Gratis challenge

You are a seed of a miracle as wel as the miracle itself

OOK IN JOU zit een magische en grenzeloze ManifestatieKracht waarmee jij alles in je leven moeiteloos kunt veranderen van binnenuit!

Deze kracht is jouw natuurlijke vermogen om gewoon zielsgelukkig, geïnspireerd, grenzeloos moedig en heerlijk gezond te zijn!

Ik leer je hoe jij deze kracht bevrijdt, zodat je een magneet wordt voor alles waarnaar jij verlangt in het leven! Echt alles!

Inderdaad, moeiteloos en grenzeloos. Want, ik heb het geheim, de magie van het leven ontdekt midden in mijn grootste worsteling met chronische ziekte, depressie en intense geldzorgen als gevolg.

Ik leerde de magie van het leven kennen. En zo leerde ik mezelf bevrijden van lijden. En Loslaten is het sleutel woord.

Geen vechten meer tegen wat zich afspeelde in mijn leven in de hoop dat het dan ooit weg zou gaan en ik eindelijk tevreden en gelukkig kon zijn. Maar een krachtig en moedig besluit om gelukkig te zijn MET mijn omstandigheden. En juist dat besluit, is de weg eruit!

Zo bleek…

Little did I know… Want dat dit besluit voorgoed mijn leven zou veranderen, daar had ik op dat moment geen idee van.

Want ik was net als de meeste anderen mensen gewend om te vechten tegen de dingen die ik niet wilde.

Om het daarmee oneens te zijn. En om dat koste wat het koste te veranderen, te negeren, te overschreeuwen, anders te willen. Acht jaar lang vocht ik als een leeuw! Ik vocht tegen een ziekte, geldzorgen, mezelf én het leven. Want acht jaar lang lag ik bijna constant op bed, geveld door een grillige chronische ziekte.

Ik was mama van twee grappige boys en ik had een knappe lieve man, leuke vrienden en een schattig huisje in Den Haag.

Na een intense jeugd met veel verdriet over het verlies van mijn lieve zusje en angst door de gereformeerde opvattingen waarin ik opgroeide stond ik op het punt om echt te gaan genieten en juist toen… stortte ik in. Zo oneerlijk vond ik dat! Daar lag ik, totaal verzwakt op bed. Ik kon niet lopen. Mijn armen waren te zwaar om van de dekens te tillen. Zelfs ademhalen leek te zwaar. Ik voelde meteen: ‘Dit is geen gewone griep’.

De jaren die volgden waren grillig en hard. Opkrabbelen en weer instorten. Overleven en doorzetten. Pijnstillers, overschreeuwen, negeren, therapieën, bloedonderzoeken, ik heb het allemaal uitgeprobeerd. Niks werkte. Niks bood een uitweg of gaf enige richting. Ik leek mezelf alleen maar verder in te graven in een moeras van ziekte, pijn en tegenslag.

Ik was geen zeurkous. Nooit geweest. Ik had een opgeruimd karakter. Dus telkens als het een paar dagen en soms zelf een paar weken best goed ging, stapte ik moedig en vol hoop opnieuw het leven in om telkens weer op datzelfde punt te belanden: volledig uitgeput, sidderend van pijn in mijn bed. Alleen…

Steeds eenzamer en telkens meer terneergeslagen. Boos, verdrietig, teleurgesteld en vooral vol schaamte over mijn zwakte. Die schaamte sloeg om in een diepe woede naar mijzelf toe met een flinke depressie als gevolg. Ik haatte mezelf dat ik het leven niet kon leven. Dat ik zwak was. Dat ik gefaald had. Ik was een failure. Letterlijk waardeloos…

Toen ik op een dag op het strand liep en naar de zee keek en daar ineens die lonkende en tegelijk beangstigende gedachte boven kwam, “wat nou als ik erin loop,  zo ver dat ik niet meer terug kan”. Ik was beter af dan en iedereen was beter af zonder mij. 

Dat was het punt waarop ik besloot me te laten opnemen in een kliniek. 10 weken weg van mijn gezin en vol goede hoop stapte ik een nieuw avontuur in. Maar ook daar wisten ze niet wat mijn fysieke klachten waren en ik kwam zieker terug dan toen ik ging. 

Ik voelde me een speelbal van het leven. Alsof iets of iemand het op mij gemunt had. Elke ochtend weer werd ik wakker en voelde het alsof er een vrachtwagen 10 keer heen en terug over me heen had gereden en ik wist niet waarom. Ik had altijd pijn en ik voelde me totaal uitgeput.

Ontdekking van de magie van het leven

Tot op een dag er iets gebeurde in mij. Iets opende zich. Als ik terug denk aan dat moment voelt het alsof een ballon openspatte. Een waanzinnige opluchting door 1 enkele gedachte. Ik lag op bed, zieker dan ooit. Radeloos en moedeloos en met enorm veel pijn en ineens was daar die bevrijdende gedachte: wat nou als ik ga leren om gelukkig te zijn met deze ziekte? Gewoon hier in dit bed met deze pijn en moeheid een weg zoeken naar geluk…? 

En zonder dat ik het wist, maakte ik daar op dat moment een besluit die een weg uit ziekte bleek.

Niet van de één op de andere dag natuurlijk. Maar wat er gebeurde was (en weer zonder dat ik me daar toen bewust van was) dat door mijn nieuwe mindset, ik ook andere keuzes begon te maken en nieuwe dingen begon te zien.

En zo kon mijn oog vallen op boeken van spirituele teachers. Ik begon te lezen. Uren, dagen, weken lag ik in bed te lezen. Ik slurpte elk woord op van deze wijze mensen. Van Tolle, Beckwith, Jeff Forster, Gregg Braden, Joe Dispenza en nog vele meer.

Met name Abraham Hicks nam mij mee naar een nieuwe wereld. Haar taal was een feest van herkenning. Haar teachings mijn definitieve weg uit ziekte en geldzorgen.

Ze leerde mij de wet van de aantrekkingskracht. Ze leerde mij dat ik kon samenwerken met het leven. Dat ik invloed had op mijn omstandigheden. Maar niet vanuit vechten, duwen, trekken. Niet vanuit boosheid, teleurstelling of schuld en schaamte. 

Maar door mijn weerstand los te laten op wat ik zag in mijn leven (mijn geldzorgen en ziekte) en mezelf in alignment te brengen met wat ik wél wilde (overvloed en gezondheid).

Vastberaden experimenteerde ik. Ik begon met mijn gezondheid. Ik besloot mezelf te genezen via deze weg. En dat lukte. Binnen drie maanden voelde ik een nieuwe kracht door mij heen stromen die ik jaren niet gevoeld had. 

Dat smaakte naar meer. Dus ik ging door. Ik pakte alles aan. Van mijn jeugdtrauma’s tot mijn geldzorgen. Van mijn huwelijk tot mijn gevoel van eigenwaarde. Van mijn moederschap tot mijn gevoel van zingeving. Ik heb het allemaal gemanifesteerd in slechts anderhalf jaar tijd. 

In de tussentijd ontdekte ik nog een schatkistje. Een loslaat methode, namelijk de Sedona Methode. Ik las het boek en ik merkte dat deze methode een gereedschapskist was om de teachings van al die spirituele leiders die ik las echt heel eenvoudig en doeltreffend te implementeren. Ik was gefascineerd! De eenvoud, de praktische inzetbaarheid, de elegantie van deze methode is mindblowing! En de resultaten ongelofelijk! Het ene moment voelde ik een naar gevoel, ik deed een release (zo heet een loslaatsessie) en het was weg… Nog meer vrijheid en nog meer alignment en nu zo eenvoudig en doeltreffend. Ik was verkocht!

Toen ik hoorde dat er een training werd gegeven in Nederland om de methode nog meer te doorgronden en te leren anderen met behulp van deze prachtige tool te coachen, hoefde ik niet lang na te denken!

Ik ontwikkelde mezelf nog meer, liet nog meer los aan angsten en onzekerheden. Aan trauma en onhandige patronen die mijn leven hadden stil gelegd.

En nu, twee jaar laten ben ik hier bij jou. En vanuit mijn mooie bedrijf wil ik jou nu helpen. Ik kan jou leren wat ik heb gedaan om hier te staan nu. Bij jou. Gezond, veerkrachtig en met een diep geluk en een rotsvast vertrouwen in het leven. Met een inner guidance die mij alles geeft waar ik om vraag. Met een vastberadenheid om jou dit ook te leren!

Ik heb de kennis en de ervaring om jou te helpen. En ik ben living proof van hoe ver je kunt komen, hoe diep je ook zit! Hoe vast je ook zit. Hoe lang je er ook mee worstelt. Want ik ging:

  • Van chronische vreselijk ziek naar gezond en vitaal.
  • Van een vermoeide moeder vol schuldgevoel omdat ze zo vaak nee moest zeggen, naar een blije moeder die genoeg kracht en energie heeft om leuke dingen te doen met haar kids.
  • Van een hulpbehoevende en verdrietige vrouw naar een zelfstandige en aantrekkelijke vrouw voor mijn man.
  • Van schulden en geen enkele zingeving naar trotse oprichtster van een mooi bedrijf met een riante inkomensstroom.
  • Van een eenzame vrouw naar een blije en gezellige vriendin die weer lekker mee kan doen met het leven.
  • Van slachtoffer naar een life magician, altijd op zoek naar de magie in het leven. Op zoek naar hoe het nog grenzelozer kan.
Dat kan jij ook! Als ik het kan, kan jij het ook!! Ook jij bent een Life Magician. Het zit ook in jou!

Want zeg nou zelf, dit wil jij toch ook..:

Geen vechten meer, maar dingen veranderen vanuit een zachter co-creatingmodus samen met de waanzinnige wetten van ons oneindig mooie universum waarin wij leven!

Geen gestrest overleven meer, maar ontspannen én krachtig leven in vertrouwen in jezelf en in het leven.

Geen boze teleurstelling over wat is geweest en misschien zelfs nu nog is, maar intentioneel creëren wat je WEL wilt!

Niet langer hopen op beter, maar besluiten in gepassioneerd vertrouwen om gewoon de dingen beter te maken vanuit je nieuw ontdekte co-creating power!

Niet meer vast zitten in gevoelens en situaties, maar vrij bewegen omdat weet hoe je moeiteloos jezelf altijd weer bevrijd en nieuw manifesteert!

Geen gepush meer omdat het lijkt dat het leven je tegen werkt, maar vertrouwen en overgave en ontdekken dat het leven er voor jou is!

Geen gedoe meer, maar flow en eazzzz!

Geen geneuzel in de marge en ondertussen voelen: ik kan zoveel meer, maar intense en diepe voldoening elke dag opnieuw.

Geen settelen for less, maar gaan voor je grootse droom met mijn tools in handen om die te leven!

Dit is mijn verhaal en ik wil dolgraag dat het ook jouw verhaal wordt. Dat ook jij de magie van het leven ontdekt.

Dat wil jij toch ook?

En dat mag je willen! Het is wie we in de kern zijn: wezens die willen. Die willen groeien en bloeien. Die willen floreren en evalueren. Die zich willen ontwikkelen en succesvol willen zijn.

Niet succesvol in de oude zin van het woord, maar succesvol omdat je echt diep van binnen gelukkig bent, wat er ook gebeurd. Dat je een innerlijke rust en vertrouwen ervaart. Omdat je weet wie je bent. Omdat je voelt dat je wat komt brengen. Dat je ertoe doet. Dat ook jij belangrijk bent!

En dat mag je willen. Daar mag je naar verlangen. En ik kan je helpen dat dat verlangen niet langer een pijnlijk mislukken is, maar dat je gewoon die persoon gaat zijn! Dat je de sleutel hebt naar jouw mooiste meest succesvolle “ik”.

Training

In zes weken een Magisch Leven

14 December 2020 start de online training: In 6 weken een magisch leven!

 

Reconnect met wie je inessentie bent zodat ook jij alles vanuit die staat van overvloed alles kunt hebben waar je naar verlangt. 

Loslaten is het sleutelwoord! En het goede nieuws is: Loslaten is niet moeilijk! Het is magisch en zo simpel als ademhalen!

 Lees hier meer!

1:1 traject op maat

Daarnaast is het mogelijk om 1 op 1 met mij te werken in een op maat gemaakt traject die helemaal aansluit bij jouw behoeftes. Omdat dit traject verschilt per persoon in tijd en intensiteit, zijn de kosten van dit traject variërend.

Je kunt je mij een mail sturen waarin je aangeeft dat je een traject overweegt. We plannen dan een gratis en vrijblijvende call in waarin we samen onderzoeken of wij een match zijn en welke vorm van begeleiding voor jou nu het meest gewenst is.

Open chat ✨
1
???? stuur me een berichtje, Arrezina
Hai! wil je meer weten nog over de training of heb je een andere vraag, stuur me gerust een app. Via app reageer ik nog weer sneller dan de mail namelijk ????????

Hai! Wat tof dat je deze magische training wilt volgen.

De deuren openen helaas pas weer de 21ste December. Je kunt wel hier je naam en email achterlaten zodat je op de wachtlijst komt en op de hoogte gehouden wordt van de volgende lancering.


Als je het jammer vind dat je zo lang moet wachten, schrijf je dan in elk geval in voor de Gratis Challenge: Loslaten was nog nooit zo makkelijk! Die vind plaats op 16 november. 

Dat beloven drie waanzinnige dagen te worden. Daar ga je in drie dagen de basis leren van het loslaten. Bovendien ontvang je voor die tijd al mooie gifts van me zodat het lange wachten de moeite waard is!

Dus schrijf je daarvoor HIER NU in zodat je dat allemaal niet mist!