Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Welkom in LIFE WITHOUT LIMITS!

Dit programma is voor jou als je er klaar voor bent om schaamteloos ALLES te hebben, te doen én te zijn waar je naar verlangt! Niet langer vanuit je ego, maar vanuit een diepe verbinding met je hogere zelf en het universum! Vrij van ego tekorten, vrij van voorwaarden om gelukkig te zijn en vrij van illusionaire belemmeringen & begrenzingen.

Welkom in LIFE WITHOUT LIMITS!

Dit programma is voor jou als je er klaar voor bent om schaamteloos ALLES te hebben, te doen én te zijn waar je naar verlangt! Maar niet langer vanuit je ego, maar vanuit een diepe verbinding met je hogere zelf en het universum! Vrij van ego tekorten, vrij van voorwaarden om gelukkig te zijn en vrij van illusionaire belemmeringen & begrenzingen.

Je hebt misschien al veel aan persoonlijke- en spirituele ontwikkeling gedaan; Je hebt het internet afgestruind naar manifestatie tools, vele boeken gelezen, podcasts geluisterd en misschien zelfs ook al manifestatieprogramma’s gevolgd…

Waarom gaat dit programma me wél helpen?”, kan je je afvragen… “Ik heb al zoveel geprobeerd…

Goeie vraag!

Laat me je uitleggen waarom LIFE WITHOUT LIMITS anders is dan andere programma’s en daarom wél voor de grote resultaten zorgt:

Ik geef eerst het woord aan de dames die jou voorgingen. Deze dames, deelnemers uit LIFE WITHOUT LIMITS, hadden dezelfde vraag en twijfel, besloten de sprong te wagen en kwamen achter het antwoord:

Zoals je ziet, ga ik verder waar Tolle, Abraham Hicks en Joe Dispenza stoppen, want hoe inspirerend deze grote denkers ook zijn, de praktische toepasbaarheid en de directe ervaring van hun teachings mist en dat is nou juist wat je nodig hebt!

De HOE DAN mist!

Dit programma is de ‘HOE DAN?’. Want LIFE WITHOUT LIMITS is een heldere, volledige en zeer diepgaande, concrete en makkelijk inzetbare handleiding die je voor de rest van je leven kunt inzetten om de wet van de aantrekkingskracht te gebruiken en daarmee elk verlangen te manifesteren.

Dus kom erbij als jij er net als deze dames ook klaar mee bent om vast te zitten in een leven wat gewoon niet klopt, te blijven tobben met te oppervlakkige en onvolledige manifestatie programma’s om dat te veranderen én als je er klaar voor bent om voor eens en voor altijd met LWL onder je arm moeiteloos elk verlangen te manifesteren!

LWL is dus de HOE DAN! Dat komt omdat ik hou van serieus grote resultaten! Dus daar gaan we in LIFE WITHOUT LIMITS dan ook voor! Geen slap aftreksel meer… Geen geneuzel in de marge meer… Geen halve manifestaties meer… Met dit programma gaan we voor resultaten! Voor jouw grootste dromen en voor jouw diepste verlangens!

Want zeg nou eerlijk: niks is frustrerender dan iets heel graag willen en het telkens niet hebben. En niks zorgt voor meer machteloosheid en verdriet dan vast zitten in iets wat pijn doet en waar je zo vurig graag uit wilt…

Ik weet er alles van… Moedeloos en machteloos lag ik 8 jaar in bed mij af te vragen hoe ik uit die rotziekte kwam. En wanhopig probeerde ik met een ziek lichaam uit grote schulden te komen (wat natuurlijk totaal niet lukte..)

Mijn vurige verlangen naar gezondheid en naar financiële rust deed vooral heel veel pijn omdat ik gewoon echt geen enkele hoop meer voelde… Ik had al zolang gezocht naar een weg eruit… Die weg leek niet te bestaan. 

Inmiddels hou ik van mijn verlangens! Ik hou van verlangen zelf!

En dat komt omdat ik kan vertrouwen op het manifestatieproces die jij in LIFE WITHOUT LIMITS ook gaat ontdekken! Met dat proces voelt geen enkele verlangen meer buiten mijn bereik! 

Ik hou van dit manifestieproces! Niet alleen omdat ik 100 % weet dat dit een betrouwbaar proces is en ik er dus in kan ontspannen, maar vooral omdat dit manifestatieproces een diepe ontmoeting is met wie ik werkelijk bent én met het leven zelf! Want alleen vanuit een diep verbinding met het leven zelf, ben je permanent onvoorwaardelijk gelukkig én kan je elke droom moeiteloos manifesteren bovendien…

En nee! Verlangen is niet de bron van al het lijden!! Wat ik heb ontdekt is dat we lijden als we niet geloven in onze verlangens. Als we twijfelen en onzeker zijn. Als we ons kleiner maken omdat we het onszelf niet waard vinden of bang zijn voor de zoveelste teleurstelling.

Dat is je pijn. Dat is onze enige pijn! En het goede nieuws is dat deze pijn niet nodig is als je de wet van de aantrekkingskracht gaat doorgronden én gebruiken op de juiste manier! 

Dan ontdek je wat verlangen wél is, namelijk een directe verbinding met wie je werkelijk bent, met het leven, met het universum (het goddelijke zelfs). Dus als je daar naar verlangt, dan is LWL echt je volgende stap!

Om die grote resultaten te bereiken is een horizontaal én verticaal proces nodig. Bij de gratis en goedkopere manifestatieprogramma’s wordt vooral op het horizontale proces gefocust: het manifesteren van je verlangens, maar dan mis je de diepte wat nodig om dat te doen namelijk, het verticale proces!

Het loslaten van je ego!

In LWL verenigen we het horizontale en verticale proces, dus terwijl je stap voor stap die nare terugkerende problemen loslaat en je verlangens gaat aantrekken via de 7 stappen van LIFE WITHOUT LIMITS manifestatie proces, gaan we de diepte in en je identificatie met het ego volledig loslaten!

Dat is de diepere schoonheid van dit programma: We gaan samen stap voor stap de identificatie met het ego loslaten…

Het kan zelfs niet anders…

Want je kunt niet je verlangens manifesteren zolang je geïdentificeerd bent met je ego, met de stem in je hoofd. Want die stem is vergeten wie hij/zij werkelijk is en leeft daarom in een constant tekort en gevaar en saboteert daardoor werkelijk elk verlangen!

Je kunt blijven proberen om met veel te oppervlakkige, gratis of goedkopere manifestatie processen te manifesteren, maar dat heb je al gedaan… En wat heeft dat je opgeleverd…?

Er is simpelweg meer nodig.

Dus als je er klaar voor bent om voor eens en voor altijd jezelf te bevrijden van het ego die jou tegenhoudt en je leven saboteert, dan is dit een hele liefdevolle uitnodiging om nu verder te gaan met LIFE WITHOUT LIMITS!

“Maar ik heb al wat kleinere programma’s van je gevolgd, waarom moet ik ook LWL nog volgen? Kan ik het niet beter eerst daarmee proberen?”

Je hebt gelijk hoor… De kleinere programma’s gaan je een heel eind verder helpen! En als LWL nu een stap te ver is, ga daar dan echt mee aan de slag! Ik weet zeker dat het je naar een volgend level gaat brengen!

Maar eerlijk is eerlijk, ik had mezelf niet kunnen genezen met alleen deze kennis en ik had die grote schulden niet achter me kunnen laten als ik niet het volledige proces had ontdekt en toegepast!

Er is nog zoveel meer nodig om die blijvende resultaten te manifesteren.

Want dat is wat je wilt toch? Dat je manifestaties blijvend zijn! Dat je niet na de eerste terugval moedeloos en verdrietig de handdoek in de ring gooit en opgeeft…?

Geloof me, ik weet alles van die terugvallen… Ik ken de machteloosheid en moedeloosheid van die fase als geen ander! En ik ken de neiging om dan op te geven… De pijn van de twijfel en de onzekerheid of het allemaal eigenlijk wel waar is…

Weet je, ik ben ongelooflijk dankbaar voor elke manifestatie, voor mijn gezondheid en mijn financiële vrijheid die LIFE WITHOUT LIMITS mij heeft gebracht, maar weet je waar ik het meest dankbaar voor ben? 

Dat ik een manifestatieproces in handen heb waar ik altijd op terug kan vallen! Zelfs als mijn ego het even weer volledig heeft overgenomen en ik het allemaal niet meer geloof… Dan hoef ik alleen maar de stappen van dit proces te volgen want die trekt mij altijd weer uit die nare tekorten, twijfels en onzekerheden van het ego! 

LIFE WITHOUT LIMITS brengt mij altijd weer terug naar innerlijke rust en vertrouwen. Terug naar alignment met mijn verlangens. Terug naar huis. 

En dat gun ik jou ook zo!

En net als ik, heb jij ook zo’n bewezen en praktisch proces nodig waarmee jij jezelf door die fase heen kan dragen. 

LIFE WITHOUT LIMITS geeft je dat manifestatie proces! Dus of je blijft door tobben met te oppervlakkige en onvolledige programma’s en tools, of je gaat nu ALL IN!

Misschien vind je dit een lastige keus… Dit programma kost tijd, geld, aandacht… Ik snap wel dat je twijfelt! Is heel logisch en heel normaal, maar stel je gewoon eens even voor… 

Hoe het zou zijn als je nooit meer bang hoeft te zijn voor tegenslagen en uitdagingen omdat je een manifestatieproces hebt waar je altijd op terug kan vallen omdat hij je altijd uit elke nare situatie helpt…

Hoe zou dat voor je zijn..?

En stel je eens voor dat elk verlangen voelt als een bestelling bij BOL.COM omdat je een manifestatieproces in handen hebt die je gewoon elke keer weer opnieuw kunt gebruiken om elk verlangen te manifesteren (ook als je je totaal niet kan voorstellen dat het mogelijk is voor jou..! Want LWL helpt je daar juist mee). 

Hoe zou dat voor je zijn..?

En stel je eens voor dat je nooit meer bang hoeft te zijn wanneer je bewust wordt van een oud trauma omdat je weet dat je een manifestatieproces in handen hebt waarmee jij jezelf altijd weer bevrijdt van elk bewust geworden trauma…

Hoe zou dat voor je zijn..?

Dat maakt toch een probleemloos leven?

LIFE WITHOUT LIMITS Is dat proces en ik leg het met liefde in jouw handen! Deze dames gingen je voor en ervaren nu dit diepe vertrouwen zelf ook…

En dit is allemaal wat conceptueel en een ver van je bed show… Dus laten we dit eens heel concreet maken, want ik snap dat je je toch weinig kunt voorstellen bij dit alles hierboven… Het leven voelt tenslotte nu nog het tegenovergestelde…  Dit is wat LIFE WITHOUT LIMITS in je zakelijke en persoonlijke leven heel concreet gaat betekenen.

Stel je eens voor:

Dat je nooit meer een partner aantrekt met bindings- of verlatingsangst, omdat je weet hoe je jezelf in alignment brengt met wat je wél wilt en dat dus altijd aantrekt! Een emotioneel volwassen partner bijvoorbeeld… Die altijd bij je blijft, door dik en dun en met volle overtuiging! Je zou niet de eerste zijn die een nieuwe relatie manifesteert dankzij LIFE WITHOUT LIMITS…

Dat je alle benodigde manifestatie tools in huis hebt waarmee je binnen enkele minuten jezelf (en daarmee je kinderen) bevrijdt van generaties lang trauma! Ja, ook je kinderen, want elk trauma wat jij loslaat, geef je niet meer door aan je kinderen!  

Dat je nooit meer aan het einde van de maand die vervelende financiële stress voelt, omdat je weet hoe je jezelf in alignment brengt met overvloed en je dus een gevulde bankrekening hebt die maar niet op lijkt te kunnen!

Dat je nooit meer na de zoveelste passieloze nacht je moedeloos afvraagt of je partner je nog wel aantrekkelijk vindt, maar dat je ook na 10, 20 of 30 jaar samen nog een bruisend seksleven hebt omdat jij een manifestatie proces in handen hebt die je ook hiervoor kunt gebruiken!

Dat je je nooit meer gespannen hoeft te vragen waar je volgende klant nu weer vandaan moet komen, maar dat je weet HOE je elke intentie manifesteert en dus klanten besteld bij het universum, net zoals deze deelneemster dat doet.

Dat je werk of je bedrijf nooit meer je aandacht voor en tijd met je kinderen volledig in beslag neemt, maar dat je een baan of bedrijf hebt gemanifesteerd waar je doet wat je het liefste doet én die ervoor zorgt dat je genoeg vrije tijd en financiële rust hebt om te genieten van je kids en ze alles te geven wat ze nodig hebben!

Geen boze en ontevreden puber aan je tafel hebt zitten die zich aan geen enkele regel houdt, maar eentje waar je een inspirerende en gelijkwaardige relatie mee hebt en die wél graag gezellig met je aan tafel zit!

Dat je nooit meer bang hoeft te zijn voor opgeslagen trauma’s die opkomen of belemmerende overtuigingen waarvan je je bewust wordt, omdat je voor al dit soort zaken verschillende ‘releases’ klaar hebt staan die je dan gebruikt, waardoor je moeiteloos loslaat wat je beperkte.

Dat je chronische klachten of ander fysiek ongemak kunt loslaten omdat je in LIFE WITHOUT LIMITS de tools hebt om zelfs dit soort fysieke klachten los te laten.

Dat je een manifestatieproces in handen hebt waarmee je zelfs ongewenst gedrag van een ander kan loslaten! Dus als je partner je even niet meer ziet staan, kan jij manifesteren dat hij zijn/haar handen niet van je af kan houden. Of als je puber je het bloed onder je nagels vandaan haalt, weet jij hoe je dat gedrag loslaat!

Dus waar ga je voor…? Voor een moeiteloos leven omdat je eenvoudigweg het leven op een diep level begrijpt en daarom problemen kunt loslaten en verlangens kunt aantrekken? Of blijf je zitten waar je nu zit…?

“Maar horen tegenslagen, uitdagingen en problemen niet gewoon bij het leven? Moet je een probleemloos leven willen? Is dat geen ego-verlangen?”

Mooie vraag weer! 🙂 Eerlijk is eerlijk, het leven gaat je niet besparen van uitdagingen… Maar het is de omgekeerde wereld! Want als het voelt als tegenslag, dan ben je je ego aan het geloven die denkt dat hij in gevaar is, dat hij er alleen voor staat en iets hem overkomt waar hij geen invloed op heeft!

En je bent nooit alleen! En die invloed heb je wél! Het ego is vergeten wie hij werkelijk is! Daarom wil ik je zo graag helpen om dat ego los te laten zodat jij je gaat herinneren wie je wél bent!! Een grenzeloos krachtig wezen, verbonden met de hoogste intelligentie en die daarom een keuzevrijheid heeft die geen grens heeft!

Dan zit je nooit meer vast in tegenslagen en uitdagingen want je weet altijd de weg eruit! 

En dan hoef je niet meer te kiezen tussen die dingen hierboven, dan kan je gewoon alles hebben!

En om daar te komen is een behoorlijk healing proces nodig die niet altijd even makkelijk is…! Maar LIFE WITHOUT LIMITS gaat je dragen en helpen naar die plek van thuiskomen in jezelf en het leven!

“Maar er zijn toch gewoon oorlogen, misdaden en dodelijke ziektes? Daar heb je toch geen invloed op”?

Zeker, je hebt gelijk, we leven nu nog in een wereld waar oorlogen, misdaden en ander collectief lijden onderdeel van het leven zijn. En waar op een meer persoonlijk level, de dood van een geliefde en ongeneeslijke ziekte bij vrienden of familie nu nog niet is verdwenen…

Voor nu nog in ieder geval…

En jij zal daar mee om moeten gaan…

En ook voor dit soort pijnlijke situaties is LIFE WITHOUT LIMITS een waardevol programma want als we samen dat ego gaan loslaten, zal je ervaren dat je draagkracht om dit soort situaties op een gezonde manier om te gaan groter wordt. En naarmate het ego kleiner wordt zal je merken dat je intuïtie en vindingrijkheid toeneemt.

Met andere woorden, je wordt steeds meer een goddelijke spaceholder van alles wat er in het leven gebeurt. De problemen in de wereld en in je eigen leven voelen steeds minder bedreigend. Je wordt all inclusive en dat is echt leven in plaats van overleven…

Dit programma is heel erg geschikt voor beginnelingen én ook voor vrouwen die al jaren bezig zijn met spirituele ontwikkeling.

Als je bij de eerste groep hoort ga je jezelf jaren van manifestatie frustratie en manifestatie vermoeidheid besparen omdat je meteen een diepgaand en volledig proces leert.

Als je bij die laatste groep hoort dan herken je denk ik de volgende manifestatie strubbelingen wel. Sommigen van deze punten hebben we al behandeld in de kleine betaalde of gratis programnma’s maar niet in de diepte die we in LWL doen:

 • Je weet dat meer dan 90% van je gedachten en gevoelens onbewust zijn. Dus HOE maak je wat onbewust is, bewust? HOE dan?
 • Je weet dat je vertrouwen moet hebben in de uitkomst van je dromen, maar dat heb je niet altijd…. Hoe kan je vertrouwen hebben in je droom als het manifesteren al zo lang niet lukt? Als het al zo lang duurt..? HOE dan..? 
 • Op sommige gebieden van je leven lukt het je al wel om moeiteloos te manifesteren, maar die ene grote droom blijft maar buiten je bereik en dat doet pijn… HOE manifesteer je die dan? WAAROM lukt het je niet?
 • Sommige belemmerende overtuigingen en gedachten zitten zo diep en blijven maar terugkomen. Je weet dat je ze niet zou moeten geloven om te manifesteren wat je wilt, maar je gelooft  ze wél en ze blijven je achtervolgen. HOE dan..?
 • Sommige nare gevoelens blijven maar terugkomen en trekken je naar beneden terwijl je weet dat je frequentie zo belangrijk is om te manifesteren, maar HOE kom je van die nare gevoelens af? HOE dan?
 • Sommige ongezonde patronen en verslavingen blijven terugkomen. Je weet dat ze je niet helpen naar die grote dromen, maar ze lijken sterker dan jij. HOE dan?
 • Je weet dat je jezelf moet leren detachen van de uitkomst van je dromen, maar dat is echt niet altijd even makkelijk, zeker niet als je het echt heel graag wilt! HOE dan..? 
 • Je verlangt zo naar nog meer contact met spirit, het universum, maar het lijkt alsof je niet echt verder komt. Hoe kan je nog meer bij die magische eenheidservaring komen waar synchroniciteit en flow je nieuwe normaal zijn. HOE..? 
 • Je hebt van Tolle geleerd dat je het NU moet accepteren om te kunnen manifesteren. Ook de dingen die je zo graag anders wilt, maar dat lukt je niet (altijd) want ze doen toch echt pijn…  Hoe accepteer je iets wat je gewoon echt graag anders wilt? HOE dan..? 
 • Je begrijpt eigenlijk ook niet dat je moet accepteren terwijl je van Abraham ook leert dat je mag verlangen? Hoe gaan die dingen samen? HOE dan?

Dat je vastloopt op deze punten ligt niet aan jou! Het is ook niet heel erg makkelijk. Ik heb zelf ruim twee jaar fulltime geëxperimenteerd en gepassioneerd gewerkt aan het ontwikkelen van het manifestatieproces wat al deze strubbelingen als sneeuw voor de zon doet verdwijnen!

Dat manifestatieproces is LIFE WITHOUT LIMITS geworden en ik gebruik dit proces nog steeds dagelijks zelf ook om elk verlangen te manifesteren en om elke uitdaging, saboterend patroon, trauma en blokkade los te laten! Ben jij nu ook klaar voor een ego-vrij leven? Of wacht je liever nog even…?

“Oke, maar even concreet nu graag! Hoe ziet zo’n programma er nou eigenlijk uit? “Wat krijg ik allemaal?”

Oke komt ie, wat je concreet kunt verwachten van LIFE WITHOUT LIMITS:

 • LIFE WITHOUT LIMITS is een online programma. 
 • De lessen zijn met video’s te volgen of via een besloten podcast wat super fijn is als je een druk leven hebt!
 • Zo’n 70 % van de lessen sluiten af met een release (allemaal verschillend), dus je bent terwijl je de lessen volgt al lekker je ego aan het loslaten!
 • Dit programma bestaat uit 6 modules. Elke module heeft 4 tot 7 lessen van gemiddeld 1 uur. In totaal dus ongeveer 45 uren aan lesmateriaal.
 • In totaal zijn er meer dan 50 verschillende releases die je ook allemaal via een besloten podcast offline kunt beluisteren.
 • Je hebt toegang voor de rest van je leven!

“Phoe… Klinkt zo mooi, maar wel veel allemaal… Heb ik hier wel tijd voor..?”

Terechte vraag! Ik weet dat wij vrouwen het vaak erg druk hebben en daarom heb ik speciaal voor jou iets bedacht waardoor het ook voor jou mogelijk is om te kiezen voor deze magische transformatie!

Je kunt dit programma namelijk op 2 manieren volgen: Als je genoeg tijd hebt, kun je met pen en papier de lessen en releases volgen. Als je daarentegen een druk leven leidt, kun je elke les en release beluisteren via de besloten podcast terwijl je naar je werk rijdt of de was ophangt…

In beide gevallen zien we dankbare resultaten. Dus ook van de vrouwen die weinig tijd hebben en het programma wat vluchtiger volgen!

“Oei, alles online en zelfstandig… Ik weet niet of ik dan (weer) iets koop waar ik vervolgens niks mee doe…” & “Ik ben bang dat ik na mijn eerste enthousiasme afhaak…”

Klopt, alles is online en grotendeels zelfstandig. Eerlijk is eerlijk, dit programma is ook niet voor iedereen geschikt. Het programma past het beste bij je als:

 • Je een zelfstandige vrouw bent en net als ik een autodidact. 
 • Je een manifestatie junkie bent die een enorme (bijna onverklaarbare) drive heeft om te blijven leren, ontwikkelen en groeien! 
 • Je niet zo snel afschrikt en wel houdt van een uitdaging en je mouwen opstropen…
 • Je een doorzetter bent, omdat je dromen en verlangens belangrijker zijn dan je angsten en belemmeringen.

Het kan ook zijn dat je die vrouw nu (nog) niet bent, maar 

 • Dat je voelt dat dat eigenlijk wel is wie je werkelijk bent! Je verlangt ernaar die vrouw te zijn
 • Dat je voelt dat de tegenslagen in je leven je klein hebben gemaakt terwijl je weet dat er zoveel meer zit in jou!
 • Dat je ernaar verlangt om te stoppen met slachtofferschap en je klaar bent om die personality in LIFE WITHOUT LIMITS los te laten en te gaan zijn wie je werkelijk bent!

Want dat is wat we gaan doen in LIFE WITHOUT LIMITS! Weet je nog, we gaan het ego loslaten en al die belemmeringen over jezelf, dat kleiner maken en jezelf onderschatten, dat gaan we loslaten! En dan ga je eindelijk moedig meedoen met dit leven in plaats van aan die f*cking zijlijn blijven staan!

Dus laten we nu eerst eens kijken wat je inhoudelijk per module kunt verwachten van LIFE WITHOUT LIMITS:

Het LIFE WITHOUT LIMITS Manifestatieproces bestaat uit 3 fasen. Elke fase is even belangrijk en ze bestaan samen uit 7 concrete stappen. Als je het programma hebt afgerond heb je dus alles in huis om die 7 stappen moeiteloos te integreren in je leven. 

Dit zijn de 3 fase die je moet beheersen als je echt elk verlangen wilt manifesteren:

Fase 1

Loslaten wat je niet meer wilt hebben, doen of zijn!

module 1 & 2

Je kunt niet je dromen manifesteren als je niet eerst leert HOE je loslaat wat je niet meer wilt hebben en doen, én HOE je loslaat wat je niet meer wilt zijn.  

Je houdt namelijk je terugkerende problemen zelf vast en in deze fase ga je leren daarmee te stoppen! Als je al hebt leren loslaten van mij, dan heb je een mooie eerste stap gezet, maar er is veel meer nodig om blijvend los te laten wat je niet wilt hebben, doen en zijn!

Je ontdekt de vele nu nog onbewuste saboterende lagen die ervoor zorgen dat je die problemen zelf creëert en ik help je ze stuk voor stuk los te laten, zodat je naar een compleet nieuwe frequentie gaat bewegen. De frequentie waar je dromen wél zijn!!

Om dat te kunnen moet je gaan ervaren wie je werkelijk bent. En ik wil niet dat het bij ‘weten’ blijft, ik wil dat je het gaat ervaren. Dat gaat ook gebeuren, want met krachtige oefeningen en releases neem ik je mee naar een diepe ontmoeting met je werkelijk zelf; je ziel, Source.

Deze fase brengt jou naar wie je werkelijk bent, een staat van flexibiliteit, keuzekracht, vrijheid, draagkracht, vertrouwen en overgave, zodat je met de de wet van de aantrekkingskracht je diepste verlangens eindelijk wél gaat manifesteren.

Het heeft geen zin om te gaan manifesteren/aantrekken als je deze fase hebt overgeslagen. Je kunt niet aantrekken wat je wilt, als je ondertussen vasthoudt wat je niet wilt…

Deze fase:

 • Is verdeeld over de eerste 2 modules.
 • Bestaat uit 14 video’s van ongeveer 1-1,5 uur.
 • Komt met 19 verschillende transformerende manifestatie releases om je in je reis naar vrijheid te ondersteunen.
 • Alignment opdrachten na elke video/les die voor diepe blijvende implementatie zorgen.
 • Is tijdtechnisch gezien de meest intensieve fase. Houdt rekening met ongeveer 17 uur aan videomateriaal en dagelijks 30 min aan Alignment Opdrachten & manifestatie releases. 

Fase 2

De creatie & alignment fase

module 3 & 4

Vanuit de plek van vrijheid, overgave en diep vertrouwen in jezelf en het leven die fase 1 je heeft gebracht, kunnen we nu de volgende stap gaan zetten naar de creatie & alignment fase.

Deze fase gaat je volledig in alignment brengen met zelfs je diepste verlangens omdat je jezelf bevrijdt van elke saboterende blokkade die de manifestatie van die verlangens in de weg staat.

Ik ga je in deze fase bewust maken van blokkades waar je nu nog volledig blind voor bent..! En zolang je die blokkade, blinde vlekken hebt, ga je niet aantrekken waar je zo vurig naar verlangt!

Na deze fase:

 • Weet jij hoe je heldere en krachtige intenties zet die het universum niet meer kan negeren.
 • Weet je HOE je jezelf volledig in alignment brengt met elk verlangen zodat ze eindelijk zichzelf wél moeiteloos manifesteren!
 • Ben je je bewust van alle saboterende blokkades die je nu nog in de weg staan naar die grote dromen en diepe mooie verlangens en we laten ze samen allemaal los!
 • Heb je een krachtige tool in huis om ego behoeften te onderscheiden van je zielsverlangens en heb je mijn favoriete proces in handen om die ego behoeften los te laten, zodat je gaat leven en manifesteren vanuit je zielsverlangens.

Deze fase:

 • Is verdeeld over 2 modules (module 3 & 4).
 • Bestaat uit 11 video’s van ongeveer 1-1,5 uur.
 • Komt met 23 verschillende transformerende manifestatie releases om je in je reis naar je droomleven te ondersteunen.
 • Alignment opdrachten na elke video/les die voor diepe blijvende implementatie zorgen.
 • Houdt rekening met ongeveer 14 uur aan videomateriaal en dagelijk 30 min aan Alignment Opdrachten & manifestatie releases. 

Fase 3

Bewegen vanuit inspired action; een kraakheldere intuïtie en activatie van synchronicity

module 5 & 6

Manifesteren is namelijk niet niks doen, jezelf kleiner maken en wachten, hopen of opgeven… 

Manifesteren is vrij en vooral moedig bewegen..! Spelen met het leven. Je gedragen voelen door het leven zelf. Dat is waar deze laatste fase je naartoe gaat brengen! 

Bewegingsvrijheid, daadkracht, helder weten, kraakheldere intuïtie en resultaatgericht manifesteren! 

Dit is geen makkelijke fase… De terugvallen en zogenaamde tegenslagen kunnen je hier aan het wankelen brengen en als je niet oppast, vlieg je hier terug naar af… Herkenbaar…? 

Daarom is het zo belangrijk dat je deze fase snapt en de juiste tools in huis hebt om je hier doorheen te bewegen. LIFE WITHOUT LIMITS heeft alles wat je nodig hebt om je daarbij te helpen!

Deze fase is verdeeld over 2 modules (module 5 & 6).

Na deze twee modules:

 • Heb je het vermogen om synchroniciteit te activeren, zodat je manifestatieproces moeiteloos verloopt.
 • Is je intuïtie kraakhelder en heb je de moed en het vertrouwen die te gaan volgen!
 • Gaan we kijken waar jij jezelf nog blokkeert in de beweging naar je dromen en ik help je ook dat allemaal los te laten!
 • Snap je wat terugvallen zijn en heb je alle tools in huis om daar doorheen te bewegen.
 • Ontdek je een krachtige nieuwe manier van loslaten die echt voor de beweging zorgt waar je naar verlangt. Want manifesteren is niet niks doen en stil staan! Ik wil dat je je vrij voelt om te doen waarvoor je hier op aarde bestemd bent!
 • Weet je HOE je de connectie maakt met de guidance die er om je heen in overvloed is.

 Deze fase:

 • Is verdeeld over 2 modules (module 5 & 6).
 • Bestaat uit 9 video’s van gemiddeld 50 minuten.
 • Komt met 14 verschillende transformerende manifestatie releases die je in de moedige krachtige manifestor zetten die je eigenlijk werkelijk bent!
 • Alignment opdrachten na elke video/les die voor een diepe blijvende implementatie zorgt.
 • Houd rekening met ongeveer 9 uur aan videomateriaal en dagelijk 30 min aan Alignment Opdrachten & manifestatie releases.

“Oke, dus wat is nou mijn investering?”, vraag je je af.

Eerlijk is eerlijk, LIFE WITHOUT LIMITS is geen goedkoop programma. Het is inderdaad geen oppervlakkig programma waar je gouden bergen worden beloofd met alleen een visionboard en post-its met intenties op je spiegel. Het manifestatieproces is gewoon niet zo eenvoudig, en daarmee zul je niet je dromen manifesteren… Was het maar zo simpel…

Dus ja, het is een behoorlijke investering, maar dat is precies hoe je het moet zien, als een investering! Ik heb namelijk even een sommetje voor je gemaakt, en als ik kijk naar wat dit programma mij alleen al op financieel gebied heeft opgeleverd in de afgelopen 4 jaar, dan is dat een bedrag van meer dan 800.000 euro… (En ik blijf het LIFE WITHOUT LIMITS proces inzetten voor mijn financiële doelen in mijn bedrijf, dus mijn return on investment blijft groeien!

Als je het zo bekijkt dan is een investering van 1990,- meer dan waard toch? Maar…

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Tijdelijk krijg je een grote korting van maar liefst
220 euro!

Dus in plaats van 1990, is jouw investering nu tijdelijk 1770!

En dat niet alleen, als je NU instapt mag je naast deze grote korting een bonus GRATIS uitzoeken t.w.v. +/_ 333 (Money, Health, Time of Love without limits)

Nu snap ik dat niet iedereen dit bedrag op zijn rekening heeft staan en ik wil dat dit programma voor zo veel mogelijk mensen toegankelijk is, dus daarom kan je instappen voor slechts… 

297,- (keer 6 maandelijkse termijnen) of zelfs 149,- ( keer 12 maandelijkse termijnen)

Als je geen zin hebt om vast te zitten aan langdurende afbetalingen, dan manifesteer je toch gewoon dat je al eerder het resterende totaalbedrag hebt gemanifesteerd..! Dat is nou precies wat ik je in LWL ga leren! Dat je niet langer je huidige omstandigheden laat bepalen wat wel en niet kan, maar een keus maakt op basis van wat je wilt en de wet van de aantrekkingskracht gebruik om dat te manifesteren!

Alleen al in de maand november hebben 3 mensen ons bericht dat ze toch het hele bedrag hebben gemanifesteerd en graag het resterende bedrag in 1 x willen voldoen! Kijk maar mee:

Je hebt nu tijdelijk tijd om te beslissen of je voor deze grote korting en voor je dromen gaat of je blijft zitten waar je nu zit. Kies jij NU voor je dromen, dan staan mijn team en ik met open armen voor je klaar om je alles te geven wat je nodig hebt om ze ook daadwerkelijk te manifesteren!

“Oh, ik weet het niet hoor, ik twijfel nog zo…! Hoe weet ik nou of dit voor mij is? En hoe weet ik of het mijn ego is of mijn ziel is die twijfelt?”

Dat is een goeie vraag! Ik ga je laten zien hoe ik erachter kom of een verlangen een zielsverlangen is of een ego behoefte!

Ik ga er even vanuit dat als je tot hier hebt gelezen, je eigenlijk heel veel zin hebt om in te stappen. Het verlangen is er. Het vertrouwen in mij en dit manifestatieproces ook. 

Maar… Je bent nog geïdentificeerd met je ego en die is nu op zoek naar bezwaren en dus twijfel je. Hij heeft redenen gevonden om niet in te stappen. En die voelen waar en gerechtvaardigd. En je hebt ook de neiging meer te geloven in die bezwaren dan in je verlangen (dat is typisch iets wat je af leert in LIFE WITHOUT LIMITS btw).

En zo is hij, voor de zoveelste keer, je weg aan het trekken van je verlangens en je gevangen aan het houden in je huidige situatie…

Geloof me, ik weet daar alles van! Mijn ego heeft ook altijd goede, slimme en gerechtvaardigde redenen waarom ik iets niet zou moeten doen. Dit is een mooi moment om je mee te nemen hoe ik daarmee om ga en ervoor zorg dat mijn ego niet meer beslist wat ik doe, maar mijn zielsverlangens bepalen wat ik doe! Ik ga je laten zien hoe ik zelf het loslaten gebruik om erachter te komen of de twijfel mijn ego is, of mijn ziel dat “nee” zegt…

Dit is wat ik doe als mijn ego mijn verlangens saboteert of als ik twijfel of het ego of ziel is: Ik ga in alle rust en eerlijkheid me bewust worden van de bezwaren en belemmeringen. Ik geef ze alle ruimte (eerste stap, weet je nog?). Dus “ik heb geen tijd”, “het is te duur”, “wat als het allemaal mooie verkooppraatjes zijn en het heel erg gaat tegenvallen” … enzovoort… 

Dan voel ik hoe het voelt om dat te geloven en die gevoelens laat ik er ook even helemaal zijn. Dan wordt ik me bewust van mijn weerstand daarover. De mate waarin ik baal dat het niet kan. 

Als ik dat allemaal heb verwelkomd, dan laat ik het los met de 3 loslaat vragen: wil ik het loslaten, kan ik het loslaten en wanneer?

En óf je voelt daarna ineens dat het, ondanks eventuele spanning die er nog wel kan zijn, een gedragen en moedig “ja”  of je voelt een helder en tevreden  “nee”.

Dus ga dit even doen en als je daarna een gedragen “ja” voelt, kom dan hier terug en schrijf je in! Je bent zo ongelofelijk welkom!

Veelgestelde vragen

Ik denk dat ik de meeste van je vragen wel heb beantwoord hierboven, maar ik beantwoord de meest gestelde hieronder nog even apart voor je. Staat je vraag hier toch niet tussen, dan staat mijn lieve team voor je klaar om je via de mail te woord te staan. Je kunt die vragen naar hallo@arrezina.nl sturen!

Als je al van mij hebt leren loslaten, blijf dan je twijfel loslaten met de release die ik je heb geleerd. 

Ik ga mijn deelnemers zelf jou deze vraag laten beantwoorden:

Ja zeker! Je kunt kiezen tussen twee betaaltermijnen. Je kunt kiezen voor 6 maandelijkse termijnen of zelfs in 12 maandelijkse termijnen, deze opties zie je op de checkout pagina!

LIFE WITHOUT LIMITS is zelfstandig. Dat betekent niet dat we je helemaal laten hangen natuurlijk. Je krijgt toegang tot een speciaal e-mailadres waar je je vragen kan stellen. Mijn team verzameld deze vragen zodat ik ze met enige regelmaat in live sessies die je kunt bijwonen, zal beantwoorden.

De toegang is voor het leven, dus je kunt helemaal je eigen tempo bepalen! Er is een schema in het programma voor je beschikbaar waarin we het programma hebben verdeeld in 20 weken als je van structuur houdt!

De toegang is voor de rest van je leven!

Bijna elke les is gericht op het je bewust maken van gevoelens en overtuigingen waar je je nu nog niet bewust van bent en samen laten we die dan ook tijdens de les al los!

Daarnaast zal je zien dat hoe meer je loslaat hoe groter je bewustzijn wordt en je dus automatisch meer bewust gaat worden van wat je in je onderbewuste hebt opgeslagen.

Gelukkig heb je dan alle tools in huis om dat los te laten en jezelf te bevrijden!

Ik kan geen beloftes doen over je gezondheid. Ik weet niet wat je “hebt” en ik ben geen arts!

Wat ik wel kan beloven is dat je zelfhelend vermogen toeneemt als je je ego laag voor laag gaat loslaten!

Daarnaast durf ik je ook te beloven dat je meer innerlijke rust en vertrouwen gaat voelen ondanks wat het lichaam doet. Ook ga je dieper onvoorwaardelijk geluk ervaren door LIFE WITHOUT LIMITS! Dus dat je geluk niet meer zo erg afhankelijk is van je gezondheid. 

Enorm! Je gaat jezelf jaren van frustratie besparen omdat dit programma je meteen de juiste stappen leert!

Daarnaast beginnen we echt bij het begin!

We hebben genoeg deelnemers die LWL hebben laten vergoeden door hun werkgever. Overleg met je werkgever wat mogelijk is en als zij wat extra overtuiging nodig hebben, kan je ze dit document geven: Werkgeversdocument LWL

Mocht je na overleg met je werkgever vragen hebben over het factureren, stuur dan even een mailtje naar hallo@arrezina.nl

LIFE WITHOUT LIMITS heeft in deze vorm geen garantie. Er is genoeg aan gratis en voor kleinere bedragen te volgen om te weten of mijn manier van teachen en coachen voor je werkt of niet.

Lees nog even deze screenshots en de vele referenties op deze pagina. En vooral: doe een release! Dat brengt je de helderheid die je wilt! Een helder “ja” of een helder “nee”!

Marloes

“Twee jaar geleden ben ik bij jou in het programma gestapt. Nu doe ik voor de 3e gewoon weer mee met de 3 daagse … elke keer hoor je toch net weer andere dingen. Ik blijf het leerzaam maar ook leuk vinden. Tijd voor een review!

Ja, ook ik heb getwijfeld of ik zou instappen. Het EGO tetterde flink en vond het maar veel geld.
Tot op de dag van vandaag werkelijk geen moment spijt, het is het echt iedere cent waard!!
Er zijn verschillende dingen die ik zo waardevol vind aan dit programma en de wijze waarop Arrezina het overbrengt .
-Ze legt best moeilijke materie in hele duidelijk Jip en Janneke taal uit, heerlijk no nonsens , puur en oprecht en met humor .
– ze is eerlijk en deelt met de deelnemers ook over hoe zijzelf soms struggelt , hoe ook haar Mind soms nog even tekeer gaat , maar ook hoe ze dan de LOA weer toepast. Het geeft aan hoe menselijk het is om weer even helemaal met je mind te identificeren en hoe waar het allemaal dan toch weer soms lijkt. But’s not real 😉
– veel tools , lessen , bonussen , podcasts in deze Academy.
– je hebt levenslang toegang . Dat is echt zo tof aan dit programma! Als het even tegenzit( want ook dat gebeurt) , je stopt de releases in je oren en je hebt een tool om je weer bewust te worden wat er gaande is in je hoofd en lijf en te manifesteren wat je wel graag wilt.
-je krijgt altijd antwoord als je een vraag hebt of even vastloopt .

Ik maak er nog dagelijks gebruik van. Ik heb echt al veel gedaan en geprobeerd op dit gebied maar wat je hier leert was voor mij “ the key” om problemen en patronen te doorgronden en aan te pakken en los te laat laten zodat er ruimte en vrijheid ontstaat voor wat je wel wilt!
Een echte aanrader!”

Gina

“Mijn eerste successtory begint nadat ik Arrezina heb ontmoet en nog niet in haar cursus durfde te stappen vanwege de financiën, ben ik haar blijven volgen en al haar gratis content opgeslorpt en kon ik een half jaar later wel 3x in haar programma stappen als ik had gewild.

En hierna is het als een sneeuwbal gegaan. Ik kom net terug van een 4 daags seminar in Birmingham. UPW van Tony Robbins…

Ik sta nu zoveel anders in het leven en zoveel krachtiger en zoveel meer zelfvertrouwen en dit komt echt door die dappere Arrezina die ooit zelf de stoute schoenen heeft aangetrokken, heel erg uit haar eigen comfort zone is gestapt en hierdoor, onder andere mij heeft geholpen en geïnspireerd om hetzelfde te doen om mee te helpen aan dat fantastische rimpeleffect om van deze plek op aarde de meest magische plek te maken…

Je hoort denk ik al in mijn mail hoe gepassioneerd ik ben over haar programma en heel graag wil ik bijdragen om voor nog meer inspiratie te zorgen zodat de mensen op aarde allemaal kunnen ervaren dat ze hun menselijke leven, echt kunnen transformeren wat bijdraagt aan zoveel meer levensgeluk voor jezelf en je omgeving en dat het leven altijd voor je is en mijn ervaringen van de laatste jaren is daar weer het bewijs van.”

Paola

“Voor mij heeft het vooral bewustwording gebracht over dat ik teveel gericht was op het doen om te manifesteren terwijl het gaat om loslaten en durven ontvangen van de overvloed. Een mindshift , eigenlijk een shift in bewustzijn. Het programma hielp me mijn overtuigingen op te sporen en van daaruit loslaten. 

Mijn leven is erg veranderd, ben andere dingen gaan doen. Heb zoveel overvloed ontvangen door los te laten . Is nog een proces maar ik kan het hier niet eens uitleggen wat er allemaal veranderd is. Relaties, mijn interesses, maar vooral mijn levensgeluk is echt skyhigh. Erg geopend in mijn gaven ook.”

Joke

“Ik kwam bij life without limits doordat ik meedeed met de challenge. En wat ik daar leerde, eigenlijk die ene 5 minuten, was voor mij GOUD!  En ik voelde; “Wat deze vrouw ook aan gaat bieden. Ik ben erbij.”  Haha. Leuk toch.

Nog elke dag blij mee.
Ik gebruik het elke dag! En zeg zo vaak; “wat als ik dit eens loslaat. Het is een oud verhaal wat niet waar is” enz. Haha. Echt top.

En ik leer het loslaten aan al mijn klanten. Het is zo duidelijk uitgelegd, echt zo waardevol. Iedereen snapt het meteen. 

Het doen en toepassen is echt een kwestie van herhalen… 

Ik krijg iedere keer weer nieuwe inzichten. En VOEL dan ook waar ik vasthoud… en dus weer nog meer los mag laten. Gosh, dat is echt wel werken hoor. 

Bewustwording … loslaten. Waarnemen, bewustworden….  Loslaten enz enz. Het heeft me inzichten en rust gebracht. 

Ik heb in een vol theater gestaan. Ben dat gewoon gaan doen. 

Ik zie nu ‘Hoe meer mensen ik help, hoe vrijer ik ben.’ Dat inzicht kreeg ik gisteren ineens. En dat zorgt ervoor dat ik actiever bezig ga met het aanzetten van mijn online training vrij van angst in groepen met een aantal coaching calls.”

Desiree

“Het programma heeft ervoor gezorgd dat ik mijn droom ging volgen door voor mezelf te beginnen en afscheid te nemen van een baan en een manager die niet goed was voor mij. 

Ik doe nu gedeeltelijk nog hetzelfde werk maar ben er nu gelukkig in en verdien 2, 3x zoveel als eerst met de helft aan uren. En daarnaast kan ik nu mensen heel constructief helpen en maak ik ze letterlijk beter met mijn kennis. Zo dankbaar. 

Verder heb ik afgelopen jaar ontzettend veel aan zelfontwikkeling gedaan na jaren stilgestaan te hebben. Ik heb daar heel veel geld aan gespendeerd wat ik eerder door het programma te gebruiken heb gemanifesteerd. (Kwam uit een scheiding, geen idee waar dat geld ineens allemaal vandaan kwam) 

Zelfs mijn 4 kids heb ik zelf ontwikkeling kado kunnen doen. 

Ik heb dus op meerdere vlakken resultaat geboekt door bezig te gaan met LWL. 

In een hele korte tijd van gefrustreerd naar heel happy. Kan ‘t zelf nog af en toe nauwelijks geloven.”

Tebrina

“Ik heb een beste zoektocht achter de rug, maar kon mezelf nergens helemaal in vinden. Ik haalde wel overal iets uit, maar net niet genoeg. 

De kennismaking met Dolores Cannon, Hicks, Tolle en vele anderen gaf me het gevoel op de goede weg te zitten, maar ik miste nog het een en ander. Bij de één begreep ik letterlijk geen zak van wat er nu bedoeld werd en bij de ander miste ik de ‘hoe’. 

En toen kwam Arrezina op mijn pad. Een cadeau van het universum!🤩

Ik herkende mezelf in haar verhaal, van ziekzijn naar genezing, dat proces was bij mij nog volledig aan de gang. Vooral mentaal kwam ik in een diep dal terecht tijdens mijn genezing.

De eerste kennismaking met loslaten vond ik bizar. Hoewel ik nog steeds wat sceptisch was, merkte ik wel degelijk verschil. 

Ik stapte nog niet meteen in het programma, terwijl ik achteraf gezien de keuze allang had gemaakt, maar de timing was nog niet juist. Nog geen maand later stond mijn beslissing wél vast. Ik zou het programma gaan volgen en de rest is history. 

Ik heb geen moment spijt gehad en kan het iedereen, die zijn of haar beste leven wil leiden, aanraden. 

LWL is voor mij niet zomaar een cursus manifesteren, dat is veel te kort door de bocht. Het programma en alles er omheen is zoveel dieper en intenser, maar tegelijkertijd ook heel nuchter. 

En ook dat moet gewoon benoemd worden! Weg met het stigma dat alles betreft persoonlijke/spirituele ontwikkeling zweverig is. Dit is een handboek dat je de rest van je leven kunt blijven raadplegen en daar ben ik jullie zo ontzettend dankbaar voor! 💖”

Femke

“Het programma van Arrezina heeft mij uit een diep gat getrokken. Vanuit een plaats waar ik al heel lang vast zat. In patronen die ik al een eeuwigheid met mij meedroeg en volgens welke ik leefde. Vooral tijdens mijn burn-out van de afgelopen 2,5 jaar werd ik nog meer met die patronen en lichamelijke klachten geconfronteerd. 

Het programma bracht mij een stuk bewustwording van die patronen. Momenten waarop ik weer een keuze kon maken ipv een patroon te volgen en het biedt perspectief, een ander verhaal.

Ik ben er nog niet. Ik wil nu ik op een betere plek ben het stukje geld/werk nog aan gaan pakken. Daarom is het een geweldig gebaar dat je als oud deelnemer deel mag blijven nemen aan de nieuwe academy. Ik ben iemand die behoefte heeft aan herhaling en het is ideaal dat je als je niet live mee kan doen je in je eigen tijd de replay kan bekijken.

Dit programma en deze inzichten zijn goud waard en gun ik echt iedereen. “

Pascale-Renée

“Van dakloos worden tot in vette villa’s wonen en inmiddels samenwonen

Van alleen ploeteren als ondernemer naar het vinden van een zielenmaatje tijdens jouw retreat en samen een geweldige online business bouwen

Van stoppen met een relatie met een man die niet voor mij ging tot het vinden van een man die vol voor me gaat

Kortom, jouw training vind ik nog altijd de meest waardevolle training waarin ik ooit heb geïnvesteerd en nog elke dag heb ik jou in mijn oren!”

Brenda

“Life without limits is voor mij de vuurtoren geweest midden van de storm toen ik na een relatie van 17 jaar erachter kwam dat mijn toenmalige partner al een tijd lang er een relatie op na hield. Een scheiding volgde, het nieuws vertellen aan onze zoon en mijn bonusdochter, volop het beest in de bek kijken en mijn eigen verantwoordelijkheid nemen voor waar ik op dat moment stond in mijn leven op mijn 44ste. Vooral in voorbereiding op het gesprek met ‘haar’, de nieuwe vriendin van mijn ex, heb ik heel veel gehad aan de releases om stevig in mijn schoenen te kunnen staan in aanloop van dat gesprek. De releases hebben me geholpen om mijn emoties niet de overhand te laten krijgen, te beseffen dat het slechts gedachten zijn en ik zelf de keuze heb om hier gedachten treinen op voort te borduren ja of nee.

Wat heeft het me verder opgeleverd?
– een 2.0 versie van mezelf (het allerbelangrijkste!!!!)
– een huurhuis voor een zeer betaalbare prijs midden in het dorp en wijk waar ik wilde (in twee maanden nadat ik serieus met manifestatie aan de gang ging)
– nieuwe vaste baan
– startende onderneming met eigen podcast (KeiWij op Spotify)”

Anne

“Hierbij (slechts een deel) van mijn verhaal over LWL! Want eerlijk, ik zou er bladzijden mee kunnen vullen!!!

Wat ik vandaag ervaar is zó waardevol voor mij! Ziek (grieperig) kunnen zijn én me tegelijkertijd goed kunnen voelen, nee beter dan dat, gelukkig! Echt gelukkig! Omdat ik inzie dat het er niet toe doet wat anderen ervan vinden, maar dat het gaat om wat mijn lichaam míj aangeeft en ik daarnaar mag handelen zonder schuldgevoel! En dat voelt als voor het eerst in mijn kracht staan ondanks fysieke klachten. Ik verheug me erop over een paar dagen weer fit te zijn, ipv  wat ik normaal deed tijdens 25 jaar lang CVS/ME en ook daarna nog, te strijden tegen hoe ik me nu voel.

Dus lieve Arrezina uit de grond van mijn hart dank, dank, dank, voor je programma, je releases, je humor en zoveel meer! ❤️❤️

Ondanks dat ik nog steeds pas in module 2 zit, heb ik zoveel fantastische ervaringen gehad door alleen al het (bijna) dagelijks journalen. Heb ik zoveel behulpzame inzichten gehad! En beleef ik terwijl ik dit schrijf voor het eerst hoe het is om ziek te zijn en me tegelijkertijd gelukkig te voelen! Dat dat samen kan, is een geweldige ontdekking na 30 jaar CVS/ME te hebben ‘gedaan’. Het voelt als zó krachtig! Zó aligned! Het schuldgevoel over ziek/zwakker dan een ander te zijn, dat me zoveel jaar heeft begeleid, lijkt van me te zijn afgevallen. Ik sta (lig in mijn bed ;)) in mijn kracht! En ik heb nog zoveel modules te gaan en kijk ernaar uit wat daar nog allemaal uit voort gaat komen! Ik voel me veel sterker en in mijn kracht staan op veel punten, maar op het gebied van mijn gezondheid lukte me dat gewoon (nog) niet. Ik heb het gevoel dat het me nu gaat lukken. Dat dit een doorbraak is!

Waar je ook tegenaan loopt in je leven, Arrezina’s Life Without Limits is een geweldige ervaring om te leren creëren wat je wilt in je leven. Ze deelt haar inzichten met liefde en humor en fantastische oefeningen.

Een absolute aanrader!”

Jacqueline

“Ik was al lange tijd zoekende van wat wil ik nu wat wil ik echt met mijn leven want ik voelde dat ik zocht en zocht maar niet vond. En daar was Arrezina op instagram. Yes die ga ik volgen. En die uitnodiging om in te stappen in haar lwl programma was ook dat gevoel ik moet lwl gaan volgen. Dit is het beste wat ik heb kunnen doen. De tools en de inzichten die zij mij gaf en nog steeds geeft, daar word ik van binnen blij van. Ik voel me van zware materie naar een lichte bevrijdde vrouw. Ik ben vrij, blij, vol liefde en vertrouwen. Vandaaruit manifesteer ik. Ik heb een bedrijf dat fantastisch loopt. Het personeel zie ik positief veranderen. Mijn relatie met mijn man en kinderen zit goed en ik zelf, dat is het allerbelangrijkste, hou van mezelf en van het leven. Als ik het zo lees denk ik nou nou zo is het ook niet altijd. Dat is ook zo, ook ik heb wel een terugval, maar dat is maar een paar dagen en dan komt toch weer de vraag naar boven…hoe zou het zijn als ik vanuit vertrouwen, met liefde naar dit probleem of het leven kijk. Dan ga ik terug naar dat rot probleem, gevoel of situatie. Daar doe ik dan een paar releases op, of soms wat meer releases en ben ik weer terug in de staat van, vertrouwen, liefde, vrijheid en natuurlijk het manifestatieproces. 

Dank je wel Arrezina voor het lwl programma.”

Yvon

“Je programma is echt GOUD! Het heeft me zoveel mooie dingen gebracht. Ook wel heftige dingen trouwens. Wel een mooi verhaal om te delen. Ik hoorde je podcast over weer verliefd worden in je relatie als je al langer een relatie hebt. Dat ging ik enorm op aan en heb toen die intentie gezet: ik wil na 28 jaar weer verliefd worden.

 Nog geen twee, drie dagen later ontploft mijn leven op een bizarre manier. In nog eens drie dagen werd duidelijk dat we gingen scheiden (ondanks nooit ruzie te hebben en al die tijd heel liefdevol samen te leven). Het was, dankzij de Sedona Methode, een scheiding die, ondanks alle pijn, enorm liefdevol verliep. De transformatie die mijn leven onderging is bizar/intens/radicaal…noem het maar. (Zichtbaar ook, vandaar de rigoureus andere coup 😉)

Nu ik dit zo schrijf, realiseer ik me dat ik toch die intentie heb gemanifesteerd en ik schiet vol als ik dit typ: Ik ben inderdaad weer verliefd geworden…op mezelf.

 Ik hou genoeg van mezelf om mezelf de relatie te gunnen die ik ECHT wil, en mijn (ex)man heb bevrijd om dit ook te doen.

En eerlijk…het was/is ook erg pijnlijk geweest, maar onder aan de streep is het eigenlijk een pracht verhaal waarbij ik enorm in liefde ben gedragen. Door het universum, mijn partner, de mensen om mij heen, en mezelf.

Turns out: divorce can be a love story too.”

Anna

“Ik ben Arrezina onwijs dankbaar. Life Without Limits kwam precies op het juiste moment op mijn pad. Ik voelde me vast, verloren en wanhopig. In enkele maanden leef ik met meer en meer vertrouwen. Ik voel mij lichter en als het leven even spannend is, pak ik de oefeningen erbij. Life Without Limits is nu een onderdeel van mijn leven. Het heeft mij positiever en veerkrachtiger gemaakt, maar ook durf ik meer op het onbekende te vertrouwen. Dankjewel lieve Arrezina, het leven is soms spannend maar met jouw programma aan mijn zijde voel ik mij sterk en vol vertrouwen.”

Marisca

‘Voor wie nog twijfelt of overweegt om Life Without Limits in te stappen is dit mijn ervaring: dit is echt de Gouden Sleutel! Want hoeveel ik ook aan bewustzijnswerk heb gedaan en hoe duidelijk ook dat het om ‘loslaten’ ging, het was mij nooit écht helder hoe dat dan te doen. Met LWL heb ik nu eindelijk wel een mega concrete tool/sleutel in handen! Wat het mij nu al heeft opgeleverd is meer bewustzijn in mijn gevoelsleven. Met als gevolg: al veel meer flow in mijn relaties en mijn bedrijf, ik heb een spirituele praktijk. ‘Ineens’ veel meer afspraken ook, nu al! 🙂 De reis is nog maar net begonnen (ben half september dit jaar ingestapt) maar het is nu al magisch en life changing! Overbodig te zeggen dat ik ontzettend blij ben dat ik mezelf deze reis cadeau heb gedaan! Dit gun ik echt iedereen! In dit geval bij twijfel zeker instappen!’ 

Kim

“Lieve Arrezina. 4 april 2023 ben ik, na een week lang bijna al je podcasts te luisteren, begonnen aan LWL. Ik was al een hele tijd goed op weg maar voelde zo diep van binnen dat jij de sleutel was naar alles waar ik nog niet alles van begreep. Ik zat nog steeds zo vast en was er klaar mee. Zoveel tranen, onbegrip, twijfel, boosheid, frustratie, pijn in m’n lichaam. Ik wilde er alles aan doen om gelukkig te zijn, ook met problemen, ziekte, pijn, onzekerheid, angst, twijfel, boosheid, frustratie etc. Nu… Nog geen 2 maanden later, ben ik klaar met jou cursus. Ik ben er als een malle doorheen gegaan…Ik weet de juiste woorden niet te vinden, want die zijn er gewoon niet. Maar als ik woorden gebruik dan zijn het de volgende: Het bereiken van een vrijwel dagelijks, ultiem gevoel van geluk. Het letterlijk huilen van geluk, omdat ik niet wist dat dit écht bestond en het elke keer overnieuw over me heen spoelt. Juist dankbaar nu, als er zich een situatie aandient die ik als onprettig ervaar. YES! Werk aan de winkel! Laat maar komen die handel want ik weet dat ik het allemaal aankan! Lijden bestaat voor mij niet meer. En als ik het al opmerk, dan weet ik precies wat ik er direct mee doen kan! Ik ben gelukkig met werkelijk alles. Ik ben alles wat ik nooit had durven dromen, en ik geloofde 2 maanden geleden écht niet dat dit kon gebeuren. Ik leef in volledige overvloed. Overstijgt het geloof in m’n eigen kunnen elke keer weer! Het is de beste investering die ik ooit had kunnen doen in mijzelf, hoe moeilijk ik de financiële stap toen ook vond, aangezien ik het bedrag moest lenen. Het ultieme gevoel van vrijheid, geluk en liefde lijkt zo ontzettend ongrijpbaar. Maar het is er echt en het is zoveel meer!!! Dankjewel, voor je prachtige programma, voor de manier waarop jij en josjah iedereen zo bedachtzaam, stapje voor stapje, met alle begrip en geduld, door het hele proces heen sluist is een enorm compliment voor jou! Je kunt zelf beslissen hoe je deze academy wilt doorlopen, niets is verkeerd of fout. Al zou je er een jaar over doen. Wat je ervoor terug krijgt is meer dan dat je je ooit had kunnen voorstellen. En als ik het kan, en alle anderen die mij zijn voorgegaan, dan kun jij het sowieso ook! Iedereen kan dit! Geen uitzonderingen! Dankjewel voor jou, en iedereen die samen met jou, deze academy mogelijk maakt ❤️ Pay it forward 🌈
(En deze foto zou ik niet snel openbaar delen als review, maar hij laat letterlijk zien hoe ik nu shine! Dus JA… Precies zoals ik ben, en iedereen is, NU!)

Kitty

“8 maanden geleden ben ik begonnen aan de cursus ‘life without limits’. Waarom ben ik deze gestart? Omdat ik voelde dat ik blijvend in dezelfde situaties terecht kwam en daar de controle over wilde. En plop daar kwam Arrezina in mijn tijdlijn. Een keertje iemand die niet schreeuwt over manifesteren. Nee, het gaat juist om loslaten. Yes, dat triggerde!

In deze 8 maanden heb ik ook een tijdje geen lessen gedaan of maar eentje in 1 maand. Echter ben ik wel echt 8 maanden bezig geweest met releasen. Dagelijks.

Wat heeft het mij opgeleverd? Niet meer tot huilend aan toe van de pijn door de PDS (hokje vanuit de dokter) heen. Dingen niet te laten omdat ik er tegenop zag. En ik ben in volle actie modus om mijn nieuwe bedrijf op te zetten.

Wat mij betreft dient iedereen dit allemaal te leren op de basisschool. Het is zo onnodig om te lijden. Dat is wel duidelijk.

Ik ben Arrezina en Josjah onwijs dankbaar. Voor de openheid, de wijsheid, voor wie ze zijn en ook alle hulp die geboden wordt. Zo werd ik op vakantie gek van mijn gedachten en ondanks het tijdsverschil had ik al snel reactie waar ik iets mee kon. Zodat ik daarna weer kon genieten van de vakantie.

Dankjewel! En ben jij een twijfelaar? DOEN! Oh en is geld de reden om het niet te doen? Ikzelf had het geld in eerste instantie ook niet. Echter bleef dit maar in mijn hoofd en je raadt het misschien al. Ineens kwam daar een optie waardoor ik het kon doen. Gun jezelf dit!

Ga ik nu weer verder met nog meer mooie dingen creëren en naar mij toe trekken.”

Dianta

“Ik ben ingestapt in dit programma omdat shit loslaten me een geweldig idee leek. Ik was al heel ver in mijn groei en bloei maar iets hield me klein. Ik had zin om dat iets voor eens en altijd een ravijn in te flikkeren. Ik had zin om vrij te zijn en om echt mijn sunshine zelf te zijn. Toen ik je vierdaagse zag voelde ik aan alles dat ik moest instappen. Ik had het geld niet en ook weer wel. Twijfel sloeg toe. Ik wil het maar… Het verlangen naar ankers loslaten was zo groot dat ik dacht: fuck it, ik doe het gewoon. Geen moment spijt van gehad. Ik voel een onbeschrijfelijke dankbaarheid voor wat je me hier geleerd hebt. 

Manifesteren is fantastisch. Maar nog veeeel beter is dat ik door jouw programma thuis ben gekomen in het pure geluk in mezelf. Ik kan daar veel makkelijker blijven en het weer terugvinden. Ik sta in mijn kracht, kalm, liefde en plezier, wat er ook gebeurt. Ik heb zeker dromen en intenties, maar niets kan op tegen dit onvoorwaardelijke gevoel van geluk. Zoals je ons leert… als je angst en tekort loslaat, dan blijft vertrouwen en overvloed recht overeind staan. En dat is ECHT zo. 

Een tip die ik wil meegeven is om dit niet te zien als een periode waaraan je aan jezelf werkt. Als in het idee dat er iets mis is met je wat je moet fixen en dat dit programma dat voor je gaat doen. Zeker niet! Je bent al geweldig en krachtig, helemaal van nature en Arrezina helpt je om dat meer te zijn. Het is niet een fix maar een next level. Arrezina helpt je het onkruid uit je tuintje te halen. Soms zie je zelf niet wat wel en niet onkruid is! Zodat de echte jij gaat stralen en alle ruimte heeft om te groeien en bloeien. Als deelnemer kan ik je vertellen dat je zeker van alles gaat manifesteren, maar de mooiste manifestatie gaat zijn een nieuwe jij.”

Viola

“Zolang ik mij kan herinneren voelde ik mij ongelukkig, onvervuld en besef ik me nu dat ik niet soms aan het  overleven was, maar ALTIJD. Ik had echt geen zin meer in het leven, zo voelde het. Een maand voor kerst kwam ik ‘per toeval’ de podcasts van Arrezina tegen, alle 50 heb ik ze beluisterd en voelde ik mij een paar dagen zielsgelukkig met opvolgend een dieptepunt na oud en nieuw. Ik wist toen nog niet dat dit dieptepunt mij naar mer geluk ging brengen. 

Ik besloot het programma te gaan volgen, ongeacht de mening van anderen en ongeacht ik het geld er ‘eigenlijk’ niet voor had. Waarom? Omdat de stem en de overtuigingskracht van Arrezina in de podcasts mij raak(te) en er een sprank hoop te voorschijn kwam. Dit is ook gelijk de eerste keer dat ik vanuit mezelf begeleiding wilde krijgen en in mezelf wilde investeren. 

Hier is mijn pad naar positieve ontwikkeling diepgaand begonnen en het geloof dat ik echt het leven kan leiden dat ik verlang. 

Als iemand mij vraagt wat het programma dat ik volg, behelst, dan kan ik het bijna niet uitleggen, omdat het zoveel omvat en alles verbind wat ik ooit over zelfontwikkeling/healing/bewustwording heb gehoord of gelezen. 

Het is een hele spirituele, professionele, praktische, nuchtere en humoristische reis waar Arrezina je in ‘meeneent’.

Je hebt mij geleerd om meerdere lagen vastgehouden trauma los te laten met prachtige ingesproken en uitgeschreven oefeningen, weerstand los te laten met fysieke pijnen, zoals griep en geluk echt te voelen en te delen ipv het WILLEN hebben. Mijn bewustzijn en zelfliefde is vergroot en kan ik in het moment leven. Daar draait het allemaal om, het geluk zit echt dichtbij en is er NU.  Wow, dat ik dit nu ook in momenten kan voelen, daar ben ik zo dankbaar om en brengt voldoening en rust. 

Ik heb mezelf een waardevol, levenslang durend kado gegeven, het programma van Arrezina, en dat gun ik iedereen die daarvoor open staat.”

Romy

“Ohhhhh wat ben ik blij met het programma, het heeft zoveel voor me gedaan. 

Het gekke is, dat de intenties waarmee ik het programma in ging, niet eens meer zo belangrijk voor me zijn, de lading is er vanaf en dat maakt dat ik me weer vrij voel om te kiezen. 

Ik zat zo ‘vast’ in mijn huidige situatie dat ik daar voor mijn gevoel niet uit kon breken. Ik zat maar te malen en te malen en ondertussen stond ik stil. Het leek onmogelijk om een ander gevoel over mijn leven te hebben. Maar na de eerste lessen kwam daar verandering in. Ik heb toen voor het eerst in mijn leven veel gehuild en vooral ook veel gerouwd om mezelf en hoe ik eigenlijk altijd met mijzelf om ging. Dat gaf een hele grote opening naar mezelf toe. En tegelijkertijd voelde ook ZOVEEL geluk. 

Ik ging er vol voor maar in het begin lukte dingen niet, dan kom je in van die momenten dat je denkt (waar jij ons al voor waarschuwde haha), ‘wat ben je toch ook naïef, dit werkt toch ook allemaal helemaal niet bladiebla’. Maar toch zei een gevoel dat ik nog even vol moest houden omdat ik toch ergens wel overtuigd was van jouw visie en ook gewoon diep van binnen voelde dat het gewoon klopt! Dus doorgaan met releasen, soms zelfs dagen vrij genomen om te releasen omdat ik zo graag anders wilde voor mezelf. 

En telkens brak ik weer door de problemen, die zo uitzichtloos voelde, heen. Dat gaf me zoveel kracht! En zoveel geluk, het gevoel dat je controle hebt over je eigen leven, dat gun ik iedereen. Het heeft me zoveel moois gebracht en het is zo toepasbaar op letterlijk ALLES in je leven. 

Vaak loop ik nog weer even vast en ik weet gewoon dat releasen helpt om afstand te nemen van de situatie en weer opnieuw te kiezen, dat is zo’n godsgeschenk en ik ben je daar zo ontzettend dankbaar voor! Dit is iets wat je leven 100% makkelijker maakt, ik ervaar veel meer geluk, ik ben niet meer zo afhankelijk van dingen of mensen of situaties (tenminste minder dan voorheen haha) want ook dat komt soms weer terug, maar nu heb ik de tools om mezelf eruit te trekken en te kijken wat er nu werkelijk gebeurd. En dat geeft rust en daarna ben je sterker dan ooit tevoren.

Ik ben nu bijna bij module 6 en ik ga hem denk ik (met paar maanden tussenpauze) gewoon nog een keer doen. Omdat ik alles nu anders zie en er al zoveel is veranderd dat het voelt dat ik klaar ben voor nog een laag dieper ofzo. 

Nouja kortom: 

Ik ben je ZOOOOO dankbaar, je bent echt een zo’n fijn mens ook! Je verteld alles super duidelijk, er is eigenlijk gewoon geen ontwijken meer aan. 

En je inspireert om er meteen mee aan de slag te gaan. Ik voel dat er heel veel liefde en aandacht in het programma zit en het is zo effectief. Ik ben heel blij dat ik mijzelf dit programma heb gegund, het heeft mijn leven echt aan alle kanten positief veranderd. Ik kan me bijna niet meer voorstellen hoe ik mij voelde toen ik het programma in stapte, zo ver weg lijkt dat. Dat is mega <3″

Sonja

“Wat is er in één maand van 10 november tot 10 december gebeurd:

 • Ik draai ruim 11 jaar een goede onderneming, maar ik zit de laatste drie jaar vast in een niet weten. Maar toen kwam 10 november het programma en ging direct aan de slag. Ik heb een waanzinnig helder idee gekregen wat ik moet gaan maken. Het is een boek. Dit heb ik wel vaker gedacht, maar ik werd niet enthousiast voor wie ik het ging schrijven. Dit is nu heel helder geworden. Dit geeft mij enorm veel energie, flow en levensgel
 • Ik ben op 1 december begonnen met schrijven. Ik heb 7 werkdagen besteed aan schrijven. Per dag 5 uur. Ik heb reeds 30.000 woorden op papier en dat zijn 120 boekpagina’s. Waanzinnig veel en snel is dit. Het vloeit uit mijn vingers over het toetsenbord. De persoon die mij (betaald) begeleidt in mijn boektraject heeft de eerste feedback gegeven en die is echt lovend. Normaal is een schrijftraject 12 maanden. Ik verwacht in 2 maanden klaar te zijn met schrijven en dan in 4 maanden de boeken van de drukkerij te zien komen.
 • Ik heb echt een klik gemaakt in het principe van de polariteiten van het leven, die je voelt bij de holistic release. Als er angst is, dan is er ook vertrouwen. Dit heb ik vaker intellectueel geleerd, maar met dit programma ben ik het gaan voelen. En dan snap je het pas echt.
 • Mijn angststoornis en controledwang is er nog. Maar ik merk op dat ik het minder zwaar vind, ik volledig gestopt ben naar het zoeken van oplossingen van mijn probleem (allemaal weerstand en verzet), de momenten komen minder vaak voor, duren korter en minder heftig. Ik merk een afname van 35-40%. Dit heeft ook echt te maken met het feit dat ik nu ook tijd besteed aan de andere kant van de pool die er tegelijk is: vertrouwen, flow, gaan met die banaan 🙂
 • Vrienden van mijn partner merken één voor één op richting mijn man: jee, wat zit Sonja goed in haar vel. Dit krijgen we nu al een maand te horen.
 • Ik heb nog wel rot momenten, maar dit is weer in balans met fijn voelen.
 • Ik heb in november van 8-20 november ook een lancering gedaan voor mijn bedrijf. Normaal loopt dit heel goed, maar deze keer ging het niet. Op de laatste dag: zondag 20 november bedacht ik om 18.00 uur: ik ga een release doen. Ik was in één klap volledig vrij en voelde veel energie om mijn boek te schrijven. Ik dacht: dus het is helemaal oké zo, geen probleem. Voelde me echt vrij. De volgende ochtend ging ik naar kantoor en mijn collega vroeg: heb je jouw mail al gezien? Ik zeg nee. Zij zegt: ga maar eens kijken. Dus ik kijk: zijn er tussen 22.00 en 01.00 uur op zondagavond heel veel bestellingen gedaan voor de lancering: een verdubbeling van wat er tot nu toe was besteld en voor hogere bedragen. Het is wel vaker op het laatste moment, maar niet eerder zovéél op het laatste moment. Ik had er helemaal niet meer op gerekend. Het is ten opzichte van andere lancering niet de beste lancering geweest, maar dit staartje is wel heel bijzonder en toch een welkome aanvulling voor de investeringen die ik nu moet doen om een boek uit te brengen. Want dat kost ook veel.”

Chella

“Perfectionisme en uitstelgedrag zijn mijn grootste triggers.

Ik wilde van 0 naar 10 met alles en gaf mezelf weinig ruimte om te falen. En dus ook om te leren.

Perfectionisme is een beschermingsmechanisme. Zo hou ik mezelf veilig en onzichtbaar.

Ik verlang ernaar om “zichtbaar te zijn”; en daar comfortabel in te kunnen bewegen.

Die beperkende overtuigingen die je hebt; oef! Die zijn hardnekkig. En man, man; wat speelt je ego een spel met je steeds.
Ik ga soms helemaal stuk om mijn eigen gedrag 🙃.

Met de handvatten van Arrezina herken ik ze steeds sneller en kan het daardoor véél eerder ombuigen en vanuit de rust handelen.

Ik heb nu in een paar maanden al meer voor elkaar dan in de afgelopen 2jr.

Heb ik getwijfeld om in te stappen? Zeker.
Want het is toch best prettig in die veilige kom, niet?

Daar had ik je hè! 😉”

Netty

“Wat een mooie reis is het. Na jaren van allerlei cursussen en trainingen gevolgd te hebben waarbij ik nooit helemaal het gevoel had dat het helemaal klopte was deze training van Arrezina de kers op de taart. Het klopt, resoneert en is gelijk voelbaar. De training zit zo magisch goed in elkaar om het te volgen. Wat ik ook zo fijn vindt is dat het een training is die je blijvend kunt herhalen en je blijft levenslang lid. Ik ben alle stappen opnieuw aan het doorlopen om nog beter te voelen en het te snappen . Ik ben er nog niet maar ik ga in de juiste richting ..

Dank dank dat deze training op mijn pad is gekomen.
Deze training is het geld dubbel en dwars waard.”

Els

“Elke dag weer dankbaar dat ik jou in mijn leven heb gemanifesteerd.
Iedereen merkt op dat ik anders uit mijn ogen kijk, dat ik straal. En dat dank ik aan jouw programma. Gedaan met me slachtoffer voelen. I AM in control. Voel ik zo sterk nu.
Dus ik ga gewoon door met releasen. En het visualiseren, wat een Power Tool. Doe ik eigenlijk de hele dag door, wanneer het maar in me opkomt.
En hoe vaak ik de modules ook herbeluister, er is telkens weer iets dat net even anders kan binnenkomen, een nieuw aha-momentje.
Diep respect, Arrezina. Je bent super duidelijk. Loop nergens echt tegenaan, behalve mezelf 😉 maar inmiddels op een “yes, dit kan ik loslaten”-manier.

Linda

“Lieve Arrezina, ik ben superblij met jouw LIFE WITHOUT LIMITS. Het heeft me zoveel rust gebracht. Ik kan mijn mindset in een splitsecond veranderen waardoor ik me anders voel, anders doe en anders reageer.
Ik heb een aantal weken in een mega-chaotische periode gezeten, waar jij al over vertelde. En daarna was alles weer relaxed en ben ik supermakkelijk aan het afvallen. Ik voel me goed. Er zijn nog genoeg issues om aan te werken, dus ik ga lekker verder met releasen😉

Jennifer

“Ik ben superblij dat ik ben ingestapt in dit prachtige programma, ik heb best getwijfeld door het bedrag, dat heb ik nog nooit uitgegeven aan mezelf. Maar het is 200% de moeite waard! Ik wou gezondheid manifesteren, had last van zware chronische migraines, fibromyalgie, een whiplash en chronische vermoeidheid. Ik heb zeker stappen gemaakt/manifestaties gemaakt, zoals een operatie wat vergoed werd (ik had ook geldgebrek) en een doorverwijzing naar de beste migraine kliniek die er is hier in Nederland. Nu herstellende van de operatie en hopelijk weer een stap dichterbij goede gezondheid. Ik ben nog niet gezond, maar doe geregeld releases dus hoop dat het uiteindelijk helemaal goed komt! Nu kan ik al wat vaker iets leuks doen, ipv niks plannen omdat ik toch ziek op bed lig. De releases geven ook een soort rust in je hoofd, helpen je loslaten, dat is echt heel fijn! Ook is Arrezina en haar team goed bereikbaar voor vragen en dilemma’s, wat ook zeker helpt als je het even niet meer weet. Een dikke vette aanrader dus!

Constance

“Ik heb zeker getwijfeld bij de aanschaf van deze cursus! Alweer een cursus…. Is het nu nog niet klaar met leren… ik heb al zoveel cursussen en workshops gedaan….En toch, het ‘loslaten’ liet mij niet los 😊 .
Ik voelde dat ik daar nog een hoop kon leren en intuïtief heb ik gekozen om deel te nemen. En mijn intuïtie, dat weet ik nu 100 % zeker, heeft altijd gelijk.
En door al die lagen erboven (de emoties, de rede, het verstand, het ego) te erkennen, te zien & dan los te laten, kom ik nu veel makkelijker bij die intuïtie.
Dat heeft er ondertussen voor gezorgd dat ik:
Mijn vaste baan durfde op te zeggen. Trouwens, als je dat vanuit je intuïtie doet, is dat geen ‘durven’ meer. Het lijkt alleen ‘durven’ omdat dat zo gezien wordt in de collectieve mind 😊
De relatie met mijn overleden ouders heb geheeld/hersteld
De relatie met mezelf en mijn geliefden en vrienden kan vermooien (heb er geen ander woord voor!).
Ik vind het een topprogramma. Het brengt je zoveel als je er zelf instopt, zo zie ik het. En Arrezina is een geweldige teacher die altijd klaarstaat met een leuk/lief/ondersteunend antwoord of voicebericht, dat is ook zo fijn! Daarnaast heb ik een hele reeks van releases waarbij ik telkens de juiste eruit pik (ook geen toeval) die past bij de modus waar ik in ben, voor de rest van mijn leven tot mijn beschikking!

Voor altijd dankbaar ben ik je, Arrezina!”

Ester

“Toen ik met het programma begon zat ik weer tegen een burnout aan. Ik verlangde onwijs naar leven ipv overleven. Ik wist niet precies wat ik kon verwachten van dit programma, maar voelde tijdens de gratis challenge dat ik dit moest doen, en dat het universum jou niet voor niets op mn pad had gezet.
Je hebt zeker je belofte waargemaakt, het is een prachtig programma wat ik nog meerdere malen terug ga kijken. Ik heb nu het gevoel dat ik weer leef en kan genieten. Ik heb een soort gelukzaligheid over me heen, en voel heel erg het vertrouwen dat het goed komt. Ik voel me blij en gedragen. Ik heb de verwachtingen die andere van me hebben los kunnen laten, en dat diepe gevoel dat ik niet goed genoeg ben.
Voor iedereen: ik twijfelde ook over de financiën, maar het is echt een cadeau voor jezelf en het verandert voorgoed je leven! Het is eigenlijk het mooiste cadeau wat je aan jezelf kan geven.

Jessica

Hallo lieve lezers en luisteraars van Arrezina,
Ik ben inmiddels hooked aan dit programma en de podcasts. Ik twijfelde in eerste instantie, of het niet iets commercieels was en of ik niet (weer) te snel mij inschreef voor de zoveelste dure cursus. Dus ik moest van mijzelf 2 maanden wachten om te kijken of het geen bevlieging was.
Ik weet nu dat het niet een cursus is van 10 weken, maar voor het leven. En ik begrijp nu ook Arrezina haar ‘verkoop-praatjes’ voor haar programma; ze is zo begaan met ons allemaal en gunt iedereen het geluk en diepgang van het leven en ze weet hoe je dat kan hebben!

Ik krijg via social media nu constant LOA cursussen aangeboden, maar Arrezina heeft het echt doorleefd en kan als geen ander ons kan laten ervaren hoe los te laten en je leven te gaan leven hoe jij wil! Door Arrezina haar programma kan ik het toepassen en de regie van mijn leven nemen, waar ik bij andere cursussen iets leerde maar niet in het dagelijks leven bleef toepassen.

Het programma heeft mij een duw in een leven gegeven zonder stress en de moed gegeven te doen waar ik achter sta en dat had ik niet gekund zonder dit programma!
Ik heb oa gemanifesteerd dat ik nu:

 • een intieme, gezellige, humor- en begripvolle relatie heb met mijn man.
 • Mijn puberkinderen hun verantwoordelijkheid en respect voor hun ouders blijven tonen en we lol en liefde met elkaar delen en elkaar loslaten.
 • Steeds meer tot de kern kom met mijn product voor mijn bedrijf en ik doorzet.
  Een ouder-kind centrum ga opzetten en over 6 maanden mijn eerste groep kinderen ontvang.
 • Ontspannen werkdagen heb, ook als ik het niet meer weet en stuntel.
 • Ik mijn nee als compas gebruik en grenzen beter aangeef.

 

Als je bereid bent jezelf aan te kijken en tijd in het werk te stoppen gaat er een leven voor je openbaren wat jij wil door de tools die je van Arrezina krijgt! Ik zou het geld nooit terug willen geven, Arrezina verdient elke cent ervan.
Ik wens nu ook iedereen deze manier van leven toe!

Renee

Ik heb genoten van alle content en geniet nog steeds. Het is elke keer zo waardevol om te realiseren dat er verschillende lagen op een thema zitten en dat je door te releasen je laagje voor laagje afpelt. Ik merk dat vooral in de dagelijkse issues waar ik tegenaan loop ik steeds makkelijker mij terugzet in het nu. Een onenigheid met een van de kids of mijn partner voelt al snel licht.

Ook ontving ik laatst een best wel heftige mail die heel veel in mij triggerde. Door er gelijk op te releasen werd het met de dag neutraler, waar ik in het verleden er wellicht weken mee had rondgelopen en vooral mijzelf had ‘gestraft’.

En in het begin was ik wel even overwhelmed van alle informatie en kennis die Arrezina deelt, maar steeds meer wordt het routine. En je kan alles rustig terugkijken. Raad het zeker aan als je op een simpele manier blokkades wil loslaten. Heb veel gedaan en geprobeerd dan dit is toch echt wel een hele simpele techniek. Neemt niet weg dat het tijd kost. Herhaling en practise.

Suzanne

“Of ik blij ben met LIFE WITHOUT LIMITS?! Meer dan!!
Moet eerlijk zeggen dat ik het in het begin best veel geld vond, helemaal omdat ik het niet in één keer kon betalen maar ook daar was een oplossing voor. En eerlijk, vind het nu bijna te weinig geld 🙈 het is letterlijk onbetaalbaar!! Alles wat je met ons deelt, alles wat ik geleerd heb en nog steeds leer, alle tools die je ons voor de rest van ons leven geeft!!

Toen ik begon had ik een hele moeilijke tijd. 10 jaar keihard en met veel plezier gewerkt, en ineens door veranderingen gewoon stank voor dank kreeg.. Dat heeft me zo ontzettend hard geraakt dat ik thuis kwam met een burn-out. Moest een andere baan zoeken, en kreeg nog eens een slechte gezondheid hierdoor.

Wat ik heel graag verlangde was een weg terug naar mezelf, weer Suus die ik was.. Het was echt heel erg.. Ik zat in een negatieve spiraal, die alsmaar dieper en harder werd! En kon op deze manier nooit terug komen naar wie ik was of wat ik wilde.

Jouw programma heeft mij echt veel meer gebracht dan wat je beloofd had!! Dit gaat alles te boven, en brengt zoveel mooie dingen voor de rest van mijn leven, nog meer dan ik gehoopt had hieruit te halen!!

Sowieso sta ik heel anders in mijn leven. Zelf ben ik het belangrijkste nu, en kies ik voor mij. Ik maak de keuzes in mijn leven, ik laat mezelf niet meer op de automatische piloot gaan, ik ben de piloot in mijn eigen leven. En dat is zo facking waardevol! Bevrijdend!!

Mijn mooiste manifestatie is een totaal andere nieuwe baan waar ik helemaal in op ga, en dat ik mijn relatie echt naar een hoger level getild heb! Ook dat ik eindelijk ontzettend blij ben met mezelf, en dat ik bepaal wat er in mijn leven gebeurd. Gelukkig heb ik weer heel veel gevoel en kan ik daar nu ook goed naar luisteren en daardoor goede en heldere keuzes maken voor mezelf! Mezelf in een staat van zijn brengen die klopt met wat ik voel en denk. Nou geloof me dat is de ene dag makkelijker dan de andere, maar het spelen ermee is al ontzettend gaaf omdat het echt werkt!!! ❤️

Mijn advies zou zijn, DOE HET NU!! Wacht niet en begin meteen, dit verandert meer dan je leven!
Zeg je eerlijk dat ik ontzettend twijfel had om dit te doen, vooral omdat het financieel eigenlijk niet kon, op het moment dat ik het overmaakte voelde ik gewoon verlichting en blijheid!! ❤️❤️❤️❤️”

Natascha

“Welke opleiding ik ook opzoek, ik kom iedere keer weer uit op jouw technieken. Dat de basis die jij geeft, dat daar zoveel in zit. Je noemt het een training, cursus, programma maar daar doe je jezelf zo onwijs tekort mee. I’m not even kidding, Ik heb al zoveel gedaan, Kim Munnecom bijvoorbeeld, maar de last missing piece is jouw programma geweest. Jij gaat zo diep op alle punten, je tackelt elk dingetje. In alle andere programma’s pakken ze alles oppervlakkig aan, jij niet!! Jij gaat in alle diepe lagen onder een overtuiging bijvoorbeeld.

Brenda

“Vele manifestatie-experts hebben het over ‘loslaten’ in het manifestatieproces, maar Arrezina tilt het begrip hiervan tot een hoger level! Dit doet ze door stap voor stap te ontrafelen wat er allemaal komt kijken bij dat ‘loslaten’ waardoor het inzichtelijk wordt waarom dat wat je voorheen deed, onvoldoende werkte.

Tebrina

“Lieve, lieve Arrezina, wat vind ik jou een geweldig en prachtig mens.

Wat ben ik het universum dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen! 🤩
Ik heb een paar maanden geleden de challenge gevolgd en dat was zo’n awakening.
Het programma volgen was toen nog een stap te ver, een stap waarvan ik ondertussen duidelijk kan zeggen: Ik wil life without limits!
(Ik sta al op de wachtlijst!)

Mijn hele leven ben ik van struggle naar struggle gewandeld. Ik heb jarenlang overleefd met de gevolgen van trauma’s, allerlei vage ziektes (migraine/fibromyalgie/etc), problemen met werk, familie, you name it.

Er kwam een shitload aan (oude) troep tevoorschijn, wat zich voornamelijk uitte in angsten, angst voor de toekomst, angst om dood te gaan en verlatingsangst.

Nu luister ik sinds een tijdje naar jouw podcasts (ik loop dus nog een beetje achter), maar mensenlief wat doet dat me ongelofelijk goed!!
De inzichten, het besef, bizar!! Ik kan het niet anders zeggen!

Ik heb de Sedona methode toegepast, diverse keren achter elkaar en fuck die shit, wat er gebeurde was zo verhelderend.
Een van mijn overtuigingen is dat ik mezelf niet goed genoeg vind, niet waardevol genoeg. Ik heb dat gevoel gereleased en er kwam me toch een rust tevoorschijn. De knoop welke al weken in mijn buik zat verdween vrijwel direct.

Ik weet dat er nog veel is waar ik aan mag werken, maar ik voel me niet meer ongewenst. Ik ben waardevol en voel liefde voor mezelf.

Lieve lieve Arrezina, Ik hoop dat ik je ooit eens mag ontmoeten. Ik ben jou zo fucking dankbaar!!”

Karin

Karin

“Ik heb al veel bewustzijnswerk achter de rug, maar door deze cursus valt alles op zijn plek. Ik ben nu als een malle mijn dromen aan het manifesteren. Ik ben zo ongelofelijk dankbaar dat ik ‘ja’ heb durven te zeggen op de cursus van Arrezina.

En dan te bedenken dat ik aanvankelijk behoorlijk wat weerstand had. Op de prijs, op de vorm, op het taalgebruik. Gelukkig heb ik dat kunnen loslaten.

Ik ben zoveel meer bewust geworden, waardoor het leven lichter en leuker wordt, maar boven alles onbegrensd. Alsof ik op een blanco canvas opnieuw mijn droomleven mag schilderen. Ik moet er niet aan denken dat ik de vrijheid die ik door deze cursus ervaar, was misgelopen. Dus aan iedereen die twijfelt: gun jezelf dit!”

Janneke

Janneke

“Arrezina leert je je gedachten op een andere manier te begrijpen. Als je snapt hoe je mind werkt kan je jezelf in de een andere State of Being brengen. Snap je de basis dan ligt vanuit daar de wereld voor je open.

Is het makkelijk, nee soms is de weerstand groot. Arrezina komt niet voor niks voorbij in je leven .. vertrouw daarop!  Haar manier van cursus brengen geeft je de handvatten om je leven vanaf nu anders in te richten. Dankbaar voor deze kans in het leven!”

Marjan

“Vergeleken met toen we begonnen ben ik veel rustiger geworden. Ik maak me lang niet meer zo druk over wat mensen denken, hoe dingen lopen, enzovoorts. Dat is super fijn!”

Susanne

“Deze cursus is voor iedereen enorm waardevol, eindelijk krijg ik helderheid in hoe het leven echt in elkaar zit:-)

Doordat ik toegang blijf houden op de cursus kan ik nog lang en veel oefenen om mijn doelen te bereiken. 

De cursus heeft een geweldige inhoud en Arrezina leert me enorm veel op een fantastische manier. Dankjewel Arrezina en ook dankjewel team Arrezina!!”

Sabine

“Het gaat heel goed, dankbaar dat ik deze cursus heb kunnen volgen, mijn leven is al echt veranderd. Als er een situatie is kan ik dit al ter plaatse releasen, nooit gedacht dat ik dit zou kunnen.”

Gina

“Het is echt zoooo mooi en zooooo boordevol liefde, dat werk wat jullie doen. ❤️❤️❤️”

Karina

karina

“Eindelijk heb ik de tools gevonden om bij de bron te komen van het loslaten en hoe manifesteren echt werkt. Dankzij deze course ben ik in een mega transitie terecht gekomen. Ik kan nu makkelijker loslaten en veel meer in het nu aanwezig zijn, m’n patronen ben ik gewoon aan het doorbreken. Dit is zo mega waardevol! Ik voel me dankbaar.”

Lieve

“Ik voel mij dankbaar dat ik de stap heb genomen om in te stappen in Arrezina haar programma. Het heeft mij echt gebracht wat ik nodig had … “en méér” … dus ook precies zoals Arrezina het aanleert 😉. 

De materie wordt zeer overzichtelijk aangeleverd, met een enorme praktische inzetbaarheid als gevolg. En liep ik dan toch nog even vast, dan was de hulp maar een mailtje verwijderd. Wat een aangename, geduldige en warme ondersteuning! 

Wat mij betreft een echte aanrader, dit programma! Dankjewel Arrezina en team!”

Annemiek

“Toen ik het traject bij Arrezina begon leefde ik in hele grote angst. Ik had sinds 3 jaar Tinitus (oorsuizen). Ik kon het geluid niet verdragen en ik werd er depressief van. Ik kon zelfs niet meer werken. Ik was er kapot van en wanhopig.

In de reguliere zorg vertelde ze me dat ik ermee moest leren leven. Maar dat kon ik niet accepteren.

Tijdens de course van Arrezina heb ik gemanifesteerd dat ik gezond ben geworden. Ik kan nu het geluid loslaten. Het is er soms nog wel, maar dan kan ik het dus loslaten.

Ik leef niet meer vanuit angst nu, maar nieuwsgierigheid naar wat er nog meer mogelijk is. Ik voel me krachtiger dan ooit! En ik voel een diepe rust van binnen en contact met het universum.”

Jantien

“Ik hou van je nuchtere manier van praten en je heldere kijk op een situatie. Geen zweverig gedoe, maar praktische handvatten om echt zelf mee te werken. Heerlijk!”

Josjah

“Ik had een hele complexe relatie met mijn moeder. Ik heb een hele dag zitten releasen op alles wat ik vervelend aan haar vond en niet meer wilde in mn leven. En het bijzondere is, die dingen doet ze nu ook niet meer!”

Susanne

“Ik ben met het traject van Arrezina echt een ontdekkingsreis naar zelfliefde begonnen. Het was het startpunt. En daardoor heel waardevol. Ik ben me bewust geworden van zoveel negatieve overtuigingen in mijzelf. Wow, wat belemmerden die mij (zonder dat ik het doorhad!) Na intensief loslaten met alle tools die Arrezina mij gaf, zijn ze verdwenen. Tot op heden niet teruggekomen (inmiddels bijna een jaar later).

Zelfs fysieke pijn heb ik zelf leren loslaten. Super interessant!”

Janneke

“Al tijdens de 3 challenge-avonden is mijn enorme stress die ik had vanwege mijn ex-man verdwenen. Je bood de cursus aan, die ik heel duur vond eigenlijk, dus daar was weer mijn weerstand (op goed voor mezelf zorgen), twijfels.. doe maar niet.

Toch deed ik het en het was precies wat ik nodig had.

Ik zat op dat moment echt heel slecht in mijn vel, veel spanning in mijn lijf, 4 maanden niet tot nauwelijks geslapen, ik zag geen leuke toekomst meer, kon niet meer leuke dingen doen met vriendinnen. Ik had een verkeerde baan, een voor mij steeds slechter wordende relatie met de vader van mijn kinderen, daardoor (o.a.) ook niet de relatie met mijn zoon die ik voor ogen had, ik voelde dat mijn dochter ook last had van dit alles. En ik had meerdere keren een relatie met mannen gehad die maar niet tot bloei konden komen.

En nu? Ik heb geen stress en last meer van mijn ex-man, de relatie met zoon is met grote stappen verbeterd en nog steeds aan het verbeteren, ik ben uitgerust, ik heb het goed met mijn dochter, ik kon op enig moment kiezen uit 2 banen en er is onlangs zelfs een potentieel leuke liefde op mijn pad gekomen!”

Chantal

“Ik sta een stuk relaxter in het leven dan bij de start van het programma. Ik geniet van het proces! En ik heb er vertrouwen in dat er mooie dingen op mijn pad komen. En dat merk ik ook al.

Loslaten doe ik gewoon door de dag heen. Vaak als ik een lekkere wandeling maak met de honden. Dan hoef ik maar om me heen te kijken, de frisse lucht diep in te ademen en dan lijkt alle onrust als sneeuw voor de zon te verdwijnen.

Tuurlijk heb ik ook wel eens dagen waarin mijn energie wat minder is. Maar dan durf ik dat nu toe te laten en gewoon uit te rusten. In plaats van er van te balen en maar door te gaan.”

Esmay

Esmay

“Ik kwam ongeveer 2 jaar geleden in aanraking met Arrezina’s teachings en mijn leven is sindsdien compleet veranderd. Haar lessen zijn echt de basis voor manifesteren voor mij. Ik kan tegenwoordig eigenlijk elk probleem en heftige ervaring (ook al zie ik deze niet meer als “problemen”), loslaten. Het meest bijzondere vind ik dat ik nu écht de magie van het leven kan ervaren. Dat gevoel is onbetaalbaar en mijn leven is er 1000 keer leuker door geworden. Dankjewel lieve Arrezina.”

Masja

“Mijn gezondheid is met stappen vooruit gegaan: ik ben geen dag ziek geweest, heb geen ontstekingen meer gehad aan mijn hartzakje, heb veel minder last van mijn gewrichten en sta zonder ochtendstijfheid op. Ik herken mijn beperkende gedachten, mijn ego-attacks en straffende boodschappen steeds beter, waardoor ik ze eerder een halt toe kan roepen en vervangen door helpende en ware boodschappen.
Mijn energielevel is veel beter: ik sta doorgaans fit op en kan de hele dag vol houden zonder een middagdutje te moeten doen. Op de dagen dat ik me toch wat vermoeider voel, laat ik dit gemakkelijker over me heen komen en kies ik ervoor mijn tijd te besteden aan alignmentwork. Daarmee krijg ik meestal het cadeautje alsnog snel beter in mijn vel te komen zitten.
Er is veel meer verbinding tussen mijn partner en mij en we komen veel minder met elkaar in conflict. Ik voel veel meer waardering voor wie hij is, ook met de eigenschappen waar ik niet zo enthousiast over ben. Ik heb mijn wensen en verlangens veel duidelijker en ga gerichter te werk
Met het loslaten voel ik steeds meer vrijheid en de wetenschap dat ik met deze tool oude overtuigingen los kan laten en steeds beter afgestemd raak op mijn Ware Zelf, maakt me niet alleen heel blij, maar ook krachtig….ik heb zelf meer de regie van mijn leven in handen.”

Monique

“De course van Arrezina was voor mij een eye-opener.

Ik had al veel gedaan op spiritueel gebied, maar deze materie was nieuw voor mij.
Arrezina sprak mij zeer aan vanwege haar nuchterheid en haar fijne manier van praten.
Met de tools die ze je geeft heb je echt goud in handen.

De reden dat ik me ging verdiepen in de LOA is omdat ik een ander huis wilde.
En dat is gelukt, ik heb gewoon het huis van mijn dromen gemanifesteerd.

Ik ben nog lang niet klaar met deze course, gelukkig houden we levenslang toegang tot de Academy.”

Wendy

 

“Toen ik eind oktober jouw challenge op Instagram volgde, had ik niet durven dromen dat mijn leven er nu zo uit zou zien. Op het moment van de challenge had ik het heel zwaar en wist ik meteen dat ik jouw cursus wilde gaan volgen. Want ik had zeker iets los te laten! Half november ben ik begonnen aan de cursus en sindsdien heb ik aardig wat releases gedaan en een hoop nieuwe inzichten gekregen. En dit alles heeft mij zoveel gebracht! Ik ben heel dankbaar voor waar ik nu sta en ik weet heel goed waar ik nog naartoe wil.

Ik heb een relatie uit het verleden een plek kunnen geven en los kunnen laten. En sinds een maand een hele fijne nieuwe relatie gemanifesteerd. Maar wat het allerbelangrijkste is; ik heb mezelf weer gevonden!!  En dat voelt zo fijn!!”

Kirsten

“Toen ik begon bij Arrezina was ik er erg slecht aan toe. Ik wist totaal niet wat ik wilde met mijn leven en voelde me eenzaam en zinloos.

Ik wist alles over manifesteren en de wet van de aantrekkingskracht, maar het leek of het bij mij niet werkte en daar was ik heel verdrietig en teleurgesteld over. Ik wilde van Arrezina leren hoe het moest!

Twee dingen wilde ik vooral anders en dat was mijn liefdesleven en zingeving met werk. Dat laatste is helemaal gelukt. Ik doe echt iets moois nu en ik voel me weer belangrijk. Daarnaast snap ik door Arrezina veel beter hoe ik met de wet van de aantrekkingskracht werkt. Mijn liefdesleven is de volgend manifestatie!”

Mirjam

“Ik heb dankzij de course van Arrezina één van de grootste thema’s in mijn leven, namelijk geld, helemaal losgelaten!! Er zit gewoon geen energie meer op. Arrezina doet echt wat ze belooft, namelijk dat ze verder gaat dan wie dan ook, want ik was al heel lang bezig met de LOA, maar het voelde alsof het nooit echt helemaal van mij was en ik weet nu waarom: ik kon niet goed loslaten en dankzij de course van Arrezina kan ik dat nu wel en is loslaten een heel groot onderdeel van mijn leven geworden. Deze course heeft grote veranderingen in mijn leven, mijn liefde en mijn business gebracht! Dankjewel Arrezina”

Sevgi

“Arrezina is er één uit duizenden, zij leert je van binnenuit te groeien en te veranderen naar hetgene wat je zo graag wilt in het leven. Zij geeft haar hele hart om dit te delen met ieder! Nadat ik mij heb ingeschreven bij Arrezina en haar course heb gevolgd ben ik enorm veranderd. Mijn denkwijze is zodanig veranderd dat het nooit meer terug kan naar het oude denkpatroon. En daar ben ik haar zo dankbaar voor. Heb zoveel gelezen en zoveel geluisterd maar hoe moet je nou loslaten? Wat wordt daar nou echt mee bedoeld? Dit leer je bij Arrezina, zo mooi, zo interessant, zo waar!!

En nogmaals ik ben zo dankbaar dat ik Arrezina in mijn leven ben tegengekomen. Dit is één en al liefde! Ik zou zeggen als je echt klaar staat om anders te kijken naar het leven, dan is dit waar je moet beginnen. Met zoveel liefde, zoveel kracht overtuigt Arrezina dat je alleen maar kan groeien in het leven! Dank je wel ARREZINA!”

Lieselotte

Toen ik jou zag op Facebook voelde ik meteen een connectie en kon ik voelen dat je je werk vanuit je hart doet. Ik heb besloten om de cursus Life Without Limits bij jou te volgen en ik ben heel blij dat ik dat heb gedaan. Zoals jij zegt, heeft het me echt next level gebracht. Jouw course met releases die ik echt dagelijks toepas geeft mij een gevoel van vrijheid en dat ik kan kiezen wat voor leven ik wil hebben. Dankjewel daarvoor!

Sonja

“Arrezina’s passie en joy in de video’s in de academie zijn enorm inspirerend. Ze kan echt heel gedetailleerd en helder uitleggen hoe manifesteren en loslaten werkt. Daarnaast is ze ontzettend zichzelf. Echt een tof mens en de course is echt te gek!”

Daphne

Daphne

“Ik vind de training heel compleet, heel diepgaand en de begeleiding top! Ik merk dat er cadeautjes van het universum op mijn pad komen en tegenslagen stap ik snel overheen. In mijn huidige werk manifesteer ik veel nieuwe klanten, terwijl ik mijn prijzen flink heb verhoogd.

Het is een online training maar Arrezina voelt alsof ze aan je zijde staat, want als je ergens tegenaan loopt kan je altijd mailen en krijg je snel een persoonlijk antwoord terug.

Ik heb echt tools in handen gekregen om het leven gemakkelijker te maken, om lessen te ontvangen uit problemen, om zaken die belemmerend zijn in mijn leven los te laten en om in mijn manifestatiekracht te komen.
Ik kan deze training alleen maar van harte aanbevelen!”

Mirjam

Ik doe het allemaal luister Abraham Hicks, lees Tolle, maar kom er nooit helemaal bij. Tot ik Arrezina ontdekte, zij kan loa en loslaten op zo’n manier uitleggen dat ik het echt snap, voel en kan toepassen.

Marianne

“De relatie met mijn man was al tijdenlang een uitdaging, waarbij onze verschillende karakters behoorlijk kunnen botsen. Ik verlangde enorm naar harmonie en meer verbinding. In Arrezina’s Academy leerde ik hoe ik júist dat wat ik niet meer wilde enorm krachtig vasthield. In de module Magic Relationships klikte het in mijn hoofd als een malle. Ik ben letterlijk gaan toepassen wat Arrezina aangeeft en alle oefeningen gaan doen. Ik had het niet voor mogelijk gehouden, maar mijn man en ik hebben weer lol samen, ik voel de liefde stromen en het voelt als wij in plaats van hij en ik. Daardoor ziet de wereld er voor mij totaal anders uit. Vette aanrader! Oh en: het voelt echt als een nieuwe way of life!”

Pat

“Ik heb dat vreselijke gevoel dat ik niet genoeg ben los gelaten waardoor ik nu ervan overtuigd ben dat ik alles wat ik wil kan gaan manifesteren. Ik heb gemanifesteerd dat ik mijn zielsmissie weet en via jouw afgestemd ondernemen module en een ander prachtige course ben ik nu mijn bedrijf aan het bouwen.

Ik ben zo blij dat deze course een levenslange toegang heeft! Ik doe hem nu voor de tweede keer en hoor hele andere dingen weer. Je hebt me veel nieuwe inzichten maar vooral handvatten gegeven om me te bevrijden van mijn beperkende ego gedachtes en gevoelens waardoor ik vertrouw dat ik alles wat ik wil kan manifesteren!”

Bettina

“Arrezina, jouw cursus is fantastisch! De manier waarop jij mensen begeleidt, dat heb ik nooit eerder meegemaakt! Ik ben al heel lang op de hoogte van de Law of Atraction. Echt heel lang! Maar het toepassen ervan, daar had ik nog veel vraagtekens bij, maar met jouw techniek en uitleg kun je eigenlijk eindelijk echt het leven bouwen wat je wil creëren!

Ik wilde aan het begin van de cursus manifesteren dat onze honden niet meer andere honden aanvallen. Het was zo erg, dat we eigenlijk niet meer naar buiten konden. Het klinkt klein, maar dit was voor ons een angel in de voet. We hadden er enorm veel verdriet van.

Het gaat nu veel veel beter. Ze kunnen weer normaal wandelen. We hebben weer plezier. Het is dankzij de course dat ik dit heb kunnen manifesteren.

Ik ben zelfs opnieuw begonnen met de course om nog meer mijn droomleven te creëren. Ik ga nu voor mijn droombaan.

Arrezina, je bent echt fantastisch! Dankjewel voor alles wat je voor ons gedaan hebt. Iedereen moet zich inschrijven voor deze course!”

Margot

“Hoewel ik alles al wist van de Sedona Methode en daar zelfs in mijn bedrijf met klanten al mee werkte, schreef ik me toch in voor jouw training en daar heb heel veel aan gehad!
Arrezina maakt zo’n mooie koppeling tussen de Sedona Methode en het manifesteren! Daar heb ik echt heel veel van geleerd! Heel veel nieuwe inzichten. Ik weet nu veel gerichter wat ik in m’n bedrijf wil. Dat was mijn intentie om daar voor dit jaar helderheid in te krijgen.De training heeft heel veel twijfels en onzekerheid weggenomen. Ik zit heel erg in de inspired action!

Het doelgerichte van Arrezina’s training is zo fijn! Dat helpt om echt in de inspired action te komen en echt het loslaten in te zetten om te manifesteren.”

Jolanda

“Sinds het programma gebruik ik de Sedona Methode iedere dag voor allerlei onderwerpen.  Op mijn werk, in de auto, thuis als ik een huishoudelijke klus doe. Ik release overal, indien nodig. Het kan gaan om een vol hoofd, een irritatie, frustratie, verdriet, pijn. Ik release en voel dat ‘t naar de achtergrond verdwijnt. Het werkt! Ik heb al enkele mensen in mijn omgeving de oefening laten doen en ook die zeggen… het werkt! Je hebt een gevoel, irritatie, een moe gevoel. Je bent het niet dus je kunt het loslaten. Ik ben heel blij dat ik dit heb geleerd en zie t als een eenvoudige tool die je overal en op ieder moment kunt inzetten.”

Marije

“Hoewel ik al veel manieren kende om los te laten, was wat Arrezina’s programma me leerde echt van een ander niveau. Bovendien legt ze een prachtige link naar manifesteren, die eigenlijk zo logisch is. En naast dat haar methode heel praktisch is, brengt ze alles ook met die heerlijke liefdevolle luchtigheid van haar. Enorm inspirerend!

Ik heb daardoor eindelijk allerlei innerlijke ballast heel effectief op kunnen ruimen en ervaar nu veel meer vrijheid en plezier in hoe ik naar de wereld kijk. Het is bijna een spel geworden om elke uitdaging en weerstand om te vormen tot een bron van inzicht en magische shifts. Ik ben fan!!”

Camië

“Ik ben erg onder de indruk over Arrezina haar sterke, lieve, inspirerende en enthousiaste manier van werken met haar methode. Met al haar tools en prachtige releases kan ik nu loslaten wat ik niet ben en heb ik daardoor kunnen ontdekken en ervaren dat liefde en geluk al in mij leeft. Heel dankbaar voor haar mooie werk en een aanrader voor een ieder die op zoek is naar vrijheid.”

Thais

“Arrezina geeft me de liefdevolle schop onder m´n kont die ik nodig heb om me te herinneren aan het magische wezen die wij mensen zijn. Ontwapenend eerlijk, authentiek, gedreven en eigen-wijs herinnert ze me eraan om aan het roer van mijn levensschip te gaan staan. Een heel bijzonder, mooi en eigen-wijs mens ben je. Dankjewel!”

Ghatrie

“Deze course was helemaal geweldig, ik heb geleerd om anders te denken, anders in het leven te staan. Ik heb zoveel shit losgelaten, een andere functie op mijn werk gemanifesteerd, bezwaar van mij was dat ik de course niet kon betalen, het is toch goed gekomen!! Die overtuiging heb ik ook losgelaten en een rotsvast vertrouwen gemanifesteerd, dat het wel gaat lukken. Deze course heeft mijn leven veranderd en er gaat nog zoveel moois komen. Ik kan het echt iedereen aanraden, dit moet je weten! En het is zo makkelijk.”

Karla

“Na mij al een tijdje verdiept te hebben in LOA, Abraham Hicks, Louise Hay en zo vele anderen kwam ik Arrezina tegen op Facebook. Geen toeval, ik was klaar om next level te gaan. Het universum presenteerde mij Arrezina, ik voelde dat ik dit mocht gaan doen. En voor de financiële kant zorgde het universum ook voor ondersteuning ;-).

Met haar aanstekelijke glimlach, haar humor, haar no-nonsens spirit en haar transparantie heeft ze mijn leven getransformeerd. Van een vrouw die alles deed om aandacht en goedkeuring te krijgen van anderen tot een zelfverzekerde vrouw die haarzelf aandacht en goedkeuring geeft. Een vrouw die uit de schaduw stapte en een magneet is geworden voor vriendschappen en liefdes die bij haar passen.

Wat ik concreet heb gemanifesteerd? Energievretende collega’s verdwenen en maakten plaats voor collega’s die op dezelfde golflengte als ik zitten. Dit door te releasen op die personen, situaties en behoeftes en een krachtige intentie te zetten die bij mij paste (dit gebeurde al in de eerste maand van de cursus!).

Mijn eigen transformatie: gewoon lekker mijn ding durven doen zonder mij af te vragen wat een ander daar zou van denken. Ja, personen verdwenen uit mijn leven maar ze hebben plaatsgemaakt voor nieuwe prachtige mensen, die mij laten groeien. En wie weet wat er nog volgt. Ik ben er alleszins razend benieuwd naar :-D.

En misschien wel de belangrijkste: ik heb het verleden losgelaten, mezelf en anderen vergeven. Dit was een gevoel van bevrijding die ik met geen woorden kan omschrijven.

Mijn raad aan iedereen: Doe het! En als je het doet (applausje voor jezelf want dan ben je echt een kanjer) volg deze prachtige vrouw haar woorden tot op de letter en ook als het pijn doet, zet dan zeker door. Een nieuw leven wacht op je beloofd!”

Monique

“In mei schreef ik me in voor de course van Arrezina. De opmerking ‘next level’ en moeiteloos loslaten’ triggerde me enorm en ondanks de, vond ik toen, pittige prijs zei iets in me DOEN!
Nu 3 maanden later heb ik alle courses doorlopen van Arrezina’s academie. De prijs is achteraf een koopje.
Ik voel me vrijer, ik heb meer energie en magische gebeurtenissen blijven zich manisfesteren. Mijn boek is af, er zijn drie serieuze uitgevers die geïnteresseerd zijn, ik ontmoet opeens mensen die helemaal passen in waar ik mee bezig ben en ik heb het gevoel vleugels te hebben. Ik wilde graag een huis in Spanje en ja hoor… de deal is bijna rond. Mijn volgende manisfestatie is dat mijn boek een bestseller is en internationaal uitgebracht gaat worden. Wow!!!! Alles is in beweging.
Dank Arrezina. Ik kijk enorm uit naar de retreat in september. Yes, nog meer loslaten en nog meer liefde!”

Marijke

“En toen kwam alles bij elkaar. Alles wat ik in de loop van de vele jaren heb gelezen en waartoe ik me aangetrokken voelde, maakt Arrezina concreet en logisch. Daardoor ga ik heel anders om met zowel vervelende situaties als wensen en verlangens. Arrezina is zo fantastisch, ze heeft me écht geholpen. Ook met losse 1 op 1 vragen. Echt zo ontzettend waardevol!”

Suzanne

“Ik heb in dit programma geleerd om los te laten en gevoeld hoeveel ruimte en lucht dat geeft. Al heb ik de afgelopen weken ook weer diep gezeten en lukte het loslaten toen niet. Wat veel frustratie opleverde, maar toen lukte het weer wel, en was er opluchting. Daarnaast heb ik inzicht en ervaring gekregen in hoe het werkt met lage trillingen, gedachten en gevoelens en dat je dan lage trilling situaties naar je toetrekt, wat weer bevestigt dat je gelijk hebt, en dat het echt helpt om je trilling te verhogen, dat je dan andere fijnere situaties en ervaringen naar je toetrekt. Ook ben ik milder en heb ik minder oordelen naar mezelf en daarmee ook naar anderen. De basis release heb ik al een paar keer bij anderen gedaan en het bracht bij hen ook direct verlichting! :)”

Dagmara

“Voor ik begon aan jouw course was ik al bezig met verdiepen in de Law of Attraction. Daarbij raakte ik regelmatig ontmoedigd of zelfs gefrustreerd. Het klonk zo simpel, maar hóe dan?!? Ik twijfelde regelmatig of ik ‘het’ wel kon, en dacht soms juist dat ik alleen maar verder van blij zijn afging. Tijdens het programma merkte ik dat ik wel degelijk grip kreeg op mijn eigen aandeel. Heerlijk gevoel! 
Ik ben (nog) niet van de grote of grootse manifestaties. Omdat ik daar mijn focus ook nog niet op heb. Ik ben vooral bezig de vele terugkerende dwalingen in het dagelijks leven te herkennen en releasen om zo meer plezier te hebben. En ik merk dat mijn relaties lichtvoetiger worden naarmate ik meer release (hier heb ik ook wel een goal op trouwens!). En dat ik vaker keuzes maak die aansluiten bij mijn hart. Zoals een opleiding Playfulness, puur omdat ik mezelf die nu gun, omdat ik weet, voorbij mijn verstand, dat dit is wat ik nu moet doen.

Ik heb een aantal oude overtuigingen losgelaten die me steeds weer in de prut lieten lopen. En ik heb diverse lagen schuldgevoel over mijn houding en gedrag naar mijn vader losgelaten (die inmiddels al ruim 10 jaar dood is). En dat geeft me écht ruimte in het hier en nu, in andere contacten, en in mijn herinneringen aan hem en aan mijn eigen weg. Ik voel me hierdoor zoveel lichter!”

Ann

“Een enorm waardevol programma met héél veel inzichten!!”

Gerdina

“Ik kom van héél ver! En ondanks dat ik nog een ronde mee doe omdat ik voel dat er nog veel meer in mij zit aan groeimogelijkheden en transformaties, ben ik echt zo blij met dit programma. Het heeft me zo veel inzichten en handvatten gegeven!

De groeps coaching calls vond ik erg waardevol! Samen releasen met de groep of 1op1 met Arrezina, zo verbindend en krachtig! Ik verheug me enorm om er nog een ronde bij te zijn!”

Janny

“Jouw woorden waren:ik ga verder als Tolle, en dat maak je waar!
Jij geeft handvatten, zelfs als je ergens tegenaan loopt, geef je de mogelijkheid om een bericht te sturen waar je in een spraakbericht zeer uitgebreid antwoord geeft. Waardeer ik enorm!

Ik was voor mijn gevoel, veel te vaak overmand door emoties :-P. Jij leerde me om te zien dat ik dat niet ben, dat een mens veel meer is dan dat. Dat wist ik uiteraard wel, maar wist niet hoe ik het concreet anders kon doen en door jou weet ik dat nu wel.

Eigenlijk is het teveel om op te noemen wat dit programma mij heeft gebracht:
Ik startte met een dikke vette burn-out en nu heb ik weer dagen dat ik opnieuw blijheid maar vooral dankbaarheid aan kan raken. Terwijl ik echt wel heb gedacht, ik kan nooit meer lachen. Super dankbaar voor!
De bonussen zijn trouwens ook echt super waardevol!! Ik heb rust gevonden. Het grotere plaatje is zichtbaar.
Het leven is zoveel fijner als je al die tekorten inzichtelijk krijgt, stap voor stap en ze dan 1 voor 1 achter je neer kan gooien/ los kan laten. Dat je daardoor weer de rust in je systeem krijgt en weer kan slapen! Je veilig voelen een groot goed is!

Mijn grootste bezwaar was de prijs, zo na twee lockdowns en niet weten wat er verder nog stond te gebeuren. Ik ben zó blij dat ik daar niet naar geluisterd heb, want het was op alle facetten in mijn leven meer dan waard. Wat een inzichten en eyeopeners in het gedrag en de gevoelens van mij en van diegene om mij heen die ik liefheb én minder liefheb ;-).

Ik ben gewoon super blij dat Arrezina op mijn pad kwam en op het juiste moment. Ik zeg geregeld, mijn tweede stukje mag zoveel leuker worden!”

Karla

“Ik ben een geweldige lieve man tegengekomen, alle twijfels en belemmeringen losgelaten en gewoon in het hier en nu gebleven. Nieuwsgierig uitkijkend naar waar mij dit allemaal ging leiden.

Ik heb nu een fantastische liefdesrelatie met deze man (die dus niet mijn ex is) en zoals jij mij eerder al eens zei: het maakt niet uit met wie en inderdaad nu denk ik; wauw man, waarom wilde ik mijn ex terug dit gaat ver boven al mijn verlangens.

Dit is echt magisch!

Ik heb gewoon dat gevoel alles aan te kunnen want het universum staat aan mijn kant.

Dank je lieve Arrezina !!!

Jennifer

“Ik ben knetter dankbaar dat ik ben ingestapt bij jou! Ik ben het echt aan het leven wat je me hebt geleerd. Wat een verademing dat ik nu kan loslaten. Ik ben psycholoog en al 20 jaar bezig met zelfontplooiing en jij hebt echt de sleutel in handen gelegd over HOE je loslaat. En ik merk ook echt al heel concreet dat daardoor situaties als vanzelf oplossen en goed lopen. Ik heb echt de de magie van manifesteren en synchronisatie ontdekt. Dingen vallen als vanzelf op zn plek als ik loslaat.
Ik ben je echt voor eeuwig dankbaar voor deze sleutel!

Wat ik ook zo heerlijk vind is dat het een doorgaand proces is. Ik blijft onbewuste overtuigingen en patronen herkennen. Een prachtig proces van ontdekken en loslaten.

Ik zit veel beter in mn vel. Voel veel meer rust. Ben zo blij dat ik je ontmoet heb en verder mag leren met en van jou! Een dikke vette dankjewel!

De bonus “Magic relationships” heb ik echt zo van genoten. Ondanks dat dat een stokpaardje was van mij heb ik zoveel aha momenten gehad!

Wat ik zo mooi vond en veel respect voor heb is dat jij echt voelt als een vriendin, samen leren. Je bent zo gul; een overvloed aan abundace heb ik ontvangen van jou. Je voelt puur en het nodig mij uit om ook dat te laten zien in mijn bedrijf. 
Dankjewel Arrezina!”

Andrea

“Arrezina heeft me super bewust gemaakt dat ik mijn leven kan creëren, dat is fantastisch om te weten. Het programma zit overvol met lessen en tools waar ik voor altijd op terug kan vallen en dat is enorm waardevol.

Toen ik vastliep heeft Arrezina mij super fijn verder geholpen met een voicebericht. En het grappige is, eergisteren had ik weer een uitglijder en vandaag hoorde ik dat voicebericht terug in haar podcast. Precies de juiste reminder voor mij op het juiste moment! Dankjewel universum! Elke keer is het weer een duidelijke les dat ik zelf mijn situatie heb aangetrokken en weet ik hoe ik dat kan bijsturen.

Ondertussen hebben wij een huis gekocht, daarbij hebben wij echt ons best gedaan om te manifesteren. Dat is ons makkelijk gelukt (ja echt, in de huidige overspannen huizenmarkt!) met een heel aantal bizarre ‘toevalligheidjes’, alles komt precies goed uit. Super leuk en bijzonder om de Law of Attraction aan het werk te zien.

En de aanschafprijs van dit programma? Daar was ik misselijk van vooraf, maar eenmaal aan de slag was ik dat heel snel vergeten en ik moest vandaag hard nadenken wat het bedrag ook alweer geweest is. Verliefd op de lessen en vol bewondering voor deze vrouw!”

HS

“Ik wist niks van manifesteren toen ik begon aan dit programma. En ik vind het heel bijzonder en het geeft heel veel hoop. Ik ben een wetenschapper dus ik was sceptisch, maar toch zie ik dat het werkt. En het is toch ook gewoon heel logisch. En het loslaten van overtuigingen blijf ik sowieso waardevol vinden.

Er is tijdens dit mooie programma heel veel gebeurd en losgekomen!

Ik heb heel veel aan deze course gehad! Ik doe er dagelijks nog steeds heel veel mee. Super waardevolle informatie. Vooral het loslaten van overtuigingen en behoeftes waren vooral de eye opener!!

Op sociaal vlak had ik veel angsten en dat is duidelijk verschoven. Ik heb daar echt veel meer vrijheid gemanifesteerd. Dat was ook precies wat ik wilde! Ik zit niet meer zo vast in angst dus ook van binnen ben ik dus veel vrijer.

Tijdens de meditatie “Wie ben ik?” Is er iets moois en bijzonders gebeurd. Ineens kwam daar zoveel moois naar boven. Heel mooie beelden. Ik zag mezelf, mijn echte ik. Ik kwam erachter dat ik eigenlijk een dichter ben. Herkenning en kloppend. Dus eindelijk ben ik (weer) gaan dichten.”

Marjolein

“Ik heb net de laatste les gedaan van de cursus! Wauw! Wat het je dat goed gedaan! Ik heb echt het gevoel gehad dat je bij me was, als ik er over na denk heel raar! 

Heb nieuwe medicijnen voor mezelf gewenst waardoor ik me ineens veel beter voelde maar helaas waren de bloedwaardes niet ok! Totaal in elkaar gezakt en toen ging ik deze mooie cursus doen waardoor ik alles weer ben gaan oppakken, me gewoon gewenst dat ik nu met weer andere medicijnen door mag gaan, en wat hoor ik gisteren? De bloedwaardes zijn beter geworden!
Heel erg bedankt <3!

Delphine

“Free your inner life Magician… Ik heb tijdens deze weken ontzettend veel geleerd, gecreëerd maar ook losgelaten! Mijn wens was om mijn zielsmissie te vinden op vlak van werk. Zo kwam tijdens de course de opleiding postgraduaat equicoach op mijn pad. Doordat ik midden in het traject zat was het heerlijk voor me om in het vertrouwen te gaan dat dit voor mij is. Moeiteloos werken met mensen en paarden vanuit mijn ziel. Ik ben dan ook vorige week met de opleiding gestart! 

Een andere wens was om de destructieve vicieuze cirkel met mijn familie te doorbreken. Een heel intens onderwerp dat al heel mijn leven opspeelt en werd versterkt door het plotse overlijden van mijn zus 2 jaar geleden. De bonus ‘Magic relationships’ heeft me enorm geholpen in dit proces. Ik kan heel tevreden zeggen dat gevoelsmatig de intensiteit van 99% naar 35% is gegaan. Op momenten dat het me weer heel sterk naar beneden dreigt te halen dan ben jij je er. Een nieuwe stem in mijn hoofd die me begeleidt met de vele inzichten die ik kreeg tijdens het traject maar ook met de releases.

Voor ik aan het traject begon was vooral Abraham Hicks mijn spirituele teacher. Nu heb ik heb ik jou erbij en daar ben ik zo dankbaar om. Het grote verschil tussen Abraham en jou is de vertaling naar het dagelijkse leven. Het behapbare door specifieke voorbeelden en oefeningen, het visuele, de herhaling, jouw krachtige intenties en vooral jouw extra spirituele wijsheid.

De extra bonussen vind ik ook super waardevol. Een extra cadeautje voor als het traject afgelopen is en als ondersteuning bij volgende stappen in je leven.

Vanuit mijn hart wil ik je graag bedanken voor jou liefde, toewijding en inspiratie.
Ik vind jou een prachtige vrouw! In gedachten geef ik je een innige knuffel.”

Wendy

“Tijdens de challenge op Insta in oktober wist ik meteen dat ik de cursus van Arrezina wilde volgen. Geen twijfel mogelijk! En wat heeft het mij enorm veel opgeleverd in amper een paar maanden tijd. Ik sta weer in mijn kracht en zit vol levensenergie. Dank je wel, lieve Arrezina!”

Mario

“Dit is echt een mooi programma. Zodra ik de beslissing had genomen om met dit programma aan de slag te gaan, kwamen er zoveel dingen naar boven alsof ze klaar waren om losgelaten te worden… Ik ben misschien niet je gemiddelde klant maar toch wil ik even delen hoe belangrijk jouw invloed op mij is geweest :-).
Aan het begin van mijn zelfontwikkeling heb ik zoveel weerstand ervaren en lukte het mij niet om mijn energie op te tillen naar het niveau van mijn visie. Waarom? Ik moest nog leren de schaduwkanten aan te kijken en ze leren los te laten.
Hoe meer ik aan het loslaten ben, hoe minder weerstand ik voel, hoe beter het manifestatieproces gaat. Ik kan eigenlijk niet zo goed verwoorden hoe krachtig “this shit” is! Niet alleen in mijn leven maar ook in mijn relatie! Wij begrijpen elkaar veel beter en kunnen daarom elkaar helpen groeien, als individu en als stel. Onze relatie is 1000x mooier worden (en hij was al heel mooi hè ;-D). Dus dank!

Fun fact – Door het loslaten durfde ik mijn vriendin ten huwelijk te vragen!”

chantal

Chantal

“Wat een waanzinnig mooie reis waren de afgelopen maanden met Life Without Limits. Ik heb diepe blokkades kunnen loslaten, die ik met al 20 jaar werken aan mezelf met allerlei therapieën niet had kunnen loslaten. Angst voor tekort, angst niet goed genoeg te zijn, behoefte aan controle. Het meest bijzondere vond ik de enorme simpelheid waarmee ik deze dingen kon loslaten met de methode van Arrezina, dat was voor mij echt nieuw. Vanaf toen kwamen er allemaal mooie dingen op mijn pad, waaronder leuke klussen voor werk en het geld om de course in termijnen te betalen kwam ook automatisch mijn kant op. Alles werd voor me geregeld. Als ik voel waar ik nu ben ten opzichte van 3 maanden geleden raak ik echt ontroerd, woorden schieten tekort. Ik voel een enorme vrijheid, ik voel een expansie van onmetelijke waarde. Met heel mijn hart en ziel dank voor al dit moois.”

Moniek

“Ik merk echt vooruitgang. Ik voel steeds meer. Kies voor mezelf vanuit mijn hart en niet mijn hoofd. 

Ik heb lang geprobeerd mijn ex vriend (die bindingsangst heeft) te begrijpen, en hem mij te laten begrijpen. En hopen dat hij zou veranderen. Dat is helemaal voorbij. Ik was bezig in mijn hoofd met het analyseren van zijn gedrag en wat hij fout deed. Nu kijk ik niet meer naar de ander, maar naar mezelf. Wat wil ik. Ik ben geen slachtoffer meer van de omstandigheden, maar ben de regisseur van mijn eigen leven.

Ook in mijn werk kan ik steeds beter mijn grenzen aangeven vanuit kracht en rust ipv vanuit mijn hoofd, gestresst en oordelend over de ander.”

Barbara

“Ik heb altijd eczeem gehad. Vreselijke crèmes smeren, afschuwelijk jeuk, me schamen, vies voelen, er stress van hebben. “Leer er maar mee leven”: zei de reguliere geneeskunde. 

Via de biologische natuurwetten leerde ik dat mijn eczeem een verhaal vertelt over afgescheiden zijn. Dat gaf al rust en veel inzichten via familie opstellingen. 

En toen kwam ik bij Arrezina in de opleiding. Ik leerde via haar het echte loslaten. Mijn eczeem zit letterlijk tussen mijn vingers, in mijn handen: ik ging loslaten en toen…. hield ik niet meer vast…. mijn eczeem verdween.

Ik voelde me altijd afgescheiden, los, alleen, vreemd: ik heb dat alles losgelaten. En ik voel me weer volledig verbonden. En daar ging het eczeem.”

An

“Als ik kijk waar ik nu sta en van waar ik kom, is het toch een wereld van verschil.
Ik wist helemaal niets af van manifesteren. Ik werd geleefd en dat was niet leuk.

Nu heb ik een ander gevoel over mijn leven. Mijn vibratie is nu veel hoger. Ik heb nog steeds een gezondheid waar ik rekening mee moet houden, maar ik weet dat dit laagjes zijn waar ik door mag gaan. Ik neem mijn leven meer in handen en durf meer en meer mezelf te zijn en ik vind dat ik meer en meer mezelf durf te zijn. Ik kan mijn droom dmv de laatste groepscall nu duidelijk zien en ook ben ik me nu bewust wat er nog tussen stond. Dit heb ik kunnen loslaten!”

Lotta

“Ik ben zo blij want ik heb al zoooo veel dingen gemanifesteerd!!
Ik heb een geweldig vriendje, hij en ik hebben zo een ongelofelijk mooie connectie, ik wist niet dat het kon!!! We passen zoooo goed bij elkaar. Hij is net mn beste vriendin en lover tegelijk. wauw!!

Verder heb ik verschillende klusjes als schrijfster, precies de klusjes die ik wil. van prachtige projecten die ethisch en creatief gezien met mij resoneren.

Nou, ik weet niet wat mij overkomt. Alles is zo magisch. Dank je wel Arrezina, dank je wel dank je wel dank je wel. En nog 100000 maal dank je wel.”

Bianca

“Ik had al veel gelezen en geleerd over de wet van de aantrekking. Dat vond ik tot nu toe heel interessant, maar echt helemaal begrijpen deed ik het niet.

Met de lessen van Arrezina vallen er steeds meer kwartjes; dingen die ik al wel wist, ga ik nu ook echt begrijpen.

Voor mijn gevoel is deze cursus het laatste wat ik nodig had om de wet van de aantrekking echt voor me te laten werken.

En daarbij vind ik Arrezina zo’n lief en mooi mens ♥
Ik groei graag met haar mee.”

Jaqueline

“Ik ben echt super blij dat ik dit programma heb aangeschaft. Zowel het programma en de bonus modules zijn geen gewoon lesmateriaal. Het is een hele mooie verdiepingsslag geweest voor mij. Het is ontzettend breed inzetbaar en je maakt alles zo toegankelijk. Dat is wel echt jouw kwaliteit.

Daarnaast is het echt een dagelijks onderdeel van mijn leven geworden. Veel releases heb ik standaard op mijn telefoon gezet en ik gebruik ze dagelijks. Ook terwijl ik dingen doe en het geeft me dat ik zoveel schoner de dag door ga.

Ik vind het heerlijk dat het ongelimiteerd beschikbaar is want ik ben er nog niet klaar mee :–). Ik ben je trouwens super dankbaar dat je het freewriting in mijn leven heb gebracht. Ik zweer daar nu bij!”

Daphne

“Wat bij mij zichtbaar mocht worden, was de heel diep verstopte overtuiging: “ik kan alleen maar falen”. Ik was me helemaal niet bewust van die overtuiging, maar door alle lagen die daarboven zaten los te laten kwam hij boven drijven. Een direct effect van het bewust worden van die zin is dat ik nu letterlijk meer ruimte ervaar in mijn borstkas. Alsof ik vrijer kan ademen. En daar ben ik heel dankbaar voor!”

Hienke

“Deze energie is voor mij het missende puzzelstukje geweest in zelfliefde en de Wet van de Aantrekkingskracht. Ik heb het gevoel van tekort op zoveel gebieden los kunnen laten, en dat voelt onbeschrijfelijk fijn. Ik kan niet wachten op al het moois wat komen gaat, maar de complimenten dat ik krachtiger en stralender ben, komen al binnen. En dat komt mede dankzij jou. Dus 1000 maal dank.”

Josée

“Ik ben zo ontzettend blij dat ik jou heb leren kennen. Ik had een zware tijd gehad met een pittige scheiding en een zware burn-out daar achteraan. Door jou ben ik daar heel sterk uit gekomen.

Ik voel nu dat ik er mag zijn.  Mijn zelfliefde is ontzettend gegroeid en daar ben ik je enorm dankbaar voor. 

Ik zat heel veel in mn hoofd en door het loslaten ben ik zoveel rustiger in mn hoofd, ik ben gelukkiger, positiever. Ook naar anderen. Ze hebben niet meer zoveel invloed op me. 
Ik ben echt een ander mensen geworden en een veel gelukkiger. Dankjewel!”

Frauke

“Na de challenge van Arrezina ervaarde ik voor het eerst sinds jaren weer hoop. Hoop op dat er nog wel vooruitgang mogelijk is in mijn gezondheid. Hoop op dat ik het weer aandurf om te hopen en vooruit te kijken. Ik heb mezelf de online course gegund en het was inderdaad het begin van een magische reis. Ik heb zo veel gewonnen! Laatst hoorde ik mezelf oprecht zeggen dat het goed met gaat. En ik blijf releasen op wat ik tegenkom, dus benieuwd waar ik over een jaar sta.

Hoewel de course online is, heb ik hem door de manier waarop Arrezina het aanpakt, als heel persoonlijk ervaren.”