Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Welkom in LIFE WITHOUT LIMITS!

Dit programma is voor jou als je er klaar voor bent om schaamteloos ALLES te hebben, te doen én te zijn waar je naar verlangt! Niet langer vanuit je ego, maar vanuit een diepe verbinding met je hogere zelf en het universum! Vrij van ego tekorten, vrij van voorwaarden om gelukkig te zijn en vrij van illusionaire belemmeringen & begrenzingen.

Welkom in LIFE WITHOUT LIMITS!

Dit programma is voor jou als je er klaar voor bent om schaamteloos ALLES te hebben, te doen én te zijn waar je naar verlangt! Maar niet langer vanuit je ego, maar vanuit een diepe verbinding met je hogere zelf en het universum! Vrij van ego tekorten, vrij van voorwaarden om gelukkig te zijn en vrij van illusionaire belemmeringen & begrenzingen.

Je hebt misschien al veel aan persoonlijke- en spirituele ontwikkeling gedaan; Je hebt het internet afgestruind naar manifestatie tools, vele boeken gelezen, podcasts geluisterd en misschien zelfs ook al manifestatieprogramma’s gevolgd…

Waarom gaat dit programma me wél helpen?”, kan je je afvragen… “Ik heb al zoveel geprobeerd…

Goeie vraag!

Laat me je uitleggen waarom LIFE WITHOUT LIMITS anders is dan andere programma’s en daarom wél voor de grote resultaten zorgt:

Ik geef eerst het woord aan de dames die jou voorgingen. Deze dames, deelnemers uit LIFE WITHOUT LIMITS, hadden dezelfde vraag en twijfel, besloten de sprong te wagen en kwamen achter het antwoord:

Zoals je ziet, ga ik verder waar Tolle, Abraham Hicks en Joe Dispenza stoppen, want hoe inspirerend deze grote denkers ook zijn, de praktische toepasbaarheid en de directe ervaring van hun teachings mist en dat is nou juist wat je nodig hebt!

De HOE DAN mist!

Dit programma is de ‘HOE DAN?’. Want LIFE WITHOUT LIMITS is een heldere, volledige en zeer diepgaande, concrete en makkelijk inzetbare handleiding die je voor de rest van je leven kunt inzetten om de wet van de aantrekkingskracht te gebruiken en daarmee elk verlangen te manifesteren.

Dus kom erbij als jij er net als deze dames ook klaar mee bent om vast te zitten in een leven wat gewoon niet klopt, te blijven tobben met te oppervlakkige en onvolledige manifestatie programma’s om dat te veranderen én als je er klaar voor bent om voor eens en voor altijd met LWL onder je arm moeiteloos elk verlangen te manifesteren!

LWL is dus de HOE DAN! Dat komt omdat ik hou van serieus grote resultaten! Dus daar gaan we in LIFE WITHOUT LIMITS dan ook voor! Geen slap aftreksel meer… Geen geneuzel in de marge meer… Geen halve manifestaties meer… Met dit programma gaan we voor resultaten! Voor jouw grootste dromen en voor jouw diepste verlangens!

Want zeg nou eerlijk: niks is frustrerender dan iets heel graag willen en het telkens niet hebben. En niks zorgt voor meer machteloosheid en verdriet dan vast zitten in iets wat pijn doet en waar je zo vurig graag uit wilt…

Ik weet er alles van… Moedeloos en machteloos lag ik 8 jaar in bed mij af te vragen hoe ik uit die rotziekte kwam. En wanhopig probeerde ik met een ziek lichaam uit grote schulden te komen (wat natuurlijk totaal niet lukte..)

Mijn vurige verlangen naar gezondheid en naar financiële rust deed vooral heel veel pijn omdat ik gewoon echt geen enkele hoop meer voelde… Ik had al zolang gezocht naar een weg eruit… Die weg leek niet te bestaan. 

Inmiddels hou ik van mijn verlangens! Ik hou van verlangen zelf!

En dat komt omdat ik kan vertrouwen op het manifestatieproces die jij in LIFE WITHOUT LIMITS ook gaat ontdekken! Met dat proces voelt geen enkele verlangen meer buiten mijn bereik! 

Ik hou van dit manifestieproces! Niet alleen omdat ik 100 % weet dat dit een betrouwbaar proces is en ik er dus in kan ontspannen, maar vooral omdat dit manifestatieproces een diepe ontmoeting is met wie ik werkelijk bent én met het leven zelf! Want alleen vanuit een diep verbinding met het leven zelf, ben je permanent onvoorwaardelijk gelukkig én kan je elke droom moeiteloos manifesteren bovendien…

En nee! Verlangen is niet de bron van al het lijden!! Wat ik heb ontdekt is dat we lijden als we niet geloven in onze verlangens. Als we twijfelen en onzeker zijn. Als we ons kleiner maken omdat we het onszelf niet waard vinden of bang zijn voor de zoveelste teleurstelling.

Dat is je pijn. Dat is onze enige pijn! En het goede nieuws is dat deze pijn niet nodig is als je de wet van de aantrekkingskracht gaat doorgronden én gebruiken op de juiste manier! 

Dan ontdek je wat verlangen wél is, namelijk een directe verbinding met wie je werkelijk bent, met het leven, met het universum (het goddelijke zelfs). Dus als je daar naar verlangt, dan is LWL echt je volgende stap!

Om die grote resultaten te bereiken is een horizontaal én verticaal proces nodig. Bij de gratis en goedkopere manifestatieprogramma’s wordt vooral op het horizontale proces gefocust: het manifesteren van je verlangens, maar dan mis je de diepte wat nodig om dat te doen namelijk, het verticale proces!

Het loslaten van je ego!

In LWL verenigen we het horizontale en verticale proces, dus terwijl je stap voor stap die nare terugkerende problemen loslaat en je verlangens gaat aantrekken via de 7 stappen van LIFE WITHOUT LIMITS manifestatie proces, gaan we de diepte in en je identificatie met het ego volledig loslaten!

Dat is de diepere schoonheid van dit programma: We gaan samen stap voor stap de identificatie met het ego loslaten…

Het kan zelfs niet anders…

Want je kunt niet je verlangens manifesteren zolang je geïdentificeerd bent met je ego, met de stem in je hoofd. Want die stem is vergeten wie hij/zij werkelijk is en leeft daarom in een constant tekort en gevaar en saboteert daardoor werkelijk elk verlangen!

Je kunt blijven proberen om met veel te oppervlakkige, gratis of goedkopere manifestatie processen te manifesteren, maar dat heb je al gedaan… En wat heeft dat je opgeleverd…?

Er is simpelweg meer nodig.

Dus als je er klaar voor bent om voor eens en voor altijd jezelf te bevrijden van het ego die jou tegenhoudt en je leven saboteert, dan is dit een hele liefdevolle uitnodiging om nu verder te gaan met LIFE WITHOUT LIMITS!

“Maar ik heb al wat kleinere programma’s van je gevolgd, waarom moet ik ook LWL nog volgen? Kan ik het niet beter eerst daarmee proberen?”

Je hebt gelijk hoor… De kleinere programma’s gaan je een heel eind verder helpen! En als LWL nu een stap te ver is, ga daar dan echt mee aan de slag! Ik weet zeker dat het je naar een volgend level gaat brengen!

Maar eerlijk is eerlijk, ik had mezelf niet kunnen genezen met alleen deze kennis en ik had die grote schulden niet achter me kunnen laten als ik niet het volledige proces had ontdekt en toegepast!

Er is nog zoveel meer nodig om die blijvende resultaten te manifesteren.

Want dat is wat je wilt toch? Dat je manifestaties blijvend zijn! Dat je niet na de eerste terugval moedeloos en verdrietig de handdoek in de ring gooit en opgeeft…?

Geloof me, ik weet alles van die terugvallen… Ik ken de machteloosheid en moedeloosheid van die fase als geen ander! En ik ken de neiging om dan op te geven… De pijn van de twijfel en de onzekerheid of het allemaal eigenlijk wel waar is…

Weet je, ik ben ongelooflijk dankbaar voor elke manifestatie, voor mijn gezondheid en mijn financiële vrijheid die LIFE WITHOUT LIMITS mij heeft gebracht, maar weet je waar ik het meest dankbaar voor ben? 

Dat ik een manifestatieproces in handen heb waar ik altijd op terug kan vallen! Zelfs als mijn ego het even weer volledig heeft overgenomen en ik het allemaal niet meer geloof… Dan hoef ik alleen maar de stappen van dit proces te volgen want die trekt mij altijd weer uit die nare tekorten, twijfels en onzekerheden van het ego! 

LIFE WITHOUT LIMITS brengt mij altijd weer terug naar innerlijke rust en vertrouwen. Terug naar alignment met mijn verlangens. Terug naar huis. 

En dat gun ik jou ook zo!

En net als ik, heb jij ook zo’n bewezen en praktisch proces nodig waarmee jij jezelf door die fase heen kan dragen. 

LIFE WITHOUT LIMITS geeft je dat manifestatie proces! Dus of je blijft door tobben met te oppervlakkige en onvolledige programma’s en tools, of je gaat nu ALL IN!

Misschien vind je dit een lastige keus… Dit programma kost tijd, geld, aandacht… Ik snap wel dat je twijfelt! Is heel logisch en heel normaal, maar stel je gewoon eens even voor… 

Hoe het zou zijn als je nooit meer bang hoeft te zijn voor tegenslagen en uitdagingen omdat je een manifestatieproces hebt waar je altijd op terug kan vallen omdat hij je altijd uit elke nare situatie helpt…

Hoe zou dat voor je zijn..?

En stel je eens voor dat elk verlangen voelt als een bestelling bij BOL.COM omdat je een manifestatieproces in handen hebt die je gewoon elke keer weer opnieuw kunt gebruiken om elk verlangen te manifesteren (ook als je je totaal niet kan voorstellen dat het mogelijk is voor jou..! Want LWL helpt je daar juist mee). 

Hoe zou dat voor je zijn..?

En stel je eens voor dat je nooit meer bang hoeft te zijn wanneer je bewust wordt van een oud trauma omdat je weet dat je een manifestatieproces in handen hebt waarmee jij jezelf altijd weer bevrijdt van elk bewust geworden trauma…

Hoe zou dat voor je zijn..?

Dat maakt toch een probleemloos leven?

LIFE WITHOUT LIMITS Is dat proces en ik leg het met liefde in jouw handen! Deze dames gingen je voor en ervaren nu dit diepe vertrouwen zelf ook…

En dit is allemaal wat conceptueel en een ver van je bed show… Dus laten we dit eens heel concreet maken, want ik snap dat je je toch weinig kunt voorstellen bij dit alles hierboven… Het leven voelt tenslotte nu nog het tegenovergestelde…  Dit is wat LIFE WITHOUT LIMITS in je zakelijke en persoonlijke leven heel concreet gaat betekenen.

Stel je eens voor:

Dat je nooit meer een partner aantrekt met bindings- of verlatingsangst, omdat je weet hoe je jezelf in alignment brengt met wat je wél wilt en dat dus altijd aantrekt! Een emotioneel volwassen partner bijvoorbeeld… Die altijd bij je blijft, door dik en dun en met volle overtuiging! Je zou niet de eerste zijn die een nieuwe relatie manifesteert dankzij LIFE WITHOUT LIMITS…

Dat je alle benodigde manifestatie tools in huis hebt waarmee je binnen enkele minuten jezelf (en daarmee je kinderen) bevrijdt van generaties lang trauma! Ja, ook je kinderen, want elk trauma wat jij loslaat, geef je niet meer door aan je kinderen!  

Dat je nooit meer aan het einde van de maand die vervelende financiële stress voelt, omdat je weet hoe je jezelf in alignment brengt met overvloed en je dus een gevulde bankrekening hebt die maar niet op lijkt te kunnen!

Dat je nooit meer na de zoveelste passieloze nacht je moedeloos afvraagt of je partner je nog wel aantrekkelijk vindt, maar dat je ook na 10, 20 of 30 jaar samen nog een bruisend seksleven hebt omdat jij een manifestatie proces in handen hebt die je ook hiervoor kunt gebruiken!

Dat je je nooit meer gespannen hoeft te vragen waar je volgende klant nu weer vandaan moet komen, maar dat je weet HOE je elke intentie manifesteert en dus klanten besteld bij het universum, net zoals deze deelneemster dat doet.

Dat je werk of je bedrijf nooit meer je aandacht voor en tijd met je kinderen volledig in beslag neemt, maar dat je een baan of bedrijf hebt gemanifesteerd waar je doet wat je het liefste doet én die ervoor zorgt dat je genoeg vrije tijd en financiële rust hebt om te genieten van je kids en ze alles te geven wat ze nodig hebben!

Geen boze en ontevreden puber aan je tafel hebt zitten die zich aan geen enkele regel houdt, maar eentje waar je een inspirerende en gelijkwaardige relatie mee hebt en die wél graag gezellig met je aan tafel zit!

Dat je nooit meer bang hoeft te zijn voor opgeslagen trauma’s die opkomen of belemmerende overtuigingen waarvan je je bewust wordt, omdat je voor al dit soort zaken verschillende ‘releases’ klaar hebt staan die je dan gebruikt, waardoor je moeiteloos loslaat wat je beperkte.

Dat je chronische klachten of ander fysiek ongemak kunt loslaten omdat je in LIFE WITHOUT LIMITS de tools hebt om zelfs dit soort fysieke klachten los te laten.

Dat je een manifestatieproces in handen hebt waarmee je zelfs ongewenst gedrag van een ander kan loslaten! Dus als je partner je even niet meer ziet staan, kan jij manifesteren dat hij zijn/haar handen niet van je af kan houden. Of als je puber je het bloed onder je nagels vandaan haalt, weet jij hoe je dat gedrag loslaat!

Dus waar ga je voor…? Voor een moeiteloos leven omdat je eenvoudigweg het leven op een diep level begrijpt en daarom problemen kunt loslaten en verlangens kunt aantrekken? Of blijf je zitten waar je nu zit…?

“Maar horen tegenslagen, uitdagingen en problemen niet gewoon bij het leven? Moet je een probleemloos leven willen? Is dat geen ego-verlangen?”

Mooie vraag weer! 🙂 Eerlijk is eerlijk, het leven gaat je niet besparen van uitdagingen… Maar het is de omgekeerde wereld! Want als het voelt als tegenslag, dan ben je je ego aan het geloven die denkt dat hij in gevaar is, dat hij er alleen voor staat en iets hem overkomt waar hij geen invloed op heeft!

En je bent nooit alleen! En die invloed heb je wél! Het ego is vergeten wie hij werkelijk is! Daarom wil ik je zo graag helpen om dat ego los te laten zodat jij je gaat herinneren wie je wél bent!! Een grenzeloos krachtig wezen, verbonden met de hoogste intelligentie en die daarom een keuzevrijheid heeft die geen grens heeft!

Dan zit je nooit meer vast in tegenslagen en uitdagingen want je weet altijd de weg eruit! 

En dan hoef je niet meer te kiezen tussen die dingen hierboven, dan kan je gewoon alles hebben!

En om daar te komen is een behoorlijk healing proces nodig die niet altijd even makkelijk is…! Maar LIFE WITHOUT LIMITS gaat je dragen en helpen naar die plek van thuiskomen in jezelf en het leven!

“Maar er zijn toch gewoon oorlogen, misdaden en dodelijke ziektes? Daar heb je toch geen invloed op”?

Zeker, je hebt gelijk, we leven nu nog in een wereld waar oorlogen, misdaden en ander collectief lijden onderdeel van het leven zijn. En waar op een meer persoonlijk level, de dood van een geliefde en ongeneeslijke ziekte bij vrienden of familie nu nog niet is verdwenen…

Voor nu nog in ieder geval…

En jij zal daar mee om moeten gaan…

En ook voor dit soort pijnlijke situaties is LIFE WITHOUT LIMITS een waardevol programma want als we samen dat ego gaan loslaten, zal je ervaren dat je draagkracht om dit soort situaties op een gezonde manier om te gaan groter wordt. En naarmate het ego kleiner wordt zal je merken dat je intuïtie en vindingrijkheid toeneemt.

Met andere woorden, je wordt steeds meer een goddelijke spaceholder van alles wat er in het leven gebeurt. De problemen in de wereld en in je eigen leven voelen steeds minder bedreigend. Je wordt all inclusive en dat is echt leven in plaats van overleven…

Dit programma is heel erg geschikt voor beginnelingen én ook voor vrouwen die al jaren bezig zijn met spirituele ontwikkeling.

Als je bij de eerste groep hoort ga je jezelf jaren van manifestatie frustratie en manifestatie vermoeidheid besparen omdat je meteen een diepgaand en volledig proces leert.

Als je bij die laatste groep hoort dan herken je denk ik de volgende manifestatie strubbelingen wel. Sommigen van deze punten hebben we al behandeld in de kleine betaalde of gratis programnma’s maar niet in de diepte die we in LWL doen:

 • Je weet dat meer dan 90% van je gedachten en gevoelens onbewust zijn. Dus HOE maak je wat onbewust is, bewust? HOE dan?
 • Je weet dat je vertrouwen moet hebben in de uitkomst van je dromen, maar dat heb je niet altijd…. Hoe kan je vertrouwen hebben in je droom als het manifesteren al zo lang niet lukt? Als het al zo lang duurt..? HOE dan..? 
 • Op sommige gebieden van je leven lukt het je al wel om moeiteloos te manifesteren, maar die ene grote droom blijft maar buiten je bereik en dat doet pijn… HOE manifesteer je die dan? WAAROM lukt het je niet?
 • Sommige belemmerende overtuigingen en gedachten zitten zo diep en blijven maar terugkomen. Je weet dat je ze niet zou moeten geloven om te manifesteren wat je wilt, maar je gelooft  ze wél en ze blijven je achtervolgen. HOE dan..?
 • Sommige nare gevoelens blijven maar terugkomen en trekken je naar beneden terwijl je weet dat je frequentie zo belangrijk is om te manifesteren, maar HOE kom je van die nare gevoelens af? HOE dan?
 • Sommige ongezonde patronen en verslavingen blijven terugkomen. Je weet dat ze je niet helpen naar die grote dromen, maar ze lijken sterker dan jij. HOE dan?
 • Je weet dat je jezelf moet leren detachen van de uitkomst van je dromen, maar dat is echt niet altijd even makkelijk, zeker niet als je het echt heel graag wilt! HOE dan..? 
 • Je verlangt zo naar nog meer contact met spirit, het universum, maar het lijkt alsof je niet echt verder komt. Hoe kan je nog meer bij die magische eenheidservaring komen waar synchroniciteit en flow je nieuwe normaal zijn. HOE..? 
 • Je hebt van Tolle geleerd dat je het NU moet accepteren om te kunnen manifesteren. Ook de dingen die je zo graag anders wilt, maar dat lukt je niet (altijd) want ze doen toch echt pijn…  Hoe accepteer je iets wat je gewoon echt graag anders wilt? HOE dan..? 
 • Je begrijpt eigenlijk ook niet dat je moet accepteren terwijl je van Abraham ook leert dat je mag verlangen? Hoe gaan die dingen samen? HOE dan?

Dat je vastloopt op deze punten ligt niet aan jou! Het is ook niet heel erg makkelijk. Ik heb zelf ruim twee jaar fulltime geëxperimenteerd en gepassioneerd gewerkt aan het ontwikkelen van het manifestatieproces wat al deze strubbelingen als sneeuw voor de zon doet verdwijnen!

Dat manifestatieproces is LIFE WITHOUT LIMITS geworden en ik gebruik dit proces nog steeds dagelijks zelf ook om elk verlangen te manifesteren en om elke uitdaging, saboterend patroon, trauma en blokkade los te laten! Ben jij nu ook klaar voor een ego-vrij leven? Of wacht je liever nog even…?

“Oke, maar even concreet nu graag! Hoe ziet zo’n programma er nou eigenlijk uit? “Wat krijg ik allemaal?”

Oke komt ie, wat je concreet kunt verwachten van LIFE WITHOUT LIMITS:

 • LIFE WITHOUT LIMITS is een online programma. 
 • De lessen zijn met video’s te volgen of via een besloten podcast wat super fijn is als je een druk leven hebt!
 • Zo’n 70 % van de lessen sluiten af met een release (allemaal verschillend), dus je bent terwijl je de lessen volgt al lekker je ego aan het loslaten!
 • Dit programma bestaat uit 6 modules. Elke module heeft 4 tot 7 lessen van gemiddeld 1 uur. In totaal dus ongeveer 45 uren aan lesmateriaal.
 • In totaal zijn er meer dan 50 verschillende releases die je ook allemaal via een besloten podcast offline kunt beluisteren.
 • Je hebt toegang voor de rest van je leven!

“Phoe… Klinkt zo mooi, maar wel veel allemaal… Heb ik hier wel tijd voor..?”

Terechte vraag! Ik weet dat wij vrouwen het vaak erg druk hebben en daarom heb ik speciaal voor jou iets bedacht waardoor het ook voor jou mogelijk is om te kiezen voor deze magische transformatie!

Je kunt dit programma namelijk op 2 manieren volgen: Als je genoeg tijd hebt, kun je met pen en papier de lessen en releases volgen. Als je daarentegen een druk leven leidt, kun je elke les en release beluisteren via de besloten podcast terwijl je naar je werk rijdt of de was ophangt…

In beide gevallen zien we dankbare resultaten. Dus ook van de vrouwen die weinig tijd hebben en het programma wat vluchtiger volgen!

“Oei, alles online en zelfstandig… Ik weet niet of ik dan (weer) iets koop waar ik vervolgens niks mee doe…” & “Ik ben bang dat ik na mijn eerste enthousiasme afhaak…”

Klopt, alles is online en grotendeels zelfstandig. Eerlijk is eerlijk, dit programma is ook niet voor iedereen geschikt. Het programma past het beste bij je als:

 • Je een zelfstandige vrouw bent en net als ik een autodidact. 
 • Je een manifestatie junkie bent die een enorme (bijna onverklaarbare) drive heeft om te blijven leren, ontwikkelen en groeien! 
 • Je niet zo snel afschrikt en wel houdt van een uitdaging en je mouwen opstropen…
 • Je een doorzetter bent, omdat je dromen en verlangens belangrijker zijn dan je angsten en belemmeringen.

Het kan ook zijn dat je die vrouw nu (nog) niet bent, maar 

 • Dat je voelt dat dat eigenlijk wel is wie je werkelijk bent! Je verlangt ernaar die vrouw te zijn
 • Dat je voelt dat de tegenslagen in je leven je klein hebben gemaakt terwijl je weet dat er zoveel meer zit in jou!
 • Dat je ernaar verlangt om te stoppen met slachtofferschap en je klaar bent om die personality in LIFE WITHOUT LIMITS los te laten en te gaan zijn wie je werkelijk bent!

Want dat is wat we gaan doen in LIFE WITHOUT LIMITS! Weet je nog, we gaan het ego loslaten en al die belemmeringen over jezelf, dat kleiner maken en jezelf onderschatten, dat gaan we loslaten! En dan ga je eindelijk moedig meedoen met dit leven in plaats van aan die f*cking zijlijn blijven staan!

Dus laten we nu eerst eens kijken wat je inhoudelijk per module kunt verwachten van LIFE WITHOUT LIMITS:

Het LIFE WITHOUT LIMITS Manifestatieproces bestaat uit 3 fasen. Elke fase is even belangrijk en ze bestaan samen uit 7 concrete stappen. Als je het programma hebt afgerond heb je dus alles in huis om die 7 stappen moeiteloos te integreren in je leven. 

Dit zijn de 3 fase die je moet beheersen als je echt elk verlangen wilt manifesteren:

Fase 1

Loslaten wat je niet meer wilt hebben, doen of zijn!

module 1 & 2

Je kunt niet je dromen manifesteren als je niet eerst leert HOE je loslaat wat je niet meer wilt hebben en doen, én HOE je loslaat wat je niet meer wilt zijn.  

Je houdt namelijk je terugkerende problemen zelf vast en in deze fase ga je leren daarmee te stoppen! Als je al hebt leren loslaten van mij, dan heb je een mooie eerste stap gezet, maar er is veel meer nodig om blijvend los te laten wat je niet wilt hebben, doen en zijn!

Je ontdekt de vele nu nog onbewuste saboterende lagen die ervoor zorgen dat je die problemen zelf creëert en ik help je ze stuk voor stuk los te laten, zodat je naar een compleet nieuwe frequentie gaat bewegen. De frequentie waar je dromen wél zijn!!

Om dat te kunnen moet je gaan ervaren wie je werkelijk bent. En ik wil niet dat het bij ‘weten’ blijft, ik wil dat je het gaat ervaren. Dat gaat ook gebeuren, want met krachtige oefeningen en releases neem ik je mee naar een diepe ontmoeting met je werkelijk zelf; je ziel, Source.

Deze fase brengt jou naar wie je werkelijk bent, een staat van flexibiliteit, keuzekracht, vrijheid, draagkracht, vertrouwen en overgave, zodat je met de de wet van de aantrekkingskracht je diepste verlangens eindelijk wél gaat manifesteren.

Het heeft geen zin om te gaan manifesteren/aantrekken als je deze fase hebt overgeslagen. Je kunt niet aantrekken wat je wilt, als je ondertussen vasthoudt wat je niet wilt…

Deze fase:

 • Is verdeeld over de eerste 2 modules.
 • Bestaat uit 14 video’s van ongeveer 1-1,5 uur.
 • Komt met 19 verschillende transformerende manifestatie releases om je in je reis naar vrijheid te ondersteunen.
 • Alignment opdrachten na elke video/les die voor diepe blijvende implementatie zorgen.
 • Is tijdtechnisch gezien de meest intensieve fase. Houdt rekening met ongeveer 17 uur aan videomateriaal en dagelijks 30 min aan Alignment Opdrachten & manifestatie releases. 

Fase 2

De creatie & alignment fase

module 3 & 4

Vanuit de plek van vrijheid, overgave en diep vertrouwen in jezelf en het leven die fase 1 je heeft gebracht, kunnen we nu de volgende stap gaan zetten naar de creatie & alignment fase.

Deze fase gaat je volledig in alignment brengen met zelfs je diepste verlangens omdat je jezelf bevrijdt van elke saboterende blokkade die de manifestatie van die verlangens in de weg staat.

Ik ga je in deze fase bewust maken van blokkades waar je nu nog volledig blind voor bent..! En zolang je die blokkade, blinde vlekken hebt, ga je niet aantrekken waar je zo vurig naar verlangt!

Na deze fase:

 • Weet jij hoe je heldere en krachtige intenties zet die het universum niet meer kan negeren.
 • Weet je HOE je jezelf volledig in alignment brengt met elk verlangen zodat ze eindelijk zichzelf wél moeiteloos manifesteren!
 • Ben je je bewust van alle saboterende blokkades die je nu nog in de weg staan naar die grote dromen en diepe mooie verlangens en we laten ze samen allemaal los!
 • Heb je een krachtige tool in huis om ego behoeften te onderscheiden van je zielsverlangens en heb je mijn favoriete proces in handen om die ego behoeften los te laten, zodat je gaat leven en manifesteren vanuit je zielsverlangens.

Deze fase:

 • Is verdeeld over 2 modules (module 3 & 4).
 • Bestaat uit 11 video’s van ongeveer 1-1,5 uur.
 • Komt met 23 verschillende transformerende manifestatie releases om je in je reis naar je droomleven te ondersteunen.
 • Alignment opdrachten na elke video/les die voor diepe blijvende implementatie zorgen.
 • Houdt rekening met ongeveer 14 uur aan videomateriaal en dagelijk 30 min aan Alignment Opdrachten & manifestatie releases. 

Fase 3

Bewegen vanuit inspired action; een kraakheldere intuïtie en activatie van synchronicity

module 5 & 6

Manifesteren is namelijk niet niks doen, jezelf kleiner maken en wachten, hopen of opgeven… 

Manifesteren is vrij en vooral moedig bewegen..! Spelen met het leven. Je gedragen voelen door het leven zelf. Dat is waar deze laatste fase je naartoe gaat brengen! 

Bewegingsvrijheid, daadkracht, helder weten, kraakheldere intuïtie en resultaatgericht manifesteren! 

Dit is geen makkelijke fase… De terugvallen en zogenaamde tegenslagen kunnen je hier aan het wankelen brengen en als je niet oppast, vlieg je hier terug naar af… Herkenbaar…? 

Daarom is het zo belangrijk dat je deze fase snapt en de juiste tools in huis hebt om je hier doorheen te bewegen. LIFE WITHOUT LIMITS heeft alles wat je nodig hebt om je daarbij te helpen!

Deze fase is verdeeld over 2 modules (module 5 & 6).

Na deze twee modules:

 • Heb je het vermogen om synchroniciteit te activeren, zodat je manifestatieproces moeiteloos verloopt.
 • Is je intuïtie kraakhelder en heb je de moed en het vertrouwen die te gaan volgen!
 • Gaan we kijken waar jij jezelf nog blokkeert in de beweging naar je dromen en ik help je ook dat allemaal los te laten!
 • Snap je wat terugvallen zijn en heb je alle tools in huis om daar doorheen te bewegen.
 • Ontdek je een krachtige nieuwe manier van loslaten die echt voor de beweging zorgt waar je naar verlangt. Want manifesteren is niet niks doen en stil staan! Ik wil dat je je vrij voelt om te doen waarvoor je hier op aarde bestemd bent!
 • Weet je HOE je de connectie maakt met de guidance die er om je heen in overvloed is.

 Deze fase:

 • Is verdeeld over 2 modules (module 5 & 6).
 • Bestaat uit 9 video’s van gemiddeld 50 minuten.
 • Komt met 14 verschillende transformerende manifestatie releases die je in de moedige krachtige manifestor zetten die je eigenlijk werkelijk bent!
 • Alignment opdrachten na elke video/les die voor een diepe blijvende implementatie zorgt.
 • Houd rekening met ongeveer 9 uur aan videomateriaal en dagelijk 30 min aan Alignment Opdrachten & manifestatie releases.

“Oke, dus wat is nou mijn investering?”, vraag je je af.

Eerlijk is eerlijk, LIFE WITHOUT LIMITS is geen goedkoop programma. Het is inderdaad geen oppervlakkig programma waar je gouden bergen worden beloofd met alleen een visionboard en post-its met intenties op je spiegel. Het manifestatieproces is gewoon niet zo eenvoudig, en daarmee zul je niet je dromen manifesteren… Was het maar zo simpel…

Dus ja, het is een behoorlijke investering, maar dat is precies hoe je het moet zien, als een investering! Ik heb namelijk even een sommetje voor je gemaakt, en als ik kijk naar wat dit programma mij alleen al op financieel gebied heeft opgeleverd in de afgelopen 4 jaar, dan is dat een bedrag van meer dan 800.000 euro… (En ik blijf het LIFE WITHOUT LIMITS proces inzetten voor mijn financiële doelen in mijn bedrijf, dus mijn return on investment blijft groeien!

Als je het zo bekijkt dan is een investering van 1990,- meer dan waard toch? Maar…

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Tijdelijk krijg je een grote korting van maar liefst
220 euro!

Dus in plaats van 1990, is jouw investering nu tijdelijk 1770!

En dat niet alleen, als je NU instapt mag je naast deze grote korting een bonus GRATIS uitzoeken t.w.v. +/_ 333 (Money, Health, Time of Love without limits)

Nu snap ik dat niet iedereen dit bedrag op zijn rekening heeft staan en ik wil dat dit programma voor zo veel mogelijk mensen toegankelijk is, dus daarom kan je instappen voor slechts… 

297,- (keer 6 maandelijkse termijnen) of zelfs 149,- ( keer 12 maandelijkse termijnen)

Als je geen zin hebt om vast te zitten aan langdurende afbetalingen, dan manifesteer je toch gewoon dat je al eerder het resterende totaalbedrag hebt gemanifesteerd..! Dat is nou precies wat ik je in LWL ga leren! Dat je niet langer je huidige omstandigheden laat bepalen wat wel en niet kan, maar een keus maakt op basis van wat je wilt en de wet van de aantrekkingskracht gebruik om dat te manifesteren!

Alleen al in de maand november hebben 3 mensen ons bericht dat ze toch het hele bedrag hebben gemanifesteerd en graag het resterende bedrag in 1 x willen voldoen! Kijk maar mee:

Je hebt nu tijdelijk tijd om te beslissen of je voor deze grote korting en voor je dromen gaat of je blijft zitten waar je nu zit. Kies jij NU voor je dromen, dan staan mijn team en ik met open armen voor je klaar om je alles te geven wat je nodig hebt om ze ook daadwerkelijk te manifesteren!

“Oh, ik weet het niet hoor, ik twijfel nog zo…! Hoe weet ik nou of dit voor mij is? En hoe weet ik of het mijn ego is of mijn ziel is die twijfelt?”

Dat is een goeie vraag! Ik ga je laten zien hoe ik erachter kom of een verlangen een zielsverlangen is of een ego behoefte!

Ik ga er even vanuit dat als je tot hier hebt gelezen, je eigenlijk heel veel zin hebt om in te stappen. Het verlangen is er. Het vertrouwen in mij en dit manifestatieproces ook. 

Maar… Je bent nog geïdentificeerd met je ego en die is nu op zoek naar bezwaren en dus twijfel je. Hij heeft redenen gevonden om niet in te stappen. En die voelen waar en gerechtvaardigd. En je hebt ook de neiging meer te geloven in die bezwaren dan in je verlangen (dat is typisch iets wat je af leert in LIFE WITHOUT LIMITS btw).

En zo is hij, voor de zoveelste keer, je weg aan het trekken van je verlangens en je gevangen aan het houden in je huidige situatie…

Geloof me, ik weet daar alles van! Mijn ego heeft ook altijd goede, slimme en gerechtvaardigde redenen waarom ik iets niet zou moeten doen. Dit is een mooi moment om je mee te nemen hoe ik daarmee om ga en ervoor zorg dat mijn ego niet meer beslist wat ik doe, maar mijn zielsverlangens bepalen wat ik doe! Ik ga je laten zien hoe ik zelf het loslaten gebruik om erachter te komen of de twijfel mijn ego is, of mijn ziel dat “nee” zegt…

Dit is wat ik doe als mijn ego mijn verlangens saboteert of als ik twijfel of het ego of ziel is: Ik ga in alle rust en eerlijkheid me bewust worden van de bezwaren en belemmeringen. Ik geef ze alle ruimte (eerste stap, weet je nog?). Dus “ik heb geen tijd”, “het is te duur”, “wat als het allemaal mooie verkooppraatjes zijn en het heel erg gaat tegenvallen” … enzovoort… 

Dan voel ik hoe het voelt om dat te geloven en die gevoelens laat ik er ook even helemaal zijn. Dan wordt ik me bewust van mijn weerstand daarover. De mate waarin ik baal dat het niet kan. 

Als ik dat allemaal heb verwelkomd, dan laat ik het los met de 3 loslaat vragen: wil ik het loslaten, kan ik het loslaten en wanneer?

En óf je voelt daarna ineens dat het, ondanks eventuele spanning die er nog wel kan zijn, een gedragen en moedig “ja”  of je voelt een helder en tevreden  “nee”.

Dus ga dit even doen en als je daarna een gedragen “ja” voelt, kom dan hier terug en schrijf je in! Je bent zo ongelofelijk welkom!

Veelgestelde vragen

Ik denk dat ik de meeste van je vragen wel heb beantwoord hierboven, maar ik beantwoord de meest gestelde hieronder nog even apart voor je. Staat je vraag hier toch niet tussen, dan staat mijn lieve team voor je klaar om je via de mail te woord te staan. Je kunt die vragen naar hallo@arrezina.nl sturen!

Als je al van mij hebt leren loslaten, blijf dan je twijfel loslaten met de release die ik je heb geleerd. 

Ik ga mijn deelnemers zelf jou deze vraag laten beantwoorden:

Ja zeker! Je kunt kiezen tussen twee betaaltermijnen. Je kunt kiezen voor 6 maandelijkse termijnen of zelfs in 12 maandelijkse termijnen, deze opties zie je op de checkout pagina!

LIFE WITHOUT LIMITS is zelfstandig. Dat betekent niet dat we je helemaal laten hangen natuurlijk. Je krijgt toegang tot een speciaal e-mailadres waar je je vragen kan stellen. Mijn team verzameld deze vragen zodat ik ze met enige regelmaat in live sessies die je kunt bijwonen, zal beantwoorden.

De toegang is voor het leven, dus je kunt helemaal je eigen tempo bepalen! Er is een schema in het programma voor je beschikbaar waarin we het programma hebben verdeeld in 20 weken als je van structuur houdt!

De toegang is voor de rest van je leven!

Bijna elke les is gericht op het je bewust maken van gevoelens en overtuigingen waar je je nu nog niet bewust van bent en samen laten we die dan ook tijdens de les al los!

Daarnaast zal je zien dat hoe meer je loslaat hoe groter je bewustzijn wordt en je dus automatisch meer bewust gaat worden van wat je in je onderbewuste hebt opgeslagen.

Gelukkig heb je dan alle tools in huis om dat los te laten en jezelf te bevrijden!

Ik kan geen beloftes doen over je gezondheid. Ik weet niet wat je “hebt” en ik ben geen arts!

Wat ik wel kan beloven is dat je zelfhelend vermogen toeneemt als je je ego laag voor laag gaat loslaten!

Daarnaast durf ik je ook te beloven dat je meer innerlijke rust en vertrouwen gaat voelen ondanks wat het lichaam doet. Ook ga je dieper onvoorwaardelijk geluk ervaren door LIFE WITHOUT LIMITS! Dus dat je geluk niet meer zo erg afhankelijk is van je gezondheid. 

Enorm! Je gaat jezelf jaren van frustratie besparen omdat dit programma je meteen de juiste stappen leert!

Daarnaast beginnen we echt bij het begin!

We hebben genoeg deelnemers die LWL hebben laten vergoeden door hun werkgever. Overleg met je werkgever wat mogelijk is en als zij wat extra overtuiging nodig hebben, kan je ze dit document geven: Werkgeversdocument LWL

Mocht je na overleg met je werkgever vragen hebben over het factureren, stuur dan even een mailtje naar hallo@arrezina.nl

LIFE WITHOUT LIMITS heeft in deze vorm geen garantie. Er is genoeg aan gratis en voor kleinere bedragen te volgen om te weten of mijn manier van teachen en coachen voor je werkt of niet.

Lees nog even deze screenshots en de vele referenties op deze pagina. En vooral: doe een release! Dat brengt je de helderheid die je wilt! Een helder “ja” of een helder “nee”!