Loslaten was nog nooit zo makkelijk!

Je kunt niet alles hebben, of mischien toch wel..?

Zeker wel, want ik ga verder waar Abraham Hicks, Napoleon Hill, Eckhart Tolle  en zelfs The Course In Miracles stoppen…!

Ik ga jou namelijk leren hoe je de wet van de aantrekkingskracht combineert met een krachtige loslaatmethode. En dan… kan je alles moeiteloos hebben!

De wet van de aantrekkingskracht, die ken jij wel hè? Je hebt al veel gemanifesteerd in je leven en daar ben je dankbaar voor, maar… er is dat ene ‘ding’ wat je maar niet gemanifesteerd krijgt en daar ben je gefrustreerd en verdrietig over…

  • Waarom lukt het niet?
  • Waarom manifesteer je alles, behalve dat?
  • Je weet dat je vertrouwen moet hebben om het te kunnen manifesteren, maar dat heb je eigenlijk gewoon inmiddels niet meer…
  • Maar hoe kan je vertrouwen hebben, als je het gewoon niet meer voelt?
  • Hoe dan!?

Nou, DAT is nou precies wat ik je in deze krachtige drie daagse challenge ga leren! Want In deze challenge:

  • Leg ik je uit hoe het komt dat je nu dit probleem nog vasthoudt. Want ja, je houdt het vast! That’s it! En het goede nieuws is, alles wat je vasthoudt, kan je ook weer loslaten!
  • Leer ik jou HOE je STAP VOOR STAP nare gevoelens op een eenvoudige en praktische manier loslaat.
  • Ontdek je dat je hoe je daarmee ook elk probleem als vanzelf loslaat.
  • Begeleid ik je terug naar die staat van vertrouwen en overvloed, ook op dat ene gebied in je leven waar je nu nog zo mee worstelt, zodat je ook daar een krachtige shift kan maken!
  • Leer ik jou wat ik ontdekt heb waardoor ik de wet van de aantrekkingskracht heel praktisch toepas in mijn leven zodat ik echt alles wat ik wil, in vertrouwen en in FLOW manifesteer.

The LOA in combinatie met loslaten is voor mij de weg uit een chronische ziekte geworden die 8 jaar lang mijn leven compleet had stil gelegd. Wat ik ontdekt heb, is werkelijk het goud van het leven! Ik heb ontdekt hoe grenzeloos magisch het leven is. En hoe grenzeloos krachtig jij en ik zijn, als wij reconnecten met onze essentie! Vanuit die staat van zijn is alles mogelijk!

 

En loslaten is de sleutel. In deze drie magische dagen ga ik jou deze sleutel in je handen leggen!

Open chat ✨
1
???? stuur me een berichtje, Arrezina
Hai! wil je meer weten nog over de training of heb je een andere vraag, stuur me gerust een app. Via app reageer ik nog weer sneller dan de mail namelijk ????????

Hai! Wat tof dat je deze magische training wilt volgen.

De deuren openen helaas pas weer over een paar maanden. Je kunt wel hier je naam en e-mail achterlaten zodat je op de wachtlijst komt en op de hoogte gehouden wordt van de volgende lancering.