LIFE WITHOUT LIMITS ACADEMIE

Ik zie zoveel vrouwen hun dromen opgeven, settelen for less en zichzelf kleiner maken en dat breekt mijn hart, want we leven in een universum waar dat gewoon echt niet hoeft!!

Welkom in LIFE WITHOUT LIMITS! Het programma wat jou in 20 weken naar al je diepste verlangens brengt!

LIFE WITHOUT LIMITS ACADEMIE

Ik zie zoveel vrouwen hun dromen opgeven, settelen for less en zichzelf kleiner maken en dat breekt mijn hart, want we leven in een universum waar dat gewoon echt niet hoeft!!

Welkom in LIFE WITHOUT LIMITS! Het programma wat jou in 20 weken naar al je diepste verlangens brengt!

De deuren van LIFE WITHOUT LIMITS staan nu voor je open en sluiten over

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Ik help Visionairs, GameChangers en Spirit Junkies met grote dromen, manifesteren wat ze al jaren niet lukt.

Want ik ga verder waar Abraham Hicks, Napoleon Hill, Eckhart Tolle en zelfs The Course In Miracles stoppen…!

TESTIMONIALS

Dankzij LWL de teachings van Abraham Hicks eindelijk echt LEVEN

Dit is niet het zoveelste manifestatie programma:

En eindelijk een leven vol ZELFLIEFDE

Het is een gewaagde uitspraak en ik zeg het met respect en dankbaarheid, maar toch is er een reden dat deze mooie en inspirerende teachings je nog niet hebben geholpen om echt elke droom te manifesteren

Want ik leer je elke bewuste en(!) onbewuste grens moeiteloos loslaten zodat de wet van de aantrekkingskracht voor eens en voor altijd wél vóór je werkt en je zelfs je grootste droom makkelijk manifesteert!!

Hoe waardevol en inspirerend die teachings van al die teachers ook zijn en hoeveel je daar ook van hebt gelezen, geluisterd en gevolgd, de HOE-DAN mist en daardoor heb je nog steeds niet het leven waar je eigenlijk van droomt.

Hoe frustrerend is het om het allemaal te weten, maar toch niet al (ja ook die grootste) dromen moeiteloos te manifesteren terwijl je weet dat het met de wet van de aantrekkingskracht zou moeten kunnen?

Hoe frustrerend is het om zoveel kennis te hebben over manifesteren en de LOA, maar het niet te kunnen toepassen waardoor die grote dromen maar buiten bereik blijven?

Je weet het allemaal, maar het toepassen en het echte moeiteloos manifesteren lukt je niet…

Als je deze frustratie herkent en je verlangt er vurig naar om DE HOE DAN te ontdekken zodat je de wet van de aantrekkingskracht echt leert toepassen met een krachtig en praktische manifestatie proces, dan is dit coaching programma LIFE WITHOUT LIMITS voor jou!

Dit programma is voor jou als je je herkent in deze punten:

 • Je hebt van Tolle geleerd dat je het NU moet accepteren om te kunnen manifesteren. Ook de dingen die je zo graag anders wilt, maar dat lukt je niet (altijd) want ze doen toch echt pijn… Hoe accepteer je iets wat je gewoon echt graag anders wilt? Hoe dan?
 • Je begrijpt eigenlijk ook niet dat je moet accepteren terwijl je van Abraham ook leert dat je mag verlangen? Hoe gaan die dingen samen? Hoe dan?
 • Je weet dat je vertrouwen moet hebben in de uitkomst van je dromen, maar dat heb je niet altijd en omdat je weet dat dat wel nodig is om de wet vd aantrekkingskracht in te zetten, worstel je daarmee.
 • Hoe kan je vertrouwen hebben in je droom als het manifesteren al zo lang niet lukt? Als het al zo lang duurt..? Hoe dan?
 • Op sommige gebieden van je leven lukt het je al wel om moeiteloos te manifesteren, maar die ene grote droom blijft maar buiten je bereik en dat doet pijn… Hoe manifesteer je die dan? Waarom lukt het niet?
 • Sommige belemmerende overtuigingen en gedachten zitten zo diep en blijven maar terug komen. Je weet dat je ze niet zou moeten geloven om te manifesteren wat je wilt, maar je geloofd ze wél en ze blijven je achtervolgen. Hoe dan..?
 • Sommigen nare gevoelens blijven maar terug komen en trekken je naar beneden terwijl je weet dat je frequentie zo belangrijk is om te manifesteren, maar HOE kom je van die nare gevoelens af? Hoe dan?
 • Sommigen ongezonde patronen en verslavingen blijven terug komen. Je weet dat ze je niet helpen naar die grote dromen, maar ze lijken sterker dan jij. Hoe dan?
 • Je werkt met affirmaties, maar er zitten erbij die je gewoon niet gelooft. En je weet dat dat nodig is om het te realiseren. Maar hoe geloof je iets wat je niet gelooft? Hoe dan…?
 • Je weet dat je jezelf moet leren detachen van de uitkomst van je dromen, maar dat is echt niet altijd even makkelijk, zeker niet als je het echt heel graag wilt! Hoe dan…?
 • Je verlangt zo naar nog meer contact met spirit, het universum, maar het lijkt of je niet echt verder komt. Hoe kan je nog meer bij die magische eenheidservaring komen waar synchronicity en flow available is voor je. Hoe..?

Dat je vastloopt op deze punten ligt niet aan jou. Je kunt het wél als je maar weet HOE! En precies dat is wat ik je leer het je in dit mooie programma.

LIFE WITHOUT LIMITS, DE HOE DAN!

Want in dit programma ga jij voor eens en voor altijd leren HOE je loslaat wat je niet wilt en aantrekken wat je wél wilt! Stap voor stap leer je voor eens en voor altijd HOE je praktische en simpel de wet van de aantrekkingskracht gebruikt om een magneet te zijn voor elke droom!

Want loslaten is de sleutel naar een leven vanuit Source, zonder grens, onvoorwaardelijk gelukkig en naar elke grote droom!

En dat is dus waar ik verder ga dan elke andere spiritueel teacher, elk ander programma en elk ander boek! Want in dit coaching programma LIFE WITHOUT LIMITS leer ik je HOE je elke grens, elke belemmering, elk ego-patroon loslaat op een eenvoudige, praktische en gezonde manier. Zodat je elk probleem loslaat, de wet van de aantrekkingskracht moeiteloos vóór je werkt en je elke droom vol vertrouwen moeiteloos aantrekt!

TESTIMONIALS

JIJ doet het, maar wel SAMEN met ons

VRIJ van trauma en VOL met zelfliefde

Ook een liefdevolle relatie manifesteer je met dit programma!

Na dit programma:

 • Weet jij een krachtig stap-voor-stap proces van loslaten wat je niet wilt en aantrekken wat je wél wilt!
 • Heb jij een rotsvast vertrouwen in elke droom. Of dat nou een gevulde bankrekening is, een kindje, een nieuwe liefde, een winstgevend bedrijf vanuit je zielsmissie, een herstelde liefdesrelatie met je huidige partner, een gezond lichaam, een nieuw huis… Elke droom kan je manifesteren met dit bewezen proces!
 • Snap jij de diepte en de omvang van de Wet van de Aantrekkingskracht en je weet feilloos HOE je die gebruikt om je
  dromen aan te trekken. Elke droom! Want de LOA maakt geen onderscheid tussen groot en klein…
 • Weet je HOE je je huidige situaties accepteert zodat je je aandacht kunt gaan verplaatsen naar wat je wél wilt zodat je daar een magneet voor wordt voor je dromen ipv dat je een slachtoffer blijft van je huidige omstandigheden.
 • Voelt geen enkele droom ooit nog buiten je bereik!
 • Je kunt jezelf moeiteloos uit je huidige (misschien nog pijnlijke situatie tillen), jezelf een vibrational match maken met je droom zodat je daar een magneet voor bent én moeiteloos aantrekt.
 • Voel je een thuiskomen in jezelf waar onvoorwaardelijk geluk is en een bron van liefde voor jezelf en het leven!
 • Ga je ontdekken en ervaren wie en wat je werkelijk bent: Source! Want je laat je ego laag voor laag los en als je loslaat wat je niet bent, blijft er over wat je wel bent: Source!
 • Voel je je net als ik gedragen door het leven. Want die scheiding
  tussen het leven, andere mensen en situaties valt steeds meer weg en
  in die eenheid voel jij jouw magische invloed en manifestatie kracht
  op elke situatie!
 • Zijn chronische gevoelens, overtuigingen en gedragspatronen niet langer de baas over jou want jij weet precies hoe ze loslaat in slechts enkele minuten!

Met andere woorden: We gaan voor grote en echte serieuze resultaten! Geen slap aftreksel meer… Geen geneuzel in de marge meer… Geen halve manifestaties meer… Met dit programma gaan we voor resultaten! Voor jouw grootste dromen en voor jouw diepste verlangens!

Van frustratie naar moeiteloze manifestatie!

En dat kan! Als jij de wetten van de natuur leert kennen en gaat gebruiken zoals ik het je ga leren! 

En dat kan als jij dankzij dit krachtige LIFE WITHOUT LIMITS Manifestatie Proces gaat ontdekken wie je werkelijk bent door stap voor stap je hele ego los te laten én tegelijkertijd je grootste dromen manifesteren!

Want dat is wat we gaan doen! Die twee dingen gaan hand in hand: We laten je ego stap voor stap los én je manifesteert ondertussen AL je grootste verlangens!

Het is geen sprookje… Of misschien… is het leven dat eigenlijk gewoon wel… Ik heb ontdekt dat dat het is… Een magisch heerlijk sprookje. En ik wil nooit meer anders! Ook niet voor jou!

Mijn leven is het levende bewijs dat er geen grens is aan wat wij kunnen.

Amper 5 jaar gelden lag ik doorziek op bed. Al 8 lange uitzichtloze jaren had een nare chronische ziekte mijn leven compleet stil gelegd. Wanhopig was ik en langzaam aan het opgeven… 

Tot ik de wet van de aantrekkingskracht ontdekte!

Het bleek de weg uit ziekte, de weg uit verstikkende geldzorgen, de weg naar vrijheid, de weg naar een leven zonder lijden, de weg naar mijn grootste dromen en diepste verlangens!

Ik weet dat jij al geloofd dat het kan. Je twijfelt misschien nu nog of jij het wel kan, of het voor jou is weggelegd, maar diep van binnen weet je dat het wél waar is…

Ik weet dat ook jij een spirit junky bent. Een manifestationbabe. Ook jij bent net als ik een Game Changer, een Grote Dromer en ook jij wilt een impact maken op de wereld vanuit je ziel.

En dat kan! Want in dit programma neem ik je mee op een reis van 20 weken waar we samen stap voor stap elke illusionaire grens van het ego samen gaan loslaten zodat ook jij je grootste dromen moeiteloos manifesteert!

Wat gaan we loslaten:

 • Elke gedachte die ook maar een beetje lijkt op: “Dat kan niet”, “Ik kan het niet” laten we los!!! Want zolang je die blijft geloven, blijft het waarheid…
 • Al je weerstanden in alle vormen die ervoor zorgen dat je je problemen vasthoudt ipv loslaat…
 • Je attachment aan je dromen die ervoor zorgt dat je de manifestatie juist tegenhoudt…
 • Dat diepe gevoel van het afgescheiden zijn van Source die maakt dat je geen vertrouwen in en eenheid met het universum voelt.
 • Ik help je loslaten wie je niet bent zodat er niks anders kan gebeuren dan dat er overblijft wie en wat je wel bent: Spirit, Source, een grenzeloze ziel, Divine Energy!
 • Al die belemmerende overtuigingen over jezelf en het leven die de manifestatie van je grootste dromen stoppen.
 • Al die oude gevoelens en trauma’s die je blijven achtervolgen en je frequentie onnodig naar beneden trekken.
 • Ik leer HOE je het loslaten inzet om te manifesteren vanuit spirit zodat je die onvoorwaardelijke liefde en geluk kan ervaren die alleen daar te vinden is en het leven gaat voelen als twee zachte handen in je rug die jouw altijd dragen naar elke grote droom!!
 • We gaan echt de diepte in, maar zonder het zwaar te maken want elke release brengt je dichter naar wie je werkelijk bent: Een licht, ruimtelijk, vrij magisch mooi wezen, Source, onvoorwaardelijk gelukkig!

TESTIMONIALS

Dit is niet zomaar een Online Programma..! Door de krachtige releases kom je in beweging en blijf je in beweging! De teachings in de video’s, de releases in de audio’s zorgen ervoor dat je geïnspireerd blijft en door wilt gaan, ook als je ego je ervan probeert te weerhouden…​

Ervaar VRIJHEID en PLEZIER in hoe je naar de wereld kijkt

Krijg de REGIE en CONTROLE terug over je eigen leven!

Ook een negatief zelfbeeld kan je loslaten!

Nieuwsgierig wat je concreet kunt verwachten van Life Without Limits?

0
Weken
0
modules*
0 +
Releases
0
groepscoaching calls**

*modules gevuld met inspirerende video’s, opdrachten en releases

*met hotseat momenten!

Wil je nog even goed lezen hoe de course er concreet per module uit ziet? Dat kan hier: 

Ik geef je alles in deze 20 weken wat nodig is om jou te begeleiden naar een hogere staat van bewustzijn, naar een hogere frequentie, naar vrijheid om los te laten wat je niet meer wilt en aan te trekken wat je wél wilt! Na deze 20 weken ligt enkele geen droom ooit meer buiten je bereik! Voelt geen verlangen ooit nog onmogelijk en ligt geen enkele intentie ooit nog in een verre toekomst!

LIFE WITHOUT LIMITS is een manifestatie proces wat jou naar de resultaten brengt die je al jaren wilt! Dit manifestatie proces bestaat uit 7 heldere, concrete en makkelijk toepasbare stappen die zijn onder te verdelen in de volgende 3 fasen.

Van vechten & vasthouden naar moeiteloos loslaten, spelen met frequenties en jezelf een magneet maken voor elk verlangen.

Je kunt niet je dromen manifesteren als je niet eerst leert HOE je loslaat wat je niet meer wilt hebben en doen, én HOE je loslaat wat je niet meer wilt zijn.

Je houdt namelijk je terugkerende problemen zelf vast en in deze fase ga je leren daarmee te stoppen! Je ontdekt de vele nu nog onbewuste saboterende lagen die ervoor zorgen dat je die problemen zelf creëert en ik help je ze stuk voor stuk los te laten, zodat je naar een compleet nieuwe frequentie gaat bewegen. De frequentie waar je dromen wél zijn!!

Om dat te kunnen moet je gaan ervaren wie je werkelijk bent. En ik wil niet dat het bij ‘weten’ blijft, ik wil dat je het gaat ervaren en dat gaat gebeuren, want met krachtige oefeningen en releases neem ik je mee naar een diepe ontmoeting met je werkelijk zelf; Je ziel, Source.

Deze fase brengt jou naar wie je werkelijk bent, een staat van flexibiliteit, keuzekracht, vrijheid, vertrouwen en overgave, zodat je met de de wet van de aantrekkingskracht je diepste verlangens eindelijk wél gaat manifesteren.

Deze twee modules:

 • Zorgen ervoor dat je de wet van de aantrekkingskracht op een diep leven begrijpt zodat je er eindelijk wél echt mee kunt gaan werken en je dromen manifesteren.
 • Zijn een deep dive in je onbewuste saboterende tekorten en saboterende blokkades die ervoor zorgen dat je vast zit waar je zit.
 • We laten elke blokkade stap voor stap los, zodat je dat vrije wezen gaat zijn die speelt met frequenties, zodat haar dromen naar haar toe komen (ipv dat jij ploeterend door het leven moet, hopend dat het met veel moeite gaat lukken). 
 • Zijn een diepe transformerende ontmoeting met wie je werkelijk bent!
 • Brengen jou naar een staat van moed, vertrouwen en connectie met source zodat we daarna naar de tweede fase kunnen: De creatiefase!

 

Deze fase:

 • Is verdeeld over de eerste 2 modules.
 • Bestaat uit 14 video’s van ongeveer 1-1,5 uur.
 • Komt met 8 verschillende transformerende manifestatie releases om je in je reis naar vrijheid te ondersteunen.
 • Alignment opdrachten na elke video/les die voor een diepe blijvende implementatie zorgen
 • Is tijdtechnisch gezien de meest intensieve fase. Hou rekening met ongeveer 17 uur aan videomateriaal en dagelijks 30 min aan Alignment Opdrachten & manifestatie releases. 

Vanuit de plek van vrijheid, overgave en diep vertrouwen die fase 1 je heeft gebracht, kunnen we nu de volgende stap gaan zetten naar de creatie fase. Deze fase gaat je volledig in alignment brengen met zelfs je diepste verlangens omdat je jezelf bevrijdt van elke blokkade die de manifestatie van die verlangens in de weg staat.

Na deze fase:

 • Weet jij hoe je heldere en krachtige intenties zet die het universum niet meer kan negeren.
 • Weet je HOE je jezelf volledig in alignment brengt met elk verlangen zodat ze eindelijk zichzelf wél moeiteloos manifesteren!
 • Ben je je bewust van alle saboterende blokkades die je nu nog in de weg staan naar die grote dromen en diepe mooie verlangens en we laten ze samen allemaal los!
 • Heb je een krachtige tool in huis om ego behoeften te onderscheiden van je zielsverlangens en heb je mijn favoriete proces in handen om die ego behoeften los te laten, zodat je gaat leven en manifesteren vanuit je zielsverlangens.

 

Deze fase:

 • Is verdeeld over 2 modules (module 3 & 4).
 • Bestaat uit 11 video’s van ongeveer 1-1,5 uur.
 • Komt met 9 verschillende transformerende manifestatie releases om je in je reis naar je droomleven te ondersteunen.
 • Alignment opdrachten na elke video/les die voor een diepe blijvende implementatie zorgen.
 • Hou rekening met ongeveer 14 uur aan videomateriaal en dagelijk 30 min aan Alignment Opdrachten & manifestatie releases. 

Manifesteren is niet niks doen, jezelf kleiner maken en wachten, hopen of opgeven… manifesteren is vrijmoedig bewegen..! Spelen met het leven. Je gedragen voelen door het leven zelf. Dat is waar deze laatste fase je naartoe gaat brengen! Bewegingsvrijheid, daadkracht, helder weten en resultaatgericht manifesteren! 

Deze fase is verdeeld over 2 modules (module 5 & 6).

Na deze twee modules:

 • Heb je het vermogen om synchronicity te activeren, zodat je manifestatie proces moeiteloos verloopt.
 • Is je intuïtie kraakhelder en heb je de moed en het vertrouwen die te gaan volgen!
 • Gaan we kijken waar jij jezelf nog blokkeert in de beweging naar je dromen en ik help je ook dat allemaal loslaten!
 • Ontdek je een krachtige nieuwe manier van loslaten die echt voor de beweging zorgt waar je naar verlangt. Want manifesteren is niet niks doen en stil staan! Ik wil dat je je vrij gaat voelen om te gaan doen wat je bedoeld bent om te gaan doen hier op aarde! 
 • Weet je HOE je de connectie maakt met de guidance die er om je heen in overvloed is.

 

Deze fase:

 • Is verdeeld over 2 modules (module 5 & 6).
 • Bestaat uit 9 video’s van gemiddeld 50 minuten.
 • Komt met 10 verschillende transformerende manifestatie releases die je in de moedige krachtige manifestator zetten die je eigenlijk werkelijk bent!
 • Alignment opdrachten na elke video/les die voor een diepe blijvende implementatie zorgen.
 • Houd rekening met ongeveer 9 uur aan videomateriaal en dagelijk 30 min aan Alignment Opdrachten & manifestatie releases. 

Ok, ik ben klaar voor next level manifesteren.

Life Without Limits Kaartendeck t.w.v. 122,-

Dit afscheidscadeau ontvang je na het afronden van het Programma. Dit exclusief voor jou ontworpen kaartendeck gaat je dagelijks helpen om snel en moeiteloos weer in alignment te zijn met je dromen! Elke kaart heeft een krachtige quote die je herinnert aan wat je van me leerde tijdens het programma. Daarnaast heeft elke kaart heeft een QR code met een release die je die dag kunt luisteren om jezelf weer te re-connecten met je ziel en je dromen!

Maar dat is niet alles! Deze ronde ontvang je helemaal gratis de volgende 10 bonussen met maar liefst een totale waarde van 5995,- er helemaal gratis bij!

Deze bundel bestaat uit:

1. Een module: MONEY FLOW EASELY TO ME.

In vier krachtige en transformerende video’s en heel veel verschillende releases helpt deze module je volledig vrij te zijn van elk tekort rondom geld zodat je de overvloed kunt gaan aantrekken waar je naar verlangt!

2. AFGESTEMD OP OVERVLOED

In 7 krachtige replays van MONEY COACHING CALLS gaan we een extra deepdive doen in je money blocks en help ik je naar een plek van vertrouwen en volledige alignement met je financiële verlangens!

Deze ronde geef ik 7 extra groepscoaching calls helemaal ingericht op het manifesteren van gezondheid!!

Ik ga je helpen om je  saboterende patronen bewust te maken én ik help je ze los te laten zodat je je zelfhelende vermogen de ruimte gaat geven.

Ik heb heel erg veel zin om deze ronde deze extra calls te doen! Om echt even extra naast jou te staan! Je te dragen en te begeleiden naar een gezonde geest én lichaam.

Ik kan je niet gezondheid garanderen, wat ik je wel kan garanderen is meer innerlijke rust over de klachten en dat gaat bijdragen aan je helingsproces én aan jouw geluk!

Als ik één reactie heel veel krijg van ondernemers die deze bonus (van meer dan 4 modules en 15 video’s!) hebben gevolgd is dat deze zoals van bijvoorbeeld Marijke:

“ Ik heb heel veel programma’s al gevolgd, maar die mix van de LOA met bedrijfsstrategieën zoals jij dat doet… Dat is echt magisch! Ik heb hier zo veel meer aan!!”

Dus dat is wat we doen in deze bonus! Elke keus die ik in mijn business maak maak ik door eerst mijn ego los te laten zodat hij zich er niet meer mee bemoeit (;) en vervolgens gebruik ik de wet van de aantrekkingskracht om de resultaten te manifesteren die ik WIL!

En niet alleen de resultaten van mezelf maar ook die van mijn klanten! Ja, ook dat kan je manifesteren en ik leer het jou!

Dus deze bonus gaat je helpen om een serieus succesvol en winstgevend bedrijf neer te zetten met dankbare klanten door de wet van de aantrekkingskracht te gebruiken en alleen nog maar keuzes te maken vanuit je ziel!

Afgestemd Ondernemen dus..! Heeeeerlijk! Ik wil en kan nooit meer anders! Jij na deze bonus ook niet!

Ben je altijd aan het rennen tegen de klok? Duurt elke dag minstens 1 of meer uur te weinig en leef je voortdurend onder die druk van tijd?

Met andere woorden, bepaalt tijd elke dag opnieuw hoe jij je voelt en wat je wel en niet kan doen..?

Zou je bijvoorbeeld dolgraag LIFE WITHOUT LIMITS instappen, maar denk je ook nu weer: “Ik heb hier toch geen tijd voor joh…”

Als je antwoorden op 1 op meer van deze vragen “ja” is, dan ga jij zielsgelukkig worden van deze bonus!!

Want ik ga je letterlijk leren tijd manifesteren!

Zit je in een relatie/huwelijk waar:

 • Het vlammetje uit is, je partner al lang niet meer met verliefde ogen naar je kijkt en de gesprekken alleen nog gaan over de kinderen of andere noodzakelijk niet romantische onderwerpen?
 • Die wilde nachten hebben plaats gemaakt voor allebei staren naar een beeldscherm en je zelfs misschien geen eens zin meer hebt in genegenheid en passie…

Deze bonus is voor jou als je er klaar voor bent om dit verhaal volledig te transformeren!

Deze bonus voor jou als:

 • Je al jaren op zoek bent naar die ene zielsverwant.
 • Je keer op keer de verkeerde mannen aantrekt.
 • Je vurig verlangt naar de liefde van je leven!

Laten we samen de liefde van je leven manifesteren door de wet van de aantrekkingskracht in te gaan zetten door los te laten wat je bent gaan geloven over jezelf, anderen en het leven wat tot nu toe je manifestatie heeft gesaboteerd!

Deze bonus gaat jou de liefde van je leven brengen!

Veel te veel mensen zijn de kunst van vrij verlangen verloren en weten niet meer wat ze nou eigenlijk echt willen… En dat doet pijn! Ik heb zelf lang onder deze pijn gelden. Vreselijk vond ik het!

Dus toen ik de wet van de aantrekkingskracht ontdekt besloot ik gewoon te manifesteren dat ik wél weet wat ik wil! ik heb het letterlijk gemanifesteerd! Hoe ik dat heb gedaan, ontdek je in deze bonus!

Na deze bonus weet jij wat je wél wilt en na dit programma weet je HOE je gaat van willen naar hebben! 

LIFE WITHOUT LIMITS is een reis terug naar wie je werkelijk bent, terug naar je ziel. Een kennismaning met je ziel door je ego laag voor laag los te laten. Alleen vanuit die plek is moeiteloos manifesteren van zelfs je diepste verlangens mogelijk.

Naast loslaten is Human Design ook een heel mooie ontmoeting met je ziel! 

Daarom heb ik deze ronde heb ik een gastspreker uitgenodigd namelijk, Becca XXX, een Human Design expert. 

Human Design stopt je niet in een hokje, maar laat je zien waar jij jezelf in een hokje hebt gestopt. Becca gaat in deze krachtige masterclass je laten zien waar jij dat hebt gedaan zodat je dat kunt loslaten met het LIFE WITHOUT LIMITS Proces zodat je stopt met jezelf kleiner maken en saboteren en je eindelijk die grote dromen moeiteloos gaat aantrekken…!

Deze bonus is een krachtige masterclass waarin ik een release met je doe en je help om je negatief zelfbeeld los te laten zodat je gaat ervaren hoe prachtig je eigenlijk wél bent!

Niet alleen dat… wat je nu over jezelf geloofd, manifesteert je dus ook zelf in je fysieke realiteit, dus door dat soort nare overtuigingen over jezelf los te laten geeft ruimte aan een nieuwe realiteit!

Dit afscheidscadeau geef ik met zo ongelofelijk veel liefde en ook trots! Ik ben ervan overtuigd dat dit deck je dagelijks gaat helpen om snel en moeiteloos weer in alignment te zijn met je dromen!

Elke kaart heeft een krachtige quote die je herinnert aan wat je van me leerde tijdens het programma. Daarnaast heeft elke kaart heeft een QR code met een release die je die dag kunt luisteren om jezelf weer te re-connecten met je ziel en je dromen!

Nogmaals, met veel liefde, trots en dankbaarheid is dit mijn afscheidscadeau voor jou. Je kunt hem tegen het einde van het programma in je brievenbus verwachten!

Ik kan niet wachten je dit heerlijke deck in je handen te leggen!

De totale waarde van dit programma en deze transformerende bonussen is

8875,-

maar dat is niet wat jij betaalt!

Voor jou is het slechts 2880,- 

en je kunt al beginnen voor 299,- of zelfs 155,- dankzij de termijn betaalmogelijkheden.

TESTIMONIALS

Deze lieve deelnemers hebben een hele diepe interne shift ervaren naar RUST en (ZELF)LIEFDE

Ik vermoed dat jij al veel gelezen hebt, veel programma’s hebt gevolgd al en honderden podcasts geluisterd.

Het heeft je misschien zelfs al geholpen om op momenten glimpses te voelen van die heerlijke eenheidservaring en van je eigen manifestatie kracht. Momenten waar alles samenviel, waar je vertrouwen voelde en waar je die guidence voelden van het universum.

En jij verlangt naar meer hiervan!

 • Je bent er klaar mee dat het maar momenten zijn.
 • Dat het je overkomt en je niet een krachtige en praktische methode hebt waarmee jij degene bent die bepaald hoe je je voelt en wanneer je die eenheid voelt.
 • Sterker nog, stiekem verlang je gewoon naar die volledige verlichting.
 • Je bent op een punt gekomen dat je voelt dat iets diep van binnen je uitnodigt om echt next level te gaan en te gaan kiezen voor een grote quantum Leap!

Als je dit voelt, dan is dit programma voor jou! Want LIFE WITHOUT LIMITS is niet voor iedereen.

Dit programma is:

 • Voor de grote dromers! Voor de Game Changers! De Pioniers.
 • Voor die verslaafd zijn aan persoonlijke ontwikkeling, groei en spiritualiteit.
 • Voor wie geen gemiddeld leven meer  wil, maar klaar is overvloed op alle fronten.
 • Voor wie klaar is voor een leven vrij van elke grens

Slecht 3 jaar geleden ontdekte ik de magie van de Wet van de Aantrekkingskracht en sindsdien heb ik een magische reis gemaakt:​

 • Ik ging in 2 jaar tijd van 8 chronische vreselijke zieke jaren, naar gezond en vitaal.
 • Van een vermoeide moeder vol schuldgevoel omdat ze zo vaak nee moest zeggen naar een blije moeder die genoeg kracht en energie heeft om leuke dingen te doen met haar kids.
 • Van een hulpbehoevende/afhankelijke en verdrietige vrouw zonder eigenwaarde en zelfliefde naar een zelfstandige en aantrekkelijke vrouw voor mijn man.
 • Van grote schulden en geen enkel gevoel van zingeving naar een trotse oprichtster van een mooi winstgevend bedrijf die impact maakt vanuit mijn zielsmissie.
 • Van een eenzame vrouw naar een blije en gezellige vriendin die weer lekker mee kan doen met het leven.
 • Van slachtoffer naar een Life Magician, altijd op zoek naar de magie in het leven. Op zoek naar hoe het nog grenzelozer kan. Alles wat ik heb gedaan om hier te komen, leer ik jou! En ik ben niet de enige met dit soort resultaten
 •  

Het mooie van dit programma is, dat je een proces gaat starten dat nooit meer stopt.

Elke dag ontdek ik een nieuwe grenz, een leugen, waar ik perongeluk in was gaan geloven. Dan laat ik die grens los en ontdek ik nog meer vrijheid om te kiezen wat ik wél wil!!

Mijn leven is een reis naar grenzeloosheid. En in die grenzeloosheid ontdek ik meer en meer wie ik werkelijk ben en hoe dichter ik bij mijn ware ik kom, hoe gelukkiger is ben, hoe makkelijker is manifesteer en hoe succesvoller ik ben als moeder, vrouw van en ondernemer. Kies voor eens en voor altijd een leven vrij van elke grens!

Kijk maar, dit soort berichten krijg ik wekelijks van oud deelnemers:

Veelgestelde vragen

Twee dingen: Veel vrouwen lopen rond met de belemmerende overtuiging dat het voor iedereen is behalve voor hun. Of iets wat lijkt op deze overtuiging.

Het mooie is, in module twee gaan we echt twee weken lang AL je overtuigingen over jezelf en je leven loslaten! Dus ook deze!

Als je ook maar enigszins diep van binnen voelt dat de wet van de aantrekkingskracht bestaat, dan snap je dat deze overtuiging je resultaten saboteert!

Hale Dwaskin zou zeggen: When we have a believe, we tend to be right about it. 

We creëren wat we denken, voelen en geloven.

Als tweede wil ik je meegeven. Het kan niet niet werken. Want loslaten wat je niet bent (ego), kan maar één ding opleveren: dat naar boven gaat komen wie je wel bent toch?! En als je gelooft dat ook jij een grenzeloos wezen bent, als dat concept ook maar enigszins resoneert met je, dan ga jij met het loslaten van je ego, van je grenzen, ontdekken dat je grenzeloos BENT!

Er zijn er meer die deze vraag hadden en toch zijn ingestapt. En ik snap dat ook, want er is veel op de markt wat oppervlakkig is als het gaat om de wet van de aantrekkingskracht. Daarnaast is mijn ervaring dat andere teachers het niet toepasbaar en concreet genoeg maken. Dat is precies wat in dit traject anders is. Dat is waarmee ik me onderscheid van alle anderen. Ik leer je echt de HOE zodat je je grenzeloosheid gaat ervaren en echt daadwerkelijk de sleutel krijgt naar jouw grenzeloze manifestatiekracht.

Maar geloof mij niet op mijn woord en check ook even de testimonial van Esmay (hierboven), Sofie (hierboven) en Daphne. Allemaal vrouwen die eigenlijk alles al wisten, maar gewoon nog niet de sleutel in handen hadden naar het daadwerkelijk toepasbaar maken van die mooie abstracte spirituele concepten.

Zeker! Ik heb de mogelijkheid voor je om in 6 termijnen te betalen.

Om de week kom ik live in zoom een heerlijke groepscoaching call begeleiden. Daar is ruimte voor 1op1 releases/coaching. Ook als jij niet degene bent die wordt gekozen, zal je zien dat dit ook voor jou zeer transformerend is! Daarnaast beantwoord ik tijdens deze calls de vragen die niet genoeg via de mail zijn beantwoord.

Voor je vragen nodigen we je van harte uit ons te mailen. Je zult altijd binnen 24 uur een antwoord krijgen wat je verder helpt. Soms van mij en soms van mijn team wat bestaat uit zeer ervaren en door mij opgeleide coaches. 

Diezelfde coaches staan voor je klaar voor een 1op1 release als wij het gevoel hebben dat dat echt even nodig is. Maar let wel: Dit is en blijft een online programma wat in eerste plaats bedoeld is om zelfstandig doorheen te gaan! Het is geen 1op1 traject.

Nogmaals, dat gezegd hebbende, we doen er alles aan je te helpen naar de transformatie van je dromen en dat betekent dat we soms een 1op1 geven als wij het gevoel hebben dat dat je gaat helpen. 

Nee, dat kan echt niet en ik ga eerlijk met je zijn: Ik geloof daar ook gewoon niet in! 

Ja, er zijn situaties denkbaar dat 1op1 begeleiding de voorkeur heeft, maar zelfs dan raad ik je aan om naar een zeer goed coach of therapeut te gaan EN daarnaast dit programma te volgen!

Want als ik 1 ding heb ontdekt is het was hoe waardevol dit programma is juist in combinatie met therapie en alle technieken die binnen die scene worden gebruikt!

Verder, ik heb waanzinnig grote transformaties gemaakt met het volgen van online programma’s. Meer dan met 1 op 1 begeleiding eerlijk gezegd…

Je kunt zo lang je wilt over dit programma doen, maar gemiddeld genomen, als je het tempo aanhoudt wat ik aanhou, dan doe je er 20 weken (5 maanden) over.

Je hebt dan ook 20 weken begeleiding van mij en mijn lieve team die voor je klaar staan met raad en daad!

Met alle bonussen erbij doe je uiteraard langer over het programma.

De toegang tot de academie is for life!

 

Kan natuurlijk zijn dat er echt wel wat lagen om jouw probleem heen zitten en dat je die als een ui per schil gaat mogen loslaten. En wat ik ook zeker weet is dat je na dit traject het probleem anders ervaart! En vanuit een lichtere staat van zijn kan jij voor een nieuwe realiteit kiezen. Kiezen om een andere kant op te kijken. Kiezen voor vrijheid! 

Verder heb ik ervaren dat juist de hele grote problemen soms zelfs makkelijker zijn om los te laten. Ik vergelijk dat wel eens met een steen: wat laat je makkelijker los: een grote zware steen waar je al jaren mee loopt te sjouwen en waar je helemaal klaar mee bent of een kiezelsteentje die eigenlijk grote impact maakt op je dagelijkse beleving van geluk, maar niet echt irritant genoeg is om gewoon even te gaan zitten voor een release. Vaak zijn de kiezelsteentjes ook veel meer in het onbewuste trouwens. Wat maakt dat je je er dus niet bewust van bent terwijl het grote impact heeft op alle gebieden in je leven.

Ik liet mijn chronische ziekte die 8 jaar lang mijn leven teisterde en uiteindelijk zelfs stil legde in een relatieve korte tijd los, dus ik weet wat er mogelijk is!

Klopt! Wat er gebeurt tijdens dit traject is dat je je meer en meer bewust gaat worden van wat nu nog onbewust is.

We werken altijd met het nu en wat er nu bewust is. Laat je dat los, dan komt de laag daaronder aan het licht en kan je die loslaten. Verder zijn de vragen waar we binnen de Sedona methode zo gesteld dat het je onbewuste bewust maakt.

Ook tijdens de coaching calls zal heel veel onbewuste gevoelens en patronen bewust worden. Of je nou gecoacht wordt op de Hot Seat of meeluistert, het gaat voor veel bewustzijn zorgen!

Dat kan ik helaas niet beloven. Ik ben geen hulpverlener, therapeut of arts. Ik leer je wat ik heb gedaan om beter te worden, maar ik kan niet garanderen dat jij ook beter wordt.

Wat ik je wel kan beloven is dat je door deze training veel beter leert omgaan met je ziekte en de beperkingen die dat met zich meebrengt. Je leert een weg naar geluk ondanks wat zich aandient in je leven. Bovendien, mijn intentie voor mensen zoals jij is vooral om een prachtig leven vol zingeving te creëren ondanks de ziekte en beperking. Ik vind het heerlijk om je te helpen outside thebox te denken. Er is zo veel mogelijk als je leert loslaten, want echt waar: de enige grenzen die wij hebben, zijn de grenzen van onze mind en onze emoties!

Ja hoor! Ik heb wel terug gekregen van vrouwen dat het veel is en dat ik diep ga, maar ik heb nooit gehoord dat ze dat vervelend vonden. Ook niet van diegene die dus nog echt aan het begin staan. Ik ga ook in eerste instantie echt de basis uitleggen. Voor beginners is dat leerzaam en nodig en voor gevorderde een verdieping, omdat ik inderdaad wel echt de diepte in ga. Het is geen oppervlakkig mantra’s opnoemen net zolang tot je ze gelooft of affirmaties opnoemen waar je niks bij voelt.

Het is echt een reis naar jouw essentie, jouw grenzeloosheid waarvandaan ik je leer manifesteren vanuit je ziel, vanuit inspired action. We gaan de diepte in, maar ik leg alles helder en to the point uit en neem je mee met mijn woorden en mijn energie naar een nieuw bewustzijn. 

Garantie

Omdat ik geloof in dit programma en in jou, geef ik je een dikke garantie. De eerste 3 maanden kan jij op elk moment uit het programma stappen en stort ik het hele bedrag wat je hebt overgemaakt naar je terug!

Deze prachtige dames gingen je voor! Lees hun mooie transformaties hier:

Kim

“Lieve Arrezina. 4 april 2023 ben ik, na een week lang bijna al je podcasts te luisteren, begonnen aan LWL. Ik was al een hele tijd goed op weg maar voelde zo diep van binnen dat jij de sleutel was naar alles waar ik nog niet alles van begreep. Ik zat nog steeds zo vast en was er klaar mee. Zoveel tranen, onbegrip, twijfel, boosheid, frustratie, pijn in m’n lichaam. Ik wilde er alles aan doen om gelukkig te zijn, ook met problemen, ziekte, pijn, onzekerheid, angst, twijfel, boosheid, frustratie etc. Nu… Nog geen 2 maanden later, ben ik klaar met jou cursus. Ik ben er als een malle doorheen gegaan…Ik weet de juiste woorden niet te vinden, want die zijn er gewoon niet. Maar als ik woorden gebruik dan zijn het de volgende: Het bereiken van een vrijwel dagelijks, ultiem gevoel van geluk. Het letterlijk huilen van geluk, omdat ik niet wist dat dit écht bestond en het elke keer overnieuw over me heen spoelt. Juist dankbaar nu, als er zich een situatie aandient die ik als onprettig ervaar. YES! Werk aan de winkel! Laat maar komen die handel want ik weet dat ik het allemaal aankan! Lijden bestaat voor mij niet meer. En als ik het al opmerk, dan weet ik precies wat ik er direct mee doen kan! Ik ben gelukkig met werkelijk alles. Ik ben alles wat ik nooit had durven dromen, en ik geloofde 2 maanden geleden écht niet dat dit kon gebeuren. Ik leef in volledige overvloed. Overstijgt het geloof in m’n eigen kunnen elke keer weer! Het is de beste investering die ik ooit had kunnen doen in mijzelf, hoe moeilijk ik de financiële stap toen ook vond, aangezien ik het bedrag moest lenen. Het ultieme gevoel van vrijheid, geluk en liefde lijkt zo ontzettend ongrijpbaar. Maar het is er echt en het is zoveel meer!!! Dankjewel, voor je prachtige programma, voor de manier waarop jij en josjah iedereen zo bedachtzaam, stapje voor stapje, met alle begrip en geduld, door het hele proces heen sluist is een enorm compliment voor jou! Je kunt zelf beslissen hoe je deze academy wilt doorlopen, niets is verkeerd of fout. Al zou je er een jaar over doen. Wat je ervoor terug krijgt is meer dan dat je je ooit had kunnen voorstellen. En als ik het kan, en alle anderen die mij zijn voorgegaan, dan kun jij het sowieso ook! Iedereen kan dit! Geen uitzonderingen! Dankjewel voor jou, en iedereen die samen met jou, deze academy mogelijk maakt ❤️ Pay it forward 🌈
(En deze foto zou ik niet snel openbaar delen als review, maar hij laat letterlijk zien hoe ik nu shine! Dus JA… Precies zoals ik ben, en iedereen is, NU!)

Kitty

“8 maanden geleden ben ik begonnen aan de cursus ‘life without limits’. Waarom
ben ik deze gestart? Omdat ik voelde dat ik blijvend in dezelfde situaties terecht
kwam en daar de controle over wilde. En plop daar kwam Arrezina in mijn tijdlijn.
Een keertje iemand die niet schreeuwt over manifesteren. Nee, het gaat juist om
loslaten. Yes, dat triggerde!


In deze 8 maanden heb ik ook een tijdje geen lessen gedaan of maar eentje in 1
maand. Echter ben ik wel echt 8 maanden bezig geweest met releasen. Dagelijks.


Wat heeft het mij opgeleverd? Niet meer tot huilend aan toe van de pijn door de
PDS (hokje vanuit de dokter) heen. Dingen niet te laten omdat ik er tegenop zag. En
ik ben in volle actie modus om mijn nieuwe bedrijf op te zetten.


Wat mij betreft dient iedereen dit allemaal te leren op de basisschool. Het is zo onnodig
om te lijden. Dat is wel duidelijk.


Ik ben Arrezina en Josjah onwijs dankbaar. Voor de openheid, de wijsheid, voor wie ze
zijn en ook alle hulp die geboden wordt. Zo werd ik op vakantie gek van mijn gedachten
en ondanks het tijdsverschil had ik al snel reactie waar ik iets mee kon. Zodat ik daarna
weer kon genieten van de vakantie.


Dankjewel! En ben jij een twijfelaar? DOEN! Oh en is geld de reden om het niet te doen?
Ikzelf had het geld in eerste instantie ook niet. Echter bleef dit maar in mijn hoofd en je
raadt het misschien al. Ineens kwam daar een optie waardoor ik het kon doen. Gun jezelf
dit!


Ga ik nu weer verder met nog meer mooie dingen creëren en naar mij toe trekken.”

Dianta

“Ik ben ingestapt in dit programma omdat shit loslaten me een geweldig idee leek. Ik was al heel ver in mijn groei en bloei maar iets hield me klein. Ik had zin om dat iets voor eens en altijd een ravijn in te flikkeren. Ik had zin om vrij te zijn en om echt mijn sunshine zelf te zijn. Toen ik je vierdaagse zag voelde ik aan alles dat ik moest instappen. Ik had het geld niet en ook weer wel. Twijfel sloeg toe. Ik wil het maar… Het verlangen naar ankers loslaten was zo groot dat ik dacht: fuck it, ik doe het gewoon. Geen moment spijt van gehad. Ik voel een onbeschrijfelijke dankbaarheid voor wat je me hier geleerd hebt. 

Manifesteren is fantastisch. Maar nog veeeel beter is dat ik door jouw programma thuis ben gekomen in het pure geluk in mezelf. Ik kan daar veel makkelijker blijven en het weer terugvinden. Ik sta in mijn kracht, kalm, liefde en plezier, wat er ook gebeurt. Ik heb zeker dromen en intenties, maar niets kan op tegen dit onvoorwaardelijke gevoel van geluk. Zoals je ons leert… als je angst en tekort loslaat, dan blijft vertrouwen en overvloed recht overeind staan. En dat is ECHT zo. 

Een tip die ik wil meegeven is om dit niet te zien als een periode waaraan je aan jezelf werkt. Als in het idee dat er iets mis is met je wat je moet fixen en dat dit programma dat voor je gaat doen. Zeker niet! Je bent al geweldig en krachtig, helemaal van nature en Arrezina helpt je om dat meer te zijn. Het is niet een fix maar een next level. Arrezina helpt je het onkruid uit je tuintje te halen. Soms zie je zelf niet wat wel en niet onkruid is! Zodat de echte jij gaat stralen en alle ruimte heeft om te groeien en bloeien. Als deelnemer kan ik je vertellen dat je zeker van alles gaat manifesteren, maar de mooiste manifestatie gaat zijn een nieuwe jij.”

Viola

Zolang ik mij kan herinneren voelde ik mij ongelukkig, onvervuld en besef ik me nu dat ik niet soms aan het  overleven was, maar ALTIJD. Ik had echt geen zin meer in het leven, zo voelde het. Een maand voor kerst kwam ik ‘per toeval’ de podcasts van Arrezina tegen, alle 50 heb ik ze beluisterd en voelde ik mij een paar dagen zielsgelukkig met opvolgend een dieptepunt na oud en nieuw. Ik wist toen nog niet dat dit dieptepunt mij naar mer geluk ging brengen. 

Ik besloot het programma te gaan volgen, ongeacht de mening van anderen en ongeacht ik het geld er ‘eigenlijk’ niet voor had. Waarom? Omdat de stem en de overtuigingskracht van Arrezina in de podcasts mij raak(te) en er een sprank hoop te voorschijn kwam. Dit is ook gelijk de eerste keer dat ik vanuit mezelf begeleiding wilde krijgen en in mezelf wilde investeren. 

Hier is mijn pad naar positieve ontwikkeling diepgaand begonnen en het geloof dat ik echt het leven kan leiden dat ik verlang. 

Als iemand mij vraagt wat het programma dat ik volg, behelst, dan kan ik het bijna niet uitleggen, omdat het zoveel omvat en alles verbind wat ik ooit over zelfontwikkeling/healing/bewustwording heb gehoord of gelezen. 

Het is een hele spirituele, professionele, praktische, nuchtere en humoristische reis waar Arrezina je in ‘meeneent’.

Je hebt mij geleerd om meerdere lagen vastgehouden trauma los te laten met prachtige ingesproken en uitgeschreven oefeningen, weerstand los te laten met fysieke pijnen, zoals griep en geluk echt te voelen en te delen ipv het WILLEN hebben. Mijn bewustzijn en zelfliefde is vergroot en kan ik in het moment leven. Daar draait het allemaal om, het geluk zit echt dichtbij en is er NU.  Wow, dat ik dit nu ook in momenten kan voelen, daar ben ik zo dankbaar om en brengt voldoening en rust. 

Ik heb mezelf een waardevol, levenslang durend kado gegeven, het programma van Arrezina, en dat gun ik iedereen die daarvoor open staat.”

Romy

Ohhhhh wat ben ik blij met het programma, het heeft zoveel voor me gedaan. 

Het gekke is, dat de intenties waarmee ik het programma in ging, niet eens meer zo belangrijk voor me zijn, de lading is er vanaf en dat maakt dat ik me weer vrij voel om te kiezen. 

Ik zat zo ‘vast’ in mijn huidige situatie dat ik daar voor mijn gevoel niet uit kon breken. Ik zat maar te malen en te malen en ondertussen stond ik stil. Het leek onmogelijk om een ander gevoel over mijn leven te hebben. Maar na de eerste lessen kwam daar verandering in. Ik heb toen voor het eerst in mijn leven veel gehuild en vooral ook veel gerouwd om mezelf en hoe ik eigenlijk altijd met mijzelf om ging. Dat gaf een hele grote opening naar mezelf toe. En tegelijkertijd voelde ook ZOVEEL geluk. 

Ik ging er vol voor maar in het begin lukte dingen niet, dan kom je in van die momenten dat je denkt (waar jij ons al voor waarschuwde haha), ‘wat ben je toch ook naïef, dit werkt toch ook allemaal helemaal niet bladiebla’. Maar toch zei een gevoel dat ik nog even vol moest houden omdat ik toch ergens wel overtuigd was van jouw visie en ook gewoon diep van binnen voelde dat het gewoon klopt! Dus doorgaan met releasen, soms zelfs dagen vrij genomen om te releasen omdat ik zo graag anders wilde voor mezelf. 

En telkens brak ik weer door de problemen, die zo uitzichtloos voelde, heen. Dat gaf me zoveel kracht! En zoveel geluk, het gevoel dat je controle hebt over je eigen leven, dat gun ik iedereen. Het heeft me zoveel moois gebracht en het is zo toepasbaar op letterlijk ALLES in je leven. 

Vaak loop ik nog weer even vast en ik weet gewoon dat releasen helpt om afstand te nemen van de situatie en weer opnieuw te kiezen, dat is zo’n godsgeschenk en ik ben je daar zo ontzettend dankbaar voor! Dit is iets wat je leven 100% makkelijker maakt, ik ervaar veel meer geluk, ik ben niet meer zo afhankelijk van dingen of mensen of situaties (tenminste minder dan voorheen haha) want ook dat komt soms weer terug, maar nu heb ik de tools om mezelf eruit te trekken en te kijken wat er nu werkelijk gebeurd. En dat geeft rust en daarna ben je sterker dan ooit tevoren.

Ik ben nu bijna bij module 6 en ik ga hem denk ik (met paar maanden tussenpauze) gewoon nog een keer doen. Omdat ik alles nu anders zie en er al zoveel is veranderd dat het voelt dat ik klaar ben voor nog een laag dieper ofzo. 

Nouja kortom: 

Ik ben je ZOOOOO dankbaar, je bent echt een zo’n fijn mens ook! Je verteld alles super duidelijk, er is eigenlijk gewoon geen ontwijken meer aan. 

En je inspireert om er meteen mee aan de slag te gaan. Ik voel dat er heel veel liefde en aandacht in het programma zit en het is zo effectief. Ik ben heel blij dat ik mijzelf dit programma heb gegund, het heeft mijn leven echt aan alle kanten positief veranderd. Ik kan me bijna niet meer voorstellen hoe ik mij voelde toen ik het programma in stapte, zo ver weg lijkt dat. Dat is mega <3

Sonja

“Wat is er in één maand van 10 november tot 10 december gebeurd:

 • Ik draai ruim 11 jaar een goede onderneming, maar ik zit de laatste drie jaar vast in een niet weten. Maar toen kwam 10 november het programma en ging direct aan de slag. Ik heb een waanzinnig helder idee gekregen wat ik moet gaan maken. Het is een boek. Dit heb ik wel vaker gedacht, maar ik werd niet enthousiast voor wie ik het ging schrijven. Dit is nu heel helder geworden. Dit geeft mij enorm veel energie, flow en levensgel
 • Ik ben op 1 december begonnen met schrijven. Ik heb 7 werkdagen besteed aan schrijven. Per dag 5 uur. Ik heb reeds 30.000 woorden op papier en dat zijn 120 boekpagina’s. Waanzinnig veel en snel is dit. Het vloeit uit mijn vingers over het toetsenbord. De persoon die mij (betaald) begeleidt in mijn boektraject heeft de eerste feedback gegeven en die is echt lovend. Normaal is een schrijftraject 12 maanden. Ik verwacht in 2 maanden klaar te zijn met schrijven en dan in 4 maanden de boeken van de drukkerij te zien komen.
 • Ik heb echt een klik gemaakt in het principe van de polariteiten van het leven, die je voelt bij de holistic release. Als er angst is, dan is er ook vertrouwen. Dit heb ik vaker intellectueel geleerd, maar met dit programma ben ik het gaan voelen. En dan snap je het pas echt.
 • Mijn angststoornis en controledwang is er nog. Maar ik merk op dat ik het minder zwaar vind, ik volledig gestopt ben naar het zoeken van oplossingen van mijn probleem (allemaal weerstand en verzet), de momenten komen minder vaak voor, duren korter en minder heftig. Ik merk een afname van 35-40%. Dit heeft ook echt te maken met het feit dat ik nu ook tijd besteed aan de andere kant van de pool die er tegelijk is: vertrouwen, flow, gaan met die banaan 🙂
 • Vrienden van mijn partner merken één voor één op richting mijn man: jee, wat zit Sonja goed in haar vel. Dit krijgen we nu al een maand te horen.
 • Ik heb nog wel rot momenten, maar dit is weer in balans met fijn voelen.
 • Ik heb in november van 8-20 november ook een lancering gedaan voor mijn bedrijf. Normaal loopt dit heel goed, maar deze keer ging het niet. Op de laatste dag: zondag 20 november bedacht ik om 18.00 uur: ik ga een release doen. Ik was in één klap volledig vrij en voelde veel energie om mijn boek te schrijven. Ik dacht: dus het is helemaal oké zo, geen probleem. Voelde me echt vrij. De volgende ochtend ging ik naar kantoor en mijn collega vroeg: heb je jouw mail al gezien? Ik zeg nee. Zij zegt: ga maar eens kijken. Dus ik kijk: zijn er tussen 22.00 en 01.00 uur op zondagavond heel veel bestellingen gedaan voor de lancering: een verdubbeling van wat er tot nu toe was besteld en voor hogere bedragen. Het is wel vaker op het laatste moment, maar niet eerder zovéél op het laatste moment. Ik had er helemaal niet meer op gerekend. Het is ten opzichte van andere lancering niet de beste lancering geweest, maar dit staartje is wel heel bijzonder en toch een welkome aanvulling voor de investeringen die ik nu moet doen om een boek uit te brengen. Want dat kost ook veel.”

Chella

“Perfectionisme en uitstelgedrag zijn mijn grootste triggers.

Ik wilde van 0 naar 10 met alles en gaf mezelf weinig ruimte om te falen. En dus ook om te leren.

Perfectionisme is een beschermingsmechanisme. Zo hou ik mezelf veilig en onzichtbaar.

Ik verlang ernaar om “zichtbaar te zijn”; en daar comfortabel in te kunnen bewegen.

Die beperkende overtuigingen die je hebt; oef! Die zijn hardnekkig. En man, man; wat speelt je ego een spel met je steeds.
Ik ga soms helemaal stuk om mijn eigen gedrag 🙃.

Met de handvatten van Arrezina herken ik ze steeds sneller en kan het daardoor véél eerder ombuigen en vanuit de rust handelen.

Ik heb nu in een paar maanden al meer voor elkaar dan in de afgelopen 2jr.

Heb ik getwijfeld om in te stappen? Zeker.
Want het is toch best prettig in die veilige kom, niet?

Daar had ik je hè! 😉

Netty

“Wat een mooie reis is het. Na jaren van allerlei cursussen en trainingen gevolgd te hebben waarbij ik nooit helemaal het gevoel had dat het helemaal klopte was deze training van Arrezina de kers op de taart. Het klopt, resoneert en is gelijk voelbaar. De training zit zo magisch goed in elkaar om het te volgen. Wat ik ook zo fijn vindt is dat het een training is die je blijvend kunt herhalen en je blijft levenslang lid. Ik ben alle stappen opnieuw aan het doorlopen om nog beter te voelen en het te snappen . Ik ben er nog niet maar ik ga in de juiste richting ..

Dank dank dat deze training op mijn pad is gekomen .
Deze training is het geld dubbel en dwars waard .

Els

“Elke dag weer dankbaar dat ik jou in mijn leven heb gemanifesteerd.
Iedereen merkt op dat ik anders uit mijn ogen kijk, dat ik straal. En dat dank ik aan jouw programma. Gedaan met me slachtoffer voelen. I AM in control. Voel ik zo sterk nu.
Dus ik ga gewoon door met releasen. En het visualiseren, wat een Power Tool. Doe ik eigenlijk de hele dag door, wanneer het maar in me opkomt.
En hoe vaak ik de modules ook herbeluister, er is telkens weer iets dat net even anders kan binnenkomen, een nieuw aha-momentje.
Diep respect, Arrezina. Je bent super duidelijk. Loop nergens echt tegenaan, behalve mezelf 😉 maar inmiddels op een “yes, dit kan ik loslaten”-manier.

Linda

“Lieve Arrezina, ik ben superblij met jouw LIFE WITHOUT LIMITS. Het
heeft me zoveel rust gebracht. Ik kan mijn mindset in een splitsecond
veranderen waardoor ik me anders voel, anders doe en anders reageer.
Ik heb een aantal weken in een mega-chaotische periode gezeten, waar
jij al over vertelde. En daarna was alles weer relaxed en ben ik
supermakkelijk aan het afvallen. Ik voel me goed. Er zijn nog genoeg
issues om aan te werken, dus ik ga lekker verder met releasen😉

Jennifer

“Ik ben superblij dat ik ben ingestapt in dit prachtige programma, ik heb best getwijfeld door het bedrag, dat heb ik nog nooit uitgegeven aan mezelf. Maar het is 200% de moeite waard! Ik wou gezondheid manifesteren, had last van zware chronische migraines, fibromyalgie, een whiplash en chronische vermoeidheid. Ik heb zeker stappen gemaakt/manifestaties gemaakt, zoals een operatie wat vergoed werd (ik had ook geldgebrek) en een doorverwijzing naar de beste migraine kliniek die er is hier in Nederland. Nu herstellende van de operatie en hopelijk weer een stap dichterbij goede gezondheid. Ik ben nog niet gezond, maar doe geregeld releases dus hoop dat het uiteindelijk helemaal goed komt! Nu kan ik al wat vaker iets leuks doen, ipv niks plannen omdat ik toch ziek op bed lig. De releases geven ook een soort rust in je hoofd, helpen je loslaten, dat is echt heel fijn! Ook is Arrezina en haar team goed bereikbaar voor vragen en dilemma’s, wat ook zeker helpt als je het even niet meer weet. Een dikke vette aanrader dus!

Constance

“Ik heb zeker getwijfeld bij de aanschaf van deze cursus! Alweer een cursus…. Is het nu nog niet klaar met leren… ik heb al zoveel cursussen en workshops gedaan….En toch, het ‘loslaten’ liet mij niet los 😊 .
Ik voelde dat ik daar nog een hoop kon leren en intuïtief heb ik gekozen om deel te nemen. En mijn intuïtie, dat weet ik nu 100 % zeker, heeft altijd gelijk.
En door al die lagen erboven (de emoties, de rede, het verstand, het ego) te erkennen, te zien & dan los te laten, kom ik nu veel makkelijker bij die intuïtie.
Dat heeft er ondertussen voor gezorgd dat ik:
Mijn vaste baan durfde op te zeggen. Trouwens, als je dat vanuit je intuïtie doet, is dat geen ‘durven’ meer. Het lijkt alleen ‘durven’ omdat dat zo gezien wordt in de collectieve mind 😊
De relatie met mijn overleden ouders heb geheeld/hersteld
De relatie met mezelf en mijn geliefden en vrienden kan vermooien (heb er geen ander woord voor!).
Ik vind het een topprogramma. Het brengt je zoveel als je er zelf instopt, zo zie ik het. En Arrezina is een geweldige teacher die altijd klaarstaat met een leuk/lief/ondersteunend antwoord of voicebericht, dat is ook zo fijn! Daarnaast heb ik een hele reeks van releases waarbij ik telkens de juiste eruit pik (ook geen toeval) die past bij de modus waar ik in ben, voor de rest van mijn leven tot mijn beschikking!

Voor altijd dankbaar ben ik je, Arrezina!

Ester

“Toen ik met het programma begon zat ik weer tegen een burnout aan. Ik verlangde onwijs naar leven ipv overleven. Ik wist niet precies wat ik kon verwachten van dit programma, maar voelde tijdens de gratis challenge dat ik dit moest doen, en dat het universum jou niet voor niets op mn pad had gezet.
Je hebt zeker je belofte waargemaakt, het is een prachtig programma wat ik nog meerdere malen terug ga kijken. Ik heb nu het gevoel dat ik weer leef en kan genieten. Ik heb een soort gelukzaligheid over me heen, en voel heel erg het vertrouwen dat het goed komt. Ik voel me blij en gedragen. Ik heb de verwachtingen die andere van me hebben los kunnen laten, en dat diepe gevoel dat ik niet goed genoeg ben.
Voor iedereen: ik twijfelde ook over de financiën, maar het is echt een cadeau voor jezelf en het verandert voorgoed je leven! Het is eigenlijk het mooiste cadeau wat je aan jezelf kan geven.

Jessica

Hallo lieve lezers en luisteraars van Arrezina,
Ik ben inmiddels hooked aan dit programma en de podcasts. Ik twijfelde in eerste instantie, of het niet iets commercieels was en of ik niet (weer) te snel mij inschreef voor de zoveelste dure cursus. Dus ik moest van mijzelf 2 maanden wachten om te kijken of het geen bevlieging was.
Ik weet nu dat het niet een cursus is van 10 weken, maar voor het leven. En ik begrijp nu ook Arrezina haar ‘verkoop-praatjes’ voor haar programma; ze is zo begaan met ons allemaal en gunt iedereen het geluk en diepgang van het leven en ze weet hoe je dat kan hebben!

Ik krijg via social media nu constant LOA cursussen aangeboden, maar Arrezina heeft het echt doorleefd en kan als geen ander ons kan laten ervaren hoe los te laten en je leven te gaan leven hoe jij wil! Door Arrezina haar programma kan ik het toepassen en de regie van mijn leven nemen, waar ik bij andere cursussen iets leerde maar niet in het dagelijks leven bleef toepassen.

Het programma heeft mij een duw in een leven gegeven zonder stress en de moed gegeven te doen waar ik achter sta en dat had ik niet gekund zonder dit programma!
Ik heb oa gemanifesteerd dat ik nu
een intieme, gezellige, humor- en begripvolle relatie heb met mijn man.
mijn puberkinderen hun verantwoordelijkheid en respect voor hun ouders blijven tonen en we lol en liefde met elkaar delen en elkaar loslaten.
steeds meer tot de kern kom met mijn product voor mijn bedrijf en ik doorzet.
een ouder-kind centrum ga opzetten en over 6 maanden mijn eerste groep kinderen ontvang.
ontspannen werkdagen heb, ook als ik het niet meer weet en stuntel.
Ik mijn nee als compas gebruik en grenzen beter aangeef.

Als je bereid bent jezelf aan te kijken en tijd in het werk te stoppen gaat er een leven voor je openbaren wat jij wil door de tools die je van Arrezina krijgt! Ik zou het geld nooit terug willen geven, Arrezina verdient elke cent ervan.
Ik wens nu ook iedereen deze manier van leven toe!

Renee

Ik heb genoten van alle content en geniet nog steeds. Het is elke keer zo waardevol om te realiseren dat er verschillende lagen op een thema zitten en dat je door te releasen je laagje voor laagje afpelt. Ik merk dat vooral in de dagelijkse issues waar ik tegenaan loop ik steeds makkelijker mij terugzet in het nu. Een onenigheid met een van de kids of mijn partner voelt al snel licht.

Ook ontving ik laatst een best wel heftige mail die heel veel in mij triggerde. Door er gelijk op te releasen werd het met de dag neutraler, waar ik in het verleden er wellicht weken mee had rondgelopen en vooral mijzelf had ‘gestraft’.

En in het begin was ik wel even overwhelmed van alle informatie en kennis die Arrezina deelt, maar steeds meer wordt het routine. En je kan alles rustig terugkijken. Raad het zeker aan als je op een simpele manier blokkades wil loslaten. Heb veel gedaan en geprobeerd dan dit is toch echt wel een hele simpele techniek. Neemt niet weg dat het tijd kost. Herhaling en practise.

Suzanne

“Of ik blij ben met LIFE WITHOUT LIMITS?! Meer dan!!
Moet eerlijk zeggen dat ik het in het begin best veel geld vond, helemaal omdat ik het niet in één keer kon betalen maar ook daar was een oplossing voor. En eerlijk, vind het nu bijna te weinig geld 🙈 het is letterlijk onbetaalbaar!! Alles wat je met ons deelt, alles wat ik geleerd heb en nog steeds leer, alle tools die je ons voor de rest van ons leven geeft!!

Toen ik begon had ik een hele moeilijke tijd. 10 jaar keihard en met veel plezier gewerkt, en ineens door veranderingen gewoon stank voor dank kreeg.. Dat heeft me zo ontzettend hard geraakt dat ik thuis kwam met een burn-out. Moest een andere baan zoeken, en kreeg nog eens een slechte gezondheid hierdoor.

Wat ik heel graag verlangde was een weg terug naar mezelf, weer Suus die ik was.. Het was echt heel erg.. Ik zat in een negatieve spiraal, die alsmaar dieper en harder werd! En kon op deze manier nooit terug komen naar wie ik was of wat ik wilde.

Jouw programma heeft mij echt veel meer gebracht dan wat je beloofd had!! Dit gaat alles te boven, en brengt zoveel mooie dingen voor de rest van mijn leven, nog meer dan ik gehoopt had hieruit te halen!!

Sowieso sta ik heel anders in mijn leven. Zelf ben ik het belangrijkste nu, en kies ik voor mij. Ik maak de keuzes in mijn leven, ik laat mezelf niet meer op de automatische piloot gaan, ik ben de piloot in mijn eigen leven. En dat is zo facking waardevol! Bevrijdend!!

Mijn mooiste manifestatie is een totaal andere nieuwe baan waar ik helemaal in op ga, en dat ik mijn relatie echt naar een hoger level getild heb! Ook dat ik eindelijk ontzettend blij ben met mezelf, en dat ik bepaal wat er in mijn leven gebeurd. Gelukkig heb ik weer heel veel gevoel en kan ik daar nu ook goed naar luisteren en daardoor goede en heldere keuzes maken voor mezelf! Mezelf in een staat van zijn brengen die klopt met wat ik voel en denk. Nou geloof me dat is de ene dag makkelijker dan de andere, maar het spelen ermee is al ontzettend gaaf omdat het echt werkt!!! ❤️

Mijn advies zou zijn, DOE HET NU!! Wacht niet en begin meteen, dit verandert meer dan je leven!
Zeg je eerlijk dat ik ontzettend twijfel had om dit te doen, vooral omdat het financieel eigenlijk niet kon, op het moment dat ik het overmaakte voelde ik gewoon verlichting en blijheid!! ❤️❤️❤️❤️

Natascha

“Welke opleiding ik ook opzoek, ik kom iedere keer weer uit op jouw technieken. Dat de basis die jij geeft, dat daar zoveel in zit. Je noemt het een training, cursus, programma maar daar doe je jezelf zo onwijs tekort mee. I’m not even kidding, Ik heb al zoveel gedaan, Kim Munnecom bijvoorbeeld, maar de last missing piece is jouw programma geweest. Jij gaat zo diep op alle punten, je tackelt elk dingetje. In alle andere programma’s pakken ze alles oppervlakkig aan, jij niet!! Jij gaat in alle diepe lagen onder een overtuiging bijvoorbeeld.

Brenda

“Vele manifestatie-experts hebben het over ‘loslaten’ in het manifestatieproces, maar Arrezina tilt het begrip hiervan tot een hoger level! Dit doet ze door stap voor stap te ontrafelen wat er allemaal komt kijken bij dat ‘loslaten’ waardoor het inzichtelijk wordt waarom dat wat je voorheen deed, onvoldoende werkte.

Tebrina

“Lieve, lieve Arrezina, wat vind ik jou een geweldig en prachtig mens.

Wat ben ik het universum dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen! 🤩
Ik heb een paar maanden geleden de challenge gevolgd en dat was zo’n awakening.
Het programma volgen was toen nog een stap te ver, een stap waarvan ik ondertussen duidelijk kan zeggen: Ik wil life without limits!
(Ik sta al op de wachtlijst!)

Mijn hele leven ben ik van struggle naar struggle gewandeld. Ik heb jarenlang overleefd met de gevolgen van trauma’s, allerlei vage ziektes (migraine/fibromyalgie/etc), problemen met werk, familie, you name it.

Er kwam een shitload aan (oude) troep tevoorschijn, wat zich voornamelijk uitte in angsten, angst voor de toekomst, angst om dood te gaan en verlatingsangst.

Nu luister ik sinds een tijdje naar jouw podcasts (ik loop dus nog een beetje achter), maar mensenlief wat doet dat me ongelofelijk goed!!
De inzichten, het besef, bizar!! Ik kan het niet anders zeggen!

Ik heb de Sedona methode toegepast, diverse keren achter elkaar en fuck die shit, wat er gebeurde was zo verhelderend.
Een van mijn overtuigingen is dat ik mezelf niet goed genoeg vind, niet waardevol genoeg. Ik heb dat gevoel gereleased en er kwam me toch een rust tevoorschijn. De knoop welke al weken in mijn buik zat verdween vrijwel direct.

Ik weet dat er nog veel is waar ik aan mag werken, maar ik voel me niet meer ongewenst. Ik ben waardevol en voel liefde voor mezelf.

Lieve lieve Arrezina, Ik hoop dat ik je ooit eens mag ontmoeten. Ik ben jou zo fucking dankbaar!!”

Karin

Karin

“Ik heb al veel bewustzijnswerk achter de rug, maar door deze cursus valt alles op zijn plek. Ik ben nu als een malle mijn dromen aan het manifesteren. Ik ben zo ongelofelijk dankbaar dat ik ‘ja’ heb durven te zeggen op de cursus van Arrezina.

En dan te bedenken dat ik aanvankelijk behoorlijk wat weerstand had. Op de prijs, op de vorm, op het taalgebruik. Gelukkig heb ik dat kunnen loslaten.

Ik ben zoveel meer bewust geworden, waardoor het leven lichter en leuker wordt, maar boven alles onbegrensd. Alsof ik op een blanco canvas opnieuw mijn droomleven mag schilderen. Ik moet er niet aan denken dat ik de vrijheid die ik door deze cursus ervaar, was misgelopen. Dus aan iedereen die twijfelt: gun jezelf dit!”

Janneke

Janneke

“Arrezina leert je je gedachten op een andere manier te begrijpen. Als je snapt hoe je mind werkt kan je jezelf in de een andere State of Being brengen. Snap je de basis dan ligt vanuit daar de wereld voor je open.

Is het makkelijk, nee soms is de weerstand groot. Arrezina komt niet voor niks voorbij in je leven .. vertrouw daarop!  Haar manier van cursus brengen geeft je de handvatten om je leven vanaf nu anders in te richten. Dankbaar voor deze kans in het leven!”

Marjan

“Vergeleken met toen we begonnen ben ik veel rustiger geworden. Ik maak me lang niet meer zo druk over wat mensen denken, hoe dingen lopen, enzovoorts. Dat is super fijn!”

Susanne

“Deze cursus is voor iedereen enorm waardevol, eindelijk krijg ik helderheid in hoe het leven echt in elkaar zit:-)

Doordat ik toegang blijf houden op de cursus kan ik nog lang en veel oefenen om mijn doelen te bereiken. 

De cursus heeft een geweldige inhoud en Arrezina leert me enorm veel op een fantastische manier. Dankjewel Arrezina en ook dankjewel team Arrezina!!”

Sabine

“Het gaat heel goed, dankbaar dat ik deze cursus heb kunnen volgen, mijn leven is al echt veranderd. Als er een situatie is kan ik dit al ter plaatse releasen, nooit gedacht dat ik dit zou kunnen.”

Gina

“Het is echt zoooo mooi en zooooo boordevol liefde, dat werk wat jullie doen. ❤️❤️❤️”

karina

Karina

“Eindelijk heb ik de tools gevonden om bij de bron te komen van het loslaten en hoe manifesteren echt werkt. Dankzij deze course ben ik in een mega transitie terecht gekomen. Ik kan nu makkelijker loslaten en veel meer in het nu aanwezig zijn, m’n patronen ben ik gewoon aan het doorbreken. Dit is zo mega waardevol! Ik voel me dankbaar.”

Lieve

“Ik voel mij dankbaar dat ik de stap heb genomen om in te stappen in Arrezina haar programma. Het heeft mij echt gebracht wat ik nodig had … “en méér” … dus ook precies zoals Arrezina het aanleert 😉. 

De materie wordt zeer overzichtelijk aangeleverd, met een enorme praktische inzetbaarheid als gevolg. En liep ik dan toch nog even vast, dan was de hulp maar een mailtje verwijderd. Wat een aangename, geduldige en warme ondersteuning! 

Wat mij betreft een echte aanrader, dit programma! Dankjewel Arrezina en team!”

Annemiek

Toen ik het traject bij Arrezina begon leefde ik in hele grote angst. Ik had sinds 3 jaar Tinitus (oorsuizen). Ik kon het geluid niet verdragen en ik werd er depressief van. Ik kon zelfs niet meer werken. Ik was er kapot van en wanhopig.

In de reguliere zorg vertelde ze me dat ik ermee moest leren leven. Maar dat kon ik niet accepteren.

Tijdens de course van Arrezina heb ik gemanifesteerd dat ik gezond ben geworden. Ik kan nu het geluid loslaten. Het is er soms nog wel, maar dan kan ik het dus loslaten. 

Ik leef niet meer vanuit angst nu, maar nieuwsgierigheid naar wat er nog meer mogelijk is. Ik voel me krachtiger dan ooit! En ik voel een diepe rust van binnen en contact met het universum.

Jantien

“Ik hou van je nuchtere manier van praten en je heldere kijk op een situatie. Geen zweverig gedoe, maar praktische handvatten om echt zelf mee te werken. Heerlijk!”

Josjah

Ik had een hele complexe relatie met mijn moeder. Ik heb een hele dag zitten releasen op alles wat ik vervelend aan haar vond en niet meer wilde in mn leven. En het bijzondere is, die dingen doet ze nu ook niet meer!

Susanne

Ik ben met het traject van Arrezina echt een ontdekkingsreis naar zelfliefde begonnen. Het was het startpunt. En daardoor heel waardevol. Ik ben me bewust geworden van zoveel negatieve overtuigingen in mijzelf. Wow, wat belemmerden die mij (zonder dat ik het doorhad!) Na intensief loslaten met alle tools die Arrezina mij gaf, zijn ze verdwenen. Tot op heden niet teruggekomen (inmiddels bijna een jaar later). 

Zelfs fysieke pijn heb ik zelf leren loslaten. Super interessant!

Janneke

Al tijdens de 3 challenge-avonden is mijn enorme stress die ik had vanwege mijn ex-man verdwenen. Je bood de cursus aan, die ik heel duur vond eigenlijk, dus daar was weer mijn weerstand (op goed voor mezelf zorgen), twijfels.. doe maar niet.

Toch deed ik het en het was precies wat ik nodig had. 

Ik zat op dat moment echt heel slecht in mijn vel, veel spanning in mijn lijf, 4 maanden niet tot nauwelijks geslapen, ik zag geen leuke toekomst meer, kon niet meer leuke dingen doen met vriendinnen. Ik had een verkeerde baan, een voor mij steeds slechter wordende relatie met de vader van mijn kinderen, daardoor (o.a.) ook niet de relatie met mijn zoon die ik voor ogen had, ik voelde dat mijn dochter ook last had van dit alles. En ik had meerdere keren een relatie met mannen gehad die maar niet tot bloei konden komen.

En nu? Ik heb geen stress en last meer van mijn ex-man, de relatie met zoon is met grote stappen verbeterd en nog steeds aan het verbeteren, ik ben uitgerust, ik heb het goed met mijn dochter, ik kon op enig moment kiezen uit 2 banen en er is onlangs zelfs een potentieel leuke liefde op mijn pad gekomen!

Chantal

“Ik sta een stuk relaxter in het leven dan bij de start van het programma. Ik geniet van het proces! En ik heb er vertrouwen in dat er mooie dingen op mijn pad komen. En dat merk ik ook al.

Loslaten doe ik gewoon door de dag heen. Vaak als ik een lekkere wandeling maak met de honden. Dan hoef ik maar om me heen te kijken, de frisse lucht diep in te ademen en dan lijkt alle onrust als sneeuw voor de zon te verdwijnen.

Tuurlijk heb ik ook wel eens dagen waarin mijn energie wat minder is. Maar dan durf ik dat nu toe te laten en gewoon uit te rusten. In plaats van er van te balen en maar door te gaan.”

Esmay

Esmay

“Ik kwam ongeveer 2 jaar geleden in aanraking met Arrezina’s teachings en mijn leven is sindsdien compleet veranderd. Haar lessen zijn echt de basis voor manifesteren voor mij. Ik kan tegenwoordig eigenlijk elk probleem en heftige ervaring (ook al zie ik deze niet meer als “problemen”), loslaten. Het meest bijzondere vind ik dat ik nu écht de magie van het leven kan ervaren. Dat gevoel is onbetaalbaar en mijn leven is er 1000 keer leuker door geworden. Dankjewel lieve Arrezina.”

Masja

“Mijn gezondheid is met stappen vooruit gegaan: ik ben geen dag ziek geweest, heb geen ontstekingen meer gehad aan mijn hartzakje, heb veel minder last van mijn gewrichten en sta zonder ochtendstijfheid op. Ik herken mijn beperkende gedachten, mijn ego-attacks en straffende boodschappen steeds beter, waardoor ik ze eerder een halt toe kan roepen en vervangen door helpende en ware boodschappen.
Mijn energielevel is veel beter: ik sta doorgaans fit op en kan de hele dag vol houden zonder een middagdutje te moeten doen. Op de dagen dat ik me toch wat vermoeider voel, laat ik dit gemakkelijker over me heen komen en kies ik ervoor mijn tijd te besteden aan alignmentwork. Daarmee krijg ik meestal het cadeautje alsnog snel beter in mijn vel te komen zitten.
Er is veel meer verbinding tussen mijn partner en mij en we komen veel minder met elkaar in conflict. Ik voel veel meer waardering voor wie hij is, ook met de eigenschappen waar ik niet zo enthousiast over ben. Ik heb mijn wensen en verlangens veel duidelijker en ga gerichter te werk
Met het loslaten voel ik steeds meer vrijheid en de wetenschap dat ik met deze tool oude overtuigingen los kan laten en steeds beter afgestemd raak op mijn Ware Zelf, maakt me niet alleen heel blij, maar ook krachtig….ik heb zelf meer de regie van mijn leven in handen.”

Monique

“De course van Arrezina was voor mij een eye-opener.

Ik had al veel gedaan op spiritueel gebied, maar deze materie was nieuw voor mij.
Arrezina sprak mij zeer aan vanwege haar nuchterheid en haar fijne manier van praten.
Met de tools die ze je geeft heb je echt goud in handen.

De reden dat ik me ging verdiepen in de LOA is omdat ik een ander huis wilde.
En dat is gelukt, ik heb gewoon het huis van mijn dromen gemanifesteerd.

Ik ben nog lang niet klaar met deze course, gelukkig houden we levenslang toegang tot de Academy.”

Wendy

“Toen ik eind oktober jouw challenge op Instagram volgde, had ik niet durven dromen dat mijn leven er nu zo uit zou zien. Op het moment van de challenge had ik het heel zwaar en wist ik meteen dat ik jouw cursus wilde gaan volgen. Want ik had zeker iets los te laten! Half november ben ik begonnen aan de cursus en sindsdien heb ik aardig wat releases gedaan en een hoop nieuwe inzichten gekregen. En dit alles heeft mij zoveel gebracht! Ik ben heel dankbaar voor waar ik nu sta en ik weet heel goed waar ik nog naartoe wil.

Ik heb een relatie uit het verleden een plek kunnen geven en los kunnen laten. En sinds een maand een hele fijne nieuwe relatie gemanifesteerd. Maar wat het allerbelangrijkste is; ik heb mezelf weer gevonden!!  En dat voelt zo fijn!!”

Kirsten

Toen ik begon bij Arrezina was ik er erg slecht aan toe. Ik wist totaal niet wat ik wilde met mijn leven en voelde me eenzaam en zinloos. 

Ik wist alles over manifesteren en de wet van de aantrekkingskracht, maar het leek of het bij mij niet werkte en daar was ik heel verdrietig en teleurgesteld over. Ik wilde van Arrezina leren hoe het moest!

Twee dingen wilde ik vooral anders en dat was mijn liefdesleven en zingeving met werk. Dat laatste is helemaal gelukt. Ik doe echt iets moois nu en ik voel me weer belangrijk. Daarnaast snap ik door Arrezina veel beter hoe ik met de wet van de aantrekkingskracht werkt. Mijn liefdesleven is de volgend manifestatie!

Mirjam

Ik heb dankzij de course van Arrezina één van de grootste thema’s in mijn leven, namelijk geld, helemaal losgelaten!! Er zit gewoon geen energie meer op. Arrezina doet echt wat ze belooft, namelijk dat ze verder gaat dan wie dan ook, want ik was al heel lang bezig met de LOA, maar het voelde alsof het nooit echt helemaal van mij was en ik weet nu waarom: ik kon niet goed loslaten en dankzij de course van Arrezina kan ik dat nu wel en is loslaten een heel groot onderdeel van mijn leven geworden. Deze course heeft grote veranderingen in mijn leven, mijn liefde en mijn business gebracht! Dankjewel Arrezina

Sevgi

Arrezina is er één uit duizenden, zij leert je van binnenuit te groeien en te veranderen naar hetgene wat je zo graag wilt in het leven. Zij geeft haar hele hart om dit te delen met ieder! Nadat ik mij heb ingeschreven bij Arrezina en haar course heb gevolgd ben ik enorm veranderd. Mijn denkwijze is zodanig veranderd dat het nooit meer terug kan naar het oude denkpatroon. En daar ben ik haar zo dankbaar voor. Heb zoveel gelezen en zoveel geluisterd maar hoe moet je nou loslaten? Wat wordt daar nou echt mee bedoeld? Dit leer je bij Arrezina, zo mooi, zo interessant, zo waar!!

En nogmaals ik ben zo dankbaar dat ik Arrezina in mijn leven ben tegengekomen. Dit is één en al liefde! Ik zou zeggen als je echt klaar staat om anders te kijken naar het leven, dan is dit waar je moet beginnen. Met zoveel liefde, zoveel kracht overtuigt Arrezina dat je alleen maar kan groeien in het leven! Dank je wel ARREZINA!

Lieselotte

Toen ik jou zag op Facebook voelde ik meteen een connectie en kon ik voelen dat je je werk vanuit je hart doet. Ik heb besloten om de cursus Life Without Limits bij jou te volgen en ik ben heel blij dat ik dat heb gedaan. Zoals jij zegt, heeft het me echt next level gebracht. Jouw course met releases die ik echt dagelijks toepas geeft mij een gevoel van vrijheid en dat ik kan kiezen wat voor leven ik wil hebben. Dankjewel daarvoor!

Sonja

Arrezina’s passie en joy in de video’s in de academie zijn enorm inspirerend. Ze kan echt heel gedetailleerd en helder uitleggen hoe manifesteren en loslaten werkt. Daarnaast is ze ontzettend zichzelf. Echt een tof mens en de course is echt te gek!

Daphne

Daphne

“Ik vind de training heel compleet, heel diepgaand en de begeleiding top! Ik merk dat er cadeautjes van het universum op mijn pad komen en tegenslagen stap ik snel overheen. In mijn huidige werk manifesteer ik veel nieuwe klanten, terwijl ik mijn prijzen flink heb verhoogd.

Het is een online training maar Arrezina voelt alsof ze aan je zijde staat, want als je ergens tegenaan loopt kan je altijd mailen en krijg je snel een persoonlijk antwoord terug.

Ik heb echt tools in handen gekregen om het leven gemakkelijker te maken, om lessen te ontvangen uit problemen, om zaken die belemmerend zijn in mijn leven los te laten en om in mijn manifestatiekracht te komen.
Ik kan deze training alleen maar van harte aanbevelen!”

Mirjam

Ik doe het allemaal luister Abraham Hicks, lees Tolle, maar kom er nooit helemaal bij. Tot ik Arrezina ontdekte, zij kan loa en loslaten op zo’n manier uitleggen dat ik het echt snap, voel en kan toepassen.

Marianne

“De relatie met mijn man was al tijdenlang een uitdaging, waarbij onze verschillende karakters behoorlijk kunnen botsen. Ik verlangde enorm naar harmonie en meer verbinding. In Arrezina’s Academy leerde ik hoe ik júist dat wat ik niet meer wilde enorm krachtig vasthield. In de module Magic Relationships klikte het in mijn hoofd als een malle. Ik ben letterlijk gaan toepassen wat Arrezina aangeeft en alle oefeningen gaan doen. Ik had het niet voor mogelijk gehouden, maar mijn man en ik hebben weer lol samen, ik voel de liefde stromen en het voelt als wij in plaats van hij en ik. Daardoor ziet de wereld er voor mij totaal anders uit. Vette aanrader! Oh en: het voelt echt als een nieuwe way of life!”

Pat

“Ik heb dat vreselijke gevoel dat ik niet genoeg ben los gelaten waardoor ik nu ervan overtuigd ben dat ik alles wat ik wil kan gaan manifesteren. Ik heb gemanifesteerd dat ik mijn zielsmissie weet en via jouw afgestemd ondernemen module en een ander prachtige course ben ik nu mijn bedrijf aan het bouwen.

Ik ben zo blij dat deze course een levenslange toegang heeft! Ik doe hem nu voor de tweede keer en hoor hele andere dingen weer. Je hebt me veel nieuwe inzichten maar vooral handvatten gegeven om me te bevrijden van mijn beperkende ego gedachtes en gevoelens waardoor ik vertrouw dat ik alles wat ik wil kan manifesteren!”

Bettina

“Arrezina, jouw cursus is fantastisch! De manier waarop jij mensen begeleidt, dat heb ik nooit eerder meegemaakt! Ik ben al heel lang op de hoogte van de Law of Atraction. Echt heel lang! Maar het toepassen ervan, daar had ik nog veel vraagtekens bij, maar met jouw techniek en uitleg kun je eigenlijk eindelijk echt het leven bouwen wat je wil creëren!

Ik wilde aan het begin van de cursus manifesteren dat onze honden niet meer andere honden aanvallen. Het was zo erg, dat we eigenlijk niet meer naar buiten konden. Het klinkt klein, maar dit was voor ons een angel in de voet. We hadden er enorm veel verdriet van.

Het gaat nu veel veel beter. Ze kunnen weer normaal wandelen. We hebben weer plezier. Het is dankzij de course dat ik dit heb kunnen manifesteren.

Ik ben zelfs opnieuw begonnen met de course om nog meer mijn droomleven te creëren. Ik ga nu voor mijn droombaan.

Arrezina, je bent echt fantastisch! Dankjewel voor alles wat je voor ons gedaan hebt. Iedereen moet zich inschrijven voor deze course!”

Margot

“Hoewel ik alles al wist van de Sedona Methode en daar zelfs in mijn bedrijf met klanten al mee werkte, schreef ik me toch in voor jouw training en daar heb heel veel aan gehad!
Arrezina maakt zo’n mooie koppeling tussen de Sedona Methode en het manifesteren! Daar heb ik echt heel veel van geleerd! Heel veel nieuwe inzichten. Ik weet nu veel gerichter wat ik in m’n bedrijf wil. Dat was mijn intentie om daar voor dit jaar helderheid in te krijgen.De training heeft heel veel twijfels en onzekerheid weggenomen. Ik zit heel erg in de inspired action!

Het doelgerichte van Arrezina’s training is zo fijn! Dat helpt om echt in de inspired action te komen en echt het loslaten in te zetten om te manifesteren.”

Jolanda

“Sinds het programma gebruik ik de Sedona Methode iedere dag voor allerlei onderwerpen.  Op mijn werk, in de auto, thuis als ik een huishoudelijke klus doe. Ik release overal, indien nodig. Het kan gaan om een vol hoofd, een irritatie, frustratie, verdriet, pijn. Ik release en voel dat ‘t naar de achtergrond verdwijnt. Het werkt! Ik heb al enkele mensen in mijn omgeving de oefening laten doen en ook die zeggen… het werkt! Je hebt een gevoel, irritatie, een moe gevoel. Je bent het niet dus je kunt het loslaten. Ik ben heel blij dat ik dit heb geleerd en zie t als een eenvoudige tool die je overal en op ieder moment kunt inzetten.”

Camië

“Ik ben erg onder de indruk over Arrezina haar sterke, lieve, inspirerende en enthousiaste manier van werken met haar methode. Met al haar tools en prachtige releases kan ik nu loslaten wat ik niet ben en heb ik daardoor kunnen ontdekken en ervaren dat liefde en geluk al in mij leeft. Heel dankbaar voor haar mooie werk en een aanrader voor een ieder die op zoek is naar vrijheid.”

Thais

“Arrezina geeft me de liefdevolle schop onder m´n kont die ik nodig heb om me te herinneren aan het magische wezen die wij mensen zijn. Ontwapenend eerlijk, authentiek, gedreven en eigen-wijs herinnert ze me eraan om aan het roer van mijn levensschip te gaan staan. Een heel bijzonder, mooi en eigen-wijs mens ben je. Dankjewel!”

Ghatrie

“Deze course was helemaal geweldig, ik heb geleerd om anders te denken, anders in het leven te staan. Ik heb zoveel shit losgelaten, een andere functie op mijn werk gemanifesteerd, bezwaar van mij was dat ik de course niet kon betalen, het is toch goed gekomen!! Die overtuiging heb ik ook losgelaten en een rotsvast vertrouwen gemanifesteerd, dat het wel gaat lukken. Deze course heeft mijn leven veranderd en er gaat nog zoveel moois komen. Ik kan het echt iedereen aanraden, dit moet je weten! En het is zo makkelijk.”

Karla

“Na mij al een tijdje verdiept te hebben in LOA, Abraham Hicks, Louise Hay en zo vele anderen kwam ik Arrezina tegen op Facebook. Geen toeval, ik was klaar om next level te gaan. Het universum presenteerde mij Arrezina, ik voelde dat ik dit mocht gaan doen. En voor de financiële kant zorgde het universum ook voor ondersteuning ;-).

Met haar aanstekelijke glimlach, haar humor, haar no-nonsens spirit en haar transparantie heeft ze mijn leven getransformeerd. Van een vrouw die alles deed om aandacht en goedkeuring te krijgen van anderen tot een zelfverzekerde vrouw die haarzelf aandacht en goedkeuring geeft. Een vrouw die uit de schaduw stapte en een magneet is geworden voor vriendschappen en liefdes die bij haar passen.

Wat ik concreet heb gemanifesteerd? Energievretende collega’s verdwenen en maakten plaats voor collega’s die op dezelfde golflengte als ik zitten. Dit door te releasen op die personen, situaties en behoeftes en een krachtige intentie te zetten die bij mij paste (dit gebeurde al in de eerste maand van de cursus!).

Mijn eigen transformatie: gewoon lekker mijn ding durven doen zonder mij af te vragen wat een ander daar zou van denken. Ja, personen verdwenen uit mijn leven maar ze hebben plaatsgemaakt voor nieuwe prachtige mensen, die mij laten groeien. En wie weet wat er nog volgt. Ik ben er alleszins razend benieuwd naar :-D.

En misschien wel de belangrijkste: ik heb het verleden losgelaten, mezelf en anderen vergeven. Dit was een gevoel van bevrijding die ik met geen woorden kan omschrijven.

Mijn raad aan iedereen: Doe het! En als je het doet (applausje voor jezelf want dan ben je echt een kanjer) volg deze prachtige vrouw haar woorden tot op de letter en ook als het pijn doet, zet dan zeker door. Een nieuw leven wacht op je beloofd!”

Monique

“In mei schreef ik me in voor de course van Arrezina. De opmerking ‘next level’ en moeiteloos loslaten’ triggerde me enorm en ondanks de, vond ik toen, pittige prijs zei iets in me DOEN!
Nu 3 maanden later heb ik alle courses doorlopen van Arrezina’s academie. De prijs is achteraf een koopje.
Ik voel me vrijer, ik heb meer energie en magische gebeurtenissen blijven zich manisfesteren. Mijn boek is af, er zijn drie serieuze uitgevers die geïnteresseerd zijn, ik ontmoet opeens mensen die helemaal passen in waar ik mee bezig ben en ik heb het gevoel vleugels te hebben. Ik wilde graag een huis in Spanje en ja hoor… de deal is bijna rond. Mijn volgende manisfestatie is dat mijn boek een bestseller is en internationaal uitgebracht gaat worden. Wow!!!! Alles is in beweging.
Dank Arrezina. Ik kijk enorm uit naar de retreat in september. Yes, nog meer loslaten en nog meer liefde!”

Marijke

“En toen kwam alles bij elkaar. Alles wat ik in de loop van de vele jaren heb gelezen en waartoe ik me aangetrokken voelde, maakt Arrezina concreet en logisch. Daardoor ga ik heel anders om met zowel vervelende situaties als wensen en verlangens. Arrezina is zo fantastisch, ze heeft me écht geholpen. Ook met losse 1 op 1 vragen. Echt zo ontzettend waardevol!”

Suzanne

“Ik heb in dit programma geleerd om los te laten en gevoeld hoeveel ruimte en lucht dat geeft. Al heb ik de afgelopen weken ook weer diep gezeten en lukte het loslaten toen niet. Wat veel frustratie opleverde, maar toen lukte het weer wel, en was er opluchting. Daarnaast heb ik inzicht en ervaring gekregen in hoe het werkt met lage trillingen, gedachten en gevoelens en dat je dan lage trilling situaties naar je toetrekt, wat weer bevestigt dat je gelijk hebt, en dat het echt helpt om je trilling te verhogen, dat je dan andere fijnere situaties en ervaringen naar je toetrekt. Ook ben ik milder en heb ik minder oordelen naar mezelf en daarmee ook naar anderen. De basis release heb ik al een paar keer bij anderen gedaan en het bracht bij hen ook direct verlichting! :)”

Dagmara

“Voor ik begon aan jouw course was ik al bezig met verdiepen in de Law of Attraction. Daarbij raakte ik regelmatig ontmoedigd of zelfs gefrustreerd. Het klonk zo simpel, maar hóe dan?!? Ik twijfelde regelmatig of ik ‘het’ wel kon, en dacht soms juist dat ik alleen maar verder van blij zijn afging. Tijdens het programma merkte ik dat ik wel degelijk grip kreeg op mijn eigen aandeel. Heerlijk gevoel! 
Ik ben (nog) niet van de grote of grootse manifestaties. Omdat ik daar mijn focus ook nog niet op heb. Ik ben vooral bezig de vele terugkerende dwalingen in het dagelijks leven te herkennen en releasen om zo meer plezier te hebben. En ik merk dat mijn relaties lichtvoetiger worden naarmate ik meer release (hier heb ik ook wel een goal op trouwens!). En dat ik vaker keuzes maak die aansluiten bij mijn hart. Zoals een opleiding Playfulness, puur omdat ik mezelf die nu gun, omdat ik weet, voorbij mijn verstand, dat dit is wat ik nu moet doen.

Ik heb een aantal oude overtuigingen losgelaten die me steeds weer in de prut lieten lopen. En ik heb diverse lagen schuldgevoel over mijn houding en gedrag naar mijn vader losgelaten (die inmiddels al ruim 10 jaar dood is). En dat geeft me écht ruimte in het hier en nu, in andere contacten, en in mijn herinneringen aan hem en aan mijn eigen weg. Ik voel me hierdoor zoveel lichter!”

Ann

“Een enorm waardevol programma met héél veel inzichten!!”

Gerdina

“Ik kom van héél ver! En ondanks dat ik nog een ronde mee doe omdat ik voel dat er nog veel meer in mij zit aan groeimogelijkheden en transformaties, ben ik echt zo blij met dit programma. Het heeft me zo veel inzichten en handvatten gegeven!

De groeps coaching calls vond ik erg waardevol! Samen releasen met de groep of 1op1 met Arrezina, zo verbindend en krachtig! Ik verheug me enorm om er nog een ronde bij te zijn!”

Janny

“Jouw woorden waren:ik ga verder als Tolle, en dat maak je waar!
Jij geeft handvatten, zelfs als je ergens tegenaan loopt, geef je de mogelijkheid om een bericht te sturen waar je in een spraakbericht zeer uitgebreid antwoord geeft. Waardeer ik enorm!

Ik was voor mijn gevoel, veel te vaak overmand door emoties :-P. Jij leerde me om te zien dat ik dat niet ben, dat een mens veel meer is dan dat. Dat wist ik uiteraard wel, maar wist niet hoe ik het concreet anders kon doen en door jou weet ik dat nu wel.

Eigenlijk is het teveel om op te noemen wat dit programma mij heeft gebracht:
Ik startte met een dikke vette burn-out en nu heb ik weer dagen dat ik opnieuw blijheid maar vooral dankbaarheid aan kan raken. Terwijl ik echt wel heb gedacht, ik kan nooit meer lachen. Super dankbaar voor!
De bonussen zijn trouwens ook echt super waardevol!! Ik heb rust gevonden. Het grotere plaatje is zichtbaar.
Het leven is zoveel fijner als je al die tekorten inzichtelijk krijgt, stap voor stap en ze dan 1 voor 1 achter je neer kan gooien/ los kan laten. Dat je daardoor weer de rust in je systeem krijgt en weer kan slapen! Je veilig voelen een groot goed is!

Mijn grootste bezwaar was de prijs, zo na twee lockdowns en niet weten wat er verder nog stond te gebeuren. Ik ben zó blij dat ik daar niet naar geluisterd heb, want het was op alle facetten in mijn leven meer dan waard. Wat een inzichten en eyeopeners in het gedrag en de gevoelens van mij en van diegene om mij heen die ik liefheb én minder liefheb ;-).

Ik ben gewoon super blij dat Arrezina op mijn pad kwam en op het juiste moment. Ik zeg geregeld, mijn tweede stukje mag zoveel leuker worden!”

Karla

“Ik ben een geweldige lieve man tegengekomen, alle twijfels en belemmeringen losgelaten en gewoon in het hier en nu gebleven. Nieuwsgierig uitkijkend naar waar mij dit allemaal ging leiden.

Ik heb nu een fantastische liefdesrelatie met deze man (die dus niet mijn ex is) en zoals jij mij eerder al eens zei: het maakt niet uit met wie en inderdaad nu denk ik; wauw man, waarom wilde ik mijn ex terug dit gaat ver boven al mijn verlangens.

Dit is echt magisch!

Ik heb gewoon dat gevoel alles aan te kunnen want het universum staat aan mijn kant.

Dank je lieve Arrezina !!!

Jennifer

“Ik ben knetter dankbaar dat ik ben ingestapt bij jou! Ik ben het echt aan het leven wat je me hebt geleerd. Wat een verademing dat ik nu kan loslaten. Ik ben psycholoog en al 20 jaar bezig met zelfontplooiing en jij hebt echt de sleutel in handen gelegd over HOE je loslaat. En ik merk ook echt al heel concreet dat daardoor situaties als vanzelf oplossen en goed lopen. Ik heb echt de de magie van manifesteren en synchronisatie ontdekt. Dingen vallen als vanzelf op zn plek als ik loslaat.
Ik ben je echt voor eeuwig dankbaar voor deze sleutel!

Wat ik ook zo heerlijk vind is dat het een doorgaand proces is. Ik blijft onbewuste overtuigingen en patronen herkennen. Een prachtig proces van ontdekken en loslaten.

Ik zit veel beter in mn vel. Voel veel meer rust. Ben zo blij dat ik je ontmoet heb en verder mag leren met en van jou! Een dikke vette dankjewel!

De bonus “Magic relationships” heb ik echt zo van genoten. Ondanks dat dat een stokpaardje was van mij heb ik zoveel aha momenten gehad!

Wat ik zo mooi vond en veel respect voor heb is dat jij echt voelt als een vriendin, samen leren. Je bent zo gul; een overvloed aan abundace heb ik ontvangen van jou. Je voelt puur en het nodig mij uit om ook dat te laten zien in mijn bedrijf. 
Dankjewel Arrezina!”

Andrea

“Arrezina heeft me super bewust gemaakt dat ik mijn leven kan creëren, dat is fantastisch om te weten. Het programma zit overvol met lessen en tools waar ik voor altijd op terug kan vallen en dat is enorm waardevol.

Toen ik vastliep heeft Arrezina mij super fijn verder geholpen met een voicebericht. En het grappige is, eergisteren had ik weer een uitglijder en vandaag hoorde ik dat voicebericht terug in haar podcast. Precies de juiste reminder voor mij op het juiste moment! Dankjewel universum! Elke keer is het weer een duidelijke les dat ik zelf mijn situatie heb aangetrokken en weet ik hoe ik dat kan bijsturen.

Ondertussen hebben wij een huis gekocht, daarbij hebben wij echt ons best gedaan om te manifesteren. Dat is ons makkelijk gelukt (ja echt, in de huidige overspannen huizenmarkt!) met een heel aantal bizarre ‘toevalligheidjes’, alles komt precies goed uit. Super leuk en bijzonder om de Law of Attraction aan het werk te zien.

En de aanschafprijs van dit programma? Daar was ik misselijk van vooraf, maar eenmaal aan de slag was ik dat heel snel vergeten en ik moest vandaag hard nadenken wat het bedrag ook alweer geweest is. Verliefd op de lessen en vol bewondering voor deze vrouw!”

Marjolein

“Ik heb net de laatste les gedaan van de cursus! Wauw! Wat het je dat goed gedaan! Ik heb echt het gevoel gehad dat je bij me was, als ik er over na denk heel raar! 

Heb nieuwe medicijnen voor mezelf gewenst waardoor ik me ineens veel beter voelde maar helaas waren de bloedwaardes niet ok! Totaal in elkaar gezakt en toen ging ik deze mooie cursus doen waardoor ik alles weer ben gaan oppakken, me gewoon gewenst dat ik nu met weer andere medicijnen door mag gaan, en wat hoor ik gisteren? De bloedwaardes zijn beter geworden!
Heel erg bedankt <3!

HS

“Ik wist niks van manifesteren toen ik begon aan dit programma. En ik vind het heel bijzonder en het geeft heel veel hoop. Ik ben een wetenschapper dus ik was sceptisch, maar toch zie ik dat het werkt. En het is toch ook gewoon heel logisch. En het loslaten van overtuigingen blijf ik sowieso waardevol vinden.

Er is tijdens dit mooie programma heel veel gebeurd en losgekomen!

Ik heb heel veel aan deze course gehad! Ik doe er dagelijks nog steeds heel veel mee. Super waardevolle informatie. Vooral het loslaten van overtuigingen en behoeftes waren vooral de eye opener!!

Op sociaal vlak had ik veel angsten en dat is duidelijk verschoven. Ik heb daar echt veel meer vrijheid gemanifesteerd. Dat was ook precies wat ik wilde! Ik zit niet meer zo vast in angst dus ook van binnen ben ik dus veel vrijer.

Tijdens de meditatie “Wie ben ik?” Is er iets moois en bijzonders gebeurd. Ineens kwam daar zoveel moois naar boven. Heel mooie beelden. Ik zag mezelf, mijn echte ik. Ik kwam erachter dat ik eigenlijk een dichter ben. Herkenning en kloppend. Dus eindelijk ben ik (weer) gaan dichten.”

Delphine

“Free your inner life Magician… Ik heb tijdens deze weken ontzettend veel geleerd, gecreëerd maar ook losgelaten! Mijn wens was om mijn zielsmissie te vinden op vlak van werk. Zo kwam tijdens de course de opleiding postgraduaat equicoach op mijn pad. Doordat ik midden in het traject zat was het heerlijk voor me om in het vertrouwen te gaan dat dit voor mij is. Moeiteloos werken met mensen en paarden vanuit mijn ziel. Ik ben dan ook vorige week met de opleiding gestart! 

Een andere wens was om de destructieve vicieuze cirkel met mijn familie te doorbreken. Een heel intens onderwerp dat al heel mijn leven opspeelt en werd versterkt door het plotse overlijden van mijn zus 2 jaar geleden. De bonus ‘Magic relationships’ heeft me enorm geholpen in dit proces. Ik kan heel tevreden zeggen dat gevoelsmatig de intensiteit van 99% naar 35% is gegaan. Op momenten dat het me weer heel sterk naar beneden dreigt te halen dan ben jij je er. Een nieuwe stem in mijn hoofd die me begeleidt met de vele inzichten die ik kreeg tijdens het traject maar ook met de releases.

Voor ik aan het traject begon was vooral Abraham Hicks mijn spirituele teacher. Nu heb ik heb ik jou erbij en daar ben ik zo dankbaar om. Het grote verschil tussen Abraham en jou is de vertaling naar het dagelijkse leven. Het behapbare door specifieke voorbeelden en oefeningen, het visuele, de herhaling, jouw krachtige intenties en vooral jouw extra spirituele wijsheid.

De extra bonussen vind ik ook super waardevol. Een extra cadeautje voor als het traject afgelopen is en als ondersteuning bij volgende stappen in je leven.

Vanuit mijn hart wil ik je graag bedanken voor jou liefde, toewijding en inspiratie.
Ik vind jou een prachtige vrouw! In gedachten geef ik je een innige knuffel.”

Wendy

“Tijdens de challenge op Insta in oktober wist ik meteen dat ik de cursus van Arrezina wilde volgen. Geen twijfel mogelijk! En wat heeft het mij enorm veel opgeleverd in amper een paar maanden tijd. Ik sta weer in mijn kracht en zit vol levensenergie. Dank je wel, lieve Arrezina!”

Mario

“Dit is echt een mooi programma. Zodra ik de beslissing had genomen om met dit programma aan de slag te gaan, kwamen er zoveel dingen naar boven alsof ze klaar waren om losgelaten te worden… Ik ben misschien niet je gemiddelde klant maar toch wil ik even delen hoe belangrijk jouw invloed op mij is geweest :-).
Aan het begin van mijn zelfontwikkeling heb ik zoveel weerstand ervaren en lukte het mij niet om mijn energie op te tillen naar het niveau van mijn visie. Waarom? Ik moest nog leren de schaduwkanten aan te kijken en ze leren los te laten.
Hoe meer ik aan het loslaten ben, hoe minder weerstand ik voel, hoe beter het manifestatieproces gaat. Ik kan eigenlijk niet zo goed verwoorden hoe krachtig “this shit” is! Niet alleen in mijn leven maar ook in mijn relatie! Wij begrijpen elkaar veel beter en kunnen daarom elkaar helpen groeien, als individu en als stel. Onze relatie is 1000x mooier worden (en hij was al heel mooi hè ;-D). Dus dank!

Fun fact – Door het loslaten durfde ik mijn vriendin ten huwelijk te vragen!”

chantal

Chantal

“Wat een waanzinnig mooie reis waren de afgelopen maanden met Life Without Limits. Ik heb diepe blokkades kunnen loslaten, die ik met al 20 jaar werken aan mezelf met allerlei therapieën niet had kunnen loslaten. Angst voor tekort, angst niet goed genoeg te zijn, behoefte aan controle. Het meest bijzondere vond ik de enorme simpelheid waarmee ik deze dingen kon loslaten met de methode van Arrezina, dat was voor mij echt nieuw. Vanaf toen kwamen er allemaal mooie dingen op mijn pad, waaronder leuke klussen voor werk en het geld om de course in termijnen te betalen kwam ook automatisch mijn kant op. Alles werd voor me geregeld. Als ik voel waar ik nu ben ten opzichte van 3 maanden geleden raak ik echt ontroerd, woorden schieten tekort. Ik voel een enorme vrijheid, ik voel een expansie van onmetelijke waarde. Met heel mijn hart en ziel dank voor al dit moois.”

Moniek

“Ik merk echt vooruitgang. Ik voel steeds meer. Kies voor mezelf vanuit mijn hart en niet mijn hoofd. 

Ik heb lang geprobeerd mijn ex vriend (die bindingsangst heeft) te begrijpen, en hem mij te laten begrijpen. En hopen dat hij zou veranderen. Dat is helemaal voorbij. Ik was bezig in mijn hoofd met het analyseren van zijn gedrag en wat hij fout deed. Nu kijk ik niet meer naar de ander, maar naar mezelf. Wat wil ik. Ik ben geen slachtoffer meer van de omstandigheden, maar ben de regisseur van mijn eigen leven.

Ook in mijn werk kan ik steeds beter mijn grenzen aangeven vanuit kracht en rust ipv vanuit mijn hoofd, gestresst en oordelend over de ander.”

Lotta

“Ik ben zo blij want ik heb al zoooo veel dingen gemanifesteerd!!
Ik heb een geweldig vriendje, hij en ik hebben zo een ongelofelijk mooie connectie, ik wist niet dat het kon!!! We passen zoooo goed bij elkaar. Hij is net mn beste vriendin en lover tegelijk. wauw!!

Verder heb ik verschillende klusjes als schrijfster, precies de klusjes die ik wil. van prachtige projecten die ethisch en creatief gezien met mij resoneren.

Nou, ik weet niet wat mij overkomt. Alles is zo magisch. Dank je wel Arrezina, dank je wel dank je wel dank je wel. En nog 100000 maal dank je wel.”

An

“Als ik kijk waar ik nu sta en van waar ik kom, is het toch een wereld van verschil.
Ik wist helemaal niets af van manifesteren. Ik werd geleefd en dat was niet leuk.

Nu heb ik een ander gevoel over mijn leven. Mijn vibratie is nu veel hoger. Ik heb nog steeds een gezondheid waar ik rekening mee moet houden, maar ik weet dat dit laagjes zijn waar ik door mag gaan. Ik neem mijn leven meer in handen en durf meer en meer mezelf te zijn en ik vind dat ik meer en meer mezelf durf te zijn. Ik kan mijn droom dmv de laatste groepscall nu duidelijk zien en ook ben ik me nu bewust wat er nog tussen stond. Dit heb ik kunnen loslaten!”

Bianca

“Ik had al veel gelezen en geleerd over de wet van de aantrekking. Dat vond ik tot nu toe heel interessant, maar echt helemaal begrijpen deed ik het niet.

Met de lessen van Arrezina vallen er steeds meer kwartjes; dingen die ik al wel wist, ga ik nu ook echt begrijpen.

Voor mijn gevoel is deze cursus het laatste wat ik nodig had om de wet van de aantrekking echt voor me te laten werken.

En daarbij vind ik Arrezina zo’n lief en mooi mens ♥
Ik groei graag met haar mee.”

Jaqueline

“Ik ben echt super blij dat ik dit programma heb aangeschaft. Zowel het programma en de bonus modules zijn geen gewoon lesmateriaal. Het is een hele mooie verdiepingsslag geweest voor mij. Het is ontzettend breed inzetbaar en je maakt alles zo toegankelijk. Dat is wel echt jouw kwaliteit.

Daarnaast is het echt een dagelijks onderdeel van mijn leven geworden. Veel releases heb ik standaard op mijn telefoon gezet en ik gebruik ze dagelijks. Ook terwijl ik dingen doe en het geeft me dat ik zoveel schoner de dag door ga.

Ik vind het heerlijk dat het ongelimiteerd beschikbaar is want ik ben er nog niet klaar mee :–). Ik ben je trouwens super dankbaar dat je het freewriting in mijn leven heb gebracht. Ik zweer daar nu bij!”

Daphne

“Wat bij mij zichtbaar mocht worden, was de heel diep verstopte overtuiging: “ik kan alleen maar falen”. Ik was me helemaal niet bewust van die overtuiging, maar door alle lagen die daarboven zaten los te laten kwam hij boven drijven. Een direct effect van het bewust worden van die zin is dat ik nu letterlijk meer ruimte ervaar in mijn borstkas. Alsof ik vrijer kan ademen. En daar ben ik heel dankbaar voor!”

Hienke

“Deze energie is voor mij het missende puzzelstukje geweest in zelfliefde en de Wet van de Aantrekkingskracht. Ik heb het gevoel van tekort op zoveel gebieden los kunnen laten, en dat voelt onbeschrijfelijk fijn. Ik kan niet wachten op al het moois wat komen gaat, maar de complimenten dat ik krachtiger en stralender ben, komen al binnen. En dat komt mede dankzij jou. Dus 1000 maal dank.”

Josée

“Ik ben zo ontzettend blij dat ik jou heb leren kennen. Ik had een zware tijd gehad met een pittige scheiding en een zware burn-out daar achteraan. Door jou ben ik daar heel sterk uit gekomen.

Ik voel nu dat ik er mag zijn.  Mijn zelfliefde is ontzettend gegroeid en daar ben ik je enorm dankbaar voor. 

Ik zat heel veel in mn hoofd en door het loslaten ben ik zoveel rustiger in mn hoofd, ik ben gelukkiger, positiever. Ook naar anderen. Ze hebben niet meer zoveel invloed op me. 
Ik ben echt een ander mensen geworden en een veel gelukkiger. Dankjewel!”

Frauke

“Na de challenge van Arrezina ervaarde ik voor het eerst sinds jaren weer hoop. Hoop op dat er nog wel vooruitgang mogelijk is in mijn gezondheid. Hoop op dat ik het weer aandurf om te hopen en vooruit te kijken. Ik heb mezelf de online course gegund en het was inderdaad het begin van een magische reis. Ik heb zo veel gewonnen! Laatst hoorde ik mezelf oprecht zeggen dat het goed met gaat. En ik blijf releasen op wat ik tegenkom, dus benieuwd waar ik over een jaar sta.

Hoewel de course online is, heb ik hem door de manier waarop Arrezina het aanpakt, als heel persoonlijk ervaren.”

Hai! Wat tof dat je deze magische training wilt volgen.

De deuren zijn op dit moment gesloten. Je kunt wel hier je naam en e-mail achterlaten zodat je op de wachtlijst komt en op de hoogte gehouden wordt van de volgende lancering.

Garantie Voorwaarden

De voorwaarden die wij stellen aan het terugstorten van jouw volledige investering van het programma LIFE WITHOUT LIMITS:

 • Je kunt je investering alleen terugvragen in de 10e week van het programma.
 • Voor die tijd ben je aanwezig geweest in onze mail. Je hebt daar om extra hulp en begeleiding gevraagd.
 • Je bent tenminste bij 80 % van de groepscoachingcalls geweest.
 • Je hebt het programma tot de tiende week volledig doorlopen (wij kunnen dat zien)
 • Indien je ervoor hebt gekozen om deze investering in termijnen te voldoen, storten wij je het bedrag minus de extra termijnbetaling kosten terug.