Premium Coaching voor vrouwelijke ondernemers.

Ik help je dat te manifesteren wat je al jaren niet lukt. Want ik ga verder waar Abraham Hicks, Napoleon Hill, Eckhart Tolle  en zelfs The Course In Miracles stoppen…! 

Je kunt niet alles hebben, of mischien toch wel..?

Zeker wel, want ik ga verder waar Abraham Hicks, Napoleon Hill, Eckhart Tolle  en zelfs The Course In Miracles stoppen…! 

Ik ga jou namelijk leren hoe je de wet van de aantrekkingskracht combineert met een krachtige, eenvoudige en praktische loslaat methode waarmee je al je illusionaire begrenzingen op een snelle en gezonde manier loslaat zodat je van het leven wat je nu hebt, het leven van je dromen maakt! 

Want je kunt wél alles hebben!

En jij gelooft dit ook al! Je bent een Spirit Junkie net als ik. Een Manifestation Babe. Ook jij bent net als ik een Game Changer en je wilt impact maken in de wereld vanuit die magische spirituele concepten. Vanuit spirit. In vertrouwen en overvloed. Co Creating with the universe, synchronicity.  

You love it all! 

 

Maar echt volledig in deze magie leven, is niet altijd even makkelijk…

 • Je weet dat je jezelf moet leren detachen van de uitkomst van je dromen, maar dat is echt niet altijd even makkelijk, zeker niet als je het echt heel graag wilt! Hoe dan..? 
 • Je weet dat je moet loslaten, maar je weet niet hoe… 
 • Je weet dat je in het nu tevreden moet zijn. Ook met de dingen die je zo graag anders wilt, maar dat lukt je niet altijd want ze doen toch echt pijn. Hoe dan..? 
 • Je weet dat je vertrouwen moet hebben in de uitkomst van je dromen, maar dat heb je niet altijd en dat is best een gevecht. 
 • Hoe kan je vertrouwen hebben als het al zo lang duurt..? Hoe dan..? 
 • Op sommige gebieden van je leven lukt het je om moeiteloos te manifesteren wat je wilt, maar het is best frustrerend dat het niet lukt op dat ene gebied in je leven waar je het juist zo diep verlangt. 
 • Sommige overtuigingen, gedachten, patronen en gevoelens blijven toch maar terug komen. Je weet dat je ze zou moeten loslaten om te manifesteren wat je wilt, maar ze blijven je achtervolgen. Ze lijken aan je vast te zitten. Ze zitten zo diep. 
 • Je werkt met affirmaties, maar er zitten erbij die je gewoon niet gelooft. En je weet dat dat nodig is om het te realiseren. Maar hoe geloof je iets wat je niet gelooft? Hoe dan..? 
 • Je verlangt zo naar nog meer contact met spirit, het universum, maar het lijkt of je niet echt verder komt. Hoe kan je nog meer bij die magische eenheidservaring waar synchronisity en flow available is voor je. Hoe..? 

Als je sommigen of al deze punten herkent, dan is deze course voor jou! Ik ga dus verder waar de rest stopt. Want ik leer je DE HOE! 

Ook Esmay, één van mijn huidige deelnemers, liep tegen die ‘spirituele druk’ aan: “Ik kende de wet van de aantrekkingskracht al wel. En ik heb al heel veel boeken gelezen, maar ik had bij Arrezina het gevoel dat ze verder ging. En dat is ook zo.Ze leert je “de hoe”. En vooral, ze leert je hoe je manifesteert vanuit spirit in plaats van uit ego. Ze gaat echt de diepte in, want zo simpel als The Secret is het niet”.  

En loslaten is dus de sleutel! Wat we gaan loslaten? 

 • Al die illusionaire begrenzingen van het ego.

 • Je attachment aan je dromen die ervoor zorgt dat je de manifestatie tegenhoudt.

 • Dat diepe gevoel van het afgescheiden zijn die maakt dat je geen vertrouwen in en eenheid met het universum voelt.

 • Loslaten wie je niet bent zodat er niks ander kan gebeuren dan dat er overblijft wie en wat je wel bent: Spirit, een grenzeloze ziel, Divine Energy, Source Energy! 
 • Al die belemmerende overtuigingen over jezelf en het leven die de manifestatie van je grootste dromen stoppen. 
 • Al die oude gevoelens en trauma’s die je blijven achtervolgen en je frequentie onnodig naar beneden trekken. 
 • Ik leer hoe je het loslaten inzet om te manifesteren vanuit spirit zodat je die onvoorwaardelijke liefde en geluk kan ervaren die alleen daar te vinden is. 
 • We gaan echt de diepte in, maar zonder het zwaar te maken. 

In 6 weken begeleid ik jou met krachtige releases en heldere teachings in video’s naar wie je werkelijk bent, je grenzeloosheid zodat je alles kunt hebben. Moeiteloos en in flow. 

Je hoeft alleen maar los te laten en loslaten is niet moeilijk. 

Ik had het zelf niet mooier onder woorden kunnen brengen dan Daphne, een van mijn deelnemers: “Loslaten is magisch en zo simpel als ademhalen! Want loslaten heeft geresulteerd in de manifestatie van een eigen coachingspraktijk vanuit mijn ziels-missie én een nieuwe liefde. Met wie ik een relatie heb die alle boxen aantikt die ik als intentie tijdens het traject met Arrezina had opgeschreven.”

Lees verder als jij degene bent die er klaar voor is om in 6 weken stap voor stap alle laatste bewuste én onbewuste illusionaire grenzen van de mind los te laten zodat je: 

 • De wet van de aantrekkingskracht op een dieper niveau gaat snappen en veel moeitelozer kunt toepassen.
 • Uitdagingen in het leven (nog) moeitelozer transformeert. 
 • Je bewustzijn expandeert naar een volledig nieuw en overvloedig level.
 • Je meer en meer gaat manifesteren vanuit inspired action (actie vanuit spirit). 
 • On the spot je frequentie verhoogt.
 • Moeiteloos in contact komt met je essentie zodat je nog meer vanuit die universal intelligence de impact kunt gaan maken waar je naar verlangt. Moeiteloos en in flow!
 • Op een diep niveau tot op je botten gaat voelen (in plaats van alleen maar weten) dat je grenzeloze universele intelligentie bent.
 • Je voelt het door je heen stromen. Je bent er één mee!
 • Een magneet wordt voor alles waar je naar verlangt. 
 • Je je grenzeloze potentie meer gaat bevrijden zodat je nog meer de impact kunt maken waarvoor je bestemd bent om te maken hier op aarde.
 • Een quantum leap gaat maken naar een staat van volledige verlichting.

 

Nu heb jij al glimpses gevangen van die magie. Waar je deze ‘staat van zijn’ hebt ervaren. Waar alles samen viel, waar je vertrouwen voelde, een diepe inner guidance en heerlijke synchronicity. Even voelde je die magische eenheidservaring. Dat heerlijke co-creëren met het universum.  

En jij, lieve mooie Spirit Junkie, verlangt naar meer hiervan! 

 • Sterker nog, stiekem verlang je gewoon naar die volledige verlichting. 
 • Je bent op een punt gekomen dat je voelt dat iets diep van binnen je uitnodigt om weer next level te gaan. 
 • Je voelt een diep verlangen om je nog meer te verbinden met je ware grenzeloze essentie. 
 • Je verlangt naar nog meer expansie.  
 • Naar een nog hogere staat van bewustzijn.  
 • Naar nog meer grenzeloosheid. 
 • Naar nog meer synchronicity.  
 • Iets van binnen nodigt je uit naar meer. 
 • En jij hebt zin in die quantum leap want je bent gaan houden van die expansie.  
 • You are eager for more! 
 • En je bent er klaar voor. 
 • You are ready to have it all!

 

Schrijf je in lieve mooie vrouw! Je bent er klaar voor!

“Mijn belangrijkste manifestatie is een nieuw droomleven in Portugal in een accommodatie die echt alles heeft wat ik wilde.
Daarnaast heb gemanifesteerd dat ik daar geld verdien met mijn zielsmissie vanuit mijn bedrijf. Wat is heel waardevol vind is dat ik het allemaal gemanifesteerd heb vanuit mijn intuïtie, in flow en heel veel synchronicity.
Loslaten op al die lagen die Arrezina je leert, is echt alsof je een dam openzet en je leven volledig in flow raakt!”

Wil je nog even goed lezen hoe de course er concreet per module uit ziet?

Dat kan hier: 

 

6 Modules – 6 weken – per module 3/4 video’s – 8 transformerende begeleide loslaat audio’s.

Reconnect with your true nature

In de challenge heb je de basis geleerd van het loslaten. In deze module gaan we het loslaten naar een dieper level brengen want je leert ook je onbewuste saboterende patronen, die jouw leven op de achtergrond besturen, helder te krijgen en eenvoudigweg los te laten als besluit.

Want weet je, de eerste stap naar reconnecten met je ware essentie van grenzenloosheid is het loslaten van je illusionaire limitations. Zowel je fysieke, je emotionele als je mentale grenzen, bewuste én onbewuste!

From now on, things don’t necessarily have to change in order for you to feel good.

En het magische is, vanaf nu hoeven je huidige omstandigheden niet meer per se anders om je ontspannen en gelukkig te voelen. Die afhankelijkheid is vanaf nu verleden tijd.

En je weet, manifesteren kan alleen vanuit een plek van comfortabel zijn in het hier en nu, ook met de dingen die oncomfortabel voelen.

“You can intent for a thing to be different in the future, but right now you need to accept things as they are.” Deepak Chopra.

Waar Deepak Chopra ons hiertoe uitnodigt, dat is wat jij na deze module volledig beheerst.

 

Manifest from a place of selflove, oneness & innerpeace

In deze module begeleid ik je naar een nog dieper level van reconnecting met de essentie van wie je werkelijk bent door je twee waanzinnig mooie verdiepende loslaattechnieken te leren.

De eerste is: Releasing the story of me; Deze release helpt je om alle saboterende en beperkende overtuigingen die je hebt over jezelf en je leven eenvoudigweg los te laten.

Because it is not so much about doing, it’s all about becoming!

Daarna leer je “Releasing your fears and sense of separation”: Met deze krachtige release ontdek je waar je nog vasthoudt aan het gevoel van afgescheiden zijn. En deze waanzinnig mooie tool helpt je om ook deze begrenzing eenvoudigweg los te laten.

Deze twee releases zijn werkelijk ontzettend magisch en krachtig! Ze zullen je moeiteloos terugbrengen naar een nog diepere verbinding met wie jij werkelijk bent: pure onvoorwaardelijke (zelf)liefde en eenheid met God/het leven/bewustzijn (of welke woorden jij daar maar aan geeft…)

Get in touch with your inner freedom and boundlessness!

Inmiddels voel jij je al zo veel meer alive, vitaal, ontspannen en vrij, maar hier stopt het niet!

Remember that I told you, there is so much more in store for you!

Want in deze module ga je een nieuwe manier van releasen leren die voor velen een favoriet is en die je uitnodigt om je voorstellingsvermogen in te zetten om los te laten. Deze manier van releasen is daardoor lichter, meer fun en een enorme mooie uitnodiging om nog meer te expanderen. 

Deze manier van loslaten noemen we de holistic release en met deze krachtige extra tool op zak, ga jij een nog dieper gevoel van eenheid, vrijheid en grenzenloosheid ervaren.

You are not your feelings, your thoughts nor your physical sensation, what you are is the loving space of pure potential in which it all appears and disappears.

Manifest beyond the ego

Je hebt nu alles in huis om de volheid te ervaren van wie je werkelijk bent. Alleen vanuit deze plek van innerlijke rust, eenheid met het leven, kan je overvloed op alle fronten in je leven manifesteren in flow en synchronicity.

Dus nu is het tijd dat ik je ga begeleiden naar een staat van manifesteren vanuit inspired action (actie in spirit). Vanuit de zachtheid die Penny Peirce hier beschrijft.

“Notice an idea you want to understand or materialize and simply be with it. Entertain it. Keep it company. You don’t have to make yourselve or the idea do anything.” Penny Peirce.

Want je gaat in deze module een krachtige manier van loslaten leren waarmee je het verschil leert ervaren tussen je ego-verlangens en je verlangens vanuit je hogere zelf. Ego verlangens komen altijd uit een plek van tekort en veroorzaken daarom zoveel stress en verdriet.

Deze manier van releasen noemen we de like- dislike procedure. Het is een krachtige en praktische schrijfrelease en één van mijn favoriete manieren om te manifesteren vanuit flow. Want deze schrijfrelease helpt om te manifesteren vanuit een diep gevoel van overvloed, vertrouwen en innerlijke rust.

Visualization 2.0!

Jouw fantasie, je voorstellingsvermogen, is je meest waardevolle asset. In de vorige module leerde je die al op een heerlijke manier inzetten om te releasen en in deze module gaan we daarin next level.

Je hebt in je leven waarschijnlijk al gebruik gemaakt van begeleide visualisatie meditaties om je verlangens te manifesteren. In deze module gaan we visualiseren naar een nieuw level brengen, omdat we deze waardevolle techniek gaan combineren met loslaten!

“Imagination’s power is the only power. It is your power to kill, to make alive, to wound and to heal. It is your imagination that forms the light, makes the good and creates the evil.” Neville

Manifesteren vanuit inspired action is echt de enige weg om dingen gedaan te krijgen in het leven vanuit rust, vertrouwen en flow. Je wilt eigenlijk nooit meer op een andere manier iets doen in je leven.

Wilskracht en sacrifice zijn zo 2019…! 🙂

Je bent aangekomen bij de laatste module. Je hebt alles op zak om in flow je diepste zielsverlangens te manifesteren, maar ik heb nog een laatste gift voor je!

In deze module leer ik je hoe je vragen stelt aan je hart en daar kraakheldere antwoorden ontvangt die voorbij de ingewikkelde polariteit gaan van de mind. Een diep zeker weten, een inner guidance voorbij de mind.

Daarnaast leer ik je hier een laatste krachtige release: Releasing clinging onto. Deze release is een leuke verrassing en een laatste stap naar nog meer vrijheid. De laatste stap binnen deze course in ieder geval… want als je eenmaal loslaten gaat integreren als ademhalen, dan stopt het nooit meer. Elke release is een diepere connectie met die pure potentie, dat volmaakte zielsgeluk. En dat is grenzenloos! And so are you!

Ok, ik ben klaar voor next level manifesteren. Ik schrijf me heel graag hier nu in!

Als je tot hier gelezen hebt, dan weet ik dat je diep van binnen voelt: “Dit wil ik!”.Je voelt die kriebel, dat warme enthousiasme en een diep verlangen naar wat deze course je gaat opleveren. Je voelt het, maar als je nog niet op de inschrijf-button hebt gedrukt, houdt iets je tegen… En ik zou je willen vragen:Wat gebeurt er bij je van binnen? 

Als je die Spirit Junkie bent die ik denk dat je bent en al honderden boeken hebt gelezen, duizenden podcasts geluisterd hebt en tientallen courses hebt gevolgd. Dan kan ik me voorstellen dat je je afvraagt: “Gaat deze course me inderdaad iets nieuws leren?”  

Sophie van So V’s Choice dacht dit ook en dit is waar zij achter kwam toen ze de course volgde: 

 “Ik dacht dat ik alles wel wist. Ik ben namelijk echt een expert van de Law of Atractrion. Ik heb veel courses gevolgd, veel boeken gelezen en talloze podcasts geluisterd. Maar Arrezina gaat echt verder dan de rest! Wat een eyeopener”  

 Je kunt hier haar podcast volgen waarin ze uitgebreid praat over de course en wat het voor haar heeft betekend. Heb je meteen weer een mooie podcast te pakken! 

Weet je wat het is, het ego zal altijd eerst protesteren. Hij zoekt naar veiligheid en die vind hij alleen in zijn comfortzone. Dus een investering als dit, doet pijn. Twijfel over of het je gaat opbrengen wat ik je beloof… Twijfel over geld… Twijfel over tijd… 

Het zal er altijd zijn. En wat ik je dus leer is dat je die pijn kunt loslaten zodat je in vertrouwen zakt en gewoon je hart/je ziel volgt en je voluit gaat leven vanuit overvloed en vertrouwen. In flow en synchronity. 

Twijfel is altijd ego. Altijd! Als je weet dat het niet voor jou is, dan weet je dat en dan twijfel je daar niet over. Als je weet dat het voor jou is, maar je voelt twijfel, dan is het je ego. Ik heb mezelf geleerd niet meer naar ego (twijfel, angst, onzekerheid) te luisteren, maar alleen nog naar dat blije enthousiaste gevoel die diep van binnen omhoog borrelt. 

Je weet wat Abraham Hicks zegt: “Follow the Joy!”Ik hoorde haar dat zeggen, toen ik nog doodziek op mijn bed lag, en ik maakte daar op dat moment een krachtig besluit om dat voor de rest van mijn leven te doen!! Alignment first. Raising my vibration is prioriteit nummer 1!

Dat betekent dus niet dat ik geen onzekerheid en twijfel voel, ik laat het mij alleen niet meer vertellen wat ik wel en niet doe. Ik laat het los en volg mijn ziel. Daphne deed dat ook en dit is wat zij daar nu over zegt: 

“Geheel a-typisch zei ik meteen JA! Normaal gesproken zou ik er dagen zo niet weken over nadenken en het dan uiteindelijk niet doen vanwege de kosten. Ook was ik bang dat ik een slechte leerling zou zijn gezien mijn geschiedenis met niks afmaken. Het tegendeel is waar. Het traject met Arrezina heeft mij veranderd en blijft zorgen voor een transformatie.” 

En voor mij heeft dit ook gewerkt. De Joy, mijn hart, mijn ziel, volgen… Het heeft mij in twee jaar tijd compleet getransformeerd: 

 • Want ik ging in 2 jaar tijd van 8 chronische vreselijke zieke jaren, naar gezond en vitaal. 
 • Van een vermoeide moeder vol schuldgevoel omdat ze zo vaak nee moest zeggen naar een blije moeder die genoeg kracht en energie heeft om leuke dingen te doen met haar kids. 
 • Van een hulpbehoevende/afhankelijke en verdrietige vrouw naar een zelfstandige en aantrekkelijke vrouw voor mijn man. 
 • Van schulden en geen enkel gevoel van zingeving naar een trotse oprichtster van een mooi winstgevend bedrijf die impact maakt vanuit mijn zielsmissie. 
 • Van een eenzame vrouw naar een blije en gezellige vriendin die weer lekker mee kan doen met het leven. 
 • Van slachtoffer naar een life magician, altijd op zoek naar de magie in het leven. Op zoek naar hoe het nog grenzelozer kan. 

Hoe ziet jou leven eruit als je deze course hebt gevolgd? Welke transformatie ga jij doormaken? Wat is jouw droom? Maak hier en nu datzelfde krachtige besluit en laat mij je begeleiden in deze magische course naar jouw magisch leven! 

Because you can have it all!

Veelgestelde vragen

Kan ik net als jij ook beter worden van mijn ziekte als ik deze training doe?

Dat kan ik helaas niet beloven. Ik ben geen hulpverlener, therapeut of arts. Ik leer je wat ik heb gedaan om beter te worden, maar ik kan niet garanderen dat jij ook beter wordt.

Wat ik je wel kan beloven is dat je door deze training veel beter leert omgaan met je ziekte en de beperkingen die dat met zich meebrengt. Je leert een weg naar geluk ondanks wat zich aandient in je leven. Bovendien, mijn intentie voor mensen zoals jij is vooral om een prachtig leven vol zingeving te creëren ondanks de ziekte en beperking. Ik vind het heerlijk om je te helpen outside thebox te denken. Er is zo veel mogelijk als je leert loslaten, want echt waar: de enige grenzen die wij hebben, zijn de grenzen van onze mind en onze emoties!

Ik heb al zoveel geprobeerd, hoe weet ik dat dit echt gaat helpen?

Doe anders eerst de GRATIS TRAINING. Die is speciaal voor lieverds zoals jij die nog een beetje twijfelen. Hierin ga je een heel mooi en helder beeld krijgen van wat je in deze training kunt verwachten.

Is dit niet te zweverig voor mij?

Nou, ik snap wel wat je zegt en ja, het lijkt misschien wat zweverig. Maar eigenlijk ook: nee, het is totaal niet zweverig… Want ik ga je in deze training concrete en eenvoudig inzetbare tools leren om die zweverige concepten zoals zelfliefde, loslaten, wet van de aantrekkingskracht, manifesteren, overvloed en vertrouwen echt te ervaren.

Maar let wel; Ik geloof ze alleen omdat ik ze zelf in mijn persoonlijk leven heb getest! En de resultaten van mijn experimenten zijn natuurlijk echt bizar!

Dat gezegd hebbende, als je nog niet de gratis training hebt gedaan, doe die dan eerst! Dan weet je beter of dit te zweverig is ja of nee.

Is het te combineren met de therapie die ik nu volg?

Zeker weten. Het is een heel mooie aanvulling. En dat wat je tegen komt in therapie, kan je meenemen in deze training en verder loslaten! Meerdere van mijn klanten volgen andere therapieën. Vaak is het zo dat ze daarmee stoppen, maar het gebeurt ook regelmatig dat we, dat wat zichtbaar wordt tijdens de therapie, weer mooi kunnen loslaten in deze training!

Kan ik in termijnen betalen?

Ja dat kan. Je kunt in 6 termijnen van 330 betalen.

Wat nou als dit voor mij niet werkt?

Als je in de loop van de training het gevoel hebt dat het voor jou niet werkt, dan is er ruimte voor een 1 op 1 call. In deze call gaan we samen onderzoeken wat er aan de hand is. Ik zal alles op alles zetten om je te helpen de transformatie te maken die ik hier beloof! 

Open chat ✨
1
???? stuur me een berichtje, Arrezina
Hai! wil je meer weten nog over de training of heb je een andere vraag, stuur me gerust een app. Via app reageer ik nog weer sneller dan de mail namelijk ????????

Hai! Wat tof dat je deze magische training wilt volgen.

De deuren openen helaas pas weer de 21ste December. Je kunt wel hier je naam en email achterlaten zodat je op de wachtlijst komt en op de hoogte gehouden wordt van de volgende lancering.


Als je het jammer vind dat je zo lang moet wachten, schrijf je dan in elk geval in voor de Gratis Challenge: Loslaten was nog nooit zo makkelijk! Die vind plaats op 16 november. 

Dat beloven drie waanzinnige dagen te worden. Daar ga je in drie dagen de basis leren van het loslaten. Bovendien ontvang je voor die tijd al mooie gifts van me zodat het lange wachten de moeite waard is!

Dus schrijf je daarvoor HIER NU in zodat je dat allemaal niet mist!