Innerlijke rust en vertrouwen in tijden van crisis – loslaten is de sleutel

mrt 25, 2020

We worden enorm uitgedaagd deze dagen. 

Moeders ineens met kleine kinderen aan het thuisonderwijs, terwijl ook van ze verwacht wordt te werken. Ondernemers die vechten voor het behoud van hun bedrijf. Verplegend personeel in ziekenhuizen die harder werken dan ooit en in gespannen afwachting zijn van wat er nog meer komen gaat…

En wij allemaal zitten in die gespannen afwachting. Elke dag kan nu anders zijn en we hebben geen idee wat er ons nog meer boven het hoofd hangt.

En dat voel je. Onrust, angst, twijfel, onzekerheid, spanning… Ik denk dat echt iedereen nu deze gevoelens ervaart en zich in meer of mindere mate best onveilig voelt.

Alle voorspelbaarheid is onder onze voeten weggevaagd. 

Die voorspelbaarheid, waar we ons veilig in waanden, blijkt een schijnveiligheid te zijn geweest.

Als we ons gevoel van veiligheid dus moeten halen uit die voorspelbaarheid, uit de wereld om ons heen, dan hebben we een probleem, zo blijkt….

Daarom moeten we nu meer dan ooit leren onze veiligheid ergens anders vandaan te halen. Maar waar dan en hoe? 

Hoe kan je nu rust voelen? Hoe kan je in deze tijd ontspannen blijven? Waar haal je nu gevoelens van veiligheid vandaan zodat je helder blijft om moedig te zijn? Zodat je helder blijft en de juiste keuzes maakt voor je bedrijf en je gezin?

Ik heb voor jou het antwoord. 

Ik heb ontdekt in mijn leven dat loslaten het antwoord is.

Kijk, alles in dit leven komt in 2 polen. Echt alles. Hoog, laag. Dik, dun. Klein, groot. Licht, donker. Bedenk maar eens iets wat niet zichzelf laat zien in twee tegenovergestelde vormen. 

Ook gevoelens niet. Boos, blij. Angst, veilig. Gespannen, ontspannen. 

Nu, denk weer even aan het voorbeeld: Licht – donker… Wat gebeurt er als je het licht uit doet? Precies, dan blijft donker over. Hetzelfde geldt voor hoog en laag: als je iets wat hoog is neer haalt, weghaalt, blijft er laag over. Als iets dik is en je haalt een gedeelte van het gewicht weg, blijft ‘dun’ over.

Nu, stel je voor dat je gevoelens eenvoudigweg kunt loslaten? Even theoretisch gezien… Dat je kunt besluiten ze los te laten en dat ze dan ook echt weg zijn. 

Bijvoorbeeld angst. Stel je kunt angst loslaten… Wat blijft dan over? Juist, veiligheid. En stel je voor dat je spanning in je lichaam gewoon als besluit kunt loslaten… Wat blijft er dan over? Juist, ontspanning.

Wat nou als ik je vertel dat dit niet theoretisch is? Wat nou als ik je vertel dat ik je echt kan leren om een onaangenaam gevoel zoals angst, gewoon eenvoudigweg liefdevol kunt besluiten los te laten EN dat het dan ook daadwerkelijk weg is…

Nu ben je niet langer meer afhankelijk van de wereld om je heen om je veilig te voelen. Jij kunt je in het hier en nu, midden in tijden van crisis, veilig voelen vanbinnen. Een innerlijke rust en veiligheid ervaren. Het kan!

Nu snap ik dat je dit niet zomaar van mij gaat aannemen en dat is oke! Dit MOET je echt ervaren om het ook te kunnen geloven.

Daarom heb ik voor jou een gratis video training gecreëerd waarin ik je leer loslaten met behulp van een enorm praktische en doeltreffende loslaatmethode. Als jij die hebt geleerd en weet toe te passen in je leven, kan je elk moment van de dag, waar je ook bent, in slecht enkele minuten een emotie zoals angst loslaten. Wat er dan altijd overblijft is een innerlijke rust en gevoel van veiligheid.

Zelfs fysieke gevoelens zoals spanning en gevoelens van uitputting, kan je loslaten.

Even concreet, dit is wat je allemaal van mij helemaal gratis ontvangt:

  1. Je ontvangt een video met theoretische uitleg. Niet te lang en niet te kort. Gewoon wat je nodig hebt om los te laten.
  2. Je krijgt bij de video een waardevolle audio van enkele minuten waarin ik je begeleid in het loslaten zodat je zelf echt ermee aan de slag kunt. Zet deze audio op je telefoon en je hebt elk moment van de dag de mogelijkheid om je even terug te trekken en los te laten.
  3. En dat is niet alles, om je echt op een veel diepere laag te kunnen helpen, krijg je naast deze gratis videotraining ook twee groepscoaching calls via zoom erbij. Je kunt relatief anoniem daarbij aanwezig zijn. Zelfs als je deze calls in stilte op de achtergrond volgt, zal je je verdiepen in loslaten. Tot in elke geval 6 april zal ik meerdere malen per week online aanwezig zijn op zoom waar je me vragen kunt stellen en waar ik je 1 op 1 kan begeleiden in loslaten.

Ontdek in deze training de magie van het leven. Ontdek jouw innerlijke rust in tijden van pijn, crisis en tegenslag. Ontdek dat je altijd veilig bent. Ik weet hoe groot je angst nu is. Hoe ken pijn en verdriet. Ik weet de weg daaruit. Laat mij je helpen. Laat mij er voor je zijn. 

Schrijf je hier in

Gratis challenge

Loslaten was nog
nooit zo
makkelijk!

Ook interessant

Hier en nu

Hier en nu

Maar wat als het hier en nu gewoon kut is? Er is maar 1 plek waar oplossingen, precies de juiste inspiratie, creativiteit en innerlijke rust bestaan en dat is: het NU! Oh en: Het HIER!  Het HIER én NU dus. Ik weet niet hoe t bij jou is, maar soms ben ik wat...

Lees meer
Corona Virus

Corona Virus

Angst Of je nu een heel nuchter persoon bent of niet, ik denk dat iedereen nu in meer of mindere maten te maken heeft met gevoelens van angst, onzekerheid, verwarring, twijfel, stress; Een gevoel van onveiligheid. Ik ook. Voor mij voelt het of we ineen in een...

Lees meer
Just let it go! Maar hoe dan?

Just let it go! Maar hoe dan?

Voor mij persoonlijk is het antwoord op die vraag: De Sedona Methode! Want de Sedona Methode is een krachtige en eenvoudige loslaat methode. Praktisch, doeltreffend en op elk moment toepasbaar. In een vergadering, tijdens een ruzie, op de fiets, onderweg in een...

Lees meer
Open chat ✨
1
???? stuur me een berichtje, Arrezina
Hai! wil je meer weten nog over de training of heb je een andere vraag, stuur me gerust een app. Via app reageer ik nog weer sneller dan de mail namelijk ????????

Hai! Wat tof dat je deze magische training wilt volgen.

De deuren openen helaas pas weer de 21ste December. Je kunt wel hier je naam en email achterlaten zodat je op de wachtlijst komt en op de hoogte gehouden wordt van de volgende lancering.


Als je het jammer vind dat je zo lang moet wachten, schrijf je dan in elk geval in voor de Gratis Challenge: Loslaten was nog nooit zo makkelijk! Die vind plaats op 16 november. 

Dat beloven drie waanzinnige dagen te worden. Daar ga je in drie dagen de basis leren van het loslaten. Bovendien ontvang je voor die tijd al mooie gifts van me zodat het lange wachten de moeite waard is!

Dus schrijf je daarvoor HIER NU in zodat je dat allemaal niet mist!