Voor de rest van je leven binnen 1 week terug naar vertrouwen met:

DE CONFIDENCE KIT

Deze 7 manifestatie releases (van max 20 min) brengen jou gegarandeerd binnen één week van angst, twijfel en ongeloof naar een rotsvast vertrouwen en de juiste frequentie zodat je je verlangens manifesteert in plaats van saboteert.

Tegenslagen en terugvallen zijn met deze Confidence Kit vanaf nu een springplank naar je verlangens in plaats van dat ze je uit de flow halen, je geloof en vertrouwen doen wankelen en je moedeloos terugslaan naar af…

Je houdt zelf je manifestaties tegen door je vertrouwen te verliezenEn dat weet je wel, maar:

 • HOE blijf je vertrouwen houden tijdens terugvallen en tegenslagen?

 

 • HOE blijf je afgestemd op je verlangens als het zo lang duurt voordat je eindelijk resultaat ziet en daardoor twijfel en ongeloof langzaam steeds groter wordt…?

 

 • HOE blijf je in de flow en op de juiste frequentie? Dat is zo lastig als die oude ingesleten gewoontes en (denk)patronen telkens zo stiekem de kop opsteken…

 

 • HOE laat je de “hoe dan” en de controle los zodat je kunt ontspannen en vertrouwen? Het is zo moeilijk om dat los te laten en echt te vertrouwen in het universum.

 

 • HOE blijf je geloven in je verlangen als je huidige realiteit al zo lang iets anders laat zien en het soms lijkt of de tegenslagen eerder toenemen dan afnemen sinds je aan het manifesteren bent? Wat doe je verkeerd?

 

 • WELKE manifestatie techniek werkt blijvend? Alles werkt altijd maar tijdelijk…

Is één of meer van deze frustraties herkenbaar? Dan is DE CONFIDENCE KIT voor jou gemaakt!

DE CONFIDENCE KIT bestaat uit de volgende 7 manifestatie audio’s:

Een deep dive over frequenties (waar het leven uit bestaat) zodat je snapt wat terugvallen en tegenslagen zijn en hoe je er een springplank naar je verlangens van kan maken.

Dit is een deep dive in je identificatie met je ego en een bevrijdende release naar wie je werkelijk bent: Een Life Magician!

Zodat je stopt met vasthouden wat je niet wilt en de ruimte creëert om je af te stemmen op je verlangens!

Je laat in 20 minuten je ongeduld los zodat je divine timing niet meer saboteert maar activeert! 

In 20 minuten laat je elk gebrek aan vertrouwen die er nog is los, zodat een rotsvast vertrouwen overblijft.

Angst is een verwachting… Dus je verwacht een doemscenario… Die gaan we loslaten, zodat je van die angst af bent en je droom scenario manifesteert in plaats van je doemscenario.

Laat in 20 minuten die verstikkende attachments los, zodat je gaat ontspannen, je intuïtie bevrijd wordt, en het universum je wél kan helpen naar je verlangens

Deze 7 audio’s brengen je binnen een week, elke dag meer en meer, in slechts 20 minuten, naar die diepe staat van vertrouwen, geloof in je verlangens en die magische flow waar je zo van bent gaan houden!

Waarom DE CONFIDENCE KIT je niet gaat teleurstellen zoals alle andere manifestatie technieken en programma’s dat wel hebben gedaan? 

Je bent met die andere technieken vastgelopen omdat:

✓ Je de theoretische kennis miste en na de eerste dag/audio heb je die wel én snap je wat jij doet waardoor  terugvallen en tegenslagen je telkens uit de flow halen. Vervolgens ontdek je wat jij moet loslaten om de flow weer te herstellen! 

✓ JIJ degene bent die de terugvallen en tegenslagen vasthoudt! En dus ben jij degene die ze moet loslaten en dat is wat we gaan doen! Dit leer je nergens anders.

✓ Je hebt geleerd dat je moet vertrouwen en geloven in je verlangens, maar dat is niet helemaal waar en heel erg onvolledig. Er is iets veel makkelijkers. Iets wat wél werkt en ook nog eens veel sneller voor resultaat zorgt!

✓ Je niet de tijd hebt voor lange meditaties en visualisaties. Daarom heeft de CONFIDENCE KIT 7 verschillende korte manifestatie releases van max 20 minuten die je zelfs kunt luisteren terwijl je de vaatwasser uitruimt of je kids ophaalt van school.

Ik weet er alles van…

6 jaar geleden hoorde ik voor het eerst over die mooie wet van de aantrekkingskracht en ik wist meteen: Dit is de weg uit die rotziekte die al 8 jaar lang mijn leven stil legt!! En ik besloot mezelf binnen een jaar te genezen! 

Met manifestatie technieken zoals visualisatie en intenties zetten, begon ik mijn manifestatie reis vol goede moed en… binnen drie maanden was mijn bloed schoon..!

Appeltje eitje” dacht ik… “Nu ben ik er!” 

Tot…

De eerste terugval me hardhandig en genadeloos terug floot en mijn bed in joeg… Wanhopig was ik… Het voelde alsof iemand mij de sleutel uit die nare ziekte had gegeven en dan weer, gemeen lachend, afnam… Letterlijk doodsangsten voelde ik bij de gedachte: Wat als het toch niet waar is… Wat als die sleutel een leugen was…

En ze stopten niet… Genadeloos en zonder enig mededogen dwongen ze me de diepte in te gaan en er een studie van te maken, want het was wel duidelijk,  98% van wat ik online vond was te oppervlakkig en onvoldoende…

Ik las honderden boeken over spiritualiteit en nog veel meer over kwantumfysica. 

En al studerend en experimenterend, heb ik een methode ontwikkeld waarmee ik mezelf blijvend heb genezen. De grote schulden hebben plaatsgemaakt voor een omzet van bijna een miljoen in 2023 (in 5 jaar tijd dus van 40.000 euro schuld en nul inkomen, naar financiële overvloed!)

Het onderdeel van die methode waarmee ik mezelf altijd weer terug naar de flow breng als ik m’n vertrouwen ben kwijtgeraakt heb ik nu voor jou in de THE CONFIDENCE KIT gezet zodat jij dit nu ook kan!

Wat krijg je concreet?

Zodra je de CONFIDENCE KIT hebt aangeschaft, ontvang je een mail met inlog naar de besloten podcast waar alle 7 manifestatie releases voor je klaar staan zodat je altijd offline de releases bij de hand hebt!

Oke, dus stel je even voor… Je hebt de Confidence Kit aangeschaft waardoor je voor de rest van je leven altijd binnen een week…

 • Een LIFE MAGICIAN bent in plaats van een slachtoffer!
 • Je weer VEERKRACHTIG EN VRIJ voelt!!
 • Weer POSITIEF bent!
 • Je INTUÏTIE weer hoort en voelt zodat je de juiste stappen zet!
 • Weer een ROTSVAST VERTROUWEN voelt in jezelf, het leven en je verlangens!
 • Weer GEDRAGEN DOOR HET LEVEN voelt in plaats van overgeleverd aan het leven…

 

Want je wordt gedragen door het leven!! Elke seconde van de dag! De enige reden dat dit nu niet altijd zo voelt, is omdat je dingen doet waardoor je dat zelf saboteert… En dat is logisch, je weet niet beter…

Maar precies daarom heb ik voor jou de CONFIDENCE KIT gemaakt zodat jij je, net als ik, voor altijd gedragen voelt door het leven!