50%

Gefeliciteerd met je aanmelding! Te gek dat je erbij bent!

BELANGRIJK: Lees de volgende 2 punten aandachtig door of bekijk de video voordat je verder gaat met je dag:

2. De workshop vindt plaats op insta live elke avond om 20 uur 23-26 APRIL, dus volg me daar zodat je live aanwezig kunt zijn. Kan je er niet live bij zijn? No problem, je ontvangt elke dag de replay en bovendien zijn de sessies in mijn podcast terug te luisteren!

Tot de workshop begint kan je dus al lekker kennismaken met mijn manifestatie methode want er staan al heerlijke afleveringen vol manifestatie tips voor je klaar!

1. Ook kan je kennis maken met mijn krachtige manifestatie methode door de Money Manifestatie Audio aan te schaffen voor slechts 11 euro. Deze audio helpt om hele grote onbewuste money blokkade bewust te worden EN los te laten! Voor mij is dit een game changer geweest en dat gun ik jou ook zo..!

Geld kan alleen naar je toe komen als je al je money blokkades hebt losgelaten!

Geef antwoord op de volgende krachtige vragen om te weten of de audio LAAT IN 45 MINUTEN DIEPE MONEY BLOKKADES LOS! voor jou geschikt is:

  • Is geld er in jouw leven in overvloed? In een constante fijne overvloedige stroom waar je op kan rekenen en op vertrouwt?
  • Ben jij veel geld waard? (Eerlijk antwoorden..! Je kunt alleen ontvangen wat jij jezelf waard vindt. Dus hierin eerlijk zijn, is cruciaal!!)
  • Geef je makkelijk en in vertrouwen geld uit? Of voelt het altijd een beetje pijnlijk?
  • Geloof je dat geld graag bij jou is? (Nou..? Voel even goed? Is geld graag bij jou? Voelt dat zo?)
  • Geeft geld je NU al een gevoel van veiligheid of voel je je vaker onveilig binnen je huidige financiële situatie? 
  • Hou je onvoorwaardelijk van geld? (Dus hou je van geld zoals het er NU AL is in je leven? Denk eraan, je manifesteert wat je NU voelt…)

 

Als meer dan 2 antwoorden “nee” zijn, dan wil je deze audio, want we gaan diep in op deze blokkades en ik help je ze los te laten, zodat geld eindelijk in overvloed in je leven kan stromen!

En niet alleen dat, wat deze audio je gaat geven is dat je daarop gaat vertrouwen! Dat je je veilig voelt bij de gedachte dat geld altijd naar jou toe komt en altijd op tijd en meer dan genoeg!

Maak alvast kennis met mijn krachtige manifestatie methode en schaf voor slechts 11 euro een audio aan die jou helpt om hele grote onbewuste money blokkade bewust te worden EN los te laten!