NU INCLUSIEF BONUS AFGESTEMD ONDERNEMEN T.W.V. €999 GRATIS
Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Als het jou nog niet gelukt is om de overvloed te manifesteren waar je naar verlangt, of het nou gezondheid is of een gevulde bankrekening, een gepassioneerd liefdesleven of een andere wens, dan is dat waarschijnlijk omdat je nog probeert te manifesteren vanuit een gevoel van een tekort.

Een gevoel van niet hebben dus…

De wet van de aantrekkingskracht betekend kort gezegd eigenlijk maar één ding:

Je trekt aan wat je bent!

Je trekt aan wat je geloofd.

Je trekt aan wat je NU voelt…

Dus, zolang jij iets probeert te manifesteren en ondertussen voelt/gelooft dat je niet hebt wat je wél wilt, dan ga je het niet manifesteren…

Maar HOE kan je overvloed voelen als je het gewoon NIET voelt? Nou, dat is precies waar ik je mee kan helpen en ik heb een eenmalig tijdelijk aanbod voor je!

Dit aanbod is verlopen

Na deze module is manifesteren niet langer een proces van frustratie en hard werken, maar een proces van moeiteloos afstemmen op je droom vanuit een gevoel van vrijheid en overvloed zodat je in vertrouwen gaat aantrekken wat je wél wilt!

Dit is les voor les wat de module de foundation van loslaten en manifesteren inhoudt:

Terug naar source

Manifesteren is in eerste plaats een proces van heling. Heling betekent dat je je herinnert wie je werkelijk bent: source.

Jouw emoties zijn je guidance system terug naar source. Source roept je terug naar huis. In deze les ontdek je hoe source, je ziel, dat doet.

Terug naar huis. Terug naar wie je werkelijk bent.

Het is een krachtige les die, als je hem pakt, voor een diepe transformatie kan zorgen. Zeker in combinatie met de volgende lessen!

Back to the flow of life

Het leven herstelt zichzelf. Hoe meer wij leren vertrouwen en leren het vechten te stoppen, hoe meer je dat herstellend  vermogen zult gaan ervaren.

Hoe breng je het herstellend vermogen van het leven terug naar jouw leven? Je leert het in deze les met een krachtige en inspirerende video en enkele transformerende opdrachten.

Van intuïtie tot synchronicity (wondertjes en toevalligheden), deze les geeft je de handvaten om een leven in flow te ervaren!

The 9 emotional stages

Deze les is een bewustwording van waar jij nu gemiddeld genomen staat in je reis naar verlichting; een staat van zijn van volmaakte bliss en manifestatie kracht.

Eerste deel basis release

Deze ken je al, maar het is een krachtige en uiteraard meer uitgebreide herhaling van wat je tijdens de challenge leerde inclusief de release op audio
(te downloaden op je telefoon (for life))

Van willen naar hebben

Je bent een creërend wezen, Source in de kern, en daarom zal je altijd meer willen. Het hoort bij wat je hier op aarde kwam doen; leven, groeien, creëren en expanderen!

Maar willen is niet hebben. Dat zijn twee tegenovergestelde frequenties.

En je kunt geen overvloed aantrekken zolang je in een tekort leeft.

Ik leer je in deze les het willen loslaten zodat je willen eindelijk HEBBEN wordt!

Ik leer je HOE jouw willen, jouw verlangen, jouw behoeftes, een bestelling worden in vertrouwen en overgave!

Releasing the old

Omdat je niet geleerd hebt op een gezonde manier met je gevoelens om te gaan, heb je veel oude emoties opgeslagen in je systeem/lichaam.

Daarom gaan samen echt even alle oude opgeslagen emoties bewust worden EN loslaten. Het is een krachtige cleaning up omdat we samen jouw binnenwereld opschonen zodat je algemene staat van zijn lichter wordt, je vibration dus omhoog gaat en de wet van de aantrekkingskracht automatisch ervoor zorgt dat er meer mooie situaties naar je toe kunnen komen.

Releases

  • 7 verschillende releases waaronder de complete basis release in 2 vormen
  • Een extra korte release voor als je niet veel tijd hebt
  • Een release voor schuldgevoel (andere benadering!)
  • Een release voor fysieke pijn en moeheid/stress
  • Een release voor verslavingen
  • Een release voor als het lijkt dat releasen niet lukt

Bonus manifestatie releases

  • No dream is in the future
  • Visualisatie gecombineerd met loslaten gevoelens en tekorten

Je kunt visualiseren wat je wilt, maar zolang je niet je belemmerende gevoelens die je daarbij hebt loslaat, ga je niet manifesteren wat je wél wilt!

Lieverd, ik hoop dat je deze kans grijpt en je jezelf dit cadeautje gunt!!

Dit aanbod is maar beperkt geldig, dus twijfel niet te lang. Hopelijk zie ik je snel in de academie!!

Liefs,
Arrezina

Dit aanbod is verlopen

"Ik heb dat vreselijke gevoel dat ik niet genoeg ben los gelaten die me mijn hele leven hebben achtervolgd en klein gehouden!! Ik ben alleen én ik ben niet goed genoeg / minder waard dan anderen!!! Super bevrijdend en euforisch voel ik me nu!!!"

“Ik heb dankzij de course van Arrezina één van de grootste thema’s in mijn leven, namelijk geld, helemaal losgelaten!! Er zit gewoon geen energie meer op. Arrezina doet echt wat ze belooft, namelijk dat ze verder gaat dan wie dan ook!"

"Ik voel me vrijer, ik heb meer energie en magische gebeurtenissen blijven zich manisfesteren. Mijn boek is af, er zijn drie serieuze uitgevers die geïnteresseerd zijn, ik ontmoet opeens mensen die helemaal passen in waar ik mee bezig ben en ik heb het gevoel vleugels te hebben. Ik wilde graag een huis in Spanje en ja hoor… de deal is rond.”

“Jouw programma was voor mij de missing link in manifesteren. Ik bleef maar tegen belemmeringen aanlopen waar ik niet vanaf kwam. Ik voel me volledig thuis in mezelf, ben heel diep naar binnen gegaan. Voel me als herboren en bevrijd.”