Coaching voor vrouwelijke Game Changers, Visionairs en Spirit Junkies!

Ik help je moeiteloos te manifesteren wat je al jaren niet lukt. Want ik ga verder waar Abraham Hicks, Napoleon Hill, Eckhart Tolle  en zelfs The Course In Miracles stoppen…! 

Je kunt niet alles hebben, of mischien toch wel..?

Zeker wel, want ik ga verder waar Abraham Hicks, Napoleon Hill, Eckhart Tolle  en zelfs The Course In Miracles stoppen…! 

Ik ga jou namelijk leren hoe je de wet van de aantrekkingskracht combineert met een krachtige, eenvoudige en praktische loslaat methode waarmee je al je illusionaire begrenzingen op een snelle en gezonde manier loslaat zodat je van het leven wat je nu hebt, het leven van je dromen maakt! 

Want je kunt wél alles hebben!

En jij gelooft dit ook al! Je bent een Spirit Junkie net als ik. Een Manifestation Babe. Ook jij bent net als ik een Game Changer en je wilt impact maken in de wereld vanuit die magische spirituele concepten. Vanuit spirit. In vertrouwen en overvloed. Co Creating with the universe, synchronicity.  

You love it all! 

Maar echt volledig in deze magie leven, is niet altijd even makkelijk…

 • Je weet dat je jezelf moet leren detachen van de uitkomst van je dromen, maar dat is echt niet altijd even makkelijk, zeker niet als je het echt heel graag wilt! Hoe dan..? 
 • Je weet dat je moet loslaten, maar je weet niet hoe… 
 • Je weet dat je in het nu tevreden moet zijn. Ook met de dingen die je zo graag anders wilt, maar dat lukt je niet altijd want ze doen toch echt pijn. Hoe dan..? 
 • Je weet dat je vertrouwen moet hebben in de uitkomst van je dromen, maar dat heb je niet altijd en dat is best een gevecht. 
 • Hoe kan je vertrouwen hebben als het al zo lang duurt..? Hoe dan..? 
 • Op sommige gebieden van je leven lukt het je om moeiteloos te manifesteren wat je wilt, maar het is best frustrerend dat het niet lukt op dat ene gebied in je leven waar je het juist zo diep verlangt. 
 • Sommige overtuigingen, gedachten, patronen en gevoelens blijven toch maar terug komen. Je weet dat je ze zou moeten loslaten om te manifesteren wat je wilt, maar ze blijven je achtervolgen. Ze lijken aan je vast te zitten. Ze zitten zo diep. 
 • Je werkt met affirmaties, maar er zitten erbij die je gewoon niet gelooft. En je weet dat dat nodig is om het te realiseren. Maar hoe geloof je iets wat je niet gelooft? Hoe dan..? 
 • Je verlangt zo naar nog meer contact met spirit, het universum, maar het lijkt of je niet echt verder komt. Hoe kan je nog meer bij die magische eenheidservaring waar synchronisity en flow available is voor je. Hoe..? 

Als je sommigen of al deze punten herkent, dan is deze course voor jou! Ik ga dus verder waar de rest stopt. Want ik leer je DE HOE! 

Ook Esmay, één van mijn huidige deelnemers, liep tegen die ‘spirituele druk’ aan: Ik kende de wet van de aantrekkingskracht al wel. En ik heb al heel veel boeken gelezen, maar ik had bij Arrezina het gevoel dat ze verder ging. En dat is ook zo.Ze leert je “de hoe”. En vooral, ze leert je hoe je manifesteert vanuit spirit in plaats van uit ego. Ze gaat echt de diepte in, want zo simpel als The Secret is het niet.”

En loslaten is dus de sleutel! Wat we gaan loslaten? 

 • Al die illusionaire begrenzingen van het ego. 
 • Je attachment aan je dromen die ervoor zorgt dat je de manifestatie tegenhoudt.
 • Dat diepe gevoel van het afgescheiden zijn die maakt dat je geen vertrouwen in en eenheid met het universum voelt. 
 • Loslaten wie je niet bent zodat er niks ander kan gebeuren dan dat er overblijft wie en wat je wel bent: Spirit, een grenzeloze ziel, Divine Energy, Source Energy!
 • Al die belemmerende overtuigingen over jezelf en het leven die de manifestatie van je grootste dromen stoppen.
 • Al die oude gevoelens en trauma’s die je blijven achtervolgen en je frequentie onnodig naar beneden trekken.
 • Ik leer hoe je het loslaten inzet om te manifesteren vanuit spirit zodat je die onvoorwaardelijke liefde en geluk kan ervaren die alleen daar te vinden is.
 • We gaan echt de diepte in, maar zonder het zwaar te maken. 

Dit is niet een online course die je helemaal alleen moet doen. Nee! 10 weken lang ben ik persoonlijk bereikbaar voor je. In 10 weken begeleid ik met krachtige releases, heldere teachings in video’s en mijn persoonlijke begeleiding naar wie je werkelijk bent, je grenzeloosheid zodat je alles kunt hebben. Moeiteloos en in flow.

 

Je hoeft alleen maar los te laten en loslaten is niet moeilijk. 

Ik had het zelf niet mooier onder woorden kunnen brengen dan Daphne, een van mijn deelnemers: “Loslaten is magisch en zo simpel als ademhalen! Want loslaten heeft geresulteerd in de manifestatie van een eigen coachingspraktijk vanuit mijn ziels-missie én een nieuwe liefde. Met wie ik een relatie heb die alle boxen aantikt die ik als intentie tijdens het traject met Arrezina had opgeschreven.”

Lees verder als jij degene bent die er klaar voor is om in 10 weken stap voor stap alle laatste bewuste én onbewuste illusionaire grenzen van de mind los te laten zodat je: 

 • De wet van de aantrekkingskracht op een dieper niveau gaat snappen en veel moeitelozer kunt toepassen.
 • Uitdagingen in het leven (nog) moeitelozer transformeert. 
 • Je bewustzijn expandeert naar een volledig nieuw en overvloedig level.
 • Je meer en meer gaat manifesteren vanuit inspired action (actie vanuit spirit). 
 • On the spot je frequentie verhoogt.
 • Moeiteloos in contact komt met je essentie zodat je nog meer vanuit die universal intelligence de impact kunt gaan maken waar je naar verlangt. Moeiteloos en in flow!
 • Op een diep niveau tot op je botten gaat voelen (in plaats van alleen maar weten) dat je grenzeloze universele intelligentie bent.
 • Je voelt het door je heen stromen. Je bent er één mee!
 • Een magneet wordt voor alles waar je naar verlangt. 
 • Je je grenzeloze potentie meer gaat bevrijden zodat je nog meer de impact kunt maken waarvoor je bestemd bent om te maken hier op aarde.
 • Een quantum leap gaat maken naar een staat van volledige verlichting. 

Nu heb jij al glimpses gevangen van die magie. Waar je deze ‘staat van zijn’ hebt ervaren. Waar alles samen viel, waar je vertrouwen voelde, een diepe inner guidance en heerlijke synchronicity. Even voelde je die magische eenheidservaring. Dat heerlijke co-creëren met het universum.  

En jij, lieve mooie Spirit Junkie, verlangt naar meer hiervan! 

 • Sterker nog, stiekem verlang je gewoon naar die volledige verlichting. 
 • Je bent op een punt gekomen dat je voelt dat iets diep van binnen je uitnodigt om weer next level te gaan. 
 • Je voelt een diep verlangen om je nog meer te verbinden met je ware grenzeloze essentie. 
 • Je verlangt naar nog meer expansie.  
 • Naar een nog hogere staat van bewustzijn.  
 • Naar nog meer grenzeloosheid. 
 • Naar nog meer synchronicity.  
 • Iets van binnen nodigt je uit naar meer. 
 • En jij hebt zin in die quantum leap want je bent gaan houden van die expansie.  
 • You are eager for more! 
 • En je bent er klaar voor. 
 • You are ready to have it all!

 

Schrijf je in lieve mooie vrouw! Je bent er klaar voor!

“Mijn belangrijkste manifestatie is een nieuw droomleven in Portugal in een accommodatie die echt alles heeft wat ik wilde.
Daarnaast heb gemanifesteerd dat ik daar geld verdien met mijn zielsmissie vanuit mijn bedrijf. Wat is heel waardevol vind is dat ik het allemaal gemanifesteerd heb vanuit mijn intuïtie, in flow en heel veel synchronicity.
Loslaten op al die lagen die Arrezina je leert, is echt alsof je een dam openzet en je leven volledig in flow raakt!”

Wil je nog even goed lezen hoe de course er concreet per module uit ziet?

Dat kan hier: 

6 Modules – 10 weken begeleiding – per module 3/4 video’s – Meer dan 8 transformerende begeleide loslaat audio’s.

Reconnect with your true nature

In de challenge heb je de basis geleerd van het loslaten. In deze module gaan we het loslaten naar een dieper level brengen want je leert ook je onbewuste saboterende patronen, die jouw leven op de achtergrond besturen, helder te krijgen en eenvoudigweg los te laten als besluit.

Want weet je, de eerste stap naar reconnecten met je ware essentie van grenzenloosheid is het loslaten van je illusionaire limitations. Zowel je fysieke, je emotionele als je mentale grenzen, bewuste én onbewuste!

From now on, things don’t necessarily have to change in order for you to feel good.

En het magische is, vanaf nu hoeven je huidige omstandigheden niet meer per se anders om je ontspannen en gelukkig te voelen. Die afhankelijkheid is vanaf nu verleden tijd.

En je weet, manifesteren kan alleen vanuit een plek van comfortabel zijn in het hier en nu, ook met de dingen die oncomfortabel voelen.

“You can intent for a thing to be different in the future, but right now you need to accept things as they are.” Deepak Chopra.

Waar Deepak Chopra ons hiertoe uitnodigt, dat is wat jij na deze module volledig beheerst.

 

Manifest from a place of selflove, oneness & innerpeace

In deze module begeleid ik je naar een nog dieper level van reconnecting met de essentie van wie je werkelijk bent door je twee waanzinnig mooie verdiepende loslaattechnieken te leren.

De eerste is: Releasing the story of me; Deze release helpt je om alle saboterende en beperkende overtuigingen die je hebt over jezelf en je leven eenvoudigweg los te laten.

Because it is not so much about doing, it’s all about becoming!

Daarna leer je “Releasing your fears and sense of separation”: Met deze krachtige release ontdek je waar je nog vasthoudt aan het gevoel van afgescheiden zijn. En deze waanzinnig mooie tool helpt je om ook deze begrenzing eenvoudigweg los te laten.

Deze twee releases zijn werkelijk ontzettend magisch en krachtig! Ze zullen je moeiteloos terugbrengen naar een nog diepere verbinding met wie jij werkelijk bent: pure onvoorwaardelijke (zelf)liefde en eenheid met God/het leven/bewustzijn (of welke woorden jij daar maar aan geeft…)

Get in touch with your inner freedom and boundlessness!

Inmiddels voel jij je al zo veel meer alive, vitaal, ontspannen en vrij, maar hier stopt het niet!

Remember that I told you, there is so much more in store for you!

Want in deze module ga je een nieuwe manier van releasen leren die voor velen een favoriet is en die je uitnodigt om je voorstellingsvermogen in te zetten om los te laten. Deze manier van releasen is daardoor lichter, meer fun en een enorme mooie uitnodiging om nog meer te expanderen. 

Deze manier van loslaten noemen we de holistic release en met deze krachtige extra tool op zak, ga jij een nog dieper gevoel van eenheid, vrijheid en grenzenloosheid ervaren.

You are not your feelings, your thoughts nor your physical sensation, what you are is the loving space of pure potential in which it all appears and disappears.

Manifest beyond the ego

Je hebt nu alles in huis om de volheid te ervaren van wie je werkelijk bent. Alleen vanuit deze plek van innerlijke rust, eenheid met het leven, kan je overvloed op alle fronten in je leven manifesteren in flow en synchronicity.

Dus nu is het tijd dat ik je ga begeleiden naar een staat van manifesteren vanuit inspired action (actie in spirit). Vanuit de zachtheid die Penny Peirce hier beschrijft.

“Notice an idea you want to understand or materialize and simply be with it. Entertain it. Keep it company. You don’t have to make yourselve or the idea do anything.” Penny Peirce.

Want je gaat in deze module een krachtige manier van loslaten leren waarmee je het verschil leert ervaren tussen je ego-verlangens en je verlangens vanuit je hogere zelf. Ego verlangens komen altijd uit een plek van tekort en veroorzaken daarom zoveel stress en verdriet.

Deze manier van releasen noemen we de like- dislike procedure. Het is een krachtige en praktische schrijfrelease en één van mijn favoriete manieren om te manifesteren vanuit flow. Want deze schrijfrelease helpt om te manifesteren vanuit een diep gevoel van overvloed, vertrouwen en innerlijke rust.

Visualization 2.0!

Jouw fantasie, je voorstellingsvermogen, is je meest waardevolle asset. In de vorige module leerde je die al op een heerlijke manier inzetten om te releasen en in deze module gaan we daarin next level.

Je hebt in je leven waarschijnlijk al gebruik gemaakt van begeleide visualisatie meditaties om je verlangens te manifesteren. In deze module gaan we visualiseren naar een nieuw level brengen, omdat we deze waardevolle techniek gaan combineren met loslaten!

“Imagination’s power is the only power. It is your power to kill, to make alive, to wound and to heal. It is your imagination that forms the light, makes the good and creates the evil.” Neville

Manifesteren vanuit inspired action is echt de enige weg om dingen gedaan te krijgen in het leven vanuit rust, vertrouwen en flow. Je wilt eigenlijk nooit meer op een andere manier iets doen in je leven.

Wilskracht en sacrifice zijn zo 2019…! 🙂

Je bent aangekomen bij de laatste module. Je hebt alles op zak om in flow je diepste zielsverlangens te manifesteren, maar ik heb nog een laatste gift voor je!

In deze module leer ik je hoe je vragen stelt aan je hart en daar kraakheldere antwoorden ontvangt die voorbij de ingewikkelde polariteit gaan van de mind. Een diep zeker weten, een inner guidance voorbij de mind.

Daarnaast leer ik je hier een laatste krachtige release: Releasing clinging onto. Deze release is een leuke verrassing en een laatste stap naar nog meer vrijheid. De laatste stap binnen deze course in ieder geval… want als je eenmaal loslaten gaat integreren als ademhalen, dan stopt het nooit meer. Elke release is een diepere connectie met die pure potentie, dat volmaakte zielsgeluk. En dat is grenzenloos! And so are you!

Ok, ik ben klaar voor next level manifesteren. Ik schrijf me heel graag hier nu in!

Als je tot hier gelezen hebt, dan weet ik dat je diep van binnen voelt: “Dit wil ik!”.Je voelt die kriebel, dat warme enthousiasme en een diep verlangen naar wat deze course je gaat opleveren. Je voelt het, maar als je nog niet op de inschrijf-button hebt gedrukt, houdt iets je tegen… En ik zou je willen vragen:Wat gebeurt er bij je van binnen? 

Als je die Spirit Junkie bent die ik denk dat je bent en al honderden boeken hebt gelezen, duizenden podcasts geluisterd hebt en tientallen courses hebt gevolgd. Dan kan ik me voorstellen dat je je afvraagt: “Gaat deze course me inderdaad iets nieuws leren?”  

Sophie van So V’s Choice dacht dit ook en dit is waar zij achter kwam toen ze de course volgde: 

 “Ik dacht dat ik alles wel wist. Ik ben namelijk echt een expert van de Law of Atractrion. Ik heb veel courses gevolgd, veel boeken gelezen en talloze podcasts geluisterd. Maar Arrezina gaat echt verder dan de rest! Wat een eyeopener”  

 Je kunt hier haar podcast volgen waarin ze uitgebreid praat over de course en wat het voor haar heeft betekend. Heb je meteen weer een mooie podcast te pakken! 

Weet je wat het is, het ego zal altijd eerst protesteren. Hij zoekt naar veiligheid en die vind hij alleen in zijn comfortzone. Dus een investering als dit, doet pijn. Twijfel over of het je gaat opbrengen wat ik je beloof… Twijfel over geld… Twijfel over tijd… 

Het zal er altijd zijn. En wat ik je dus leer is dat je die pijn kunt loslaten zodat je in vertrouwen zakt en gewoon je hart/je ziel volgt en je voluit gaat leven vanuit overvloed en vertrouwen. In flow en synchronity. 

Twijfel is altijd ego. Altijd! Als je weet dat het niet voor jou is, dan weet je dat en dan twijfel je daar niet over. Als je weet dat het voor jou is, maar je voelt twijfel, dan is het je ego. Ik heb mezelf geleerd niet meer naar ego (twijfel, angst, onzekerheid) te luisteren, maar alleen nog naar dat blije enthousiaste gevoel die diep van binnen omhoog borrelt. 

Je weet wat Abraham Hicks zegt: “Follow the Joy!”Ik hoorde haar dat zeggen, toen ik nog doodziek op mijn bed lag, en ik maakte daar op dat moment een krachtig besluit om dat voor de rest van mijn leven te doen!! Alignment first. Raising my vibration is prioriteit nummer 1!

Dat betekent dus niet dat ik geen onzekerheid en twijfel voel, ik laat het mij alleen niet meer vertellen wat ik wel en niet doe. Ik laat het los en volg mijn ziel. Daphne deed dat ook en dit is wat zij daar nu over zegt: 

“Geheel a-typisch zei ik meteen JA! Normaal gesproken zou ik er dagen zo niet weken over nadenken en het dan uiteindelijk niet doen vanwege de kosten. Ook was ik bang dat ik een slechte leerling zou zijn gezien mijn geschiedenis met niks afmaken. Het tegendeel is waar. Het traject met Arrezina heeft mij veranderd en blijft zorgen voor een transformatie.” 

En voor mij heeft dit ook gewerkt. De Joy, mijn hart, mijn ziel, volgen… Het heeft mij in twee jaar tijd compleet getransformeerd: 

 • Want ik ging in 2 jaar tijd van 8 chronische vreselijke zieke jaren, naar gezond en vitaal. 
 • Van een vermoeide moeder vol schuldgevoel omdat ze zo vaak nee moest zeggen naar een blije moeder die genoeg kracht en energie heeft om leuke dingen te doen met haar kids. 
 • Van een hulpbehoevende/afhankelijke en verdrietige vrouw naar een zelfstandige en aantrekkelijke vrouw voor mijn man. 
 • Van schulden en geen enkel gevoel van zingeving naar een trotse oprichtster van een mooi winstgevend bedrijf die impact maakt vanuit mijn zielsmissie. 
 • Van een eenzame vrouw naar een blije en gezellige vriendin die weer lekker mee kan doen met het leven. 
 • Van slachtoffer naar een life magician, altijd op zoek naar de magie in het leven. Op zoek naar hoe het nog grenzelozer kan. 

Hoe ziet jou leven eruit als je deze course hebt gevolgd? Welke transformatie ga jij doormaken? Wat is jouw droom? Maak hier en nu datzelfde krachtige besluit en laat mij je begeleiden in deze magische course naar jouw magisch leven! 

Because you can have it all!

Veelgestelde vragen

Wat nou als dit voor mij niet werkt?

Twee dingen: Veel vrouwen lopen rond met de belemmerende overtuiging dat het voor iedereen is behalve voor hun. Of iets wat lijkt op deze overtuiging.

Het mooie is, in module twee gaan we echt twee weken lang AL je overtuigingen over jezelf en je leven loslaten! Dus ook deze!

Als je ook maar enigszins diep van binnen voelt dat de wet van de aantrekkingskracht bestaat, dan snap je dat je met elke overtuiging elke twijfel manifesteert. 

Hale Dwaskin zou zeggen: When we have a believe, we tend to be right about it. 

We creëren wat we denken, voelen en geloven.

Als tweede wil ik je meegeven. Het kan niet niet werken. Want loslaten wat je niet bent (ego), kan maar één ding opleveren: dat naar boven gaat komen wie je wel bent toch?! En als je gelooft dat ook jij een grenzeloos wezen bent, als dat concept ook maar enigszins resoneert met je, dan ga jij met het loslaten van je ego, van je grenzen, ontdekken dat je grenzeloos BENT!

Ik heb al zoveel trainingen gevolgd en boeken gelezen, hoe weet ik zeker dat dit anders is en wel echt de transformatie oplevert die ik al zo lang wil?

Er zijn er meer die deze vraag hadden en toch zijn ingestapt. En ik snap dat ook, want er is veel op de markt wat oppervlakkig is als het gaat om de wet van de aantrekkingskracht. Daarnaast is mijn ervaring dat andere teachers het niet toepasbaar en concreet genoeg maken. Dat is precies wat in dit traject anders is. Dat is waarmee ik me onderscheid van alle anderen. Ik leer je echt de HOE zodat je je grenzeloosheid gaat ervaren en echt daadwerkelijk de sleutel krijgt naar jouw grenzeloze manifestatiekracht.

Maar geloof mij niet op mijn woord en check ook even de testimonial van Esmay (hierboven), Sofie (hierboven) en Daphne. Allemaal vrouwen die eigenlijk alles al wisten, maar gewoon nog niet de sleutel in handen hadden naar het daadwerkelijk toepasbaar maken van die mooie abstracte spirituele concepten.

Kan ik in termijnen betalen?

Zeker! Ik heb de mogelijkheid voor je om in 8 termijnen te betalen van 275 euro.

Hoeveel 1 op 1 coaching is er binnen dit traject?

Vanaf de tweede week kom ik wekelijks live in zoom. Daar zal ik random ongeveer 4 mensen uitnodigen om 1 op 1 mee te releasen. En echt, dat gaat magisch voor je zijn! Ook als jij niet diegene bent die gekozen wordt. Mij aan het werk zien met iemand en zelf dan meedoen met loslaten is magisch! Daar zitten de transformatie momenten! 

Verder kan je altijd als je echt vastloopt, iets niet snapt en hulp nodig hebt een mail sturen. Elke week check ik alle vragen en maak ik een audio met antwoorden die relevant zijn voor de hele groep en jou zelf.

De recording komt in de academie te staan zodat je kunt terug kijken en voor diegene die niet live aanwezig konden zijn.

Hoe lang duurt dit traject?

In totaal duurt het 10 weken. Behalve diegene die de bonussen hebben ontvangen. Dan duurt het traject 12 weken. Bij elke bonus komt een groepscoaching call met Hot Seat Momenten.

Hoe lang heb ik toegang tot de academie?

De toegang tot de academie is for life!

Ik ben bang dat mijn probleem te groot is om zomaar los te laten.

Kan natuurlijk zijn dat er echt wel wat lagen om jouw probleem heen zitten en dat je die als een ui per schil gaat mogen loslaten. En wat ik ook zeker weet is dat je na dit traject het probleem anders ervaart! En vanuit een lichtere staat van zijn kan jij voor een nieuwe realiteit kiezen. Kiezen om een andere kant op te kijken. Kiezen voor vrijheid! 

Verder heb ik ervaren dat juist de hele grote problemen soms zelfs makkelijker zijn om los te laten. Ik vergelijk dat wel eens met een steen: wat laat je makkelijker los: een grote zware steen waar je al jaren mee loopt te sjouwen en waar je helemaal klaar mee bent of een kiezelsteentje die eigenlijk grote impact maakt op je dagelijkse beleving van geluk, maar niet echt irritant genoeg is om gewoon even te gaan zitten voor een release. Vaak zijn de kiezelsteentjes ook veel meer in het onbewuste trouwens. Wat maakt dat je je er dus niet bewust van bent terwijl het grote impact heeft op alle gebieden in je leven.

Ik liet mijn chronische ziekte die 8 jaar lang mijn leven teisterde en uiteindelijk zelfs stil legde in een relatieve korte tijd los, dus ik weet wat er mogelijk is!

Ik heb geleerd dat 70 % van onze gevoelens en gedachtes onbewust zijn, hoe kan je die loslaten?

Klopt! Wat er gebeurt tijdens dit traject is dat je je meer en meer bewust gaat worden van wat nu nog onbewust is.

We werken altijd met het nu en wat er nu bewust is. Laat je dat los, dan komt de laag daaronder aan het licht en kan je die loslaten. Verder zijn de vragen waar we binnen de Sedona methode zo gesteld dat het je onbewuste bewust maakt.

Ook tijdens de coaching calls zal heel veel onbewuste gevoelens en patronen bewust worden. Of je nou gecoacht wordt op de Hot Seat of meeluistert, het gaat voor veel bewustzijn zorgen!

Kan ik net als jij ook beter worden van mijn ziekte als ik deze training doe?

Dat kan ik helaas niet beloven. Ik ben geen hulpverlener, therapeut of arts. Ik leer je wat ik heb gedaan om beter te worden, maar ik kan niet garanderen dat jij ook beter wordt.

Wat ik je wel kan beloven is dat je door deze training veel beter leert omgaan met je ziekte en de beperkingen die dat met zich meebrengt. Je leert een weg naar geluk ondanks wat zich aandient in je leven. Bovendien, mijn intentie voor mensen zoals jij is vooral om een prachtig leven vol zingeving te creëren ondanks de ziekte en beperking. Ik vind het heerlijk om je te helpen outside thebox te denken. Er is zo veel mogelijk als je leert loslaten, want echt waar: de enige grenzen die wij hebben, zijn de grenzen van onze mind en onze emoties!

Ik heb nog niet zo heel veel gevolgd op het gebied van spiritualiteit. Is dit traject dan geschikt voor mij?

Ja hoor! Ik heb wel terug gekregen van vrouwen dat het veel is en dat ik diep ga, maar ik heb nooit gehoord dat ze dat vervelend vonden. Ook niet van diegene die dus nog echt aan het begin staan. Ik ga ook in eerste instantie echt de basis uitleggen. Voor beginners is dat leerzaam en nodig en voor gevorderde een verdieping, omdat ik inderdaad wel echt de diepte in ga. Het is geen oppervlakkig mantra’s opnoemen net zolang tot je ze gelooft of affirmaties opnoemen waar je niks bij voelt.

Het is echt een reis naar jouw essentie, jouw grenzeloosheid waarvandaan ik je leer manifesteren vanuit je ziel, vanuit inspired action. We gaan de diepte in, maar ik leg alles helder en to the point uit en neem je mee met mijn woorden en mijn energie naar een nieuw bewustzijn. 

Open chat ✨
1
???? stuur me een berichtje, Arrezina
Hai! wil je meer weten nog over de training of heb je een andere vraag, stuur me gerust een app. Via app reageer ik nog weer sneller dan de mail namelijk ????????

Hai! Wat tof dat je deze magische training wilt volgen.

De deuren openen helaas pas weer over een paar maanden. Je kunt wel hier je naam en e-mail achterlaten zodat je op de wachtlijst komt en op de hoogte gehouden wordt van de volgende lancering.