Met de HAPPY KIDS METHODE gaan we het heel anders doen!

Je gaat ingewikkeld gedrag van je kids en andere vervelende situaties binnen de opvoeding simpelweg veranderen door de wet van de aantrekkingskracht te gebruiken, zodat je weer gaat genieten van het moederschap in plaats van dat je op je tandvlees blijft lopen.

Deze mamma gebruikt de Happy Kids Methode om te manifesteren dat haar kinderen na jaren niet meer zo druk en gestrest thuiskomen nadat ze bij haar ex zijn geweest. 

Het kindje van deze mamma durfde het zwembad niet in. Mamma manifesteert simpelweg dat hij nu zonder angst het water in plonst.

Bij veel van de mama’s is er maar één enkele HAPPY KIDS RELEASE van ongeveer 20 minuten nodig, en daarom is dit mijn belofte:

Binnen één week geen gedoe meer met je kinderen en jij een tevreden, energieke en blije mama! 🥰

En dat dus zonder:

Straffen die voor een ongezellige sfeer in huis zorgen 😖
Grenzen stellen & corrigeren, wat van jou een politieagent maakt 👮🏼‍♀️
❯ Een boos kind met een grote mond 😩
Regels die de intuïtie en draagkracht van het kind ondermijnen 😕

Sterker nog, al deze dingen zijn na HAPPY KIDS verleden tijd! Want als je de wet van de aantrekkingskracht gebruikt om dingen in je gezin te veranderen zoals deze mama’s hebben gedaan, dan veranderen vervelende dingen en lastig gedrag voor je ogen zonder verder iets te hoeven doen.

Deze puber stopt uit zichzelf met blowen nadat mamma de happy kids releases heeft gedaan. Dat scheelt weer een hoop kopzorgen!

Deze tweeling slaapt eindelijk de nachten door en dus is mamma uitgerust en blij!

Dit gevoelige kleutertje dat altijd gespannen was en buikpijn had als er spannende dingen waren, stapt nu blij en ontspannen de schoolbus in en dus heeft mamma ook een ontspannen dag om lekker te me-timen.

Wat doen deze mama’s waardoor zulke grote issues voor hun ogen, zonder straffen, pushen en een hoop andere opvoed-toestanden, vanzelf veranderen?

Het klinkt misschien hard, maar wij moeders houden nare situaties en ongewenst gedrag van onze kinderen zelf in stand… Onbedoeld natuurlijk. We doen allemaal ons stinkende best! Dat weet ik heus wel, en ik bewonder je daar ook om!

Maar we leven in een wereld waar de wet van de aantrekkingskracht actief is, en dat betekent dat onze gevoelens en gedachten bepalen wat we aantrekken en welke situaties bij ons blijven.

Ook het gedrag van je kind!

Dat betekent vervolgens dat wij maar één ding hoeven te doen als we een vervelende situatie of lastig gedrag willen veranderen, en dat is dat we onze gevoelens en gedachten daarover moeten veranderen!

Als je dat gaat doen, verandert die situatie of dat gedrag voor je ogen!
Nu word je nog getriggerd door je ongeïnteresseerde of blowende puber. Nu ervaar je vaak nog weerstand bij je krijsende peuter. Nu voel je je vaak machteloos of gefrustreerd door gebroken nachten of ruziënde kinderen.

Met andere woorden: je hebt gevoelens over die situaties, en die gevoelens en gedachten zorgen ervoor dat er niks verandert. Sterker nog, je houdt daarmee de situatie in stand!

Maar hoe dan? Hoe verander je je gevoelens en gedachten?

Dat is waar de HAPPY KIDS RELEASES je bij gaan helpen!

Je ziet het bij deze mamma. Zij gebruikt één release op het gedrag van haar onaardige puber en na die ene release gebeurt er dit:

Eén release op weg naar huis zorgt voor een compleet andere avond dan ze normaal heeft na een drukke dag! Haar twee kids helpen haar gezellig (wat ze dus nooit doen), maken geen ruzie meer (wat ze dus altijd doen!) en gaan gewoon binnen enkele minuten slapen (wat normaal UREN duurt!)

Ik heb zelf ook twee kids, jongens van inmiddels 16 en 18 jaar, dus ik ken het allemaal… Blowende pubers, boze buren die ‘s nachts last hebben van die twee met hun hordes vrienden, nachtelijke telefoontjes van de politie (“Dag mevrouw, is Migha Barf uw zoon?” en dat je eigenlijk wil zeggen: “Nope, je hebt de verkeerde te pakken” 😌😄), ‘s avonds naast je ongeïnteresseerde tiener toetsen overhoren terwijl je doodmoe bent van een dag hard werken…

En toen ze kleiner waren: gebroken nachten door tandjes of waterpokken, kinderen die niet passen in het schoolsysteem en alleen maar onvoldoendes halen terwijl je weet dat ze slim genoeg zijn, die regendagen opgesloten in huis met een baby en een peuter (is het al vroeg genoeg voor een wijntje?🙁)

En dat allemaal naast (veeleisend) werk en andere sociale en financiële verplichtingen… 🥵

Ik zei al: het is me allemaal niet onbekend, maar er is één groot verschil tussen jou en mij…

Ik heb er NUL stress meer van!!

Sterker nog, ik geniet met volle teugen, want elke situatie en elk zorgelijk gedrag van die twee lost zichzelf op als ik DE HAPPY KIDS METHODE toepas!

Had ik dat eerder geweten… dan waren die eerste jaren een heel stuk makkelijker geweest!

Jij denkt nu nog: “Ach… het hoort er nou eenmaal gewoon bij…”

Gebroken nachten & opstandige peuters.

En dat is dus niet waar! Het hoort er niet bij…

Zorgen om je blowende pubers die bovendien nooit eens iets uit zichzelf doen in huis

Ook niet waar… Het kan echt anders…

Urenlange bed rituelen, gebroken nachten en driftige peuters

Need I say more?

En je hebt gelijk, ik zeg ook niet dat het makkelijk is… Maar het voelt zwaar omdat je het nu nog op de old fashioned way probeert, en daarom:

🙏 Doe je je stinkende best, maar heb je ondertussen het gevoel dat je verzuipt…

🙏 Logisch dat je het moederschap inmiddels stiekem helemaal niet (meer) zo leuk vindt of in ieder geval erg zwaar.

🙏 En dat je permanent overbelast, moe en gestrest bent.

🙏 En daardoor te snel getriggerd en boos wordt.

🙏 Dan reageer je vanuit je ego en loop je weer rond met schuldgevoelens.

🙏 En dat je het gevoel hebt er alleen voor te staan, omdat je vaak niet op één lijn ligt met je partner of ex…

🙏 En ondertussen probeer je een mooie, zinvolle en gepassioneerde carrière te hebben, maar je schiet overal tekort…

HELP!

Ik zei al: “Jij denkt dat het erbij hoort“, maar dat is niet zo!

Wat jij nodig hebt, is de HAPPY KIDS METHODE!

Na HAPPY KIDS ben jij namelijk van al dit gedoe af, want met deze 5 HAPPY KIDS releases laat jij dit soort typische problemen met je kinderen simpelweg LOS..! Vaak zie je na één release al veranderingen in het gedrag van je kind. Het is magisch! 🙏💫

Wat je krijgt:

✔︎ DE HAPPY KIDS METHODE uitgelegd in 5 lessen.

✔︎ De volgende 5 HAPPY KIDS RELEASES die jou helpen om op verschillende (ego) lagen alles los te laten, WAARDOOR JE HET GEDRAG VAN JE KIDS VOOR JE OGEN, ZONDER ZELF IETS TE DOEN, ZIET VERANDEREN!

HAPPY KIDS RELEASE 1

Van Controle naar Space Holden
Zolang je probeert dingen te veranderen vanuit een behoefte om controle uit te oefenen, houd je juist vast wat je niet wilt! Na deze release ben je hiervan bevrijd!

HAPPY KIDS RELEASE 2

Schuldenvrij 
Wij moeders lopen rond met grote schuldgevoelens en die helpen je niet! Ze zijn loodzwaar en ze houden je weg van je intuïtie!

HAPPY KIDS RELEASE 3

Trigger Free
Logisch dat vervelend gedrag je triggert… Maar die trigger is de reden dat dat gedrag maar niet verandert… wat je ook probeert! Dus die trigger ga je met deze release loslaten. (ben je meteen van wat trauma triggers af 🙂)

HAPPY KIDS RELEASE 4

100% Aligned met een intentie waar je kids wél op reageren!
Alles in dit leven reageert op jouw intentie. Ook je kids! Die intentiekracht ga jij in deze release eens even goed leren kennen én gebruiken!

HAPPY KIDS RELEASE 5

Let’s bring back that sweet intimacy (Or whatever you want 🙂)
Ik zei wel eens gekscherend: “Als iets slecht is voor je huwelijk en je seksleven, dan zijn het wel KIDS! ☺️.” Daarom deze bonus release om jou en je partner weer wat dichter bij elkaar te brengen! 

Kort samengevat: deze 5 magische releases brengen rust in de tent! Dus als jij dat ook wilt, twijfel dan niet langer en geef jezelf en je kinderen dit magische cadeau!