Coaching voor vrouwelijke Game Changers, Visionairs en Spirit Junkies!

Ik help je moeiteloos te manifesteren wat je al jaren niet lukt. Want ik ga verder waar Abraham Hicks, Napoleon Hill, Eckhart Tolle  en zelfs The Course In Miracles stoppen…! 

Free your inner Life Magician

Liever meer weten over dit magische programma door een video te kijken? Bekijk de video hiernaast (of hierboven op mobiel).

BONUS MODULES!

Als je deze ronde instapt in het coaching programma FREE YOUR INNER LIFE MAGICAN, dan ontvang je daar gratis deze magisch mooie bonussen bij:

Bonus: MAGIC RELATIONSHIPS
Bonus: afgestemd ondernemen
Bonus: MONEY FLOW EASILY TO ME

Je kunt niet alles hebben,

of mischien toch wel..?

Zeker wel, want ik ga verder waar Abraham Hicks, Napoleon Hill, Eckhart Tolle  en zelfs The Course In Miracles stoppen…! 

Ik ga jou namelijk leren hoe je de wet van de aantrekkingskracht combineert met een krachtige, eenvoudige en praktische loslaat methode waarmee je al je illusionaire begrenzingen op een snelle en gezonde manier loslaat zodat je van het leven wat je nu hebt, het leven van je dromen maakt! 

Want je kunt wél alles hebben!

En jij gelooft dit ook al! Je bent een Spirit Junkie net als ik. Een Manifestation Babe. Ook jij bent net als ik een Game Changer en je wilt impact maken in de wereld vanuit die magische spirituele concepten. Vanuit spirit. In vertrouwen en overvloed. Co Creating with the universe, synchronicity.  

You love it all! 

Maar echt volledig in deze magie leven, is niet altijd even makkelijk…

 • Je weet dat je jezelf moet leren detachen van de uitkomst van je dromen, maar dat is echt niet altijd even makkelijk, zeker niet als je het echt heel graag wilt! Hoe dan..? 
 • Je weet dat je moet loslaten, maar je weet niet hoe… 
 • Je weet dat je in het nu tevreden moet zijn. Ook met de dingen die je zo graag anders wilt, maar dat lukt je niet altijd want ze doen toch echt pijn. Hoe dan..? 
 • Je weet dat je vertrouwen moet hebben in de uitkomst van je dromen, maar dat heb je niet altijd en dat is best een gevecht. 
 • Hoe kan je vertrouwen hebben als het al zo lang duurt..? Hoe dan..? 
 • Op sommige gebieden van je leven lukt het je om moeiteloos te manifesteren wat je wilt, maar het is best frustrerend dat het niet lukt op dat ene gebied in je leven waar je het juist zo diep verlangt. 
 • Sommige overtuigingen, gedachten, patronen en gevoelens blijven toch maar terug komen. Je weet dat je ze zou moeten loslaten om te manifesteren wat je wilt, maar ze blijven je achtervolgen. Ze lijken aan je vast te zitten. Ze zitten zo diep. 
 • Je werkt met affirmaties, maar er zitten erbij die je gewoon niet gelooft. En je weet dat dat nodig is om het te realiseren. Maar hoe geloof je iets wat je niet gelooft? Hoe dan..? 
 • Je verlangt zo naar nog meer contact met spirit, het universum, maar het lijkt of je niet echt verder komt. Hoe kan je nog meer bij die magische eenheidservaring waar synchronisity en flow available is voor je. Hoe..? 

Als je sommigen of al deze punten herkent, dan is deze course voor jou! Ik ga dus verder waar de rest stopt. Want ik leer je DE HOE! 

Salespage2

Ook Esmay, één van mijn huidige deelnemers, liep tegen die ‘spirituele druk’ aan: Ik kende de wet van de aantrekkingskracht al wel. En ik heb al heel veel boeken gelezen, maar ik had bij Arrezina het gevoel dat ze verder ging. En dat is ook zo.Ze leert je “de hoe”. En vooral, ze leert je hoe je manifesteert vanuit spirit in plaats van uit ego. Ze gaat echt de diepte in, want zo simpel als The Secret is het niet.”

En loslaten is dus de sleutel! Wat we gaan loslaten? 

 • Al die illusionaire begrenzingen van het ego. 
 • Je attachment aan je dromen die ervoor zorgt dat je de manifestatie tegenhoudt.
 • Dat diepe gevoel van het afgescheiden zijn die maakt dat je geen vertrouwen in en eenheid met het universum voelt. 
 • Loslaten wie je niet bent zodat er niks ander kan gebeuren dan dat er overblijft wie en wat je wel bent: Spirit, een grenzeloze ziel, Divine Energy, Source Energy!
 • Al die belemmerende overtuigingen over jezelf en het leven die de manifestatie van je grootste dromen stoppen.
 • Al die oude gevoelens en trauma’s die je blijven achtervolgen en je frequentie onnodig naar beneden trekken.
 • Ik leer hoe je het loslaten inzet om te manifesteren vanuit spirit zodat je die onvoorwaardelijke liefde en geluk kan ervaren die alleen daar te vinden is.
 • We gaan echt de diepte in, maar zonder het zwaar te maken. 

 

Dit is niet zomaar een course..! Door de krachtige releases kom je in beweging en blijf je in beweging! De teachings in de video’s/audio’s zorgen ervoor dat je geïnspireerd blijft en door wilt gaan ook als je ego je ervan probeert te weerhouden…

Je hoeft alleen maar los te laten en loslaten is niet moeilijk. 

Pascale

“Jouw programma was voor mij de missing link in manifesteren. Ik bleef maar tegen belemmeringen aanlopen waar ik niet vanaf kwam. Ik voel me nu volledig thuis in mezelf, ben heel diep naar binnen gegaan. Voel me als herboren en bevrijd. De afgelopen tijd heb ik heel veel lust for life en innerlijke rust gemanifesteerd, waardoor ik me goed voel onder alle omstandigheden. Ik heb het gevoel dat ik niet waardevol genoeg ben en het gevoel dat ik pas vrij ben als ik schuldenvrij ben kunnen loslaten.”

Lees verder als jij degene bent die er klaar voor is om in 10 weken stap voor stap alle laatste bewuste én onbewuste illusionaire grenzen van de mind los te laten zodat je: 

 • De wet van de aantrekkingskracht op een dieper niveau gaat snappen en veel moeitelozer kunt toepassen.
 • Uitdagingen in het leven (nog) moeitelozer transformeert. 
 • Je bewustzijn expandeert naar een volledig nieuw en overvloedig level.
 • Je meer en meer gaat manifesteren vanuit inspired action (actie vanuit spirit). 
 • On the spot je frequentie verhoogt.
 • Moeiteloos in contact komt met je essentie zodat je nog meer vanuit die universal intelligence de impact kunt gaan maken waar je naar verlangt. Moeiteloos en in flow!
 • Op een diep niveau tot op je botten gaat voelen (in plaats van alleen maar weten) dat je grenzeloze universele intelligentie bent.
 • Je voelt het door je heen stromen. Je bent er één mee!
 • Een magneet wordt voor alles waar je naar verlangt. 
 • Je je grenzeloze potentie meer gaat bevrijden zodat je nog meer de impact kunt maken waarvoor je bestemd bent om te maken hier op aarde.
 • Een quantum leap gaat maken naar een staat van volledige verlichting. 

Nu heb jij al glimpses gevangen van die magie. Waar je deze ‘staat van zijn’ hebt ervaren. Waar alles samen viel, waar je vertrouwen voelde, een diepe inner guidance en heerlijke synchronicity. Even voelde je die magische eenheidservaring. Dat heerlijke co-creëren met het universum.  

En jij, lieve mooie Spirit Junkie, verlangt naar meer hiervan! 

 • Sterker nog, stiekem verlang je gewoon naar die volledige verlichting. 
 • Je bent op een punt gekomen dat je voelt dat iets diep van binnen je uitnodigt om weer next level te gaan. 
 • Je voelt een diep verlangen om je nog meer te verbinden met je ware grenzeloze essentie. 
 • Je verlangt naar nog meer expansie.  
 • Naar een nog hogere staat van bewustzijn.  
 • Naar nog meer grenzeloosheid. 
 • Naar nog meer synchronicity.  
 • Iets van binnen nodigt je uit naar meer. 
 • En jij hebt zin in die quantum leap want je bent gaan houden van die expansie.  
 • You are eager for more! 
 • En je bent er klaar voor. 
 • You are ready to have it all!

Schrijf je in lieve mooie vrouw! Je bent er klaar voor!

“Mijn belangrijkste manifestatie is een nieuw droomleven in Portugal in een accommodatie die echt alles heeft wat ik wilde.
Daarnaast heb gemanifesteerd dat ik daar geld verdien met mijn zielsmissie vanuit mijn bedrijf. Wat is heel waardevol vind is dat ik het allemaal gemanifesteerd heb vanuit mijn intuïtie, in flow en heel veel synchronicity.
Loslaten op al die lagen die Arrezina je leert, is echt alsof je een dam openzet en je leven volledig in flow raakt!”

Wil je nog even goed lezen hoe de course er concreet per module uit ziet? Dat kan hier: 

6 Modules – 12 weken begeleiding – per module 3/4 video’s – Meer dan 15 transformerende begeleide loslaat audio’s.

Ok, ik ben klaar voor next level manifesteren.

Marije

“Hoewel ik al veel manieren kende om los te laten, was wat Arrezina’s programma me leerde echt van een ander niveau. Bovendien legt ze een prachtige link naar manifesteren, die eigenlijk zo logisch is. En naast dat haar methode heel praktisch is, brengt ze alles ook met die heerlijke liefdevolle luchtigheid van haar. Enorm inspirerend!

Ik heb daardoor eindelijk allerlei innerlijke ballast heel effectief op kunnen ruimen en ervaar nu veel meer vrijheid en plezier in hoe ik naar de wereld kijk. Het is bijna een spel geworden om elke uitdaging en weerstand om te vormen tot een bron van inzicht en magische shifts. Ik ben fan!!”

Jennifer

“Ik ben knetter dankbaar dat ik ben ingestapt bij jou! Ik ben het echt aan het leven wat je me hebt geleerd. Wat een verademing dat ik nu kan loslaten. Ik ben psycholoog en al 20 jaar bezig met zelfontplooiing en jij hebt echt de sleutel in handen gelegd over HOE je loslaat. En ik merk ook echt al heel concreet dat daardoor situaties als vanzelf oplossen en goed lopen. Ik heb echt de de magie van manifesteren en synchronisatie ontdekt. Dingen vallen als vanzelf op zn plek als ik loslaat. Ik ben je echt voor eeuwig dankbaar voor deze sleutel!”

Als je tot hier gelezen hebt, dan weet ik dat je diep van binnen voelt: “Dit wil ik!”.  Je voelt die kriebel, dat warme enthousiasme en een diep verlangen naar wat deze course je gaat opleveren. Je voelt het, maar als je nog niet op de inschrijf-button hebt gedrukt, houdt iets je tegen… En ik zou je willen vragen:  Wat gebeurt er bij je van binnen? 

Als je die Spirit Junkie bent die ik denk dat je bent en al honderden boeken hebt gelezen, duizenden podcasts geluisterd hebt en tientallen courses hebt gevolgd. Dan kan ik me voorstellen dat je je afvraagt: “Gaat deze course me inderdaad iets nieuws leren?”  

Sophie van So V’s Choice dacht dit ook en dit is waar zij achter kwam toen ze de course volgde: 

 “Ik dacht dat ik alles wel wist. Ik ben namelijk echt een expert van de Law of Atractrion. Ik heb veel courses gevolgd, veel boeken gelezen en talloze podcasts geluisterd. Maar Arrezina gaat echt verder dan de rest! Wat een eyeopener”  

 Je kunt hier haar podcast volgen waarin ze uitgebreid praat over de course en wat het voor haar heeft betekend. Heb je meteen weer een mooie podcast te pakken! 

 

Weet je wat het is, het ego zal altijd eerst protesteren. Hij zoekt naar veiligheid en die vind hij alleen in zijn comfortzone. Dus een investering als dit, doet pijn. Twijfel over of het je gaat opbrengen wat ik je beloof… Twijfel over geld… Twijfel over tijd… 

Het zal er altijd zijn. En wat ik je dus leer is dat je die pijn kunt loslaten zodat je in vertrouwen zakt en gewoon je hart/je ziel volgt en je voluit gaat leven vanuit overvloed en vertrouwen. In flow en synchronity. 

Twijfel is altijd ego. Altijd! Als je weet dat het niet voor jou is, dan weet je dat en dan twijfel je daar niet over. Als je weet dat het voor jou is, maar je voelt twijfel, dan is het je ego. Ik heb mezelf geleerd niet meer naar ego (twijfel, angst, onzekerheid) te luisteren, maar alleen nog naar dat blije enthousiaste gevoel die diep van binnen omhoog borrelt. 

Je weet wat Abraham Hicks zegt: “Follow the Joy!”  Ik hoorde haar dat zeggen, toen ik nog doodziek op mijn bed lag, en ik maakte daar op dat moment een krachtig besluit om dat voor de rest van mijn leven te doen!! Alignment first. Raising my vibration is prioriteit nummer 1!

Dat betekent dus niet dat ik geen onzekerheid en twijfel voel, ik laat het mij alleen niet meer vertellen wat ik wel en niet doe. Ik laat het los en volg mijn ziel. Daphne deed dat ook en dit is wat zij daar nu over zegt: 

Barbara

Barbara heeft ook een bijzonder verhaal wat eigenlijk al begon tijdens de drie daagse gratis challenge:

“Ik heb altijd eczeem gehad. Vreselijke crèmes smeren, afschuwelijk jeuk, me schamen, vies voelen, er stress van hebben. “Leer er maar mee leven”: zei de reguliere geneeskunde. 

Via de biologische natuurwetten leerde ik dat mijn eczeem een verhaal vertelt over afgescheiden zijn. Dat gaf al rust en veel inzichten via familie opstellingen. 

En toen kwam ik bij Arrezina in de opleiding. Ik leerde via haar het echte loslaten. Mijn eczeem zit letterlijk tussen mijn vingers, in mijn handen: ik ging loslaten en toen…. hield ik niet meer vast…. mijn eczeem verdween.

Ik voelde me altijd afgescheiden, los, alleen, vreemd: ik heb dat alles losgelaten. En ik voel me weer volledig verbonden. En daar ging het eczeem.”

En voor mij heeft dit ook gewerkt. De Joy, mijn hart, mijn ziel, volgen… Het heeft mij in twee jaar tijd compleet getransformeerd: 

 • Want ik ging in 2 jaar tijd van 8 chronische vreselijke zieke jaren, naar gezond en vitaal. 
 • Van een vermoeide moeder vol schuldgevoel omdat ze zo vaak nee moest zeggen naar een blije moeder die genoeg kracht en energie heeft om leuke dingen te doen met haar kids. 
 • Van een hulpbehoevende/afhankelijke en verdrietige vrouw naar een zelfstandige en aantrekkelijke vrouw voor mijn man. 
 • Van schulden en geen enkel gevoel van zingeving naar een trotse oprichtster van een mooi winstgevend bedrijf die impact maakt vanuit mijn zielsmissie. 
 • Van een eenzame vrouw naar een blije en gezellige vriendin die weer lekker mee kan doen met het leven. 
 • Van slachtoffer naar een life magician, altijd op zoek naar de magie in het leven. Op zoek naar hoe het nog grenzelozer kan. 

Hoe ziet jou leven eruit als je deze course hebt gevolgd? Welke transformatie ga jij doormaken? Wat is jouw droom? Maak hier en nu datzelfde krachtige besluit en laat mij je begeleiden in deze magische course naar jouw magisch leven! 

Because you can have it all!

Veelgestelde vragen

Twee dingen: Veel vrouwen lopen rond met de belemmerende overtuiging dat het voor iedereen is behalve voor hun. Of iets wat lijkt op deze overtuiging.

Het mooie is, in module twee gaan we echt twee weken lang AL je overtuigingen over jezelf en je leven loslaten! Dus ook deze!

Als je ook maar enigszins diep van binnen voelt dat de wet van de aantrekkingskracht bestaat, dan snap je dat je met elke overtuiging elke twijfel manifesteert. 

Hale Dwaskin zou zeggen: When we have a believe, we tend to be right about it. 

We creëren wat we denken, voelen en geloven.

Als tweede wil ik je meegeven. Het kan niet niet werken. Want loslaten wat je niet bent (ego), kan maar één ding opleveren: dat naar boven gaat komen wie je wel bent toch?! En als je gelooft dat ook jij een grenzeloos wezen bent, als dat concept ook maar enigszins resoneert met je, dan ga jij met het loslaten van je ego, van je grenzen, ontdekken dat je grenzeloos BENT!

Er zijn er meer die deze vraag hadden en toch zijn ingestapt. En ik snap dat ook, want er is veel op de markt wat oppervlakkig is als het gaat om de wet van de aantrekkingskracht. Daarnaast is mijn ervaring dat andere teachers het niet toepasbaar en concreet genoeg maken. Dat is precies wat in dit traject anders is. Dat is waarmee ik me onderscheid van alle anderen. Ik leer je echt de HOE zodat je je grenzeloosheid gaat ervaren en echt daadwerkelijk de sleutel krijgt naar jouw grenzeloze manifestatiekracht.

Maar geloof mij niet op mijn woord en check ook even de testimonial van Esmay (hierboven), Sofie (hierboven) en Daphne. Allemaal vrouwen die eigenlijk alles al wisten, maar gewoon nog niet de sleutel in handen hadden naar het daadwerkelijk toepasbaar maken van die mooie abstracte spirituele concepten.

Zeker! Ik heb de mogelijkheid voor je om in 6 termijnen te betalen van 366 euro.

Om de week kom ik live in de zoom. Daar zal ik random ongeveer 4 mensen uitnodigen om 1 op 1 mee te releasen. En echt, dat gaat magisch voor je zijn! Ook als jij niet diegene bent die gekozen wordt. Mij aan het werk zien met iemand en zelf dan meedoen met loslaten is magisch! Daar zitten de transformatie momenten! 

Voor een selecte groep is er 1 op 1 begeleiding. Deze groep krijgt de mogelijkheid mij persoonlijk te mailen en zullen een antwoord/coaching ontvangen in een voice bericht van mij. 

Deze audio’s komen in de academie te staan zodat iedereen deze kan beluisteren. De vraag van de persoon wordt anoniem bij de audio geplaatst.

De rest mag uiteraard ook vragen stellen en mailen. Mijn team legt deze vragen bij me neer zodat ik ze kan voorbereiden voor de groeps coaching calls en er tijdens die calls op terug kan komen.

Het traject duurt 12 weken. Met alle bonussen erbij zal je uiteraard langer bezig zijn :).

De toegang tot de academie is for life!

 

Kan natuurlijk zijn dat er echt wel wat lagen om jouw probleem heen zitten en dat je die als een ui per schil gaat mogen loslaten. En wat ik ook zeker weet is dat je na dit traject het probleem anders ervaart! En vanuit een lichtere staat van zijn kan jij voor een nieuwe realiteit kiezen. Kiezen om een andere kant op te kijken. Kiezen voor vrijheid! 

Verder heb ik ervaren dat juist de hele grote problemen soms zelfs makkelijker zijn om los te laten. Ik vergelijk dat wel eens met een steen: wat laat je makkelijker los: een grote zware steen waar je al jaren mee loopt te sjouwen en waar je helemaal klaar mee bent of een kiezelsteentje die eigenlijk grote impact maakt op je dagelijkse beleving van geluk, maar niet echt irritant genoeg is om gewoon even te gaan zitten voor een release. Vaak zijn de kiezelsteentjes ook veel meer in het onbewuste trouwens. Wat maakt dat je je er dus niet bewust van bent terwijl het grote impact heeft op alle gebieden in je leven.

Ik liet mijn chronische ziekte die 8 jaar lang mijn leven teisterde en uiteindelijk zelfs stil legde in een relatieve korte tijd los, dus ik weet wat er mogelijk is!

Klopt! Wat er gebeurt tijdens dit traject is dat je je meer en meer bewust gaat worden van wat nu nog onbewust is.

We werken altijd met het nu en wat er nu bewust is. Laat je dat los, dan komt de laag daaronder aan het licht en kan je die loslaten. Verder zijn de vragen waar we binnen de Sedona methode zo gesteld dat het je onbewuste bewust maakt.

Ook tijdens de coaching calls zal heel veel onbewuste gevoelens en patronen bewust worden. Of je nou gecoacht wordt op de Hot Seat of meeluistert, het gaat voor veel bewustzijn zorgen!

Dat kan ik helaas niet beloven. Ik ben geen hulpverlener, therapeut of arts. Ik leer je wat ik heb gedaan om beter te worden, maar ik kan niet garanderen dat jij ook beter wordt.

Wat ik je wel kan beloven is dat je door deze training veel beter leert omgaan met je ziekte en de beperkingen die dat met zich meebrengt. Je leert een weg naar geluk ondanks wat zich aandient in je leven. Bovendien, mijn intentie voor mensen zoals jij is vooral om een prachtig leven vol zingeving te creëren ondanks de ziekte en beperking. Ik vind het heerlijk om je te helpen outside thebox te denken. Er is zo veel mogelijk als je leert loslaten, want echt waar: de enige grenzen die wij hebben, zijn de grenzen van onze mind en onze emoties!

Ja hoor! Ik heb wel terug gekregen van vrouwen dat het veel is en dat ik diep ga, maar ik heb nooit gehoord dat ze dat vervelend vonden. Ook niet van diegene die dus nog echt aan het begin staan. Ik ga ook in eerste instantie echt de basis uitleggen. Voor beginners is dat leerzaam en nodig en voor gevorderde een verdieping, omdat ik inderdaad wel echt de diepte in ga. Het is geen oppervlakkig mantra’s opnoemen net zolang tot je ze gelooft of affirmaties opnoemen waar je niks bij voelt.

Het is echt een reis naar jouw essentie, jouw grenzeloosheid waarvandaan ik je leer manifesteren vanuit je ziel, vanuit inspired action. We gaan de diepte in, maar ik leg alles helder en to the point uit en neem je mee met mijn woorden en mijn energie naar een nieuw bewustzijn. 

Annemiek

Annemiek heeft een heel bijzonder verhaal te delen over wat het traject voor haar heeft gedaan. Over ontdekken hoe grenzeloos we zijn gesproken… Lees hoe een succesvolle en krachtige vrouw zware tegenslag kreeg te voortduren en zich niet kon neerleggen bij de worden: “Je zal ermee moeten leren leven”.

“Toen ik het traject bij Arrezina begon leefde ik in hele grote angst. Ik had sinds 3 jaar Tinitus (oorsuizen). Ik kon het geluid niet verdragen en ik werd er depressief van. Ik kon zelfs niet meer werken. Ik was er kapot van en wanhopig.

In de reguliere zorg vertelde ze me dat ik ermee moest leren leven. Maar dat kon ik niet accepteren.

Tijdens de course van Arrezina heb ik gemanifesteerd dat ik gezond ben geworden. Ik kan nu het geluid loslaten. Het is er soms nog wel, maar dan kan ik het dus loslaten. 

Ik leef niet meer vanuit angst nu, maar nieuwsgierigheid naar wat er nog meer mogelijk is. Ik voel me krachtiger dan ooit! En ik voel een diepe rust van binnen en contact met het universum.”

Josjah

Alles in dit leven is een spiegel van wat we denken en voelen. Josjah heeft dat ervaren in haar relatie met haar moeder die ze helemaal zelf heeft getransformeerd. Dit is wat ze erover zegt:

“ Ik had een hele complexe relatie met mijn moeder. Ik heb een hele dag zitten releasen op alles wat ik vervelend aan haar vond en niet meer wilde in mn leven. En het bijzondere is, die dingen doet ze nu ook niet meer!” 

Susanne

Susanne deed mee aan de eerste ronde van in “10 weken een Een magisch Leven”. Het is voor haar een reis naar zelfliefde geworden. Lees wat ze zelf daarover zegt:

“Ik ben met het traject van Arrezina echt een ontdekkingsreis naar zelfliefde begonnen. Het was het startpunt. En daardoor heel waardevol. Ik ben me bewust geworden van zoveel negatieve overtuigingen in mijzelf. Wow, wat belemmerden die mij (zonder dat ik het doorhad!) Na intensief loslaten met alle tools die Arrezina mij gaf, zijn ze verdwenen. Tot op heden niet teruggekomen (inmiddels bijna een jaar later). 

Zelfs fysieke pijn heb ik zelf leren loslaten. Super interessant!”

Janneke

Janneke heeft zo’n beetje haar hele leven getransformeerd. Prachtig verhaal van een moedige mooie vrouw die all in ging dwars door de onzekerheid over geld heen:

“Al tijdens de 3 challenge-avonden is mijn enorme stress die ik had vanwege mijn ex-man verdwenen. Je bood de cursus aan, die ik heel duur vond eigenlijk, dus daar was weer mijn weerstand (op goed voor mezelf zorgen), twijfels.. doe maar niet.

Toch deed ik het en het was precies wat ik nodig had. 

Ik zat op dat moment echt heel slecht in mijn vel, veel spanning in mijn lijf, 4 maanden niet tot nauwelijks geslapen, ik zag geen leuke toekomst meer, kon niet meer leuke dingen doen met vriendinnen. Ik had een verkeerde baan, een voor mij steeds slechter wordende relatie met de vader van mijn kinderen, daardoor (o.a.) ook niet de relatie met mijn zoon die ik voor ogen had, ik voelde dat mijn dochter ook last had van dit alles. En ik had meerdere keren een relatie met mannen gehad die maar niet tot bloei konden komen.

 

En nu? Ik heb geen stress en last meer van mijn ex-man, de relatie met zoon is met grote stappen verbeterd en nog steeds aan het verbeteren, ik ben uitgerust, ik heb het goed met mijn dochter, ik kon op enig moment kiezen uit 2 banen en er is onlangs zelfs een potentieel leuke liefde op mijn pad gekomen!”

Masja

“Mijn gezondheid is met stappen vooruit gegaan: ik ben geen dag ziek geweest, heb geen ontstekingen meer gehad aan mijn hartzakje, heb veel minder last van mijn gewrichten en sta zonder ochtendstijfheid op. Ik herken mijn beperkende gedachten, mijn ego-attacks en straffende boodschappen steeds beter, waardoor ik ze eerder een halt toe kan roepen en vervangen door helpende en ware boodschappen.
Mijn energielevel is veel beter: ik sta doorgaans fit op en kan de hele dag vol houden zonder een middagdutje te moeten doen. Op de dagen dat ik me toch wat vermoeider voel, laat ik dit gemakkelijker over me heen komen en kies ik ervoor mijn tijd te besteden aan alignmentwork. Daarmee krijg ik meestal het cadeautje alsnog snel beter in mijn vel te komen zitten.
Er is veel meer verbinding tussen mijn partner en mij en we komen veel minder met elkaar in conflict. Ik voel veel meer waardering voor wie hij is, ook met de eigenschappen waar ik niet zo enthousiast over ben. Ik heb mijn wensen en verlangens veel duidelijker en ga gerichter te werk
Met het loslaten voel ik steeds meer vrijheid en de wetenschap dat ik met deze tool oude overtuigingen los kan laten en steeds beter afgestemd raak op mijn Ware Zelf, maakt me niet alleen heel blij, maar ook krachtig….ik heb zelf meer de regie van mijn leven in handen.”

Kirsten

Kirsten startte een 1 op 1 traject bij me en stapte later ook nog als deelneemster de online course in. Deze dame heeft haar leven in een jaar tijd compleet getransformeerd! 

“ Toen ik begon bij Arrezina was ik er erg slecht aan toe. Ik wist totaal niet wat ik wilde met mijn leven en voelde me eenzaam en zinloos. 

Ik wist alles over manifesteren en de wet van de aantrekkingskracht, maar het leek of het bij mij niet werkte en daar was ik heel verdrietig en teleurgesteld over. Ik wilde van Arrezina leren hoe het moest!

Twee dingen wilde ik vooral anders en dat was mijn liefdesleven en zingeving met werk. Dat laatste is helemaal gelukt. Ik doe echt iets moois nu en ik voel me weer belangrijk. Daarnaast snap ik door Arrezina veel beter hoe ik met de wet van de aantrekkingskracht werkt. Mijn liefdesleven is de volgend manifestatie!”

Mirjam

Mirjam, een succesvolle ondernemer met een prachtig bedrijf, maar die door haar money blocks nooit echt de resultaten haalde die ze wilde, heeft een grote transformatie gemaakt dankzij deze course. Lees of luister wat ze daar zelf over zegt:

“Ik heb dankzij de course van Arrezina één van de grootste thema’s in mijn leven, namelijk geld, helemaal losgelaten!! Er zit gewoon geen energie meer op. Arrezina doet echt wat ze belooft, namelijk dat ze verder gaat dan wie dan ook, want ik was al heel lang bezig met de LOA, maar het voelde alsof het nooit echt helemaal van mij was en ik weet nu waarom: ik kon niet goed loslaten en dankzij de course van Arrezina kan ik dat nu wel en is loslaten een heel groot onderdeel van mijn leven geworden. Deze course heeft grote veranderingen in mijn leven, mijn liefde en mijn business gebracht! Dankjewel Arrezina”

Sevgi

Segvi, nog zo’n mooie en moedige vrouw die vol overgave besloot haar leven van binnenuit te transformeren. Zij is een mooi voorbeeld van iemand die snapt: It’s not so mocht about doing, it’s all about becoming” en dat er geen weg terug is, als je eenmaal hebt gevoeld hoe magisch mooi je werkelijk bent!

“Arrezina is er één uit duizenden, zij leert je van binnenuit te groeien en te veranderen naar hetgene wat je zo graag wilt in het leven. Zij geeft haar hele hart om dit te delen met ieder! Nadat ik mij heb ingeschreven bij Arrezina en haar course heb gevolgd ben ik enorm veranderd. Mijn denkwijze is zodanig veranderd dat het nooit meer terug kan naar het oude denkpatroon. En daar ben ik haar zo dankbaar voor. Heb zoveel gelezen en zoveel geluisterd maar hoe moet je nou loslaten? Wat wordt daar nou echt mee bedoeld? Dit leer je bij Arrezina, zo mooi, zo interessant, zo waar!!

En nogmaals ik ben zo dankbaar dat ik Arrezina in mijn leven ben tegengekomen. Dit is één en al liefde! Ik zou zeggen als je echt klaar staat om anders te kijken naar het leven, dan is dit waar je moet beginnen. Met zoveel liefde, zoveel kracht overtuigt Arrezina dat je alleen maar kan groeien in het leven! Dank je wel ARREZINA!”

Sonja

Sonja’s enthousiasme maakt me stil. Ik ben dan zo dankbaar dat ik zulke lieve vrouwen mag coachen en teachen!

“Arrezina’s passie en joy in de video’s in de academie zijn enorm inspirerend. Ze kan echt heel gedetailleerd en helder uitleggen hoe manifesteren en loslaten werkt. Daarnaast is ze ontzettend zichzelf. Echt een tof mens en de course is echt te gek!”

Marianne

Marianne is een prachtig voorbeeld van een vrouw die gewoon echt in de experiment modus gaat, want geloof me, het ego is het niet zo eens met de dingen die ik mensen vraag los te laten over hun partner. Deze PowerVrouw heeft gemerkt dat het werkt. Lees haar inspirerende verhaal hier:

“De relatie met mijn man was al tijdenlang een uitdaging, waarbij onze verschillende karakters behoorlijk kunnen botsen. Ik verlangde enorm naar harmonie en meer verbinding. In Arrezina’s Academy leerde ik hoe ik júist dat wat ik niet meer wilde enorm krachtig vasthield. In de module Magic Relationships klikte het in mijn hoofd als een malle. Ik ben letterlijk gaan toepassen wat Arrezina aangeeft en alle oefeningen gaan doen. Ik had het niet voor mogelijk gehouden, maar mijn man en ik hebben weer lol samen, ik voel de liefde stromen en het voelt als wij in plaats van hij en ik. Daardoor ziet de wereld er voor mij totaal anders uit. Vette aanrader! Oh en: het voelt echt als een nieuwe way of life!”

Pat

Wat ben ik dankbaar voor deelneemsters zoals Pat die echt next level willen. Geen genoegen nemen met een leven in angst en grenzen. Ik heb het volste vertrouwen dat ook Pat meer en meer haar leven gaat transformeren en al haar grote mooie dromen gaat manifesteren. Zelf gelooft ze dat nu ook:

“Ik heb dat vreselijke gevoel dat ik niet genoeg ben los gelaten waardoor ik nu ervan overtuigd ben dat ik alles wat ik wil kan gaan manifesteren. Ik heb gemanifesteerd dat ik mijn zielsmissie weet en via jouw afgestemd ondernemen module en een ander prachtige course ben ik nu mijn bedrijf aan het bouwen.

Ik ben zo blij dat deze course een levenslange toegang heeft! Ik doe hem nu voor de tweede keer en hoor hele andere dingen weer. Je hebt me veel nieuwe inzichten maar vooral handvatten gegeven om me te bevrijden van mijn beperkende ego gedachtes en gevoelens waardoor ik vertrouw dat ik alles wat ik wil kan manifesteren!”

Bettina

“Arrezina, jouw cursus is fantastisch! De manier waarop jij mensen begeleidt, dat heb ik nooit eerder meegemaakt! Ik ben al heel lang op de hoogte van de Law of Atraction. Echt heel lang! Maar het toepassen ervan, daar had ik nog veel vraagtekens bij, maar met jouw techniek en uitleg kun je eigenlijk eindelijk echt het leven bouwen wat je wil creëren!

Ik wilde aan het begin van de cursus manifesteren dat onze honden niet meer andere honden aanvallen. Het was zo erg, dat we eigenlijk niet meer naar buiten konden. Het klinkt klein, maar dit was voor ons een angel in de voet. We hadden er enorm veel verdriet van.

Het gaat nu veel veel beter. Ze kunnen weer normaal wandelen. We hebben weer plezier. Het is dankzij de course dat ik dit heb kunnen manifesteren.

Ik ben zelfs opnieuw begonnen met de course om nog meer mijn droomleven te creëren. Ik ga nu voor mijn droombaan.

Arrezina, je bent echt fantastisch! Dankjewel voor alles wat je voor ons gedaan hebt. Iedereen moet zich inschrijven voor deze course!”

Margot

“Hoewel ik alles al wist van de Sedona Methode en daar zelfs in mijn bedrijf met klanten al mee werkte, schreef ik me toch in voor jouw training en daar heb heel veel aan gehad!
Arrezina maakt zo’n mooie koppeling tussen de Sedona Methode en het manifesteren! Daar heb ik echt heel veel van geleerd! Heel veel nieuwe inzichten. Ik weet nu veel gerichter wat ik in m’n bedrijf wil. Dat was mijn intentie om daar voor dit jaar helderheid in te krijgen.De training heeft heel veel twijfels en onzekerheid weggenomen. Ik zit heel erg in de inspired action!

Het doelgerichte van Arrezina’s training is zo fijn! Dat helpt om echt in de inspired action te komen en echt het loslaten in te zetten om te manifesteren.”

Jolanda

“Sinds het programma gebruik ik de Sedona Methode iedere dag voor allerlei onderwerpen.  Op mijn werk, in de auto, thuis als ik een huishoudelijke klus doe. Ik release overal, indien nodig. Het kan gaan om een vol hoofd, een irritatie, frustratie, verdriet, pijn. Ik release en voel dat ’t naar de achtergrond verdwijnt. Het werkt! Ik heb al enkele mensen in mijn omgeving de oefening laten doen en ook die zeggen… het werkt! Je hebt een gevoel, irritatie, een moe gevoel. Je bent het niet dus je kunt het loslaten. Ik ben heel blij dat ik dit heb geleerd en zie t als een eenvoudige tool die je overal en op ieder moment kunt inzetten.”

Camië

“Ik ben erg onder de indruk over Arrezina haar sterke, lieve, inspirerende en enthousiaste manier van werken met haar methode. Met al haar tools en prachtige releases kan ik nu loslaten wat ik niet ben en heb ik daardoor kunnen ontdekken en ervaren dat liefde en geluk al in mij leeft. Heel dankbaar voor haar mooie werk en een aanrader voor een ieder die op zoek is naar vrijheid.”

Thais

“Arrezina geeft me de liefdevolle schop onder m´n kont die ik nodig heb om me te herinneren aan het magische wezen die wij mensen zijn. Ontwapenend eerlijk, authentiek, gedreven en eigen-wijs herinnert ze me eraan om aan het roer van mijn levensschip te gaan staan. Een heel bijzonder, mooi en eigen-wijs mens ben je. Dankjewel!”

Ghatrie

“Deze course was helemaal geweldig, ik heb geleerd om anders te denken, anders in het leven te staan. Ik heb zoveel shit losgelaten, een andere functie op mijn werk gemanifesteerd, bezwaar van mij was dat ik de course niet kon betalen, het is toch goed gekomen!! Die overtuiging heb ik ook losgelaten en een rotsvast vertrouwen gemanifesteerd, dat het wel gaat lukken. Deze course heeft mijn leven veranderd en er gaat nog zoveel moois komen. Ik kan het echt iedereen aanraden, dit moet je weten! En het is zo makkelijk.”

Karla

“Na mij al een tijdje verdiept te hebben in LOA, Abraham Hicks, Louise Hay en zo vele anderen kwam ik Arrezina tegen op Facebook. Geen toeval, ik was klaar om next level te gaan. Het universum presenteerde mij Arrezina, ik voelde dat ik dit mocht gaan doen. En voor de financiële kant zorgde het universum ook voor ondersteuning ;-).

Met haar aanstekelijke glimlach, haar humor, haar no-nonsens spirit en haar transparantie heeft ze mijn leven getransformeerd. Van een vrouw die alles deed om aandacht en goedkeuring te krijgen van anderen tot een zelfverzekerde vrouw die haarzelf aandacht en goedkeuring geeft. Een vrouw die uit de schaduw stapte en een magneet is geworden voor vriendschappen en liefdes die bij haar passen.

Wat ik concreet heb gemanifesteerd? Energievretende collega’s verdwenen en maakten plaats voor collega’s die op dezelfde golflengte als ik zitten. Dit door te releasen op die personen, situaties en behoeftes en een krachtige intentie te zetten die bij mij paste (dit gebeurde al in de eerste maand van de cursus!).

Mijn eigen transformatie: gewoon lekker mijn ding durven doen zonder mij af te vragen wat een ander daar zou van denken. Ja, personen verdwenen uit mijn leven maar ze hebben plaatsgemaakt voor nieuwe prachtige mensen, die mij laten groeien. En wie weet wat er nog volgt. Ik ben er alleszins razend benieuwd naar :-D.

En misschien wel de belangrijkste: ik heb het verleden losgelaten, mezelf en anderen vergeven. Dit was een gevoel van bevrijding die ik met geen woorden kan omschrijven.

Mijn raad aan iedereen: Doe het! En als je het doet (applausje voor jezelf want dan ben je echt een kanjer) volg deze prachtige vrouw haar woorden tot op de letter en ook als het pijn doet, zet dan zeker door. Een nieuw leven wacht op je beloofd!”

Monique

“In mei schreef ik me in voor de course van Arrezina. De opmerking ‘next level’ en moeiteloos loslaten’ triggerde me enorm en ondanks de, vond ik toen, pittige prijs zei iets in me DOEN!
Nu 3 maanden later heb ik alle courses doorlopen van Arrezina’s academie. De prijs is achteraf een koopje.
Ik voel me vrijer, ik heb meer energie en magische gebeurtenissen blijven zich manisfesteren. Mijn boek is af, er zijn drie serieuze uitgevers die geïnteresseerd zijn, ik ontmoet opeens mensen die helemaal passen in waar ik mee bezig ben en ik heb het gevoel vleugels te hebben. Ik wilde graag een huis in Spanje en ja hoor… de deal is bijna rond. Mijn volgende manisfestatie is dat mijn boek een bestseller is en internationaal uitgebracht gaat worden. Wow!!!! Alles is in beweging.
Dank Arrezina. Ik kijk enorm uit naar de retreat in september. Yes, nog meer loslaten en nog meer liefde!”

Marijke

“En toen kwam alles bij elkaar. Alles wat ik in de loop van de vele jaren heb gelezen en waartoe ik me aangetrokken voelde, maakt Arrezina concreet en logisch. Daardoor ga ik heel anders om met zowel vervelende situaties als wensen en verlangens. Arrezina is zo fantastisch, ze heeft me écht geholpen. Ook met losse 1 op 1 vragen. Echt zo ontzettend waardevol!”

Suzanne

“Ik heb in dit programma geleerd om los te laten en gevoeld hoeveel ruimte en lucht dat geeft. Al heb ik de afgelopen weken ook weer diep gezeten en lukte het loslaten toen niet. Wat veel frustratie opleverde, maar toen lukte het weer wel, en was er opluchting. Daarnaast heb ik inzicht en ervaring gekregen in hoe het werkt met lage trillingen, gedachten en gevoelens en dat je dan lage trilling situaties naar je toetrekt, wat weer bevestigt dat je gelijk hebt, en dat het echt helpt om je trilling te verhogen, dat je dan andere fijnere situaties en ervaringen naar je toetrekt. Ook ben ik milder en heb ik minder oordelen naar mezelf en daarmee ook naar anderen. De basis release heb ik al een paar keer bij anderen gedaan en het bracht bij hen ook direct verlichting! :)”

Dagmara

“Voor ik begon aan jouw course was ik al bezig met verdiepen in de Law of Attraction. Daarbij raakte ik regelmatig ontmoedigd of zelfs gefrustreerd. Het klonk zo simpel, maar hóe dan?!? Ik twijfelde regelmatig of ik ‘het’ wel kon, en dacht soms juist dat ik alleen maar verder van blij zijn afging. Tijdens het programma merkte ik dat ik wel degelijk grip kreeg op mijn eigen aandeel. Heerlijk gevoel! 
Ik ben (nog) niet van de grote of grootse manifestaties. Omdat ik daar mijn focus ook nog niet op heb. Ik ben vooral bezig de vele terugkerende dwalingen in het dagelijks leven te herkennen en releasen om zo meer plezier te hebben. En ik merk dat mijn relaties lichtvoetiger worden naarmate ik meer release (hier heb ik ook wel een goal op trouwens!). En dat ik vaker keuzes maak die aansluiten bij mijn hart. Zoals een opleiding Playfulness, puur omdat ik mezelf die nu gun, omdat ik weet, voorbij mijn verstand, dat dit is wat ik nu moet doen.

Ik heb een aantal oude overtuigingen losgelaten die me steeds weer in de prut lieten lopen. En ik heb diverse lagen schuldgevoel over mijn houding en gedrag naar mijn vader losgelaten (die inmiddels al ruim 10 jaar dood is). En dat geeft me écht ruimte in het hier en nu, in andere contacten, en in mijn herinneringen aan hem en aan mijn eigen weg. Ik voel me hierdoor zoveel lichter!”

Janny

“Jouw woorden waren:ik ga verder als Tolle, en dat maak je waar!
Jij geeft handvatten, zelfs als je ergens tegenaan loopt, geef je de mogelijkheid om een bericht te sturen waar je in een spraakbericht zeer uitgebreid antwoord geeft. Waardeer ik enorm!

Ik was voor mijn gevoel, veel te vaak overmand door emoties :-P. Jij leerde me om te zien dat ik dat niet ben, dat een mens veel meer is dan dat. Dat wist ik uiteraard wel, maar wist niet hoe ik het concreet anders kon doen en door jou weet ik dat nu wel.

Eigenlijk is het teveel om op te noemen wat dit programma mij heeft gebracht:
Ik startte met een dikke vette burn-out en nu heb ik weer dagen dat ik opnieuw blijheid maar vooral dankbaarheid aan kan raken. Terwijl ik echt wel heb gedacht, ik kan nooit meer lachen. Super dankbaar voor!
De bonussen zijn trouwens ook echt super waardevol!! Ik heb rust gevonden. Het grotere plaatje is zichtbaar.
Het leven is zoveel fijner als je al die tekorten inzichtelijk krijgt, stap voor stap en ze dan 1 voor 1 achter je neer kan gooien/ los kan laten. Dat je daardoor weer de rust in je systeem krijgt en weer kan slapen! Je veilig voelen een groot goed is!

Mijn grootste bezwaar was de prijs, zo na twee lockdowns en niet weten wat er verder nog stond te gebeuren. Ik ben zó blij dat ik daar niet naar geluisterd heb, want het was op alle facetten in mijn leven meer dan waard. Wat een inzichten en eyeopeners in het gedrag en de gevoelens van mij en van diegene om mij heen die ik liefheb én minder liefheb ;-).

Ik ben gewoon super blij dat Arrezina op mijn pad kwam en op het juiste moment. Ik zeg geregeld, mijn tweede stukje mag zoveel leuker worden!”

Karla

“Ik ben een geweldige lieve man tegengekomen, alle twijfels en belemmeringen losgelaten en gewoon in het hier en nu gebleven. Nieuwsgierig uitkijkend naar waar mij dit allemaal ging leiden.

Ik heb nu een fantastische liefdesrelatie met deze man (die dus niet mijn ex is) en zoals jij mij eerder al eens zei: het maakt niet uit met wie en inderdaad nu denk ik; wauw man, waarom wilde ik mijn ex terug dit gaat ver boven al mijn verlangens.

Dit is echt magisch!

Ik heb gewoon dat gevoel alles aan te kunnen want het universum staat aan mijn kant.

Dank je lieve Arrezina !!!

Jennifer

“Ik ben knetter dankbaar dat ik ben ingestapt bij jou! Ik ben het echt aan het leven wat je me hebt geleerd. Wat een verademing dat ik nu kan loslaten. Ik ben psycholoog en al 20 jaar bezig met zelfontplooiing en jij hebt echt de sleutel in handen gelegd over HOE je loslaat. En ik merk ook echt al heel concreet dat daardoor situaties als vanzelf oplossen en goed lopen. Ik heb echt de de magie van manifesteren en synchronisatie ontdekt. Dingen vallen als vanzelf op zn plek als ik loslaat.
Ik ben je echt voor eeuwig dankbaar voor deze sleutel!

Wat ik ook zo heerlijk vind is dat het een doorgaand proces is. Ik blijft onbewuste overtuigingen en patronen herkennen. Een prachtig proces van ontdekken en loslaten.

Ik zit veel beter in mn vel. Voel veel meer rust. Ben zo blij dat ik je ontmoet heb en verder mag leren met en van jou! Een dikke vette dankjewel!

De bonus “Magic relationships” heb ik echt zo van genoten. Ondanks dat dat een stokpaardje was van mij heb ik zoveel aha momenten gehad!

Wat ik zo mooi vond en veel respect voor heb is dat jij echt voelt als een vriendin, samen leren. Je bent zo gul; een overvloed aan abundace heb ik ontvangen van jou. Je voelt puur en het nodig mij uit om ook dat te laten zien in mijn bedrijf. 
Dankjewel Arrezina!”

Marjolein

“Ik heb net de laatste les gedaan van de cursus! Wauw! Wat het je dat goed gedaan! Ik heb echt het gevoel gehad dat je bij me was, als ik er over na denk heel raar! 

Heb nieuwe medicijnen voor mezelf gewenst waardoor ik me ineens veel beter voelde maar helaas waren de bloedwaardes niet ok! Totaal in elkaar gezakt en toen ging ik deze mooie cursus doen waardoor ik alles weer ben gaan oppakken, me gewoon gewenst dat ik nu met weer andere medicijnen door mag gaan, en wat hoor ik gisteren? De bloedwaardes zijn beter geworden!
Heel erg bedankt <3!

HS

“Ik wist niks van manifesteren toen ik begon aan dit programma. En ik vind het heel bijzonder en het geeft heel veel hoop. Ik ben een wetenschapper dus ik was sceptisch, maar toch zie ik dat het werkt. En het is toch ook gewoon heel logisch. En het loslaten van overtuigingen blijf ik sowieso waardevol vinden.

Er is tijdens dit mooie programma heel veel gebeurd en losgekomen!

Ik heb heel veel aan deze course gehad! Ik doe er dagelijks nog steeds heel veel mee. Super waardevolle informatie. Vooral het loslaten van overtuigingen en behoeftes waren vooral de eye opener!!

Op sociaal vlak had ik veel angsten en dat is duidelijk verschoven. Ik heb daar echt veel meer vrijheid gemanifesteerd. Dat was ook precies wat ik wilde! Ik zit niet meer zo vast in angst dus ook van binnen ben ik dus veel vrijer.

Tijdens de meditatie “Wie ben ik?” Is er iets moois en bijzonders gebeurd. Ineens kwam daar zoveel moois naar boven. Heel mooie beelden. Ik zag mezelf, mijn echte ik. Ik kwam erachter dat ik eigenlijk een dichter ben. Herkenning en kloppend. Dus eindelijk ben ik (weer) gaan dichten.”

Delphine

“Free your inner life Magician… Ik heb tijdens deze weken ontzettend veel geleerd, gecreëerd maar ook losgelaten! Mijn wens was om mijn zielsmissie te vinden op vlak van werk. Zo kwam tijdens de course de opleiding postgraduaat equicoach op mijn pad. Doordat ik midden in het traject zat was het heerlijk voor me om in het vertrouwen te gaan dat dit voor mij is. Moeiteloos werken met mensen en paarden vanuit mijn ziel. Ik ben dan ook vorige week met de opleiding gestart! 

Een andere wens was om de destructieve vicieuze cirkel met mijn familie te doorbreken. Een heel intens onderwerp dat al heel mijn leven opspeelt en werd versterkt door het plotse overlijden van mijn zus 2 jaar geleden. De bonus ‘Magic relationships’ heeft me enorm geholpen in dit proces. Ik kan heel tevreden zeggen dat gevoelsmatig de intensiteit van 99% naar 35% is gegaan. Op momenten dat het me weer heel sterk naar beneden dreigt te halen dan ben jij je er. Een nieuwe stem in mijn hoofd die me begeleidt met de vele inzichten die ik kreeg tijdens het traject maar ook met de releases.

Voor ik aan het traject begon was vooral Abraham Hicks mijn spirituele teacher. Nu heb ik heb ik jou erbij en daar ben ik zo dankbaar om. Het grote verschil tussen Abraham en jou is de vertaling naar het dagelijkse leven. Het behapbare door specifieke voorbeelden en oefeningen, het visuele, de herhaling, jouw krachtige intenties en vooral jouw extra spirituele wijsheid.

De extra bonussen vind ik ook super waardevol. Een extra cadeautje voor als het traject afgelopen is en als ondersteuning bij volgende stappen in je leven.

Vanuit mijn hart wil ik je graag bedanken voor jou liefde, toewijding en inspiratie.
Ik vind jou een prachtige vrouw! In gedachten geef ik je een innige knuffel.”

Mario

“Dit is echt een mooi programma. Zodra ik de beslissing had genomen om met dit programma aan de slag te gaan, kwamen er zoveel dingen naar boven alsof ze klaar waren om losgelaten te worden… Ik ben misschien niet je gemiddelde klant maar toch wil ik even delen hoe belangrijk jouw invloed op mij is geweest :-).
Aan het begin van mijn zelfontwikkeling heb ik zoveel weerstand ervaren en lukte het mij niet om mijn energie op te tillen naar het niveau van mijn visie. Waarom? Ik moest nog leren de schaduwkanten aan te kijken en ze leren los te laten.
Hoe meer ik aan het loslaten ben, hoe minder weerstand ik voel, hoe beter het manifestatieproces gaat. Ik kan eigenlijk niet zo goed verwoorden hoe krachtig “this shit” is! Niet alleen in mijn leven maar ook in mijn relatie! Wij begrijpen elkaar veel beter en kunnen daarom elkaar helpen groeien, als individu en als stel. Onze relatie is 1000x mooier worden (en hij was al heel mooi hè ;-D). Dus dank!

Fun fact – Door het loslaten durfde ik mijn vriendin ten huwelijk te vragen!”

Jaqueline

“Ik ben echt super blij dat ik dit programma heb aangeschaft. Zowel het programma en de bonus modules zijn geen gewoon lesmateriaal. Het is een hele mooie verdiepingsslag geweest voor mij. Het is ontzettend breed inzetbaar en je maakt alles zo toegankelijk. Dat is wel echt jouw kwaliteit.

Daarnaast is het echt een dagelijks onderdeel van mijn leven geworden. Veel releases heb ik standaard op mijn telefoon gezet en ik gebruik ze dagelijks. Ook terwijl ik dingen doe en het geeft me dat ik zoveel schoner de dag door ga.

Ik vind het heerlijk dat het ongelimiteerd beschikbaar is want ik ben er nog niet klaar mee :–). Ik ben je trouwens super dankbaar dat je het freewriting in mijn leven heb gebracht. Ik zweer daar nu bij!”

Daphne

“Wat bij mij zichtbaar mocht worden, was de heel diep verstopte overtuiging: “ik kan alleen maar falen”. Ik was me helemaal niet bewust van die overtuiging, maar door alle lagen die daarboven zaten los te laten kwam hij boven drijven. Een direct effect van het bewust worden van die zin is dat ik nu letterlijk meer ruimte ervaar in mijn borstkas. Alsof ik vrijer kan ademen. En daar ben ik heel dankbaar voor!”

Hienke

“Deze energie is voor mij het missende puzzelstukje geweest in zelfliefde en de Wet van de Aantrekkingskracht. Ik heb het gevoel van tekort op zoveel gebieden los kunnen laten, en dat voelt onbeschrijfelijk fijn. Ik kan niet wachten op al het moois wat komen gaat, maar de complimenten dat ik krachtiger en stralender ben, komen al binnen. En dat komt mede dankzij jou. Dus 1000 maal dank.”

Josée

“Ik ben zo ontzettend blij dat ik jou heb leren kennen. Ik had een zware tijd gehad met een pittige scheiding en een zware burn-out daar achteraan. Door jou ben ik daar heel sterk uit gekomen.

Ik voel nu dat ik er mag zijn.  Mijn zelfliefde is ontzettend gegroeid en daar ben ik je enorm dankbaar voor. 

Ik zat heel veel in mn hoofd en door het loslaten ben ik zoveel rustiger in mn hoofd, ik ben gelukkiger, positiever. Ook naar anderen. Ze hebben niet meer zoveel invloed op me. 
Ik ben echt een ander mensen geworden en een veel gelukkiger. Dankjewel!”

Frauke

“Na de challenge van Arrezina ervaarde ik voor het eerst sinds jaren weer hoop. Hoop op dat er nog wel vooruitgang mogelijk is in mijn gezondheid. Hoop op dat ik het weer aandurf om te hopen en vooruit te kijken. Ik heb mezelf de online course gegund en het was inderdaad het begin van een magische reis. Ik heb zo veel gewonnen! Laatst hoorde ik mezelf oprecht zeggen dat het goed met gaat. En ik blijf releasen op wat ik tegenkom, dus benieuwd waar ik over een jaar sta.

Hoewel de course online is, heb ik hem door de manier waarop Arrezina het aanpakt, als heel persoonlijk ervaren.”