten. Hoogste tijd dat je dat leert want alleen dan ga je eindelijk die spirituele concepten voelen en ervaren én je gaat eindelijk wél die resultaten manifesteren waar je al zo lang naar verlangt!!

Die hoopvolle belofte van de wet van de aantrekkingskracht kennen, maar niet de resultaten manifesteren die je wilt… Dat doet pijn! (Heel erg veel pijn!)

Je mediteert, visualiseert, affirmeert en je zet krachtige intenties, maar al die mooie tools hebben nog niet voor echte resultaten gezorgd.

Je mist iets… Dat voel je… Maar wat?

Je kent al die mooie spirituele concepten, hebt elk boek gelezen, podcasts geluisterd (honderden!) en youtube afgestruind, maar het blijft iets intellectueels. Je voelt het niet, je ervaart het niet.

Wat mis je? Waarom lukt het niet?

Inmiddels voel je je, in plaats van inspiratie door die mooie concepten, eerder machteloos en moedeloos…

Niet hebben wat je wél wilt, terwijl je die mooie wet van de aantrekkingskracht hebt ontdekt… Wat is er mis met jou? Wat doe je verkeerd?

Ik ben hier om jou te vertellen dat er niks mis is met jou! Maar dat je iets mist, dat klopt wél! Want al die teachers hebben je de HOE DAN niet geleerd!

En het goede nieuws is: dat ga ik wél doen! Ik ga verder waar de rest stopt, want ik ga je leren loslaten en dat brengt je niet alleen in de ervaring, het gaat je ook eindelijk wél die resultaten opleveren!

Dus schrijf je in en ontdek de magie van het loslaten, de sleutel naar elk verlangen!

23-26 April elke avond om 20 uur live op insta

De replay dagelijks in je mail

Schrijf je in en ontdek in 4 dagen:

  • WAT je nu doet waardoor je je problemen vasthoudt in plaats van loslaat. Weg met die frustratie dat het manifesteren je niet lukt, want je moet eerst leren HOE je je problemen loslaat voordat je je verlangens manifesteert! En ja, jij hebt het natuurlijk vermogen om elk probleem los te laten en dat is nodig voordat je gaat proberen iets nieuws aan te trekken!

     

  • WAAROM accepteren de belangrijkste eerste stap is naar elk verlangen! Na deze workshop snap je het niet alleen voor het eerst echt volledig, maar je hebt het ook echt ERVAREN! Weg met die frustratie over dat je moet accepteren, maar eigenlijk niet snapt WAAROM en vooral HOE DAN?

 

  • HOE je je weerstand loslaat en daarmee zelfs je grootste probleem kunt accepteren, zodat je externe situaties niet meer zoveel invloed op je hebben en je uit je flow halen. Weg met die frustratie van weten dat je je weerstand moet loslaten, maar niet weten HOE DAN?

Maar accepteren is niet jouw eindstation lief mooi mens! En daarom ontdek je vervolgens:

  • HOE je nare belemmerende emoties die je weghouden van het geloven en vertrouwen in je verlangens definitief loslaat op een gezonde en krachtig eenvoudige manier, zodat die mooie wet van de aantrekkingskracht eindelijk wél voor je werkt!! Weg met die moedeloosheid over wel willen geloven in je verlangens, maar gewoon niet weten HOE DAN als je al zo vaak bent teleurgesteld en het daarom gewoon niet meer gelooft…

  • HOE je je onbewuste blokkades bewust krijgt én loslaat zodat ook die je niet meer remmen en jij echt je volste potentie gaat leven! Weg met dat diepe verdriet en gevoel van mislukken omdat je je potentie niet leeft terwijl je zo verlangt naar die expansie waarvan je weet dat die in je zit, maar die er maar niet uit komt…

Inderdaad, bijna te mooi om waar te zijn he :)? Ik snap die gedacht heel goed hoor… Ik zou dat zelf bijna ook denken als ik het zo teruglees, maar dan herinner ik me aan wat mij is gelukt:

Want 4 jaar geleden ontdekte ik de HOE DAN naar moeiteloos manifesteren waardoor ik mezelf kon genezen van een chronische ziekte in slecht drie maanden tijd en in twee jaar tijd grote schulden definitief achter me liet en een omzet manifesteerde van meer dan een half miljoen!

Waarom lukken dit soort grote en snelle resultaten mij wel?

Nou, ik heb dus de missing link gevonden: LOSLATEN! En in deze gratis vierdaagse workshop ga ik het jou ook leren!

Dus schrijf je in👇🏽 en ontdek het geheim van de wet van de aantrekkingskracht: De kunst van het loslaten, de weg naar elke droom!!

Twijfel je toch nog? Dat snap ik goed. Je bent genoeg teleurgesteld geweest..! Misschien komt nu die gedachte omhoog: “Ja, maar dat is jou gelukt, wie zegt dat mij dat ook lukt?”

Nou kijk, dit zijn slechts 3 van de minstens honderden berichten van vrouwen die van mij die ‘HOE DAN?” hebben geleerd en nu net als ik die grote resultaten hebben:

Zij manifesteerde een nieuwe baan, tilde haar relatie naar een hoger level, kan VOELEN nu, en is gewoon echt blij met zichzelf!

Zij voelt zich eindelijk GOED GENOEG en trekt daardoor ook de juiste mensen aan!

En ook gewoon echte euro’s op je bankrekening!!

Dus waar wacht je nog op? Wat heb je te verliezen?

Schrijf je in als je net als deze dames in vier dagen wilt ontdekken, voelen én echt ervaren hoe het is om te kunnen loslaten!

 

 

Weet je, ik zie zoveel vrouwen hun dromen opgeven, settelen for less en zichzelf kleiner maken en dat breekt mijn hart, want we leven in een universum waar dat gewoon echt niet hoeft!!

Als je gaat ontdekken wie je werkelijk bent door jezelf te bevrijden van dat ego wat jou altijd kleiner wil houden omdat dat veiliger lijkt, dan stop je met dit saboterende patroon!

Want wie jij werkelijk bent doet dat niet!

Wie jij werkelijk bent WIL graag bloeien, groeien en expanderen! Is niet bang om in haar grootsheid te staan en te gaan voor haar dromen want ze weet dat ze altijd veilig is!!

Zodra je dit leven gaat doorgronden en gaat samenwerken met die mooie wet van de aantrekkingskracht BEN je ALTIJD veilig want ineens heb je de grootste natuurkracht tot je beschikking! Dan gaat het leven voelen als een samenspel.

En nee, het is niet altijd makkelijk… Zeker niet. Dat ego is zo sterk en we geloven elk woord dat ie ons wijs maakt! Het voelt zo waar… Ik weet dat maar al te goed…

En daarom wil ik zo graag dat je naar deze workshop komt, want echt, ik ga je helpen! Ik ga je echt een eenvoudige maar heel diepgaande manifestatie tool leren namelijk: Loslaten!

Die nare angstige stem die jou klein wil houden, we gaan hem samen loslaten. Stap voor stap, op een gezonde lichte en krachtige manier!

Als je klaar bent met jezelf kleiner maken, dan zal je dit moeten leren!

23-26 April elke avond om 20 uur live op insta

De replay dagelijks in je mail

Hele diepe overtuigingen die je remmen in je leven ten volle leven, kan je ook in deze 4 dagen loslaten, kijk maar:

Zij was na deze 4 dagen weer VERLIEFD op zichzelf:

En als je mij niet gelooft, geloof deze dame dan, zij weet inmiddels waar ze het over heeft 😉

De wereld heeft (invloed)rijke mensen zoals jij nodig!

Soul aligned vrouwen die de wereld mooier maken en dat kan alleen als je gaat van overleven naar leven!

Heb je tot hier gelezen en twijfel je nog? Ik denk dat ik weet waarom je twijfelt. Is het omdat jij van jezelf niet alles mag willen wat je verlangt? Omdat het egoïstisch voelt? Hebberig misschien?

Er zijn tenslotte zoveel mensen die het veel slechter hebben dan jij, je moet dankbaar zijn met wat je hebt en nog meer willen is gewoon niet oke…

Misschien herken jij jezelf in de overtuiging dat verlangen de bron is van al het kwaad.

Of lijkt het dat wanneer jij meer en meer wilt en ook zou hebben, dat er dan minder overblijft voor anderen…

Maar sta eens even stil bij de volgende vraag:

Stel je voor dat je gezond en vitaal bent! Emotioneel gezond ook! Je hebt de liefde van je leven en alles wat je nog meer wilt… En dat je daarnaast miljoenen verdient met je passie.

Je LEEFT, in plaats van OVERLEEFT dus…

Wat zou je doen met dat geld?

Als je bent wie ik denk dat je bent, zou je prachtige dingen doen met al dat geld. Je zou, omdat je niet meer in die overleefstand staat, in je natuurlijke wijsheid en compassie zakken en GEVEN!! 

Dat weet ik zeker: jij zou geven!

En oh wat heeft de wereld rijke mensen zoals jij nodig! Mensen die soul aligned zijn en gaan geven op een liefdevolle en wijze manier!

DAT is waarom ik wil dat jij grenzeloos gaat durven verlangen en eigenlijk wil ik dat jij (het liefst stinkend) rijk en invloedrijk wordt! Omdat het hoog tijd wordt dat mensen zoals jij aan de top komen te staan!

De wereld heeft invloedrijke mensen zoals JIJ nodig!! Soul Aligned vrouwen!

Maar dan moet jij eerst eerst durven verlangen naar meer!

Ben je daar dan nu klaar voor? Durf je open te staan voor overvloed, zodat we met elkaar de wereld mooier kunnen maken? Als je antwoord “ja” is, schrijf je dan in en ontdek de kunst van het loslaten, de weg naar elk soul aligned verlangen:

Arrezina.nl

Insta live elke avond om 20 uur 23-26 APRIL. Replay dagelijks in je mail.

GRATIS WORKSHOP: Eindelijk de “HOE DAN?” naar accepteren én manifesteren!​

*Door me in te schrijven ga ik akkoord met het ontvangen van e-mails van Arrezina en het privacybeleid