Je bent grenzeloos!

mrt 21, 2021

Mijn intentie is om je de weg naar je grenzeloosheid te wijzen.

Naar je vermogen om alles in je leven te kiezen en met de kracht van je intentie te laten ontvouwen in je leven.

Moeiteloos en in flow.

Het is geen fabeltje!

Ik leef het elke dag.

Vanaf het moment dat ik ontdekte wie ik werkelijk was, ben ik gaan experimenteren en genas ik mezelf in drie maanden tijd van een chronische ziekte die mijn leven compleet stil had gelegd voor 8 zware lange jaren.

Ik ben altijd een gepassioneerde en ambitieuze vrouw geweest, dus dagen, maanden en zelfs jaren achtereen op bed liggen was onvoorstelbaar verdrietig voor me.

Ik voelde me een failure.

De zelfhaat was vernietigend.

Tot ik Abaham Hicks tegen kwam online.

Vanaf het eerste moment was ik gevangen door haar woorden.

En voelden haar teachings als thuis komen in mijzelf.

En vastberaden besloot ik: ik ga mezelf genezen met behulp van de wet van de aantrekkingskracht!

Drie maanden later was mijn bloed schoon.

Voelde ik een diepe innerlijke kracht en wijsheid door me heen stromen en wist is: Ik ben grenzeloos. Als ik dit kan, kan ik alles.

En zo begon mijn reis naar een ontdekken van steeds meer grenzeloosheid, zelfliefde, guidance en zielsgeluk.

Niet zonder vallen en opstaan natuurlijk.

Maar het vallen is geen vallen meer. 

Ik sta. Stevig als een huis. Gedragen door het leven.

Die mij werkelijk alles geeft wat ik KIES!

We mogen kiezen.

Via welke weg je ook van mij leert of ik jou ook mag inspireren, mijn intentie met alles wat ik doe is jou laten ervaren dat je keuzevrijheid hebt, omdat je een magisch wezen bent met een diepe connectie met een magisch universum. In die connectie ben jij even grenzeloos als het universum.

Eigenlijk ben je het hele universum in fysieke vorm!

Gratis

Ontvang gratis inspiratie en wees als eerste op de hoogte van de volgende challenge!

Ook interessant

Wat als het ongeloof toeslaat?


Wat als het ongeloof toeslaat?


Wat als je het allemaal niet meer zo gelooft.Dat het leven voor jou is.Dat het universum je geeft wat je vraagt.Dat je elke droom kunt manifesteren.Dat je een grenzeloos wezen bent.Dat je leven een spiegel is van jouw binnenwereld.Dat je wél alles kunt hebben en...

Lees meer
Hier en nu

Hier en nu

Maar wat als het hier en nu gewoon kut is? Er is maar 1 plek waar oplossingen, precies de juiste inspiratie, creativiteit en innerlijke rust bestaan en dat is: het NU! Oh en: Het HIER!  Het HIER én NU dus. Ik weet niet hoe t bij jou is, maar soms ben ik wat...

Lees meer
Open chat ✨
1
???? stuur me een berichtje, Arrezina
Hai! wil je meer weten nog over de training of heb je een andere vraag, stuur me gerust een app. Via app reageer ik nog weer sneller dan de mail namelijk ????????

Hai! Wat tof dat je deze magische training wilt volgen.

De deuren openen helaas pas weer over een paar maanden. Je kunt wel hier je naam en e-mail achterlaten zodat je op de wachtlijst komt en op de hoogte gehouden wordt van de volgende lancering.